- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΥΓΕ!![]()

Ασφαλώς και μπορείτε να σχολιάσετε το θέμα, αυτός και είναι ο λόγος που το έκανα γνωστό... απλά να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ζωή ενός ανθρώπου που βρίσκεται ανάμεσα μας...
.
.
.
The She Mantis...

τοτε υπαρχουν οι εξης εκδοχες:
1)οι Σκεπτομορφες
2)η Λαμψη
3)αλλοι λογοι που αφορουν το υποσυνειδητο του ατομου,και ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας¬

πως όμως η κάθε μία από αυτές τις εκδοχές πιστεύεις αγαπητή spirit
πως εφάπτεται της περίπτωσης?
καθώς όπως καταλαβαίνεις, αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε ήδη κάνει προσπαθώντας να βγάλουμε ένα συμπέρασμα...
γι'αυτό και μεταφέρεται εδώ αυτή η εμπειρία, μήπως μέσα από άλλα μάτια η ίδια θεωρία δώσει σαφέστερο και καθαρότερο αποτέλεσμα..
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
δεν ειμαι απολυτος, αλλα τα γεγονοτα θυμιζουν το αναλογο φαινομενο πολτεργκαϊστ.
μονο που στην περιπτωση του γνωστου σας, ειναι "εξειδικευμενο" στα αιχμηρα αντικειμενα.
αν βασιστω στον Γιουνγκ, μπορω να υποθεσω οτι το ατυχημα του αφησε καποιες υποσυνειδητες "ενοχες" (οι οποιες εκδηλωνονται με αυτον τον τροπο), και την ικανοτητα της τηλεκινησης φυσικα.
χωρις να θελω να υπεισελθω σε προσωπικα δεδομενα θα ρωτησω δυο πραγματα: υπηρξαν αλλα θυματα στο ατυχημα?
και, υπαρχει περιπτωση να πιστευει ο φιλος σας υποσυνειδητα οτι "δεν επρεπε να γλυτωσει", ή οτι φταιει?
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
αρχίζει απο a και τελειώνει σε n αυτός τα ξέρει όλα...![]()
gh
ευχαρίστως να σου πω ό,τι γνωρίζω γύρω απ'αυτό...
αν βέβαια, η φίλη mantis, γνωρίζει κάτι επιπλέον θα το συμπληρώσει...
για το μέν πρώτο που ρωτάς ευτυχώς δεν υπήρχε άλλος εμπλεκόμενος στο ατύχημα...
αλλά ο ίδιος όπως προαναφέρθηκε γλύτωσε όπως θα λέγαμε στο "τσακ"...
όσο για το θέμα των "ενοχών" νομίζω πως κατά ένα μέρος απαντάται, από το προηγούμενο...
προσωπική μου άποψη όμως είναι πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το άτομο αυτό δείχνει ευγνώμων που μπόρεσε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή εδώ...
και γι'αυτό και μπόρεσε να κάνει τόσο θεαματικές αλλαγές στην καθημερινή του ζωή αλλά και στον τρόπο σκέψης του...
όσο για το φαινόμενο της τηλεκίνησης που αναφέρεις, θα έπρεπε όμως για να ισχύει, να βρίσκονται στο χώρο του ήδη τα αντικείμενα που περιγράψαμε...
και απλά να μεταφέρονται μπροστά του...
αλλιώς, μιλάμε και για υλοποίηση...
συν το ότι αυτό δεν εξηγεί και τα σημάδια από αίμα που ανέφερα...
αυτά πως θα τα εξηγούσε η περίπτωση της τηλεκίνησης?
Galadriel

.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ .
quote:όσο για το φαινόμενο της τηλεκίνησης που αναφέρεις, θα έπρεπε όμως για να ισχύει, να βρίσκονται στο χώρο του ήδη τα αντικείμενα που περιγράψαμε...
και απλά να μεταφέρονται μπροστά του...
αλλιώς, μιλάμε και για υλοποίηση...
συν το ότι αυτό δεν εξηγεί και τα σημάδια από αίμα που ανέφερα...
αυτά πως θα τα εξηγούσε η περίπτωση της τηλεκίνησης?
βασικα ανεφερα το φαινομενο πολτεργκαϊστ που εχει αμεση σχεση με την τηλεκινηση.
κατα την εκδηλωση του φαινομενου πολτεργκαϊστ υλοποιουνται αντικειμενα μεσα σε κλειστα δωματια, πετρες πχ.
βεβαια την εξειδικευση στα αιχμηρα αντικειμενα πρωτη φορα την ακουω.
αν αποριψουμε το φαινομενο πολτεργκαϊστ, τι απομενει περα απο τον Φρεντυ Κρουγκερ?
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Παρόλα αυτά φίλη Mantis,λες πως πραγματοποιήθηκε το φαινόμενο και με εσένα παρούσα;
Έννιωσες κάτι άλλο;
Διαφορετική την ατμόσφαιρα; Τον χρόνο;

C*-)
----
ΠΡΙΝ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ E-MAIL KAI NICKNAME ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…
ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕ.
ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
ΤΑ ΔΕ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ……

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ANEPISHMA OMWS OLA GINONTAI EIDIKA AN EXHGHSEI THN KATASTASH ME PLHRH SOVAROTHTA(KAI DEN TON MAZEPSOYN STO PSYHIATREIO) TOTE KAPOIOS UA MPOROYSE NA TOY PEI APLA ENA NAI H ENA OXI....
(SORRY GIA TA GREENGLISH).
Τα αιχμηρά αντικείμενα και τα αίματα μπορεί να υπονοούν κάτι πιό επικίνδυνο από ένα απλό φανταστικό σενάριο...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Εγώ θα έλεγα απλώς (αν είναι αληθινή η ιστορία)
ελπίζω πως δεν υπονοοείς κάτι αγαπητή ostria![]()
quote:
να προσέχετε με ποιούς έρχεστε σε επαφή.
εδώ πάλι θα διαφωνήσω ως προς το εξής..
τους φίλους δεν τους κρεμάμε, μόλις δούμε να τους συμβαίνει κάτι το ασυνήθιστο, τουλάχιστον αυτό εγώ δεν το κάνω
και επίσης, έχω αρκετή εμπειρία σε τέτοια θέματα ώστε να μην πηγαίνω γυρεύοντας να μπλέξω ...
ελπίζω πως σ'αυτό έγινα κατανοητή
quote:
Τα αιχμηρά αντικείμενα και τα αίματα μπορεί να υπονοούν κάτι πιό επικίνδυνο από ένα απλό φανταστικό σενάριο...
αντιπαρέρχομαι και πάλι το σχόλιο περί φανταστικού σεναρίου, και περιμένω μία ανάλυση ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει...
γι'αυτό έχει ανοιχτεί αυτό το θέμα αφενός
και αφετέρου καλό είναι να μην ξεχνάμε πως αυτός για τον οποίο μιλάμε αυτή τη στιγμή πιθανότατα διαβάζει όσα γράφονται, αν μη τι άλλο οφείλουμε μία καλύτερη απάντηση στο πρόβλημα του από μονολεκτικές απαντήσεις...
Φιλικά
Galadriel

Καλή μου Galadriel, δεν νομίζω ότι έχει κανένας διάθεση να αμφισβητήσει εσένα και την Mantis για του λόγου το αληθές.
Αλλά, ομολογουμένως η ιστορία πέρα από ολίγον ανατριχιαστική, ακούγεται και αρκετά περίεργη.
Συζητήσατε μεταξύ σας την πιθανότητα να συμβαίνει το πιο λογικό? Θέλω να πω, με κάθε σεβασμό στον φίλο σας, έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο να το κάνει ο ίδιος, και να μην το θυμάται?
Ειδικά μετά από τέτοια εμπειρία, το μυαλό ενδεχόμενως να παίζει περίεργα παιχνίδια...
Συμβουλεύτηκε κάποιον ειδικό ο οποίος θα μπορούσε να τον ενημερώσει για παρόμοια συμβάντα σε άλλα άτομα?
Το άλλο που θα μπορούσε να ειπωθεί ως η επόμενη λογική λύση είναι το φαινόμενο πολτεργκαϊστ που ανέφερε και ο johnny... αλλά δεν γνωρίζω αρκετά για να υποθέσω αν μπορεί και το συγκεκριμένο περιστατικό να εξηγηθει βάσει του φαινομένου αυτού...
Συγνώμη αλλά έχω διαβάσει τόσα εδώ μέσα για βαμπίρ, που δεν ξέρω πια τί να πω...

Edited by - praying__fairy on 19/04/2005 19:34:59