- Ο Εθνικοσοσιαλισμός στην Ελλάδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
"23/6/2004
5,000 χρόνια μετά και ακόμη αγωνιζόμαστε να αποκρυπτογραφήσουμε τα Απίστευτα Ιερογλυφικά της Αυστραλίας!
Γιατί όμως δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί;
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα ιερογλυφικά αυτά δεν ανήκουν στους Αβορίγινες, αλλά στους Αιγύπτιους.
Ο Paul White κορυφαίος ερευνητής του τομέα, μας μεταφέρει την εκπληκτική ιστορία της μετάφρασης των Αιγυπτιακών ιερογλυφικών που βρέθηκαν στην Νέα Νότια Ουαλλία. Τα ιερογλυφικά απεικονίζουν την ιστορία των πρώτων Αιγύπτιων εξερευνητών οι οποίοι τραυματίστηκαν και περιπλανήθηκαν στην αρχαία Αυστραλία.
Τα αινιγματικά σκαριφίματα αποτελούν μέρος της τοπικής λαογραφίας για πάνω απο ένα αιώνα με αναφορές απο το 1900.
Το σπήλαιο που παρουσιάζουμε ήταν γνωστό απο το 1950 αλλά δεν είχε τραβήξει το επιστημονικό ενδιαφέρον μέχρι και το 1990. Στην πρώτη επαφή με τις απεικονίσεις αντιλαμβάνεσε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα κλασσικά σκαριφίματα των Αβοριγίνων, είναι προφανώς αρχαία Αιγυπτιακά σύμβολα.
Υπάρχουν τουλάχιστον 250 ιερογλυφικές απεικονίσεις. Επίσης στο τέλος του θαλάμου προστατευμένος απο την εναπομείνουσα οροφή βρίσκεται χαραγμένος ο Αιγύπτιος θεός 'ΑΝΟΥΒΙΣ' ο κριτής των νεκρών. Τα ιερογλυφικά είναι χαραγμένα σε αρχαϊκό στυλ των πρώτων δυναστιών."

Mια ενδιαφερουσα διευθυνση ειναι:http://www.cosmicnet.gr/detail.php?id=1255&category=ANCIENT

Edited by - VIKING on 26/07/2004 19:17:31
quote:
Και; Θες να καταλήξεις κάπου μ'αυτό που λες; Ότι και καλά, ήρθα "κάποιοι" από μακριά (όπως οι αμερικάνοι), έκαναν ό,τι έκαναν στην γη και τους κατοίκους της, για πολλές χιλιάδες χρόνια, και ξαφνικά αποφάσισαν να φύγουν; Και μάλιστα, να πάρουν ό,τι είχαν φέρει μαζί τους; Εργαλεία, μηχανήματα, τεχνολογίες κλπ;Χμμμ... :confused:
Εγώ πιστεύω πως δεν θα βρούμε και πολλά στοιχεία ανεπτυγμένων προκατακλυσμιαίων πολιτισμών. Αν ήταν ανεπτυγμένοι, και εγώ πιστεύω πως ήταν, δεν θα άφηναν τα απόρρητα μυστικά τους στην κοινή θέα. Έχει δει κανείς εγκαταλελειμμένες πυρηνικές βάσεις, ή εγκαταλελειμμένα πυρηνικά εργαστήρια, πυρηνικά εργοστάσια κλπ; Ας πούμε επίσης πως λόγω υψηλού πολιτισμού είχαν ανεπτυγμένη την οικολογική ευαισθησία, και το σεβασμό προς τη φύση. Η έλλειψη άφθονων στοιχείων του προκατακλυσμιαίου πολιτισμού παραμένει ένα αίνιγμα.
quote:
Τέλος, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφέρουμε την αρχαία Αίγυπτο και την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας που από μόνη της είναι μια μαθηματική/αστρονομική βιβλιοθήκη...
Συμφωνώ.. Οι τρεις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου, είναι σίγουρα μνημεία προκατακλυσμιαίων πολιτισμών. Αυτές κατασκευάστηκαν πριν από το μεγάλο κατακλυσμό. Πρέπει να χτίστηκαν τουλάχιστο πριν από 12.000 χρόνια.

Με πρότυπο τις τρεις μεγάλες πυραμίδες, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν τις δικές τους πυραμίδες, τα τραγικά απομεινάρια των οποίων απεικονίζονται παρακάτω.

quote:
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα ιερογλυφικά αυτά δεν ανήκουν στους Αβορίγινες, αλλά στους Αιγύπτιους.
Δες και εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4210

quote:
Εχουν συγκεντρώσει όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που δεν ταιριάζουν στην ιστορία της χώρας.
πχ. ένα Ελληνικό νόμισμα από το 23 πΧ και αρκετοί σκαραβαίοι βρέθηκαν στην περιοχή Cairns / Gordonvale, όπως και επιγραφές στους βράχους που βρέθηκαν το 1910 και το 1978 υπονοούν ότι υπήρχε στην περιοχή μία δεύτερη (;) Αιγυπτιακή αποικία γύρω στο 200-300 πΧ.Υπάρχουν αναφορές ότι βρέθηκαν νομίσματα Ελληνικά και Πτολεμαϊκά 2000 χρόνων σε διάφορες ακτές της βόρειας Αυστραλίας.
Γεια σου φιλε Κωστα και ευχαριστω για την παραθεση του Τοπικ που ανοιξες,δυστυχως διαβασα μονο αυτα που ειναι στην Ελληνικη γλωσσα,διοτι πρεπει να βελτιωσω τα Αγγλικα μου.![]()
.
Ειναι αληθεια οτι βρεθηκαν Ελληνικα και Πτολεμαικα νομισματα 2000 χρονων στην Αυστραλια,ή μηπως υπαρχουν απλως καποιες αναφορες χωρις ακριβη στοιχεια;Αλλα θα ηθελα αν μπορεις να παραθεσεις περισσοτερα στοιχεια περι ολων αυτων.
Τελικα μηπως δεν ηταν ο ΤΖΕΗΜΣ ΚΟΥΚ ο πρωτος Ευρωπαιος που ανακαλυψε το 1768 την βορεια και δυτικη ακτη της Αυστραλιας;

Edited by - VIKING on 27/07/2004 19:06:44
Edited by - VIKING on 27/07/2004 19:17:16
Όπως είδες, η εξερευνητική αποστολή προφανώς οργανώθηκε από τους Πτολεμαίους, αλλά στην ιστοσελίδα αναφέρεται ως Αιγυπτιακή αποστολή. Έχουν βρεθεί ελληνικά νομίσματα, ελληνικές επιγραφές κ.α. αντικείμενα στην Αμερική και την Αυστραλία. Συχνά τα Ελληνικά νομίσματα αναφέρονται σαν Φοινικικά.
Την Αμερική και την Αυστραλία την είχαν ανακαλύψει Έλληνες τα πανάρχαια χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι σήμερα λέμε πως την Αμερική την ανακάλυψε ο Κολόμβος, ενώ δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην Αμερικανική ήπειρο.
Είναι γνωστό ότι Σπαρτιάτες ταξίδεψαν τον 8ο αι. π.Χ. μέσω του Ειρηνικού και αποίκησαν τη Χιλή. Η φυλή των Αραουκανών στη Χιλή ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των Σπαρτιατών.
http://users.forthnet.gr/ath/heliodromion/omiliaaraoukanoi.htm
Εκτενείς αναφορές για την ήπειρο της Αμερικής κάνουν ο Όμηρος, ο Πλάτων, ο Πτολεμαίος, ο Ερατοσθένης, ο Αρριανός, ο Ησίοδος κ.α.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=4&TOPIC_ID=1490
Δες και εδώ
http://www.ancientgr.com/Unknown_Hellenic_History/AMERIKH.html
http://paranormal.about.com/library/weekly/aa080700b.htm

quote:
Φίλε Βίκινγκ γεια σου.Όπως είδες, η εξερευνητική αποστολή προφανώς οργανώθηκε από τους Πτολεμαίους, αλλά στην ιστοσελίδα αναφέρεται ως Αιγυπτιακή αποστολή. Έχουν βρεθεί ελληνικά νομίσματα, ελληνικές επιγραφές κ.α. αντικείμενα στην Αμερική και την Αυστραλία. Συχνά τα Ελληνικά νομίσματα αναφέρονται σαν Φοινικικά.
Την Αμερική και την Αυστραλία την είχαν ανακαλύψει Έλληνες τα πανάρχαια χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι σήμερα λέμε πως την Αμερική την ανακάλυψε ο Κολόμβος, ενώ δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην Αμερικανική ήπειρο.
Είναι γνωστό ότι Σπαρτιάτες ταξίδεψαν τον 8ο αι. π.Χ. μέσω του Ειρηνικού και αποίκησαν τη Χιλή. Η φυλή των Αραουκανών στη Χιλή ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των Σπαρτιατών.
http://users.forthnet.gr/ath/heliodromion/omiliaaraoukanoi.htmΕκτενείς αναφορές για την ήπειρο της Αμερικής κάνουν ο Όμηρος, ο Πλάτων, ο Πτολεμαίος, ο Ερατοσθένης, ο Αρριανός, ο Ησίοδος κ.α.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=4&TOPIC_ID=1490Δες και εδώ
http://www.ancientgr.com/Unknown_Hellenic_History/AMERIKH.html
http://paranormal.about.com/library/weekly/aa080700b.htmgnothe seauton
Φιλε Κωστα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που ειναι πολυ ενδιαφερουσες.

quote:
Πάνω σ’αυτήν την θεωρία υπάρχουν ενδείξεις , αλλά δυστυχώς πρός το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε αρκετές αποδείξεις που να την θεμελιώνουν .
Μία από τις ενδείξεις αυτές είναι η ανάμνηση του κατακλυσμού που αναφέρεται στις μυθολογίες όλων των λαων ( στην δική μας ως γνωστόν αναφέρονται τρείς κατακλυσμοί ) καθώς και οι αναφορές στην Λεμουρία και την Ατλαντίδα .
Άλλες πάλι ενδείξεις είναι οι απεικονίσεις σε τοιχογραφίες αρχαίων Αιγυπτιακών ναών , αεροπλάνων , ελικοπτέρων και υποβρυχίων . Από πού όμως βρήκαν αυτά τα σχήματα και τα αντέγραψαν στους ναούς τους οι Αιγύπτιοι , αφού ως γνωστόν δεν είχαν τέτοια τεχνολογία ; Μηπως από παλαιότερα σχέδια τα οποία βρήκαν και τα θεώρησαν ιερά ; Τό ίδιο ισχύει και για τους περίφημους αρχαίους χάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή του τούρκου ναυάρχου Piri Reis , οι οποίοι σύμφωνα με την NASA που εξέτασε τα αντίγραφά τους είναι σαν να έγιναν από αεροφωτογράφηση της Γης από το διάστημα , με κέντρο την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας Αυτές ειναι μόνο δύο απο τις πολλές ενδείξεις γιά τις μνήμες ύπαρξης αρχαίων πολιτισμών υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν . Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν εξελιχθή η ενάλια αρχαιολογία και μπορέσουν οι επιστήμονες να εξερευνήσουν τα βάθη των ωκεανών θα έλθουν στο φώς ευρήματα που σίγουρα θα ανατρέψουν την ιστορία του πλανήτη μας .
Εδώ έχω να προσθέσω ακόμα , ότι πρόσφατα διάβαζα και για την ανεύρεση εργαλείων κατασκευασμένων από κράματα σιδήρου υψηλής τεχνολογίας , που δεν μπορούμε να τον παράγουμε με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε .
Φυσικά για να είμαι αντικειμενικός , άσχετα από την δική μου γνώμη ότι όλα αυτα είναι απομεινάρια παλαιοτέρων πολιτισμών , υπάρχουν άλλες δύο απόψεις .
Η πρώτη είναι ότι αυτά τα έφεραν στον πλανήτη μας εξωγήϊνοι , και η άλλη ότι είναι αντικείμενα που άφησαν πίσω τους ταξιδιώτες του χρόνου που ήλθαν από το μέλλον . Ποιοί έχουν δίκιο τελικά ;
quote:
Η πρώτη είναι ότι αυτά τα έφεραν στον πλανήτη μας εξωγήϊνοι , και η άλλη ότι είναι αντικείμενα που άφησαν πίσω τους ταξιδιώτες του χρόνου που ήλθαν από το μέλλον . Ποιοί έχουν δίκιο τελικά ;
Γεια σου φιλε Sesostris.Το πιο πιθανο φιλε μου ειναι να υπηρχαν καποιοι χαμενοι πολιτισμοι(π.χ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) πιο ανεπτυγμενοι απο τους πολιτισμους των αρχαιων χρονων(οπως ηταν π.χ ο Αιγυπτιακος) αλλα οχι πιο αναπτυγμενοι απο την σημερινη εποχη.Τωρα αυτο που λες για εξωγηινους ειναι μικρες οι πιθανοτητες να ισχυει,αλλα δεν μπορει να αποκλειστει αυτη η πιθανοτητα επιστημονικα.
Και αν οντως ειναι εξωγηινοι τοτε γενναται το ευλογο ερωτημα,γιατι δεν εμφανιζονται σημερα,γιατι κρυβονται(δεν πιστευω αυτα που λενε καποιοι οτι ειδαν ufo στον ουρανο και περι απαγωγων);
Αλλα ηθελα να σε ρωτησω κατι φιλε μου.Μηπως εχεις ακουσει για καποια εγγραφα τα οποια ανηκαν στον Προφητη Ιερεμια ή Ιεζεκιηλ(δεν ειμαι βεβαιος ποιος απο τους δυο ειναι) στα οποια υπαρχουν καποιες εικονες με αντικειμενα που μοιαζουν λιγο με αεροπλανα;

quote:
Αλλα ηθελα να σε ρωτησω κατι φιλε μου.Μηπως εχεις ακουσει για καποια εγγραφα τα οποια ανηκαν στον Προφητη Ιερεμια ή Ιεζεκιηλ(δεν ειμαι βεβαιος ποιος απο τους δυο ειναι) στα οποια υπαρχουν καποιες εικονες με αντικειμενα που μοιαζουν λιγο με αεροπλανα;
Ο Έριχ Φον Ντένικεν έγραψε σε ένα βιβλίο του πως το όραμα που είδε ο Ιεζεκιήλ (οι άγγελοι τον πήραν και τον ταξίδεψαν) ήταν στην ουσία ένα ταξίδι με διαστημόπλοιο (μάλιστα στο βιβλίο του -ο Ε.Φ.Ν.-, έχει και το ανάλογο σχεδιάγραμμα)...
--
Στράτος. Ετσι απλά.
Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να εντοπίσουμε το πότε κι από που ξεκίνησαν οι πρώτοι πολιτισμοί της ανθρωπότητας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο παζλ των αρχαίων πολιτισμών που προσπαθούμε τους δύο τελευταίους αιώνες να συμπληρώσουμε κάποια κομμάτια για να έχουμε μια υποτυπώδης εικόνα των πολιτισμών αυτών.
Υπάρχουν όντως κάποιες ενδείξεις για πολύ αρχαίους πολιτισμούς
όχι όμως -μέχρι στιγμής- αρκετές αποδείξεις γι' αυτούς.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο αρχαίος Αιγυπτιακός πολιτισμός ήταν ένα από τα χαμένα κλειδιά της παγκόσμιας πολιτιστικής μας παράδοσης, απ' όπου έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία από τα βάθη πολλών αιώνων.
Οι πρώτες συστηματικές μελέτες ξεκίνησαν πριν από 200 χρόνια περίπου με την είσοδο του Ναπολέοντα στην Αίγυπτο και την αποκρυπτογράφηση της στήλης της Ροζέττας και σήμερα μπορούμε να θαυμάσουμε αρκετά στοιχεία αυτού του σπουδαίου πολιτισμού.
Αν και πριν από πενήντα χρόνια τοποθετούσαν την αρχή του στο 3.500 π.Χ, χρόνο με το χρόνο και με τις νέες ανακαλύψεις αναθεωρούν πηγαίνοντας πίσω (πάλι μέχρι στιγμής) τουλάχιστον δύο χιλιετίες.
Όσον αφορά τους πολιτισμούς της Λεμουρίας, της Ατλαντίδας κλπ.
για την συντηρητική πλευρά της Αρχαιολογίας οι πολιτισμοί αυτοί θεωρούνται θέμα ταμπού.
Για να έχουμε όμως μια αντικειμενική έρευνα σε κάθε νέα ανακάλυψη, ας μη ξεχνάμε ότι εμπλέκονται πολλοί επιστήμονες από διαφορετικές κατευθύνσεις (Αρχαιολογίας, Γεωλογίας, Ανθρωπολογίας,Φυσικής,Χημείας κλπ.)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει νέες ανακαλύψεις και νέες εκπλήξεις!
Φιλικά
Φάνης!

quote:
Φίλε VIKING , δυστυχώς δεν έχω υπ'όψιν μου τα έγγραφα που αναφέρεις , όμως όπως λέει και ο φίλος snikolaidis στο βιβλίο του Ντένικεν < ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ > αναφέρεται ότι κάποιος επιστήμονας της NASA αποφάσισε να αναπαραστήση το φλεγόμενο άρμα που περιέγραψε ο Ιεζεκιήλ . Όταν τελείωσε το σχέδιό του , διαπίστωσε με έκπληξη ότι είχε σχεδιάσει ένα διαστημόπλοιο .