- !!ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ? ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Αρχικά φόρα εναν λευκό χιτώνα και αρχαιοελληνικό σανδάλι. Μετά βγες στην ακρόπολη και φώναξε "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ" και "ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ"
Αφου το κάνεις αυτό αλλαξε στολή και φορα στρατιωτική παραλλαγή, αρβύλλα και κράνος. Πάρε στα χέρια σου μια σημαία του Βυζαντίου με τον δικέφαλο αετό (προσεχε του βυζαντίου,μην την μπερδέψεις με σημαια της ΑΕΚ) πήγαινε στον Εβρο και φώναξε "ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΠΟΚΑΤΣΤΑΣΗ". Μην ξεχάσεις βεβαια εκεί στον Εβρο να παρεις και ενα τρανζιστοράκι να ακούς τους αγώνες του Παμε Στοιχημα και μια τηλεόραση για να βλέπεις τους Αγώνες του Θρυλου και του ΠΑΟ στο champions league.
Αφού τα κάνεις όλα αυτά θα αποδείξεις πράγματι ότι εισαι αξιος Ελλην και γνησιος απόγονος του Λεωνίδα, του Πλάτωνα, του Παλαιολόγου και του Κολοκοτρώνη. Ευγε τέκνο μου. Το πιστοποιητικό Ελληνικότητας είναι δικό σου...
quote:
Μην ανυσηχείς όμως θα την τακτοποιήσουμε καλά την φάρα σου...
προσέχτε μην σκίσετε κανένα καλσόν
Τα λέμε...ελπίζω πιο πολιτισμένα και χωρίς αφορισμούς...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Δυστυχώς έτσι :
quote:
Αρχικά φόρα εναν λευκό χιτώνα και αρχαιοελληνικό σανδάλι. Μετά βγες στην ακρόπολη και φώναξε "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ" και "ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ"
Αφου το κάνεις αυτό αλλαξε στολή και φορα στρατιωτική παραλλαγή, αρβύλλα και κράνος. Πάρε στα χέρια σου μια σημαία του Βυζαντίου με τον δικέφαλο αετό (προσεχε του βυζαντίου,μην την μπερδέψεις με σημαια της ΑΕΚ) πήγαινε στον Εβρο και φώναξε "ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΠΟΚΑΤΣΤΑΣΗ". Μην ξεχάσεις βεβαια εκεί στον Εβρο να παρεις και ενα τρανζιστοράκι να ακούς τους αγώνες του Παμε Στοιχημα και μια τηλεόραση για να βλέπεις τους Αγώνες του Θρυλου και του ΠΑΟ στο champions league.
Αφού τα κάνεις όλα αυτά θα αποδείξεις πράγματι ότι εισαι αξιος Ελλην και γνησιος απόγονος του Λεωνίδα, του Πλάτωνα, του Παλαιολόγου και του Κολοκοτρώνη. Ευγε τέκνο μου. Το πιστοποιητικό Ελληνικότητας είναι δικό σου...
δε γίνεται διάλογος...
Αλλά ούτε κι έτσι :
quote:
Το ήξερα ότι ήσουν τελικά ένα άθλιο απάτριδο και βάνδαλο αναρχοκομμούνι...Μην ανυσηχείς όμως θα την τακτοποιήσουμε καλά την φάρα σου...
![]()
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά! Θα οδηγήσει πουθενά αυτό τώρα; Ο καθένας έχει τις απόψεις του και με μια τέτοια αντιπαράθεση δεν υπάρχει περίπτωση να βγει συμπέρασμα. Αφού δεν πρόκειται κανείς να αλλάξει την άποψη του άλλου, δεν έχει νόημα να σκοτωθούμε...Απλά να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας...
Επί του θέματος : Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μέγα λάθος να παρασυρόμαστε από το συναισθηματισμό μας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής...Και, όσο συναισθηματισμός είναι να λέμε ότι "οι Τούρκοι είναι οι αιώνιοι σφαγείς μας και αυτό δεν αλλάζει και είναι αιμοδιψείς κλπ", άλλο τόσο είναι και το να λέμε ότι "οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε" και να το κάνουμε αυτό σημαία εξωτερικής πολιτικής, την ίδια στιγμή που η προκλητικότητα της Τουρκίας συνεχίζεται. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με τις σχέσεις των δύο λαών...Κι εγώ έχω φίλους Τούρκους που μιλάμε μια χαρά και λέμε τα της καθημερινής μας ζωής, ακόμη και τα της κοινής ιστορίας μας και συνεννοούμαστε μια χαρά! Τί σχέση έχει αυτό όμως με τις διεθνείς σχέσεις;
Ευχής έργον θα ήταν βέβαια αυτή ακριβώς η αντίληψη να κυριαρχεί και στη διπλωματία...Ευχής έργον θα ήταν η προσέγγιση αυτή των δύο λαών--σε επίπεδο ΛΑΩΝ--να δώσει μαθήματα στους εδώ και εκεί "άρχοντες". Αν θέλετε και την άποψή μου, το ίντερνετ έχει βοηθήσει πολύ σε μια τέτοια προσέγγιση...Έχει δώσει την ευκαιρία σε μένα τον απλό Έλληνα να συνομιλήσει και να δει τη ζωή του απλού Τούρκου πολίτη...Να δει πως κι εκείνος είναι ένας άνθρωπος με όνειρα για το μέλλον, με ανησυχίες και προβληματισμούς πολύ όμοιους με τους δικούς μου, με αγάπη για τη δική του πατρίδα όπως και εγώ έχω για τη δική μου.
Η διπλωματία όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το στρατοκρατικό καθεστώς της άλλης πλευράς που, ανεξάρτητα από το "φιλικό" του πρόσωπο, δεν έχει κάνει ούτε μία υποχώρηση σε θέματα ζωτικής σημασίας. Γιατί, φασίστες-ξεφασίστες, αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...Εμείς όμως;

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΒΟΥΡ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
Edited by - dragon rider on 12/02/2006 19:11:40
quote:
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά! Θα οδηγήσει πουθενά αυτό τώρα; Ο καθένας έχει τις απόψεις του και με μια τέτοια αντιπαράθεση δεν υπάρχει περίπτωση να βγει συμπέρασμα. Αφού δεν πρόκειται κανείς να αλλάξει την άποψη του άλλου, δεν έχει νόημα να σκοτωθούμε...Απλά να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας...
Πως να ηρεμήσω ρε φίλε Durden όταν μου γράφει το αναρχοκομμούνι για μολότοφ και όλες τις άλλες ανθελληνικές μαλακίες που ανέφερε. Οι απόψεις του με έχουν αηδιάσει εντελώς, άσε που βάζει και λόγια στο στόμα μου και διαστρεβλώνει τα πράγματα... Πως να γίνει έτσι διάλογος βέβαια, δεν γίνεται.. και να σου πω και κάτι, βαρέθηκα να τα βάζω με τους απάτριδες και τους ανθέλληνες σ' αυτό τον κυβερνοχώρο, τους έχω σιχαθεί...
Όταν και αν χρειαστεί όμως θα τους αντιμετωπίσουμε δεόντως στην πραγματική ζωή γιατί εκεί παίζονται όλα.
quote:
Επί του θέματος : Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μέγα λάθος να παρασυρόμαστε από το συναισθηματισμό μας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής...
Εδώ δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική βέβαια, συζήτηση προσπαθεί να γίνει και πρέπει να τονιστούν οι κίνδυνοι που υπάρχουν για το έθνος και την επιβίωση του απο μια επεκτατική βάρβαρη φυλή που το καταδιώκει και το γενοκτονεί συστηματικά μέσα στους αιώνες. Και λίγος συναισθηματισμός εδώ δεν βλάπτει καθώς μπορεί να ξυπνήσει κάποιες κοιμώμενες συνειδήσεις.
quote:
Και, όσο συναισθηματισμός είναι να λέμε ότι "οι Τούρκοι είναι οι αιώνιοι σφαγείς μας και αυτό δεν αλλάζει και είναι αιμοδιψείς κλπ"
Γιατί ψέματα λέμε; Δεν είναι; Δεν το αποδεικνύει η ιστορία;
Γιατί πρέπει να το κρύψουμε; Για να μη στενοχωρούνται οι ανθέλληνες, οι διεθνηστούληδες και τα αναρχοκομμούνια;
Ξαναλέω: "Λαός που ξεχνάει και αγνοεί την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει" και στην τελική να εξαφανηστεί από προσώπου Γης...
quote:
άλλο τόσο είναι και το να λέμε ότι "οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε" και να το κάνουμε αυτό σημαία εξωτερικής πολιτικής,
Αυτό είναι σκέτη προπαγάνδα τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία απολύτως κίνηση καλής θέλησης από την αντίθετη πλευρά. Επικίνδυνη προπαγάνδα που μπορεί να αποπροσανατολίσει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό. Να ρίξει στάχτη στα μάτια.
quote:
την ίδια στιγμή που η προκλητικότητα της Τουρκίας συνεχίζεται. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με τις σχέσεις των δύο λαών...
Kαι βέβαια συνεχίζεται αλλά αυτά πες τα στους σπόνσορες της (λυκο)"φιλίας".
Εξάλλου δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση στην κομμουνιστική ιδεοληψία των σχέσεων λαού και εξουσίας δηλαδή ότι ο λαός δεν φταίει σε τίποτα, πάντα η εξουσία φταίει... Την γενοκτονία των ποντίων βάρβαρες ορδές του (Τ)ουρκικού λαού δεν την πραγματοποίησαν; Ακόμα και ο Κεμάλ ισχυρίζεται ότι δεν είχε διατάξει βαρβαρότητες. Δεν τον υπάκουσαν όμως, γιατί άραγε...;
Συνεπώς να μην βιαζόμαστε να απενοχοποιήσουμε τον λαό, καθώς αυτός γαλουχείται μέσα σε ένα μισελληνικό περιβάλλον από την παιδική του ηλικία και δρα αναλόγως και με το βάρος της αιμοσταγής ιστορίας του.
quote:
Τί σχέση έχει αυτό όμως με τις διεθνείς σχέσεις;
Tα πάντα συνδέονται. Διεθνείς σχεσείς και καθημερινή ζωή αλληλοσυνδέονται συνεχώς. Πολιτική και εξουσία. Τίποτα άλλο…
quote:
Ευχής έργον θα ήταν βέβαια αυτή ακριβώς η αντίληψη να κυριαρχεί και στη διπλωματία...Ευχής έργον θα ήταν η προσέγγιση αυτή των δύο λαών--σε επίπεδο ΛΑΩΝ--να δώσει μαθήματα στους εδώ και εκεί "άρχοντες".
Μάλλον θες να πείς στους εκεί "άρχοντες" καθώς η δική μας πλευρά επισήμως δεν διεκδικεί τίποτα (το επίσημο δόγμα από εποχής Α.Παπανδρέου)
Το αίμα των παλικαριών στα Ιμια και του Σολομού στην Κύπρο βέβαια είναι ακόμα νωπό...
quote:
Η διπλωματία όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το στρατοκρατικό καθεστώς της άλλης πλευράς που, ανεξάρτητα από το "φιλικό" του πρόσωπο, δεν έχει κάνει ούτε μία υποχώρηση σε θέματα ζωτικής σημασίας. Γιατί, φασίστες-ξεφασίστες, αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...Εμείς όμως;
Εδώ είναι το πρόβλημα καθώς αυτοί έχουν μια σταθερή εξωτερική πολιτική επέκτασης και διεκδίκησης ανεξάρτητα αλλαγής κυβερνήσεων ενώ εμείς αλλάζουμε την τακτική μας σαν τα πουκάμισα.
Τώρα επιδιώκουν να μπουν στην ΕΕ για να απορροφήσουν τα ογκώδη κονδύλια όχι βέβαια για να βελτιώσουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του λαού τους αλλά για να ενισχύσουν το στρατοκρατικό καθεστώς τους, να αγοράσουν επιπλέον F16, να αυξήσουν την προκλητικότητά τους κλπ κλπ Είναι θανάσιμο λάθος να πιστεύουμε ότι η Τουρκία θα "στρώσει" μπαίνοντας στην ΕΕ. Το πιθανότερο είναι ότι θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ένωση και φυσικά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Δεν βλέπεις πως αντιδρούν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, και μόνο ο BUSH και εμείς οι βλάκες(δηλ.οι δούλοι του BUSH) θέλουμε την Τουρκία στην ΕΕ; Γιατί άραγε; Μήπως για να μπεί στη μέση και σαν αγκάθι στην ένωση; Αυτό θα πρεπε τουλάχιστον να μας προβληματίσει.
Προσωπικά θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα να διαμελίζεται στο κοντινό μέλλον αυτή η αιμοσταγής χώρα(η μόνιμη απειλή στον κόρφο του έθνους μας)στις διάφορες εθνότητες από τις οποίες αποτελείται (Κρυπτοέλληνες και Ποντίους, Αρμένιους, Κούρδους, Μογγόλους κλπ) τα μογγόλια να ξαποσταλούν στην ανατολία στην οποία ανήκουν και εμείς με μια αιφνιδιαστική κίνηση και εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες να ανακαταλαμβάναμε τις χαμένες πατρίδες ούτως ώστε ο ελληνισμός να μπορέσει να ξαναλάμψει στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα.
ΕΙΘΕ!

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

να και ο ηγέτης που πρέπει να ακολουθήσουμε για την επικράτηση της Ελλάδος και του ελληνορθόδοξου πολιτισμού στην υφήλιο, ξεπαστρέφοντας τους άτιμους τους Τουρκαλάδες απο προσώπου γης!!

Εφ' οπλου λόγχη ολοι ρε!!!!
Το να ξεχάσουμε την ιστορία μας θα ήταν πραγματικά ένα τεράστιο ατόπημα. Επίσης, αν δεις την άποψή μου στο θέμα περί "Αντιδογματισμού" θα διαπιστώσεις ότι είμαι κι εγώ της άποψης ότι μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει εκτός από τον "εξουσιαστή" και ο "εξουσιαζόμενος". Παρομοιάζω δε την ευθύνη αυτή ως μια ζυγαριά...Άλλοτε γέρνει προς την πλευρά του "εξουσιαστή" και άλλοτε προς την πλευρά του "εξουσιαζόμενου". Αναλόγως με τις συνθήκες βεβαίως...
Ας έλθουμε λοιπόν στο παράδειγμα της Τουρκίας. Θα γνωρίζεις κι εσύ ότι η Τουρκία είναι μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων. Εκτός από την προνομιούχο "ελίτ", υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ζει κάτω απ' τα όρια της φτώχειας, είναι αμόρφωτο και, ως εκ τούτου, εύκολα παρασυρόμενο. Πως λοιπόν να έχει κάποιος την απαίτηση από ένα λαό που ζει σ' αυτές τις συνθήκες να αποτινάξει τους στρατοκράτες που το εξουσιάζουν; Βεβαίως, στο χέρι τους είναι αλλά μένουν ακόμη πολλά βήματα να γίνουν έτσι ώστε να δούμε μια Τουρκία πραγματικά εκδημοκρατισμένη και εκσυγχρονισμένη ως κοινωνία.
Κάτι άλλο τώρα...Εγκλήματα έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν από την πλευρά των Τούρκων, εγκλήματα που δεν παραγράφονται, αλλά πρέπει να μένουν και να μας θυμίζουν την ιστορία του λαού μας. Είμαι εντελώς αντίθετος στις απόψεις που εκφράζουν κάποιοι περί διαγραφής από τα ιστορικά μας βιβλία των "αρνητικών στιγμών" της ιστορίας του έθνους. Αυτές είναι λύσεις που προτείνονται στο "στυλ" "να 'χαμε να λέγαμε!". Προσωπικά τις θεωρώ αφελείς και επικίνδυνες διότι η λήθη της ιστορίας αποτελεί όχι μόνον ένδειξη πνευματικής ένδειας, αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες επανάληψης των λαθών μας. Σ' αυτό είμαι κάθετος! Έχω όμως την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν εγκλήματα του παρελθόντος να βαρύνουν τις πλάτες των σύγχρονων απογόνων των εγκληματιών...Με την ίδια λογική που επιτεύγματα του παρελθόντος δεν μπορούν να αποτελούν "άλλοθι" για κανένα λαό. Τι θέλω να πω : Το αν πχ οι δικοί μας πρόγονοι όντως μεγαλούργησαν κάποτε δεν απαλλάσσει εμάς από τα καθήκοντά μας σήμερα, ούτε μας παρέχει κανενός είδους επιχείρημα υπέρ της "ανωτερότητάς" μας. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές εκείνων των ένδοξων προγόνων και να το αποδεικνύουμε καθημερινά και όχι να επαναπαυόμαστε και να λέμε "δείτε ρε τι φτιάξαμε!". Με την ίδια λογική λοιπόν, ο σημερινός Τούρκος δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος της σφαγής που οντως διέπραξε ο προπάππους του, αλλά να λειτουργούν αυτές οι πράξεις γι' αυτόν ως ένα παράδειγμα προς αποφυγήν κι από εκεί και πέρα, μένει να αποδείξει στο μέλλον αν κι ο ίδιος είναι "σφαγέας" ή όχι. Και, για να φέρω κι ένα άλλο παράδειγμα, τι θα έλεγες για τους πολύ πρόσφατους σφαγείς μας, Γερμανούς; Μπορούμε να καταδικάσουμε όλο το γερμανικό έθνος συλλήβδην για τα εγκλήματα του κυρ-Αδόλφου και των στρατιωτών του; Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το σκεπτικό μου!
Και κάτι τελευταίο σ' αυτά που είπες :
quote:
Προσωπικά θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα να διαμελίζεται στο κοντινό μέλλον αυτή η αιμοσταγής χώρα(η μόνιμη απειλή στον κόρφο του έθνους μας)στις διάφορες εθνότητες από τις οποίες αποτελείται (Κρυπτοέλληνες και Ποντίους, Αρμένιους, Κούρδους, Μογγόλους κλπ) τα μογγόλια να ξαποσταλούν στην ανατολία στην οποία ανήκουν και εμείς με μια αιφνιδιαστική κίνηση και εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες να ανακαταλαμβάναμε τις χαμένες πατρίδες ούτως ώστε ο ελληνισμός να μπορέσει να ξαναλάμψει στο παγκόσμιο γεωπολιτικό στερέωμα.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να υπολογίζουμε το "μεγαλείο του ελληνισμού" με εδαφικές εκτάσεις. Ίσως έχω μια άλλη αντίληψη περί ελληνισμού, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ο ελληνισμός δεν έχει να κάνει με σύνορα και διεθνείς συνθήκες. Απόδειξη; Μα όσες φορές κι αν αυτή η μικρή χερσόνησος που καλούμε "κοιτίδα" μας καταλήφθηκε, όποιον κι αν είχαμε πάνω από το κεφάλι μας στη διάρκεια της ιστορίας, καταφέραμε και επιβιώσαμε και είμαστε εκόμη εδώ! Ο ελληνισμός έζησε και μεγαλούργησε δε σε πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτήν που καταλαμβάνουν τα σημερινά μας σύνορα. Στη σημερινή Ιταλία, στη Νότιο Γαλλία, στη Νότιο Ισπανία, στην Αίγυπτο, σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετέπειτα σε όλες τις ηπείρους, όπου κι αν πήγαν κι εγκαταστάθηκαν Έλληνες! Οι άνθρωποί μας είναι παντού και μας κάνουν περήφανους, τα πλοία μας πηγαίνουν την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου, τα μνημεία μας στολίζουν τα μουσεία όλης της ανθρωπότητας--ναι, εγώ δεν υποστηρίζω ότι πρέπει ΟΛΑ να γυρίσουν πίσω!--και γενικώς...είμαστε παντού! Ο ελληνισμός είναι λοιπόν ως έννοια πολύ ευρύτερη από τη στενή έννοια του κράτους στο οποίο ζούμε σήμερα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι κι εμείς θα κάνουμε οποιαδήποτε υποχώρηση όσον αφορά στα εθνικά μας σύνορα ή συμφέροντα...Θεωρώ όμως ότι το μεγαλείο του ελληνισμού δεν μπορεί να κριθεί με...τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους!

Τωρα οσον αφορά εκεινα τα γκρουπ Τουρκων τουριστών που παρατηρησα στην χώρα μας ενα καλοκαιρι εχω να πω τα εξής. Πως τομησατε ρε βαρβαροι σφαγείς μογγολικής προελεύσεως, να επισκεφτητε τους Δελφούς, την Ακρόπολη, το ναό του Πωσειδώνα στο Σουνιο και άλλα μνημεία του ελληνκού πολιτισμού? Πως τολμήσατε ρε να αφησετε τα λεφτά σας σε μαγαζιά στο Μοναστηράκι με αρχαια αγαλματάκια αλλά και στα παραδοσιακά εστιατόρια της Πλάκας παραγγέλνοντας μουσακά και τζατζίκι?? Πως τολμήσατε ρε απόγονοι του Κεμάλ να ταξιδέψετε στα νησιά του Αιγαίου προσφέροντας τζίρο στην Blue Star Ferries και τους Ελληνες ξενοδόχους της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Κρήτης και τις ψαροταβέρνες τους??Αντε τραβάτε πίσω στα μογγολικά εδάφη οπου και ανήκετε παλιοβάρβαροι μισέλληνες.
Η Χώρα μας δεν σας έχει ανάγκη ολους όσους επιβουλεύονται το έθνος μας ή μας πολεμήσατε ή μας θίξατε εθνικά στο παρελθόν. Τραβάτε για διακοπές στην Καραϊβική, στην Τυνησία και στην Αιγυπτο. Εμεις σας απορρίπτουμε για λόγους "Εθνικής Συνειδήσεως".
Οι γνήσιοι Ελληνες δεν σας έχουμε ανάγκη αφού η οικονομική ενίσχυση της Πατρίδας μας θα έλθει με χρήμα εξ'ουρανού σαν μάνα που θα πέσει ύστερα απο προσευχές και επικλήσεις γνησιων Ελληνορθόδοξων που τιμούν το έθνος και τους προγόνους μας όπως ο Μακαριώτατος, ο Καρατζαφέρης, ο Πλέυρης, ο Βορίδης, ο Ψωμιάδης και ο Γεωργιάδης που παρουσιάζει την εξαιρετική εκπομπή πώλησης βιβλίων "Ελλήνων Εγερσις" στο τηλε-άστυ αντικαθιστώντας τον Λιακόπουλο, αυτόν τον γνησιο απόγονο του Περικλέους.
Επίσης ως γνήσιος Ελλην αισθάνομαι ντροπή και αηδία για κάτι συμπατριώτες μας που τόλμησαν πέρυσι να επισκεφθούν τα Σκόπια για ολιγοήμερη αναψυχή σε μια λίμνη,πως την λενε να δεις...Οχρίδα νομιζω καπως έτσι...
Δεν έχουμε αναγκη από όλους αυτούς. Εμπρος να οικοδομήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα των 35 ηπείρων και των 80 θαλασσών τιμωρώντας τους απογονους των εχθρών των προγόνων μας. Και μετά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, εμπρός να χτυπήσουμε και τους ανθέλληνες Αμερικάνους και τη NASA επεκτείνοντας την Ελληνορθόδοξη αυτοκρατορία μας στο διαστελλόμενο σύμπαν η οποία θα εξαπλώνεται σε 25.000 ηλιακά συστήματα και 1.000.000 γαλαξίες με ορισμένα αυτοδοιηκούμενα Αστρα απο ελληνορθόδοξους μοναχούς.
Αυτά, γιατί οταν έρχονται οι ανθέλληνες και μας τα ακουμπάνε, και ζει η μισή Ελλάδα για 3-4 μηνες απο δαύτους ειναι καλά και τους αγαπάμε.Τους γουστάρουμε όταν έρχονται στα νησιά και κανουμε sex με τις γυναικες τους μετά από καλοκαιρινα beach party!!! Αν τολμησουν όμως να αποκαλέσουν τα Σκόπια Μακεδονία ειναι αμαθείς,ανθέλληνες κουτόφραγκοι και φλωροαμερικανάκια απόγονοι βαρβάρων που οταν εμεις χτιζαμε Παρθενώνα αυτοί ζούσαν σε σπηλιές!!!
Αγαπητέ Agnostic...
Να πω καταρχήν ότι κάθε "δράση" φέρνει "αντίδραση"...Κάθε "έντονη δράση" δε είναι λογικό να φέρει "αντίδραση εντονότερη"...Προσωπικά δεν είναι κατά της απαξίωσης ορισμένων απόψεων, φτάνει αυτή να γίνεται και με επιχειρήματα και όχι μόνο διά της ειρωνείας.
Πάμε παρακάτω...
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι δυνατόν να καταδικάζονται ολόκληροι λαοί για εγκλήματα που διέπραξαν οι πρόγονοί τους, αυτό άλλωστε το έγραψα και στο προηγούμενο ποστ μου. Θα σταθώ όμως σε κάτι άλλο που μου θύμισαν τα λεγόμενά σου : Παρατηρώ ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια ευκολία από κάποιους στο να μοιράζουν χαρακτηρισμούς, χαρακτηρισμούς καθόλου τιμητικούς όπως "ακροδεξιός", "φασίστας", "εθνικιστής", "ρατσιστής" κλπ. Οι όροι αυτοί, εκτός του ότι έχουν τη μορφή προσβολών όποτε εκτοξεύονται, τυχαίνει να σημαίνουν ο καθένας και κάθε διαφορετικό, για όσους δεν το ξέρουν...Παρ' όλ' αυτά, μέσα σ' ένα πρωτοφανές κλίμα ισοπέδωσης, έχουν φτάσει να έχουν το ίδιο νόημα όποτε ακούγονται, το μυαλό μας δε πάει πάντα σε συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως αυτά που ανέφερες στο ποστ σου...Δεν μπορώ να πω ότι συμπαθώ ιδιαίτερα κάποιον από τους κυρίους αυτούς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί διαφορετική περίπτωση ο καθένας τους, με διαφορετική πορεία και διαφορετική "εμπλοκή" στα συστήματα εξουσίας της χώρας μας...Η εύκολη λοιπόν εκτόξευση τέτοιων χαρακτηρισμών, για μένα, δηλώνει είτε άγνοια του νοήματός τους είτε δόλο, με την έννοια ότι είναι πολύ πιο βολικό να σπιλώνεις τον αντίπαλό σου βάζοντάς του μια ταμπέλα, παρά να δέχεσαι να συνομιλήσεις μαζί του και να εκθέσεις το όποιο άδικό του με επιχειρήματα.
Κάτι άλλο παραπλήσιο, με αφορμή τις φωτογραφίες που έβαλες...Τα παιδιά του funel το παραδέχομαι ότι κάνουν καταπληκτική δουλειά και δεν σου κρύβω ότι γελάω με την ψυχή μου πολλές φορές που βλέπω τις γελοιογραφίες τους. Κάτι όμως νιώθω να μ' "ενοχλεί" στην όλη υπόθεση : Νιώθω διαβάζοντάς τους ότι ο Λιακόπουλος (ή ο κάθε τηλε-πωλητής βιβλίων) αποτελεί τη "μέγιστη απειλή" κατά της Ελλάδας, από την οποία πρέπει να απαλλαγούμε πάση θυσία! Κάτι αντίστοιχο δηλαδή μ' αυτό που νιώθω όταν ακούω από κάποιους να παρομοιάζεται ο Καρατζαφέρης με το "νέο Χίτλερ"! Και λέω εγώ : Καλή η σάτυρα, δε λέω, αλλά το να δαιμονοποιούμε κατ' αυτόν τον τρόπο άτομα που δεν είναι δα και μέσα στο παιχνίδι της εξουσίας δεν είναι "κομματάκι" υπερβολικό; Τώρα θα μου πεις, εντάξει ρε φίλε, η σελίδα είναι αφιερωμένη στο Λιακόπουλο, τι να κάνουμε τώρα; Το γνωρίζω αυτό! Θα 'θελα όμως κάποια στιγμή να δω την ίδια ενεργητικότητα και διάθεση σάτυρας να στρέφεται και κατά άλλων, περισσότερο "μέσα στα πράγματα" "παραγόντων"...Γιατί εμένα προσωπικά μου κάνει κάτι στο "στυλ" : "Ο Λιακόπουλος είναι το εύκολο θύμα...Βαράτε!" Ελπίζω να κατανοείς το σκεπτικό μου...![]()

quote:
Καλά είστε εντελώς απίστευτοι! Ρε Dying δεν ξέρω αν εκπροσωπείς το esoterica αλλά καλά υπερασπίζεσε τους μογγολό-Τουρκους; Τους σφαγείς μας;
Δεν πατάτε καθόλου καλά μου φαίνεται...ΟΧΙ ΡΕ! ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΦΑΓΕΑ ΜΟΥ!
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό δεκάρα δεν δίνω...
Πολύ ωραία.
Τις σχετικές απόψεις σου που αφορούν στο:
"Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες"
δεν σου επιτρέπεται να τις μοιραστείς στον παρόντα χώρο.
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για ένα μήνα με προϋπόθεση για την επανενεργοποίησή του, την αποστολή σε εμάς email (στο δικό μου λογαριασμό), σχετικό με τους στόχους αλλά και τους τρόπους της συμμετοχής σου στον παρόντα χώρο.
H μισαλλοδοξία, σε όποιον και αν απευθύνεται δεν φιλοξενείται στα forums του ESOTERICA!
Επιπλέον, το θέμα αυτό απενεργοποιείται, αφού από την αρχή δεν είχε αντικείμενο που να άπτεται της θεματολογίας του ESOTERICA. Αφέθηκε ενεργό, εφόσον είχε πληροφοριακό χαρακτήρα, σε καμιά όμως περίπτωση δε συνηγορούμε στο να αποτελέσει βήμα, για συζητήσεις με υποτιμητικό, φανατικό, μισαλλόδοξο κ.λπ. περιεχόμενο.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Timendi causa est nescire...
quote:
αλλά του άλλαξες γνώμη...
δεν φευγω σε αλλο συμπαν λεω εγω;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μην τρελαίνεσαι, baby!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Α ημιχρονο
Τρελαντωνης-Γιατρος 1-0
εν αναμονη του Β. ημιχρονου
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Παιδιά διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματα...
Μη χαλιέστε για τίποτα και για κανένα λόγο...
Επειδή έχουμε διάφορες συζητήσεις κι σε άλλα τόπικ με το Νικόμαχο και το Ντόκτορ, γι' αυτό έγραψα κάποια σχόλια παραπάνω απαντώντας στον Ντόκτορ...
Γι' αυτό το λόγο ήμουν κάπως επηρεασμένος και άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί...
ΝΑΣΑ,
Σ' ένα βαθμό συμφωνώ μαζί σου.....
Έχω ζήσει στην πραγματικότητα εκτός φόρουμ σε δουλειά αυτό το στυλ πλάκας απο ανώτερο στην ιεραρχία πριν κάποια χρόνια...
Πλάκα που επαναλαμβάνεται η ίδια και η ίδια σαν ρουτίνα παύει να είναι πλάκα...Κρύβει και κάτι άλλο...αλλά αυτά εκτός φόρουμ...
Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα περισσότερο εικονικά απ' ότι στη πραγματική εκτός φόρουμ ζωή...
Υπάρχουν άλλα για να σου φάνε την ενέργεια, όχι πάντως αυτό εδώ.
Οπότε συμφωνώ με τον Νικόμαχο, τον Λούπους, την Ναρκίσα, την Παντι, την Ερζε
Δες το σα παιχνίδι.
Δεν χρειάζεται να εκλαμβάνουμε τη σημασία ορισμένων λέξεων αυτολεξί.
Ολα είναι σχετικά και τα κανονίζουμε εμείς κατά το δοκούν τόσο εκτός φόρουμ όσο και εντός φόρουμ...
Ερζε,
Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο ανταλλάξαμε 3-4 σεντόνια με τον Ντόκτορ και γεμίζαμε τις σελίδες...εκείνος μεσημεράκι...εγώ απογευματάκι...σε παιχνίδι να βρισκόμαστε...![]()
Στην αρχή απάντησα σοβαρά γιατί έχουμε κι άλλες συζητήσεις σε άλλα τόπικ αλλά μετά δεν είχε νόημα η όλη φάση και παίζοντας σύνθεσα κάποια κείμενα και τα έκανα πόστ ως απάντηση χθές και σήμερα.
Όμορφα το είδα σαν δημιουργία να σου πώ την αλήθεια...
Αλλά είχα και άλλες δουλειές παρ' ότι ήμουν στο σπίτι και έτσι έμπαινα μόνο μια φορά για λίγο.
Στιβ, που είσαι φίλε?
Έχεις πάρει πρέφα ότι και το δικό σου το μυαλό είναι ατελείωτο?
καλά βλέπω αυτά που γράφεις και τα λινκ που βάζεις και εκτός απ' ότι βγάζουν γέλιο, έχω σχηματίσει και την εντύπωση ότι είσαι και τρομερό ψαχτήρι του ιντερνετ εκτός απο εσωτερικός αναζητητής.
Αυτό με τα στυλό, τα μολύβια, τις γομολάστιχες και όλη τη σχετική γραφική ύλη αλλά και η ατελείωτη φωτογραφία πολύ άπαιχτα.
Μπράβο φίλε!
Επειδή το σοβαρέψαμε πολύ 3 μέρες τώρα και το τόπικ είναι διαλειμματικού χαρακτήρα όπως επισημαίνει πολλάκις ο Νικόμαχος αν και μερικές φορές εγώ ξέφευγα αρκετά και χάλαγα τη σούπα...
για να δούμε, θα βάλω κάνα δύο λινκ, ελπίζω να μην τα έχεις βάλει ήδη εσύ Στιβ...
Πρεντ, εμένα η δική σου υπογραφή πάντως δεν με ενοχλεί.
Κάνε ότι νομίζεις εσύ...
http://www.youtube.com/watch?v=oCiIQMZPCcY
http://www.youtube.com/watch?v=OdzlJQxkEIo
http://www.youtube.com/watch?v=3PJDCMCjW-A
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
Edited by - trelantonis on 09/02/2011 21:28:54

quote:
Γεια σου , μαγείρισσά μου.Καλά εισαι
15 μαγειρεματα τό χρόνο πήρα καί μπράβο !!!!![]()
quote:μαρί ζαβοπλάνητη ο DR κανει μπλάκ χιούμορ όπως ό Λαζόπουλος ,όρμα μέ καυτές όχι ''καυτερές'' απαντήσεις
εννοειται πως δεν εχω κατι μαζι σου! ισα ισα εισαι απο τα ατομα που συμπαθω εδω μεσα....για τον γιατρο μιλαω και το γνωστο χιουμορ ανταρκτικης!!
quote:μαρί ζαβοπλάνητη ο DR κανει μπλάκ χιούμορ όπως ό Λαζόπουλος ,όρμα μέ καυτές όχι ''καυτερές'' απαντήσεις
ο γιατρος κανει χιουμορ καταψυκτη!![]()
ο λαζοπουλος καλυτερο χιουμορ εχει, ειναι πιο ζεστο, ο καταψυκτης του γιατρου θελει μαστορι!