- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2005 ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ESPRESSO.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΕΓΕ:
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ 1983, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ IQ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1982, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΤΑΥΜΑΤΩΝ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΥΝΙΚΑ ΤΑΥΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ.ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ Η ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΚΟΜΙΤΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΦΘΟΥΝ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ Η ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ Η ΜΕΤΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΗΡΩΔΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Οι Αγγλοι ε?Και εγω που νόμιζα μας κυνηγούσαν οι Δρακόνιοι...
Καταρχήν καλωσήλθες στο Esoterica...
Πέρα από τα όσα...εξωτικά έγραψε η "εγκυρότατη" εφημερίδα που επικαλείσαι, να σε ρωτήσω εγώ κάτι;
Λες ότι έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο του '83 : Ε εσύ λοιπόν έχεις παρατηρήσει κάτι..."παράξενο" στον εαυτό σου;

Καλώς ήρθες και από μένα !
quote:
durden_alie
Λες ότι έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο του '83 : Ε εσύ λοιπόν έχεις παρατηρήσει κάτι..."παράξενο" στον εαυτό σου;
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό durden_alie.
Απ’ ότι άκουσα ξεχωρίζουν κάποια παιδιά (νομίζω 53 αγόρια και 53 κορίτσια). Αν θέλεις γράψε ή στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου, να δούμε αν φαίνεται «κάτι» στο ωροσκόπιό σου.

Φιλικά, η
Με ενημέρωσαν για το συγκεκριμένο άρθρο και δίχως να εισέλθω περαιτέρω σε αυτό, έχω να διατυπώσω μερικά ερωτήματα.. κοινής λογικής:
1ον)Άραγε ποια έρευνα ή στατιστικά στοιχεία (πέραν από τα λεγόμενα διάφορων «ερευνητών» που πουλάνε και βιβλίο για το θέμα) υποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα παιδία διαθέτουν ανεπτυγμένο IQ σε σχέση με τον μέσο όρο;
2ον)Επίσης από πού συνάγουμε τα γενικά χαρακτηριστικά τους; Μήπως τα μαζέψαμε όλα και τα εξετάσαμε στο Εθνικό τους Φρόνημα; (τρέμε Lombroso!!)
3ον)Επίσης ποία στατιστικά στοιχεία υποδεικνύουν την ανωτερότητα τους μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδία του επόμενου έτους ή του επόμενου μήνα εκείνου του έτους;
4ον)Πως ένα υποτιθέμενο άγνωστο ουράνιο σώμα επιδρά στα γονίδια αυτών των παιδιών; .. Ακόμα και αν αποδεχθούμε αυτό τον εξωφρενικό συλλογισμό (άσε το πώς πλησίασε την Γη δίχως να το πάρουμε χαμπάρι..) θα πρέπει να αναρωτηθούμε που έγινε η σύλληψη τους; Μήπως εις την ύπαιθρο ή στο αμάξι, στην βάρκα ή στην ταράτσα (αχ αυτά τα Ρετιρέ) ώστε να υπάρξει έκθεση στην ανάλογη ακτινοβολία; (έλεος!!!)
Υ.Γ.
Δεν επιθυμώ να είμαι επιθετικός όμως αυτή η ιστορία βλέπω ότι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη περίοδο (ξέρετε τι επικίνδυνο είναι να πιστεύει κανείς ότι είναι ο Superman? ή ακόμα χειρότερα να του μπουν ιδέες ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις –ESP για παράδειγμα; .. ), οπότε κάπου πρέπει να σταματήσει πριν ορισμένοι από αυτούς (δεν απευθύνομε σε σένα Κατερίνα) αφού φουσκώσει το μυαλό τους . . . πετάξει μακριά προς Σείριο μεριά!
Edited by - XD on 13/12/2005 21:53:30
Ο Φουράκης κάτι ξέρει ο πονηρούλης.......

Edited by - skeptic on 13/12/2005 22:08:22
quote:
Να μας πεί όποιος γνωρίζει για τις οργιαστικές σεξουλιακές τελετές που έγιναν προσφάτως για την παραγωγή "ημίθεων" από τα παιδιά του 83, οργανωμένες σε "ειδικά μέρη" από τις παραμασονικές ομάδες των Έψιλον (και το κακό συναπάντημα)......
και εγω του 83 είμαι,γιατι δεν με φώναξαν?κλάψ...![]()
φοβήθηκαν μη κολλήσουν τίποτα(νόσο-φόρος)θα έλεγε ο johnnie!![]()
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
AGAPHTH KATERINA, XAIROMAI POY ANOIKSES AYTO TO 8EMA. MOY GENNH8HKAN APORIES POY 8A H8ELA NA MOY LYSEIS: H LEKSH 'TAYMATA' TI SHMAINEI, GIATI EGW STO EGKYROTATO LEKSIKO LIDELL-SCOTT DEN THN BRHKA. MIA PERAITERW APORIA EINAI H EKSHS: AFOY EISAI GENNHMENH TON APRILIO TOY 83 KAI EISAI 50% PIO EKSYPNH APO TON MESO ORO (ALH8EIA POIOS EINAI O MESOS OROS?) PWS EKSHGEIS TO GEGONOS OTI YPOLEIPESAI THS GNWSHS TWN STOIXEIWDWN ORWN OR8OGRAFIAS KAI SYNTAKTIKOY? DEN NOMIZW NA YPHRKSE SKOTEINOS DAKTYLOS EBRAIWN, AGGLWN, GALLWN, PORTOGALWN, PARA MONO TEMPELIA KAI NW8ROTHTA. AN MIA NEA GYNAIKA DEN KSEREI NA EKFRAZETAI SWSTA KAI NA GRAFEI OR8A, PWS 8A ME PEISEI OTI H IDIA KAI OI SYNOMILHKOI THS 8A PRWTAGWNISTHSOYN STIS EKSELIKSEIS POY ANEFERES?
8A XARW NA AKOYSW TA EPIXEIRHMATA SOY.
STOYS YPOLOIPOYS ANAZHTHTES TOY FORUM, KALWS SAS KSANABRHKA!
EYXARISTW

In anticipation of my resurrection...
εγω θελω να μαθω απο τα ατομα που ειναι στην κοινοτητα μασ και εχουν σχεση με την συγκεκριμενη ημερομηνια αν εχουν ζησει κατι αναλογο με αυτα που περιγραφει η Κατερινα.
Κατερινα εχεισ προσωπικες εμπειριες;
παντως το να διαισθανθει καποιος κατι που θαα γινει στο μελλον δεν ειναι κατι σπανιο.
και μια τελευταια σημειωση το ΙQ αναφερεται στην ικανοτητα να βρισκει κανεις λυσεις και οχι στην απομνημονευση κανονων.
Όπου δεν πέφτει φως είναι σκοτάδι
μα όπου δεν πέφτει σκοτάδι...
δεν είναι φως!
Edited by - Mysthrios on 14/12/2005 05:40:39
προτείνω να μαζευτούμε όλα τα παιδια και μέλη του εσοτέρικα που γεννήθηκαν το 83 και να δούμε ποιοι έχουν περισσότερες γνώσεις,τι λέτε?!?
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
quote:karma πώς μπορείς να δείς κάτι τέτοιο στο ωροσκόπιο κάποιου
Απ’ ότι άκουσα ξεχωρίζουν κάποια παιδιά (νομίζω 53 αγόρια και 53 κορίτσια). Αν θέλεις γράψε ή στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου, να δούμε αν φαίνεται «κάτι» στο ωροσκόπιό σου.
Συγνώμη που ρωτώ κατι εκτός θέματος...
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
quote:
karma πώς μπορείς να δείς κάτι τέτοιο στο ωροσκόπιο κάποιουυπάρχει συγκεκριμένη σύνοδος πχ ?
Συγνώμη που ρωτώ κατι εκτός θέματος...
Αγαπητέ Peronosporos
Δεν είσαι εκτός θέματος, γιατί, σε τελική ανάλυση, όλα είναι σχετικά. Σ’ ένα γενέθλιο χάρτη μπορούμε να δούμε, ειδικά μέσα από τις καρμικές όψεις, το παρελθόν μίας ψυχής και την αποστολή της στη γη, στην τωρινή ενσάρκωσή της. Για περισσότερες πληροφορίες στο forum της ιστοσελίδας μας, www.greekastrology.gr το http://astro.forumup.com/ όπου έχει τεθεί ανάλογο θέμα και εξηγεί τις όψεις.
Υ.Γ. Ένας από τους Site Admin μας έλαβε μέρος στην πρώτη εκπομπή και ανάλυσε το θέμα μέσα από την αστρολογική σκοπιά.

Φιλικά, η
Πεπονόσπορος
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ IQ.ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ "ΚΑΤΩ".
Κατερινα εχεισ προσωπικες εμπειριες;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΕΝΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΜΠΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓ.ΨΑΡΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ.ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ,ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 (ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΝΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
quote:Ωραία, έχεις λοιπόν πολύ καλή αντιληπτική ικανότητα και μαθαίνεις γρήγορα. Όσο για το αν "βάζεις κάτω" κάποιους γνωστούς σου με επιχειρήματα, αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, ούτε και αν μιλάς με 2 ακόμη άτομα με ολόσωστα επιχειρήματα (σκέφτηκες ποτέ ότι αν ένας έκανε λάθος στα επιχειρήματά του θα τέλειωνε η συζήτηση πολύ νωρίτερα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΕΝΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΜΠΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓ.ΨΑΡΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ.ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ,ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 (ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΝΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
Αυτά δεν στα λέω γιατί έχω κάτι μαζί σου αλλά δυσπιστώ πολύ στο ότι επειδή γεννήθηκαν κάποιοι μια συγκεκριμένη περίοδο είναι τελείως ξεχωριστοί. Αν πχ ισχύει αυτό που έγραψες τόσο "ελαφρά"
quote:Τότε πρέπει να έχεις IQ τουλάχιστον 150. Πίστεψέ με ούτε που διανοείσαι πόσο πολύ είναι αυτό.... και για του λόγου το αληθές, απόδειξέ μας το, κάνε το iq τέστ στο παρακάτω site και στείλε μας τα αποτελέσματα με εικόνα. Άμα βγάλεις 150+ θα πεισθώ, μέχρι τότε άσε με να αμφιβάλλω.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ IQ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
http://web.tickle.com/tests/uiq/index-pop.jsp?sid=1443&supp=160x600_IQ_bugs_noborder&z=
Φιλικά
Περονοτέτοιος
quote:
Φιλικά
Περονοτέτοιος
Kαρντάσι, όσο πάει κι ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου...
Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό για σένα δεν το ξέρω...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Αγαπημενα μου παιδια, που θεωρειτε οτι ειστε ιδιαιτερα, θα πρεπει να σας πω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδιαιτεροτητες και ικανοτητες-δυνατοτητες σε καποιους συγκεκριμενους τομεις.
Το αρθρο ειναι το παρακατω:
Σας παραθετω μια δημοσιευση που διαβασα προσφατα.
Το αρθρο ειναι της Συμβουλου Αστρολογιας,
κ. ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών? - 07-12-2005, 02:22
--------------------------------------------------------------------------------
Ποια είναι τα παιδιά Indigo?
Με αφορμή ερώτηση μέλους σχετικά με την πρόσφατη εκπομπή της τηλεόρασης στην οποία αναφέρθηκε μία γενιά παιδιών τον Απρίλιο του 1983, γράφω το άρθρο αυτό, που ίσως έχει μία σύνδεση με το θέμα της εκπομπής. Δεν είδα την εκπομπή, αλλά με ενημέρωσαν φίλοι που την παρακολούθησαν. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δεχθώ πως μόνο σε ένα μήνα ενός έτους, υπάρχουν άτομα με ιδιαιτερότητες. Δεν το αποκλείω, καθώς δεν διαθέτω στοιχεία προς έρευνα, αλλά εξακολουθώ να έχω σοβαρές επιφυλάξεις.
Ωστόσο, μπορώ να παραθέσω πληροφορίες που διαθέτω, μετά την ανακάλυψη ενός από τους πλανήτες που ονομάζονται «γενιάς», δηλαδή αφορούν σώματα μακρινότερα του Πλούτωνα και σχετίζονται με θέματα ομάδων ανθρώπων, κι όχι ιδιαίτερα με το ατομικό μας ωροσκόπιο.
Ο Quaoar, είναι ένα τέτοιο σώμα, το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την αρχή σχεδόν της ανακάλυψής του. Θα αναφερθώ σε ένα μελλοντικό άρθρο για τον πλανήτη αυτόν.
Ο πλανήτης συνδέεται με μία γενιά παιδιών, που αποκαλούνται Indigo παιδιά (παιδιά με το χρώμα του λουλακιού!). Ας μην φανεί αστείο το χαρακτηριστικό του χρώματος, γιατί το συγκεκριμένο χρώμα σχετίζεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού, επομένως εννοούν οι ερευνητές ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν ικανότητα χρήσης του τρίτου ματιού και των ψυχικών δυνάμεων που σχετίζονται με αυτό.
Τα παιδιά ανήκουν στην δεκαετία του 1980 σε μικρό αριθμό, σε μεγαλύτερο αριθμό στη δεκαετία του 1990 και λίγα ενσαρκώθηκαν προς το τέλος του 2002. Εννοείται, φυσικά, πως δεν μιλάμε για όλες τις γεννήσεις αυτών των περιόδων. Αλλά αυτές οι περίοδοι, έχουν σε ασυνήθιστο βαθμό και συχνότητα, ενσαρκώσεις ατόμων με ψυχικές δυνάμεις.
Τα Indigo παιδιά λέγεται πως είναι μοναδικά. Οι δάσκαλοι, οι γονείς, το περιβάλλον τα θεωρούν «διαφορετικά», αν και δεν είναι σε θέση ακόμη κάποια από αυτά να δείξουν την διαφορετικότητά τους. Δονούνται και δέχονται δονήσεις υψηλές και θα ξεχωρίζουν από αυτά που έχουμε ως τώρα δει. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το αστρολογικό τους αποτύπωμα, θα λέγαμε πως είναι ένας συνδυασμός των βαρέων πλανητών, δηλαδή του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Quaoar. Στην ουσία, ο Πλούτωνας και ο Quaoar είναι οι δείκτες αυτής της γενιάς.
Η σειρά αυτή των παιδιών θεωρείται πως ξεκίνησε το 1983, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες εισήλθαν στο ζώδιο του Σκορπιού (άραγε είναι σύμπτωση η συνύπαρξή τους στο ζώδιο της αναγέννησης, του αποκρυφισμού και της μύησης?). Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, τα δύο αυτά σώματα έκαναν τη πρώτη τους σύνοδο μετά τη δεκαετία του 1940. Δηλώνουν ενδεχόμενα την έναρξη μίας ακόμη σημαντικής γενιάς, που θα χαρακτηρίσει κάποια μελλοντική εποχή. Λέγεται πως στην ώριμη ηλικία τους, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό του πλανήτη μας!
Η γενιά αυτή παίρνει μεγαλύτερη ώθηση και αυξάνεται, κατά την δεκαετία του 1990, όταν οι δύο πλανήτες είναι σύνοδο, ανοιχτή στην αρχή (8 μοιρών πάνω-κάτω) και φθάνουν σε στενή σύνοδο 2-3 μοιρών στο τέλος του 1993. Συνεχίζουν να είναι σε σύνοδο, αλλά καταλαμβάνουν δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Ως το 1995, είναι σε σύνοδο άλλοτε στον Σκορπιό κι άλλοτε στον Τοξότη (λόγω ανάδρομης κίνησης), οπότε και μπαίνουν και οι δύο στον Τοξότη από τον Ιανουάριο του 1995 και για επτά χρόνια ως τον Νοέμβριο του 2002.
Με τις έντονες αυτές επιδράσεις, τα άτομα που αναφέρω, θα βιώνουν στον εσωτερικό τους κόσμο το χάος και την ανάγκη για ριζική αλλαγή, πλήρη μετασχηματισμό. Λόγω της διαφορετικής ποιότητας κι απόκλισης της όψης, θα έχουν μεταξύ τους διαφορές, αλλά πάντα με μία ψυχική ικανότητα που θα τα χαρακτηρίζει και θα τα κάνει να ξεχωρίζουν.
Στην γενιά αυτή, συμμετέχει η σύνοδος του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, από τον Ιανουάριο του 1990 ως τον Δεκέμβριο του 1996. Ο ιδεαλισμός που επαναστατεί ή ανατρέπεται, στο ζώδιο του Αιγόκερου, των κοινωνικών και συντηρητικών μας θεσμών. Σε εξάγωνο η σύνοδος του Ουρανού και του Ποσειδώνα με τη σύνοδο του Πλούτωνα με τον Quaoar, έχουμε μία γενιά ανθρώπων με εξαιρετικές δυνατότητες δονήσεων, βαρέων πλανητών και μεταφυσικής δυναμικής. Θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τριγμούς στο σαθρό σύστημα της κοινωνίας μας και να κάψουν κυριολεκτικά κάθε τι το σάπιο και το αρρωστημένο. Θέματα φιλοσοφίας, γνώσης, επιστήμης, ιατρικής, ιδεολογίας, θεσμών κοινωνικών, θα περάσει από την εξονυχιστική έρευνα και μελέτη αυτών των ατόμων και θα αλλάξει ριζικά. Το κατεστημένο θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί και θα αναγεννηθεί.
Τα τελευταία Indigo παιδιά, θα έχουν τη σύνοδο Πλούτωνα και Quaoar στον Τοξότη, αλλά θα τους λείπει το εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Ο μεγάλη μεταλλαγή, θεωρητικά πάντα μιλώντας, πρέπει να βασιστεί στη γενιά αυτή του Σκορπιού, με το εξάγωνο των δύο προαναφερθέντων πλανητών. Αυτό μοιάζει να είναι το πλέον ισχυρό σχήμα. Αλλά τα τελευταία Indigo, θα έχουν την αποστολή να επεκτείνουν την νέα φιλοσοφία ζωής που θα προκύψει.
Η ενέργεια της συνόδου του Πλούτωνα, αυτού του τόσο σημαντικού πλανήτη μας με τον νέο-ανακαλυφθέντα Quaoar, χαρακτηρίζει και την είσοδο στον 21ο αιώνα. Αυτά τα δύο σώματα μοιάζουν να στεφανώνουν με την ισχύ τους και την αργή και βαθιά δράση τους, τη νέα χιλιετηρίδα. Θεωρείται από τους ερευνητές, πως η γενιά των Indigo παιδιών τελειώνει γύρω στο τέλος του 2002, ενδεχόμενα με τη σύνοδό τους τον Νοέμβριο. Αλλά, δηλώνουν πως πρέπει να ερευνηθεί η στιγμή της αναχώρησης του Πλούτωνα από τον Τοξότη το 2008 και του Quaoar το 2017. Πιθανοί σταθμοί σημαντικών γεγονότων, ή η πρώτη μας αντίληψη για τη γενιά των Indigo? Γιατί δεν αποκλείεται τα παιδιά αυτά να είναι η έναρξη μίας εποχής με ανθρώπους διαφορετικούς, ίσως να είναι προάγγελοι γι' αυτούς της εποχής του Πλούτωνα και του Quaoar στον Αιγόκερο. Μία εποχή αρκετά δύσκολη και σκληρή.
Αυτό που φαίνεται για τη γενιά που περιγράφω, είναι πως καθορίζουν μία μεταβατική περίοδο. Θα μπορούν να κατανοήσουν το χάος και να δημιουργήσουν νέες μορφές μέσα από αυτό. Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τον κόσμο, ίσως μέσα από ένα συμβολικό θάνατο και μία εκ βαθέων αλλαγή. Μπορεί να μας διδάξουν την παροδικότητα όλων των πραγμάτων και το τέλος μίας ολόκληρης εποχής, στο κατώφλι του Υδροχόου. Να αναζητήσουν την απελευθέρωση από την πλεονεξία, την κτητικότητα, την θρησκοληψία, το σαθρό πολιτικό σύστημα, την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο Πλούτωνας θα τους ωθήσει να θέσουν τέλος. Ο Quaoar να ανακαλύψουν μέσα στο χάος, μία νέα αχτίδα ελπίδας και ζωής.
Ωραίο ακούγεται… Μακάρι η γενιά αυτή να είναι πρωτεργάτες μίας νέας εποχής!
Μην εστιαστειτε στο αστρολογικο περιεχομενο τοσο, αλλα στην ουσια