- - - - { ο Ά γ ν ω σ τ ο ς Υμηττός } - - - - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Bρίλη με προκαλείς...(...)
Συγγνώμη Βρίλη!
Μα, εγώ εν είπα τίποτα σε σχέση με αυτό που είπες ! ![]()
Α, αυτό το ... Αρχέδικος, τι είναι ???? ![]()
Πρώτη φορά το ακούω. ![]()
Βρίλη, μάλλον η εκδρομή στη παιδική χαρά σε εξάντλησε και αδυνατείς (ακόμη και) να διαβάσεις...
Ίσως βέβαια να πρόκειται και για πρόωρο αλτσχάιμερ... Δεν πειράζει, ου γαρ γήρας έρχεται μόνον...
Το γαμότο είναι ότι καθότι στην ίδια ηλικιακή "κατηγορία" ίσως (το τονίζω: ΙΣΩΣ) αρχίζω να "ρετάρω" κι εγώ αλλά είπαμε, τώρα δουλεύουμε εσένα...
Στο επαναλαμβάνω: ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ κι όχι ... Αρχέδικος... Ή σπήλαιο του Πανός ή Νυμφόληπτου... Κτλ κτλ...
Δημήτρης
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
quote:
Στο επαναλαμβάνω: ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ κι όχι ... Αρχέδικος... Ή σπήλαιο του Πανός ή Νυμφόληπτου... Κτλ κτλ...
Ε, ναί. Τι είν΄τούτο ? Πρώτη φορά το ακούω...
Υπάρχει τέτοιο σπήλαιο ????
![]()
quote:
Άρα η τηλεφωνική πρόσκληση δημοσιοποιείται: Συκιά, Κολώνες, Αρχέδημος, Ευελπίδων1, Ευελπίδων2, Σαλίγκαρος. Κι όποιος αντέξει!!!
Για κάντο λίγο πιό λιανά για μας τους άσχετους. Βάλε και κανένα χάρτη με την πορεία.
υπ. Αυτό το "όποιος αντέξει" δεν μου άρεσε καθόλου! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:quote:
Ε, ναί. Τι είν΄τούτο ? Πρώτη φορά το ακούω...Υπάρχει τέτοιο σπήλαιο ????
![]()
![]()
![]()
![]()
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΕΛ.Α.Σ. ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2006Ημερομηνία έναρξης: Τρίτη 2 Μαΐου 2006 (ώρα 19:00)
Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος ( Σ.ΕΛ.Α.Σ. ) διοργανώνει και φέτος, για ένατη συνεχή χρονιά Σεμινάρια Αθλητικής και Επιστημονικής Σπηλαιολογίας. Τα σεμινάρια διαρκούν 7 εβδομάδες, με θεωρητικά μαθήματα κάθε Δευτ. & Τετ. 19:00-22:00 μμ (Πασίωνος 44-46, Ν.Κόσμος) και πρακτικά τα Σαββατοκύριακα. Τα πρακτικά μαθήματα περιλαμβάνουν τεχνικές κατάβασης & ανάβασης με μονό σχοινί, σε μονοήμερες εκπαιδευτικές εξορμήσεις σε σπήλαια & βάραθρα της Αττικής, καθώς και δύο διήμερες εξορμήσεις για την ολοκλήρωση των σεμιναρίων.
Περισσότερες πληροφορίες :
http://www.selas.org/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=2&lang=el
Αγαπητή Ostria!
Xάρτη δεν ανεβάζω. Με βάζει τρόμος στις ορδές από τρελάρες που θα ψάχνουν το βουνό. Άσε που ορισμένα είναι βάραθρα και βαριέμαι να τρέχω να τους βγάζω με το φορείο με τη σπηλαιοδιάσωση... Mailιά, ραντεβού και πάμε για tour...
Σκεφτείτε πάντως και τα σεμινάρια που σας προτείνει ο Vrilης... Είναι ΠΟΛΥ COOL!!! ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟ!!! Γυμνάζεστε!!! Πάτε σε μέρη που έχουν πάει ελάχιστοι άνθρωποι. Κάνετε καινούριους φίλους.
Αλλά ακόμη κι αν δεν σας βολεύουν οι ημερομηνίες δεν πειράζει!!! Σεμινάρια θα ξαναγίνουν!!! Σεπτέμβριο για παράδειγμα θα γίνουν με υπεύθυνο εκπαίδευσης την αφεντομουτσουνάρα μου!!!
Το γοργόν και χάρη έχει όμως!!!
Δημήτρης
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Ενδιαφέροντα ακούγονται τα σεμινάρια για όποιον έχει χρόνο. Εγώ θα περιοριστώ στις εξορμήσεις όποτε μπορώ...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:Ίσως βέβαια να πρόκειται και για πρόωρο αλτσχάιμερ...
dim.kar
κολλαει το εμενταλ, τοξερες?
κολλησα ηδη αρκετους... ![]()

quote:Σεπτέμβριο για παράδειγμα θα γίνουν με υπεύθυνο εκπαίδευσης την αφεντομουτσουνάρα μου!!!
dim.kar
θα το τολμησω, αν και σε θεωρω τρελο, επειδη με δερνει και μενα τρελα... ![]()
παπουδες παιρνετε???

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
[img]http://store1.yimg.com/I/hlsl_1808_386536436[img/]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ

τι με κοιτάς τώρα ξύπνησα;

I 'm Big in Japan!!
[black]ΚΥΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ |
| [maroon] Η Εκκλησία των Κυνικών είναι όργανο πνευματικού πολέμου. Στέκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά των αντι-χιουμοριστικών αιρέσεων. Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις σοβαροφανείς δοξασίες. Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων. Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τον Αριστοφάνη; Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Κυνισμού. Ο Κυνικός σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό. Όλα τα μαλθακά συναισθήματα εθνικισμού, αποχής, και σεμνοτυφίας πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Κυνικός Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών της Σάτυρας και του Αυτοσαρκασμού. Για τον Κυνικό υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση: Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΠουτσοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του ελεύθερου έρωτος, ο Έλλην Κυνικός πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να γαμήσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Κυνισμού. Τί σας κάνω, μωρά μου;; |