ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

halva68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
19/04/2005, 20:12:27
χμ...

επειδή αυτό έχει αναφερθεί ξανά...

τουλάχιστον στις περιπτώσεις που εγώ ήμουν παρούσα, τα αντικείμενα εμφανιζόντουσαν χωρίς ο ίδιος να έχει απομακρυνθεί από τον χώρο που καθόμασταν...

και καλά το δικό του μυαλό να παίζει περίεργα παιχνίδια...

το δικό μας όμως?

και δεν νομίζω πως παθαίνουμε ομαδική υστερία εκείνη την ώρα

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Brie BoyΜέλος
19/04/2005, 21:05:08
Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Ούτε λέω πως η λογική μπορεί πάντα να εξηγήσει όλα τα πάντα...

Πρέπει όμως πρώτα πριν μπουμε σε οτιδήποτε άλλο να λύσουμε τα απολύτως λογικά, δεν βρίσκεις?

Αλήθεια, εφόσον ο φίλος σου δεν θέλει να συμμετέχει στην συζήτηση (και δεν τον αδικώ) σας έχει αναφέρει τι εξήγηση προσπαθεί να δώσει ο ίδιος στο φαινόμενο? Είχε ποτέ παρατηρήσει ο,τιδήποτε περίεργο πριν το ατύχημα? Είναι άτομο επιρρεπές σε μεταφυσικά φαινόμενα? Ο ίδιος συνέδεσε τα αιχμηρά αντικείμενα με το ατύχημα ή ήταν δικό σας συμπέρασμα?

Δεν θέλω να κουράσω με τα αλλεπάλληλα ερωτήματα, απλά, αν ήταν δικός μου φίλος, αυτά τα ερωτήματα θα του απεύθυνα... και εφόσον δεν μπορώ να ρωτήσω τον ίδιο... πρήζω εσάς.

Ευχαριστώ!

ΕυθύμηςΜέλος
19/04/2005, 22:36:55
Πω πω ρε παιδιά, διαβάζοντας τις καταχωρήσεις, φορτίστηκα αρνητικά.. Εικόνες από ιατρικά συμβούλια που φαίνεται να ομολογούν ότι "θα παλέψουμε για τη θεραπεία" και ασφαλιστές που θα προστατέψουν το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς μού 'ρθαν κατά νου..

Τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι αρνητικά. Ούτε ο φίλος μας έχει κάποιο πρόβλημα. Μάλλον ταλέντο είναι. Πολλοί θα ευχόντουσαν μια δεδομένη στιγμή να είχαν ένα αιχμηρό αντικείμενο. Το μαχαίρι και η βίδα είναι από τα αναγκαιότερα εργαλεία που επινόησε ο άνθρωπος. Με λίγη καλή θέληση αγαπητέ φίλε, μπορεί κάποιο πρωί στη θέση του αυτοκινήτου σου να δεις ένα άρμα μάχης. Χώρίς τις ερπήστριες όμως. Δεν έγινε λάθος στην αντιπροσωπεία, απλά οι ερπήστριες είναι φτιαγμένες από υλικό μή αγώγιμο, εκτός αν τις παρήγγειλες με θωράκιση.

Να λοιπόν που ελαττώσαμε το μέγεθος του μαθηματικού συνόλου. Έχουμε να κάνουμε με μέταλλα, αγωγούς ηλεκτρισμού.

Ευτυχώς που δεν έχουμε όλοι τέτοιες ικανότητες, διότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου το χορτάρι θα βαφόταν κόκκινο.

Κόκκινο.. Ε, το πρώτο πράγμα που μάς έρχεται στο μυαλό στη θέα αιχμηρών αντικειμένο είναι το αίμα. Λογικό, τι να σκεφτούμε, υποβρύχια στο Έβερεστ; Και το είμα όμως μεταλλούχο είναι. Και όπου υπάρχει μαγνητισμός υπάρχει και ηλεκτρισμός και αντίστροφα, όπως μάς απέδειξε ο Maxwell. Ε, και αυτή η ηλεκτρομαγνητική αύρα όπου υπάρχει το αίμα δεν συνυπάρχει και όπου υπάρχει πρόβλημα (περισσότερο ή λιγότερο αίμα),λένε, δεν αλλάζει και χρώμα; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις..

Πρέπει να παραδεχτείς 3 πράγματα.

1ον. Ότι κάθε αιτιατό έχει μια αιτία που εξυπηρετεί ένα σκοπό.
2ον. Ότι όπως όλα σε αυτό το φυσικό κόσμο, ομοίως και αυτό είναι εξηγήσιμο.
3ον. Ότι στη θέλησή σου επαφίεται να το εξηγήσεις.

Πχ, ένας καλός τρόπος θα ήταν να κρατάς ημερολόγιο. Θα σε βοηθούσε στη συνδυαστική σκέψη αν αυτό περιείχε ερωτήσεις ώστε και εσύ να δίνεις πιό σαφείς απαντήσεις. Από τις πιό πιθανές, μέχρι τις πιό απίθανες. Πού, πότε, υπό ποιές συνθήκες παρουσιάστηκε, τι σκεφτόσουν, τι έφαγες εκείνη τη μέρα μέχρι και το προς τα πού είναι στραμμένο σε κοντινό πεδίο ή και στον ορίζοντα, τι καθρεπτίζει και πώς σχετίζεται με την ηλιακή δραστηριότητα; Μη γελάς..πριν λίγο καιρό ο ηλιακός άνεμος εκτοξευόμενος από τις ηλιακές κοιλίδες βύθισε εν σκότει τη μισή Αμερική και Καναδά λόγω των δυσλειτουργιών των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων από τις μαγνητικές καταιγίδες, όπως αποδείχθηκε. Πρόσφατα, οι επιστήμονες έκαναν μύγες να πετούν και να κινούνται φορτίζοντας τα νεύρα τους - πού να το δοκιμάσουν σε ακρίδες.. - ανιμιστές, σας πιάσαμε!

Ο άνθρωπος είναι το απόλυτο ηλεκτρονικό κύκλωμα. Όπως μας έμαθαν στο πανεπιστήμιο, συζητώντας για τις κεραίες των κινητών, το ανθρώπινο σώμα είναι για "γ*~ω" τις κεραίες. Η φρικιαστικότερη στιγμή ήρθε όταν μού πέρασε από το μυαλό ότι οι περισσότερες στάσεις προσευχής-διαλογισμού θυμίζουν συγκεκριμένους τύπους κεραιών.

Ένας δέκτης λοιπόν, όπως μάς μαθαίνουν, έχει κάποια ευαισθησία στο σήμα. Αν ο λόγος σήματος-θορύβου πχ είναι μικρότερος από από κάποια συγκεκριμένα dB, το σήμα δε μπορεί να αποκωδικοποιηθεί. Ανάλογα με το πόσο καλό "engineering" τού έχουμε κάνει, ή το υπό ποιών συνθηκών λειτουργεί, η ευαισθησία αυξάνεται. Φυσικά για να μεταφερθεί ένα σήμα, χρειάζεται ένα μέσον πού να άγει τον ηλεκτρισμό, πχ, ένα καλώδιο (σύρμα-μέταλλο) ή ακόμα και ο αέρας (ασύρματο). Κάτι που να φορτίζεται δηλαδή.. Πάλι στα μέταλλα πέσαμε.. Να που και μερικοί λαμβάνουν "σήματα" όταν αγγίζουν μεταλλικά αντικείμενα που έχουν αγγίξει άλλοι.. Φωνάζουν και οι χορτοφάγοι.."μην τρώτε αίμα"! Conspiracy revealed!

Πολλά έγραψα, σάς κούρασα, έχω και διάβασμα.

Πρέπει λοιπόν φίλε να βρεις το από πότε και πώς φορτίζεσαι αυτοπαρατηρώντας τον εαυτό σου για να καταλάβεις πού οφείλεις το χάρισμά σου.

19/04/2005, 23:22:50
Αγαπητοί συνταξιδιώτες...

Ζητώ συγνώμη για την αργοπορεία μου... ο καλός μου φίλος Χ και εγώ διαβάσαμε τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις σας και θα ανταποκριθούμε σε αυτές με τη σειρά που διατυπώθηκαν...

...πρώτα όμως θα ήθελα να πω τα εξής...
Το μέλος για το οποίο γίνεται αυτή η συζήτηση, είναι ένα παλιό και σοβαρό μέλος του χώρου... ούτε αυτός, αλλά ούτε και εγώ θεωρούμε ορθό να δημιουργηθεί ένας νέος και κατά συνέπεια, διπλός λογαριασμός...

Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες που έχουν οι διπλοί/τριπλοί λογαριασμοί στο esoterica...

Η επικοινωνία όμως θα είναι εφικτή μέσω του δικού μου λογαριασμού... με τις δημοσιεύσεις που δεν θα περιέχουν τη ψηφιακή μου υπογραφή, θα απαντά ο Άγνωστος Χ...

.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…

Edited by - Mantis on 19/04/2005 23:25:21

19/04/2005, 23:31:06
quote:

τοτε υπαρχουν οι εξης εκδοχες:
1)οι Σκεπτομορφες
2)η Λαμψη
3)αλλοι λογοι που αφορουν το υποσυνειδητο του ατομου,και ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας¬

Φίλτατη Spirit,

χωρίς να θέλω να επαναλάβω την απάντηση της αγαπημένης μου Galadriel, θα σε παρακαλούσα να επεκταθείς και να εμβαθύνεις στην απάντηση σου... γνωρίζεις, άλλωστε, πόσο εκτιμώ την άποψη σου...

.
.
.
The She Mantis...

20/04/2005, 00:26:43
Φίλε Jonny,

quote:

δεν ειμαι απολυτος, αλλα τα γεγονοτα θυμιζουν το αναλογο φαινομενο πολτεργκαϊστ.

μονο που στην περιπτωση του γνωστου σας, ειναι "εξειδικευμενο" στα αιχμηρα αντικειμενα.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκδοχή/απάντηση που πέρασε από το μυαλό μας...

...αλλά, τα αντικείμενα απλά εμφανίζονται στο χώρο που βρίσκεται ο Χ... δεν "περιφέρονται", δεν εκδηλώνουν κάποια "συμπεριφορά" -εκτός της απρόσκλητης παρουσίας τους- και όταν επιστραφούν στον ιδιοκτήτης τους, μετά από λίγο καιρό, βρίσκουν πάλι το δρόμο του γυρισμού... όμως, ακόμη και τότε στην ίδια θέση παρουσιάζονται...

quote:

αν βασιστω στον Γιουνγκ, μπορω να υποθεσω οτι το ατυχημα του αφησε καποιες υποσυνειδητες "ενοχες" (οι οποιες εκδηλωνονται με αυτον τον τροπο), και την ικανοτητα της τηλεκινησης φυσικα.

Αν είναι θέμα τηλεκίνησης τότε γιατί δεν εκδηλώνεται και με άλλα αντικείμενα? ή με αντικείμενα που υπάρχουν ήδη στο χώρο του?

quote:

χωρις να θελω να υπεισελθω σε προσωπικα δεδομενα θα ρωτησω δυο πραγματα: υπηρξαν αλλα θυματα στο ατυχημα?

και, υπαρχει περιπτωση να πιστευει ο φιλος σας υποσυνειδητα οτι "δεν επρεπε να γλυτωσει", ή οτι φταιει?

Σε αυτό απάντησε και η Galadriel, αλλά ας πούμε τι συνέβει σε εκείνο το ατύχημα...

(Σε αυτό το σημείο ο Χ, μου υπαγορεύει)
Ήταν μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου του 200... και μόλις είχε αφήσει την (τώρα) πρώην του στο σπίτι της αδελφής της. Δεν είχε πιεί κάποιο αλκοολούχο και δεν κάνει χρήση φαρμακευτικών ή άλλων ουσιών "αναψυχης". Γυρίζοντας στο σπίτι του, από τη παραλιακή, στο αντίθετο ρεύμα δύο αυτοκίνητα έκαναν "κόντρες". Το ένα από αυτά πέρασε στο ρεύμα που βρισκόταν αυτός. Για να αποφύγει το αυτοκίνητο έστριψε απότομα και αφού παρέσυρε ένα κάδο απορριμάτων και κάποια άλλα αντικείμενα, έπεσε πάνω σε ένα στίλο της ΔΕΗ.
Τα φρένα του δεν ανταποκρίθηκαν, το χειρόφρενο δεν έκανε και πολλά, γι' αυτό και χτυπούσε ότι σταθερό έβρισκε στη πορεία του για να μειώσει την ταχύτητα του, στη τελική σύγκρουση, ο αερόσακος δεν άνοιξε, το σίγουρο είναι ότι η ζώνη του έσωσε τη ζωή.

Έσπασε 6 πλευρά, το ένα από αυτά τρύπησε τον αριστερό πνεύμονα, είχε συντριπτικά κατάγματα σε αριστερή ωμοπλάτη, κλειδοκόκαλο και βραχίονα και ένα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Κατά τη παραμονή του στο νοσοκομείο έκανε συνεδρίες με ψυχολόγο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν αναζήτησε τα ψυχολογικά τραυματικά κατάλοιπα που μια τέτοια εμπειρία αφήνει.

Αντιθέτως αισθάνεται υπερβολικά τυχερός που κατάφερε να βγεί ζωντανός και ολόκληρος από αυτή τη δοκιμασία.

Ελπίζω να σε καλύψαμε, Jonny...

.
.
.
The She Mantis and Mr.X...

20/04/2005, 00:28:19

οπως καποιος φιλος ηδη ανεφερε, θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε την γνωμη του "παθοντος" για το φαινομενο...

γενικα σε περιπτωσεις τετοιου ειδους χρειαζονται πολλες λεπτομερειες για να υποθεσει καποιος μια πιθανη αιτια.

εγω επιμενω στο φαινομενο πολτεργκαϊστ, με τα υπαρχοντα δεδομενα.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

20/04/2005, 00:41:44
Αγαπητή Galadriel δεν υπονοώ τίποτα. Οτι είχα να πω το είπα καθαρά νομίζω. Δεν γνωρίζω κανέναν σας οπότε απάντησα όπως θα απαντούσα σε οποιοδήποτε έγραφε κάτι τέτοιο, σε κάποιο φόρουμ.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα ξυραφάκια και γενικώς τα αιχμηρά αντικείμενα και τα σημάδια από αίμα, δεν μπορεί να είναι σημάδια
"χαρίσματος", αλλά "προβλήματος". Τι είδους, δεν είμαι σε θέση να το προσδιορίσω. Αν δεν σας κάνει πλάκα ή δεν προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει, τότε θα πρότεινα να ζητήσει την βοήθεια κάποιου ειδικού όπως είπαν και άλλα παιδιά παραπάνω.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-