- ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Καλη συνεχεια!
ΝΕΜΕΣΙΣ
Το σκέφτομαι και εγώ πολύ καιρό το τι θα έκανα. Δεν θα ασχοληθώ με το αν θα έπρεπε ή όχι να αλλάξω κάτι ή αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς καταστροφικές συνέπειες μιας και το θέμα σου είναι υποθετικό. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ το να αλλάξω κάτι, μιας και όπως είναι σήμερα ο κόσμος δεν είναι και πολύ του γούστου μου (όχι ότι ήταν και σε κάποιο ιδιαίτερο χρονικό σημείο της ιστορίας).
Θα ήθελα λοιπόν να μπορούσα να προειδοποιήσω τις Ελληνικές Πόλεις, ότι οι πόλεμοι μεταξύ τους (Πελοποννησιακός για παράδειγμα) θα ήταν η καταστροφή όλων τους.
Ίσως να έλεγα στον Μέγα Αλέξανδρο, για τον κατακερματισμό της αυτοκρατορίας του, μετά τον θάνατό του. Μια πιο μικρή και πιο ομοιογενής θα έφτανε. Αλλά βέβαια αυτός δεν ήταν φτιαγμένος για μικρά πράγματα. Και να προσέχει τον εαυτό του πιο πολύ.
Ίσως να έσκαγα μύτη στην Πόλη στις 29/5/1453 με μερικά ΑΚ47 και μετά να έβαζα φωτιά στην Βενετία που την έχω άχτι (ωχ, παρανοϊκός ακούγομαι).
Ή μπορεί απλά να έβαζα μερικές πετρούλες στην κούνια του Μωυσή στον Νείλο. :)
Μάλλον το πρώτο θα έκανα, αν και μου φαίνεται πως σε βάθος χρόνου δεν θα πετύχαινα και τίποτα, γιατί το μειονέκτημά μας είναι η φαγωμάρα μας. Οι Γερμανοί ας πούμε σαν λαός, μοιάζουν με το κρεβάτι του φακίρη. Όλα τα καρφιά είναι στο ίδιο ύψος. Αρκεί ένας που να ξεπερνά το ύψος, να τους δίνει εντολές και όλοι ακολουθούν. Οι Έλληνες όμως είναι σαν καρδιογράφημα. Κανένας μας δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Ο καθένας μας είναι και ένας “αρχηγός”. Και η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε βρεθεί κάποιος και καταφέρει να βάλει μια ισορροπία στις διαφορές μας, είναι ο ίδιος οργανωμένος, ξέρει τι θέλει και πώς να βάλει τους Έλληνες να κάνουν αυτό που πρέπει, τότε είμαστε ικανοί για απίστευτα πράγματα. Αυτό όμως δεν γίνεται συχνά και στις μέρες μας καθόλου. Τέλος πάντων, σταματάω γιατί ξέφυγα από το θέμα. Συγνώμη.
Να είστε καλά, stemix.
1) Θα πήγαινα στην εποχή του Ιησού Χριστού για να δω κι εγώ τα θαύματα, τη διδασκαλία του, όσα έζησαν οι μαθητές, τις αγωνίες του. Θα έπαιρνα μαζί μου την κάμερά μου και θα έφερνα υλικό στους δύσπιστους.
2) Θα πήγαινα στο μέλλον για προσωπικούς μου λόγους.
Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 10/12/2011 12:28:56

Ταξίδι στο άγνωστο
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
γενικά όμως ενα ψιλοπέρασμα απο διαφορες εποχες θα ήταν τελειο και ας μην είχα δυνατοτητα να επεμβω παρα μόνο να παρακολουθώ! ειναι το απολυτο όνειρο!!!
όσο μπορείς
γιατί?
Δεν καίγομαι καθόλου για να δω το παρελθόν.Θα προτιμούσα να πάω στο μέλλον 50,100,1000 χρόνια να δω και να ζήσω το άγνωστο.
Να είμαι σαν τον αρχαίο,που ήλθε στην εποχή μας.
Πλάκα θα είχε!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 13/12/2011 12:32:32
όσο μπορείς
quote:
evram
. το μέλλον υπάρχει άραγε
Υποχρεωτικά υπάρχει.
Επειδή το αμέσως επόμενο δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου,είναι μέλλον !!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
όσο μπορείς
quote:
μ αρέσει αυτή η κουβέντα! και δεν μου λες, ποιο από όλα υπάρχει; υποτιθετε οτι κανουμε επιλογες και υπάρχουν διαφορετικά μέλλοντα που παίζουν ή μήπως ειναι όλα ''γραμμένα''?όσο μπορείς
Αυτο διαπραγματεύεται σε άλλα θέματα στο esoterica και υπάρχει ήδη σχετική και πλούσια αρθρογραφία.
Εν πάσει περιπτώσει,εγω δεν είμαι οπαδός του ντετερμινισμού,οπότε για μένα υπάρχει ο παράγων τυχαιότητα ή επιλογή ή όπως αλλοιώς το θέτει ο οποιοσδήποτε παρατηρητής.
Αν με το " διαφορετικά μέλλοντα " ,εννοείς τα παράλληλα σύμπαντα,ίσως και να υπάρχουν αφού θεωρητικά προβλέπονται.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
…Μετά από όλα αυτά η μόνη λύση που μου απόμενε ήταν να βγάλω το παλιό περίστροφο του πατέρα και να δώσω τέλος στην ζωή μου αφού καμία ελπίδα δεν υπήρχε πια…
…Πάνω στο τραπέζι ανοίγω το τελευταίο τεύχος του ΜΕΤΡΟ για να ακουμπήσω το πιστόλι να το λαδώσω μην λερώσω και το τραπεζομάντιλο…
…Και τότε… μα τότε… από εκεί που δεν υπήρχε καμία διέξοδος, φως Θεϊκό άστραψε, καμπάνες άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, στρατιές αγγέλων άρχισαν να ψέλνουν το ΩΣΑΝΝΑ, μέσα από το σκότος ο λευκός καβαλάρης ξεχύθηκε με υψωμένη την πύρινη ρομφαία για να κατατροπώσει τους βέβηλους, τους βάρβαρους, τα μιάσματα…. ΑΥΤΟΣ που με τον πύρινο λόγο του και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και αλήθειες του για άλλη μια φορά θα δείξει τον δρόμο… ΝΑΙ Κύριε.. είναι αλήθεια… επιτέλους έρχονται… έρχονται…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ!!!! Ανοίξτε ουρανοί…
…..
Τι να πει κανείς φίλοι μου… κάποια πράγματα πια είναι μόνο για να τα βλέπεις και να γελάς… και ελπίζω να μην προκληθώ…
Φιλικά…
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 23/04/2005 20:11:54
Ποιοί είναι οι Λυκάονες???? Κάτι αντίστοιχο ίσως με την ομάδα Ε??
Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Φιλικά
Tomcat
να είσαι καλά... δεν θα γράψω τίποτε περισσότερο προς το παρόν παρά μόνο αν προκληθώ. Αλλά έτσι είναι... τώρα όποιου του την δώσει εκδίδει και ένα περιοδικό.. Δόξα τον Θεό απο κορόιδα να φάνε και οι κοτες....
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
ελπιζω να μην θεωρησεις την ερωτηση μου διαφορετικη και αρχιζεις να με κυνηγας με το βιβλιο στο χερι για να μου σπασεις το κεφαλι χααχχααχαχχα αστειευομαι
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 24/04/2005 00:03:23
α. Λυκάονες
β. Ελ-ληνες από τον Σείριο
γ. Ομάδα Ε
δ. Όλοι οι παραπάνω
Τι γίνεται με τον μαρμαρωμένο βασιλιά; Η κόκκινη μηλιά πού κολλάει;
ΥΓ: Επειδή έχω χάσει επαφές με την σκουπιδοσυνομωσιολογία, σε ποιον καινούριο "διαφωτιστή" αναφέρεσαι Απέριττε; Μη μας εξάπτεις τη φαντασία έτσι!
No Method, No Guru, No Teacher
Νικόλας ο ΑΣΙΜΟΣ
Παντού κολλάει ε;
Απέριττε,εγώ πάντως δεν θα σε προκαλέσω
έλεος πια δεν θέλω άλλες λάμψεις -αλήθειας-
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
ερχονται οι βρυκολακες.
αραχτε.
![]()

Edited by - astral-project on 24/04/2005 12:49:54
ενα μεταλαγμενο δογμα ψαριων!!!!!!!!δεν πας να λαβεις και εσυ συμετοχη???????ιδες που ειχα δικιο για την καταγογη σου ????????
εει παιδια μην παρεκσηγιθειτε για το θεμα σας απλα κανω humor
keep walking.....