- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Καληνύχτα λέμε!
Παλικάρι, παλικάρι, παλικάρι, παλικάρι...
Να αλλάξεις χάπια. Ή δοσολογία. Το κλειδί πάντως, είναι στο να αλλάξεις. Μωρό μου.
Υ.Γ. Και να μην αλλάξεις, να και να. Εγώ θα παραμείνω αρχiδι, εσύ θα συνεχίζεις αχαμπάριαστος. Φιλούθκια. Χάπατο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σου έχω γράψει σε δημοτική, καθαρεύουσα, λόγια, αρχαία, αγγλική και καλιαρντά. Μέχρις εκεί ημπορώ το ντουγάνι. Πέραν τούτων αδυνατώ, οπόταν, άντε και σάλτα.
Καταλαβαίνω ότι το φόρουμ μπορεί και να έχει προβλήματα εφόσον η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο καταστατικό προστασίας, αφενός γιατί φιλοξενεί απόψεις και θέματα, αφετέρου υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου θέτοντας, κάποια <<όρια>>.
Από εκεί και πέρα ναι η Μαρίνα μπήκε λίγο απότομα και δεν ξεκαθάρισε κάποια θέματα και δεν απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις γιατί είδε σαν καινούργια στο φόρουμ και χωρίς να γνωρίζει επιθέσεις προς το άτομο της.
Το ότι ανέβασε ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε να απασχολεί ειδικά στις μέρες μας με το παιδί από την Κρήτη και τον εκφοβισμό του.
Δυστυχώς είτε οργάνωση λέγεται, είτε σχολή, είτε ακόμα και ίντερνετ τα νεαρά άτομα κάνουν κλίκες και με υποτιθέμενους αρχηγούς, προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους όχι με το μυαλό τους βέβαια αλλά με χειρονομίες και τσαμπουκά.
οι "επιθέσεις" επι προσωπικού (και ουχί επι απόψεων)
μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους!
το δε υβριστικό λεξιλόγιο (επιπέδου πεζοδρομίου) είναι απαράδεκτο!
Για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε σε προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμών
παρακαλώ πολύ όλους να είναι προσεκτικοί...
άσχετο, για αυτό που έγινε στο CERN έχεις κανά link Νικόμαχε;
quote:άσχετο, για αυτό που έγινε στο CERN έχεις κανά link Νικόμαχε;
Οι πληροφορίες μου, δεν είναι από την οδό της δημοσιότητας, αλλά σου βρήκα αυτό ως πιο κοντινό:
http://www.econews.gr/2015/04/01/cern-vlavi-121580/
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δυστυχώς, έχω πέσει κι εγώ θύμα του bullying από τη ΝΑ που καταγγέλουν εδώ οι αναγνώσται.
Θα σας ενημερώσω σύντομα για τις εξελίξεις....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Όπως και να'χει η συνεισφορά των Ελλήνων στο CERN (φυσικών, μηχανικών κτλ.) είναι πολύ σημαντική. Και ήταν αδικία που δεν προκρίθηκε η υποψηφιότητα του Νανόπουλου για γενικός διευθυντής του Cern....ούτε στη τριάδα δεν μπήκε...Πολύ αξιόλογη φαίνεται και η Ιταλίδα που επιλέχθηκε αλλά το βιογραφικό της δεν συγκρίνεται με του Νανόπουλου...και ο οποίος έχει συνεισφέρει πάρα πολύ στις έρευνες για το μποζόνιο, ο ίδιος ο Higgs έχει παραπέμψει και εκεί.
παρενθετικά όλα αυτά στο θέμα, για να χαλαρώσουμε και λίγο
Edited by - kost on 01/04/2015 23:11:51
Πυθαγόρα, τι έπαθες βρε από τα πυροβολημένα του Λιβράγκα?
Φαντάζομαι σε έβαλαν να...κουρευθείς?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
μην τσιμπάς...Πρωταπριλιά...περασμένη πλέον...
για τον Pythagora πάει το παραπάνω, το άλλο με το σερν εντάξει παίζει... άντελοιπόν μετά τις διαφημίσεις β' ημίχρονο
Δεν λέω, το ξέφυγα λίγο το πράγμα, αλλά κι αυτό τώρα, κατάντια είναι.
Εκτός κι αν η politically correct συμμετοχές είναι προτιμότερες από τις υπόλοιπες, έστω κι αν αφορούν αναπαραγωγή πατερημών, ή διαστροφικές αναλύσεις αυτοκτονικών ιδεασμών.
Δεν στη πέφτω, αλλά μέτρα και μόνος σου.
quote:
Στο λαιμό σου έκατσε η Δημοκρατία βλέπω! Μπραβο χαίρομαι! Άμα δεν σου αρέσει πάντως και έχεις τόσο πολύ πρόβλημα μπορείς να γυρίσεις στην κοινότητα σου, στους τουρκοκυπρίους δηλαδή! Έτσι και αλλιώς αυτοί δεν υποψιάζονται καν Δημοκρατίες! Και πάρε και τη νεα ακρόπολη μαζί σου αν θες! Μια χαρά θα περάσετε! Και μετονομάστε τη σε Ινσταμπούλ ή οτι αλλο θελετε γιατι εδώ βρωμίζετε την ακρόπολη και τον αέρα που αναπνέουμε! εξυπνάκια και άντρακλα! αντε γεια!
Άμα και δεν γνωρίζεις, ρώτα. Πόσο πιο αχαμπάριαστος μπορείς να είσαι? Εγώ Τουρκοκύπριος? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους, αλλά σε μένα το λες αυτό? Όταν έρχεσαι ως νέος σε έναν χώρο, ψάξου πρώτα σε ποιόν μιλάς επί προσωπικού. Και μάθε να διαβάζεις αυτά που σου γράφουν. Σου ζητάω να μου ορίσεις τη Δημοκρατία και ποιοί είναι αυτοί οι 'Δημοκράτες' που γράφεις, κι εσύ μου λες τις παπαριές της αρκούδας. Ούτε σου πέρασε από το μυαλό, να μου απαντήσεις επί της ουσίας.
Στην τελική, συμμετέχω επωνύμως. Όσο για το ποιός είμαι, τί πιστεύω κι από πού κατάγομαι, ρώτα τα υπόλοιπα ενεργά μέλη.
Δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Μόνο ντροπή.
quote:Πες τα βρε DSM...
Εκτός κι αν η politically correct συμμετοχές είναι προτιμότερες από τις υπόλοιπες
quote:
Κόψαμε να γράφουμε εδώ, και πλέον η συμμετοχές στο forum είναι από την nedib, που συνεχίζει τα πατερημά της, κι από τον Χρίστο Ελ με τα προηγούμενα και τα νέα nicks του, να μιλάει για θεούς και αυτοκτονίες.Δεν λέω, το ξέφυγα λίγο το πράγμα, αλλά κι αυτό τώρα, κατάντια είναι.
Είναι καλό να προσπαθείς να δείξεις λίγη λογική στα παράλογα, πιστεύω το προσπαθώ γενικά, και το χω και λίγο τρόπο ζωής. Κάποιες φορές όμως, όταν το πράμα χάνεται στη μετάφραση ακραίως, το να συμμετέχεις στον παραλογισμό απλά τον διαιωνίζει, αφού εκεί δεν αρκούν τα επιχειρήματα. Θεωρώ λοιπόν ότι έχω και γω κάποια μικρή ευθύνη στα παραπάνω, αν και εν τέλει το κατάλαβα. Οχι μόνο για τα του παραλογισμού, όσο και για την επικινδυνότητα τέτοιων θεμάτων, που ειναι ακόμα σημαντικότερο.
Αυτά.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Εκτός κι αν η politically correct συμμετοχές είναι προτιμότερες από τις υπόλοιπες
Η υποκρισία είναι απαραίτητος παράγων, επιβίωσης της πολυπολιτισμικότητας...!!
Αλλιώς θα είχαμε δικτατορία της πνευματικότητας.Ναι, αλλά θα είχαμε σωθεί!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αναγνωρίζω που έχω ξεφύγει αρκετές φορές. Ποτέ δεν έχω προβοκάρει κανέναν όμως, έτσι για πλάκα. Όποτε ξεφεύγω, το κάνω απέναντι σε εντελώς προκλητικά τρολ, που μιλάνε για βιασμούς παιδιών, κτηνοβασίες, ιερούς πολέμους, αυτοκτονικούς ιδεασμούς κλπ.
Κι εδώ, η συντονιστική ομάδα, που ομολογουμένως έχει υπάρξει εξόχως ανεκτική στις αντιδράσεις μου, θα πρέπει να δει κι αλλιώς το σύστημα.
Γιατί είναι μεν μια τακτική, να τσεκάρουμε την ανοχή των μελών στα τρολ, αλλά μια άλλη τακτική είναι, να σκίζουμε τα τρολ από την αρχή. Αν λοιπόν δεν μπορεί να υπάρχει άμεση αντίδραση στα τρολ, γιατί θα πρέπει να υπάρχουν χρονοκαθυστερημένες αντιδράσεις απέναντι στα κανονικά μέλη?
Δεν έχω προσωπικά παράπονο, κι αυτό νομίζω το έχω τονίσει με κάθε τρόπο. Ωστόσο, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να μένω ψύχραιμος στις καραγκιοζιές. Το παραδέχομαι ως προσωπική αδυναμία.
Κι εδώ που τα λέω, να βρίσκεται ένας τρολοκαραγκιόζης και να μου λέει που δεν είμαι Δημοκράτης, και που δεν είμαι κάτι άλλο παρά Τουρκοκύπριος, με πέφτει και λίγο βαρύ. Όχι επειδή το είπε, αλλά επειδή κανείς ακόμα δεν του έχει σκίσει τη συμμετοχή.
Γιατί αν δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα αλλιώς, το εύκολο θα είναι να σκίζουμε κανονικά μέλη με απωλεσθείσα ψυχραιμία, και να κρατάμε τρολ με ευκαιριακή επιθετικότητα.
Κι επειδή το δεύτερο δεν γίνεται, πράγματι, είναι αστείο να παίζεται το πρώτο.
Γιατί αν το πρώτο παίζεται και το δεύτερο διαλάθει αρκούντως, η συμμετοχή στο forum δεν είναι παρά ένα τεστ ανοχής στα τρολ. Αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα.
Και για να μην λέει κανείς, που κάνω στείρα κριτική, κάνω πρόταση:
Αν εμφανίζονται παλαιά και νέα τρολ, και προβοκάρουν ή και προσβάλλουν, τα κανονικά μέλη να μπορούν να τους στείλουν να πάνε να γαμηθούν με κάθε τρόπο. Αφού σκίζεται το τρολ, να διαγράφεται και το στειλογάμισμα του κανονικού μέλους.
Η συντονιστική ομάδα γμωρίζει οτι είμαι της δουλειάς, άρα γνωρίζω που αυτό είναι εφικτό. Χρειάζεται μόνο συνεχή παρακολούθηση. Κι αν αυτό αναγνωρίζω που είναι πολύ δύσκολο, το άλλο γνωρίζω που είναι πολύ άδικο.
Αιθέρα, Αμαλία και Μιχάλη, μιλάω με εκτίμηση. Αν αυτή δεν υπήρχε, δεν θα έκανα και τις προσπάθειες που κάνω. Θα μπλόγκαρα με άλλον τρόπο.
Όταν κάποιος παρεκτρέπεται και καταλήγει σε διαγραφή, είναι το nick που τον πίνει, ή ο άνθρωπος από πίσω?
Όχι τίποτα άλλο, έχουμε κάτι Χρίστους Ελ και κάτι δόκτορες, που μπαίνουν εξακολουθητικώς και σπάνε τα φρύδια των μελών. Αναφέρομαι στους συγκεκριμένους, γιατί έχουν παραδεχτεί την ταυτότητα των διαδοχικών τους λογαριασμών.
Η απορία μου είναι εντελώς σαφής. Διαγράφεται το nick, ή το πρόσωπο από το forum?
Κι έχω λόγο που ρωτάω. Αν διαγράφεται το nick, θα πει, που αντί να μιλάμε σοβαρά, παίζουμε strategy game. Αν διαγράφεται το πρόσωπο, θα πει που εννοούμε να μιλάμε μπέσα.
Ας το θέσω πιό τολμηρά:
Εδώ μέσα, η ουσία ανιχνεύεται στο nick, ή στον άνθρωπο? Γιατί στην αγορά μιλούσαν άνθρωποι. Όχι nicks και ρόλοι. Κι αν ήμασταν σε διεθνής κατάστασις, να το καταλάβαινα. Είμαστε όμως μεταξύ μας. Κάποιοι λίγοι άνθρωποι, που μιλάνε ελληνικά.