ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/10/2015, 19:34:32
Sol-Mix

Ο Χρίστος Ελ, ή killuminati, ή Διονύσιος Σκυλόσοφος, ή, ή..., δεν είναι τίποτα από αυτά που του προσάπτεις. Και η Δ.Ο. τον έχει διαγράψει πολλές φορές, με μόνο αποτέλεσμα να εγγράφεται εκνέου, με διαφορετικό nick, και να συνεχίζει τα ίδια κάθε φορά.

Ο τύπος είναι απλώς αγράμματος, αμόρφωτος, πορωμένος και ψυχικά διαταραγμένος. Τίποτα περισσότερο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

29/10/2015, 19:40:02
Μάνο αγράμματος και αμόρφωτος δεν είναι, καθ'ως δεν είναι μόνο τι γράφεις, αλλά και πως το γράφεις. Και ο τρόπος που γράφει τον δίνει στεγνά.

Για τα άλλα δυο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, καθώς δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο. Μπορεί και να ισχύουν, μπορεί και όχι.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

29/10/2015, 20:09:56
quote:

Μάνο αγράμματος και αμόρφωτος δεν είναι, καθ'ως δεν είναι μόνο τι γράφεις, αλλά και πως το γράφεις. Και ο τρόπος που γράφει τον δίνει στεγνά.

Για τα άλλα δυο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, καθώς δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο. Μπορεί και να ισχύουν, μπορεί και όχι.

Καλά κρασιά!!!
Πάρε τον Ιταλο στον πόλεμο και βάλτον εμπροσθφυλακή.Πέρασε ο εχθρός αμαχητί...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/10/2015, 20:19:25
Αλλού περιμένω να απαντήσεις εσύ...

Και Νικόμαχε δεν είναι ούτε αγράμματος ούτε αμόρφωτος.
Και δομημένο λόγο έχει και ορθογραφικά μηδέν, και όταν στριμώχνεται ξέρει τι να πει μια χαρά.

Το ότι λέει παλαβομάρες έγκειται στα άλλα δυο επίθετα που τον στόλισε ο DSM. To αν είναι όμως παλαβός δεν μπορώ να το ξέρω γιατί αντικρούει τον ίδιο του τον εαυτό εξώφθαλμα συνεχώς.

Και εμπροσθοφυλακή στον πόλεμο δεν παίζει να με δεις ποτέ.
Είμαι για άλλες αποστολές...

29/10/2015, 20:23:35
Και εδω έρχεται -επιτέλους- η στιγμή να εκφράσω την ένσταση μου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έγινε. Πήγατε κι εκλέξατε πλειοψηφικά σαν παραοϊκότερο τον Πύραυλο, ενώ είναι προφανές πως η θέση αυτή ανήκει στον Ντενίζ. Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Ιταλό, αλλά μόνο στο οτι δεν είναι ο αμορφωτότερος, η θέση αυτή ταιριάζει στον Πύραυλο. Επίσης όλα αυτά που γράφει δεν είναι Χριστιανισμός φυσικά, ούτε καν βιβλικισμός. Τρολάρισμα είναι ανάμικτο με μανιακή αίσθηση μεγαλείου, παράνοιας και εκ του ασφαλούς κόντρα με φανταστικούς εχθρούς, ξιφούλκηση με ανεμόμυλους δηλαδή. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά απο τους ανθρώπους του φορουμ για να τους κρατήσεις μακριά, άλλα φορουμ πάντως τους απέκλεισαν επιτυχώς

29/10/2015, 20:44:41
Τόσο το συντακτικό, όσο και η ορθογραφία του, είναι θλιβερά. Επίσης, έχει πολύ περιορισμένο λεξιλόγιο, ενώ είναι προφανές το πρόβλημά του στην ετυμολογία, καθώς οι λεκτικοί τύποι που χρησιμοποιεί είναι συνήθως λάθος, και πολλές φορές νεολογίζει, ενώ υπάρχουν λέξεις που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και που αποδίδουν επακριβώς το νόημα που επιθυμεί να αποδώσει.

Είναι και αμόρφωτος, είναι και αγράμματος. Αυτά.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

29/10/2015, 20:44:46
Και μιας και πιάσαμε τους πολέμους και τις αναμπουμπούλες, όταν κάποιος δημιουργεί αναμπουμπούλα, το να υποτιμάς είναι εύκολο, το να διακρίνεις είναι το δύσκολο...

Ναι ο λογαριασμός ΔΣ φαίνεται να είναι παρανοικός.
Ο γράφων από πίσω όμως έχει όπως προείπα και δομή και τρόπο σκέψης, και ξέρει να οδηγεί μαεστρικά πολλές φορές (όταν του επιτρέπεται, νιάου) τη συζήτηση εκεί που θέλει.
Επομένως μετά βεβαιότητας να τον ταυτίσω με τον λογαριασμό του, εγώ δεν θα το κάνω, καθώς δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο.

Αυτά τα ολίγα.

29/10/2015, 21:36:34
Ιταλός, επειδή έχω κάνει κάποιες δραματικές σπουδές (στο παρελθόν) και εξασκώ που και που την τέχνη της υποκριτικής (ερασιτεχνικά), έχω να σου πω πως συγχέεις το στημένο με το αυθεντικό. Αρκετοί πασχίζουν να επιτύχουν -υποκρινόμενοι- το αυθεντικό, το τελευταίο όμως πρέπει να αναγνωρίζεται απο τον οξυδερκή και να του αποδίδονται οι δέουσες τιμές.

Τί λέγαμε; Α ναι...

http://creation.com/designed-by-aliens-crick-watson-atheism-panspermia

....
He does this with a theory called panspermia. This comes from the Greek words pas/pan (all) and sperma (seed), meaning that the seeds of life are all through the universe.

Crick has refined this idea to directed panspermia. To overcome the huge hurdles of evolution of life from non-living chemicals on earth, Crick proposed, in a book called Life Itself, that some form of primordial life was shipped to the earth billions of years ago in spaceships—by supposedly ‘more evolved’ (therefore advanced) alien beings.

Although he tried to solve the problem of the source of intelligence for the creation of DNA without God, Crick only succeeded in pushing the problem into outer space where, of course, it cannot be tested. After all, if such alleged aliens, in turn, were not created by a greater intelligence than themselves, then how did they evolve from non-living chemicals in the first place? Moreover, how could these benevolent extraterrestrials presume to know what the outcome of evolution would be, with its undirected processes of time and chance? Another insurmountable problem for Crick is that evolution is supposed to have been occurring for the last 3.5 billion years. How could any intelligent race plan for, and expect to be around to see the results, some billions of years later?

Crick later acknowledged the mounting problems and futility of his ideas when he was reported as saying, ‘Every time I write a paper on the origin of life, I swear I will never write another one, because there is too much speculation running after too few facts..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Καμμιά απάντηση Χρυσή ή κανείς άλλος οπαδός της εξέλιξης;

Φίλε Βασίλειε, να μου πεις τί απάντηση να έχει η <<επιστήμη>> της <<επιστημονικής φαντασίας>>

29/10/2015, 21:53:20
Μιλάς με γρίφους... Heretic...

Τα δεδομένα θέτω ως έχουν, δεν είπα τη γνώμη μου καθαρά, και δεν νομίζω να την πω εκτός και αν υπάρξει λόγος...

Όπως και να χει, ο συγκεκριμένος λογαριασμός κούρασε. 100 γνώμες σε ένα, πολυτάλαντο κομμάτι, δεν νομίζεις; Τι θέλει εν τέλει να πει ο ποιητής;
Και εδώ που τα λέμε λάμπει δια της απουσίας του ο αστήρ.

Ελπίζω πάντως να φοράει αλιξίπτωτο.

https://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s&index=27&list=RDMMQa_ckwji7Sw

inandaboveΜέλος
26/02/2004, 16:25:19
Μμμμ...όσων αφορά στο ερώτημα που έθεσες, έχω την εντύπωση ότι, ΕΑΝ ανακαλύπταμε νοήμων ζωή σε κάποιον πλανήτη, κάποια στιγμή στο μέλλον, και ΕΑΝ υποθέσουμε ότι μέχρι τότε θα είχαμε τα μέσα να πλησιάσουμε τους " γείτονές" μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάναμε όσο πιο διακριτικά, προσεκτικά και ακίνδυνα (και για τις δυο πλευρές) γινεται.
Ας υποθέσουμε, τώρα, ότι ο πλανήτης μας παρακολουθείται εδώ και εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια, από τους ΙΔΙΟΥΣ εξωγήινους...(γιατί αν μιλάμε για εξωγήινους προερχόμενους από περισσοτέρων του ενός πλανήτες, τότε ο βαθμός γνωριμίας τους με την ανθρωπότητα λογικά θα ποικίλλει αναλόγως). Κι ας υποθέσουμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μας παρακολουθούν με διακριτικότητα, έχουν καταφέρει να καταλάβουν λίγα πράγματα για τη φύση του ανθρώπου, και την πνευματική του εξέλιξη μέχρι σήμερα..Πιστεύεις ότι θα θεωρούσαν τους γήινους φιλόξενους? Και τους εαυτούς τους, ευπρόσδεκτους στο φιλόξενο και αγαθό πλανήτη μας? (για πειραματόζωα, ισως!!)

Συμφωνώ μαζί σου όσων αφορά τις -ακούσιες, βέβαια- αναφορές σε ΑΤΙΑ, σε αρχαία κείμενα όπως αυτά του Ινδουισμού. Εμείς είμαστε πλέον πολύ...ενημερωμένοι/επηρεασμένοι για να αντιληφθούμε τα διαφορα εξωτερικά ερεθίσματα ως έχουν, κι όχι όπως τα θέλουμε ή περιμένουμε να είναι.

Φιλικά

moebius 1Μέλος
26/02/2004, 17:13:12
Δεν ξέρουμε βέβαια, καλή μου φίλη, αν είναι οι ίδιοι που μας παρακολουθούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αλλά δεν νομίζεις ότι 4.000 χρόνια διακριτικότητας είναι πάρα πολλά?

Όσο κι είμαστε ''παράδοξο'' είδος δεν πιστεύω ότι είμαστε τόσο ακατανόητοι ή απολίτιστοι ώστε να μη μπορεί να μας πλησιάσει κάποιος!
Πιστεύω πως με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών για τον έλεγχο και επηρρεασμό των μαζών, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί χωρίς σημαντικές παρενέργειες!

Υπάρχει ένα υπέροχο βιβλίο -ίσως να το ξέρεις- του κορυφαίου Άρθουρ Κλαρκ με τίτλο ''Οι Επικυρίαρχοι'', το οποίο πραγματεύεται αυτό ακριβώς το θέμα! Αν δεν το έχεις διαβάσει σου το συστήνω ανεπιφύλακτα...

oneiric1Μέλος
27/02/2004, 14:24:30
quote:
Δεν ξέρουμε βέβαια, καλή μου φίλη, αν είναι οι ίδιοι που μας παρακολουθούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αλλά δεν νομίζεις ότι 4.000 χρόνια διακριτικότητας είναι πάρα πολλά?

Ε, είσαι φοβερός φίλε μου!

Τόσο περίεργο... που φτάνει τα όρια της πρόκλησης! Γιατί άραγε?

Υπάρχει η περίπτωση να είμαστε απλά ένα είδος «διασκέδασης» για κάποιους?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

moebius 1Μέλος
27/02/2004, 15:06:40
Και βέβαια Ειρήνη, αν λάβουμε υπ' όψη και τα προκατακλυσμιαία χρόνια, τα χρόνια δηλαδή του Λάμεχ, του Μαθουσάλα και, ιδίως, του Ένωχ, ο οποίος επισκέφθηκε ένα τεράστιο ιπτάμενο όχημα και συνομίλησε με το ''θεό'', καταλαβαίνεις ότι το πράγμα πηγαίνει πολύ μακριά!

Δεν θα έλεγα ότι είμαστε η διασκέδαση κάποιων, αλλά ότι η ανάπτυξη του πολιτισμού μας μπορεί να αποτελεί αντικείμενο μελέτης, αυτό είναι αρκετά πιθανό!

Η πιο φυσιολογική εξήγηση που μπορώ να δώσω για την μη, μέχρι σήμερα, επαφή, είναι η περίπτωση να μη θέλουν να μας προκαλέσουν πολιτιστικό σοκ και εκτροπή της πορείας του πολιτισμού μας!

Σύμφωνα με επιστημονικούς υπολογισμούς που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, θα πρέπει να υπάρχουν στο σύμπαν εκατομμύρια πολιτισμοί, άλλοι πιο προηγμένοι από τον δικό μας και άλλοι υποδεέστεροι!
Αν κάποιος από αυτούς τους πολιτισμούς είναι -δεν σου λέω πολύ- 10.000 χρόνια πιο παλιός από τον δικό μας, καταλαβαίνεις σε τι τεχνολογικά επίπεδα θα έχει φτάσει! Τα διαστημικά ταξίδια θα είναι ρουτίνα, όπως θα γίνουν και για εμάς στο μακρινό μέλλον!

Ο εντοπισμός κατοικημένων πλανητών πιστεύω πως θα είναι πανεύκολος, οπότε είναι πραγματικά μυστήριο πως δεν έχουμε ακόμα καμία επαφή!

MagicalDogΜέλος
27/02/2004, 15:24:33
Δυστυχώς η ευτυχώς κ εγώ δεν έχω δει ακόμα
Το μόνο ούφο που έβλεπα ήταν το αφεντικό μου !!

inandaboveΜέλος
27/02/2004, 17:08:18
Όπως ακριβώς το είπες, φίλε moebius1,μια "φανερή" επίσκεψη θα δημιουργούσε σίγουρα μια κάποια αναστάτωση (κοινώς, μαζικό πανικό και χάος....μπάχαλο!!!) οπότε αδιαμφισβήτητα ΔΕΝ θα έφερνε τα -όποια- επιθυμητά αποτελέσματα, παρ'όλες τις (πιθανώς) καλές προθέσεις των επισκεπτών..Δεν νομίζω ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη, δεν έχει δώσει μέχρι τώρα τέτοια δείγματα (μάλλον το αντίθετο..).

Φιλικα

oneiric1Μέλος
01/03/2004, 12:46:18
Έτσι ακριβώς.... δεν είμαστε έτοιμοι...

Όμως αλήθεια... το φαντάζεστε??

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

archontiaΝέο Μέλος
04/03/2004, 16:56:24
Είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι σε ένα όλοκληρο συμπάν. Σε ένα ηλιάκό σύστημα μπορεί και να είμαστε, όμως δεν υπάρχει μόνο ένα ηλιακό σύστημα μάλλον. Δεχόμαστε λοιπόν οτι υπάρχει ζωή έξω από την γή. Γιατί να είναι πιο ανεπτυγμένοι από εμάς;
Γιατί να είναι πιο έξυπνοι; Γιατί στην τελική να είναι φιλικοί; Αν οι γήινοι ήταν πιο ανεπτυγμένοι, και έβρισκαν ζωή σε κάποιον άλλο πλανήτη σε στάδιο Νεάντερταλ τι πιστεύετε οτι θα έκαναν; Μαλλον θα τους έπαιρναν για δουλικά έτσι δεν είναι; Γιατί εκείνοι να μας βοηθούν;
Επίσης ίσως να είναι σε κάποια άλλη μορφή ζωής αδύνατη να τη συλλάβουμε, να μην είναι υλικη, πνευματική, υδάτινη, αέρινη να είναι ξέρω και εγώ ντραμπα ας πουμε. Τι σημαινει ντραμπα δεν ξερω αλλά ίσως να είναι σε αυτή τη μορφή απλά, γιατί να έχουν πόδια, χέρια στην τελική μυαλό! Μπορεί και για αυτούς η υλική μας υπόσταση να είναι κάτι πέρα από το όριο της φαντασίας τους, του μυαλού τους, του ξερω και εγω μοκαϊ τους.
Θέλω να πώ οτι ίσως και στο ηλιακό μας σύστημα να υπάρχουν μορφές ζωής αδύνατο να τις φανταστούμε, καταλάβουμε, ακούσουμε.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο γιατί τίποτα δεν αποδεδειγμένο. Απλά.