ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

koukou130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/11/2011, 01:20:40
Οκ με πείσατε αναθεωρώ για όλα

29/11/2011, 01:22:58
koukou1,

Πάντως, σ' αυτό που λες :

quote:
Ρε zip τι κατάλαβε ο Γιάννης ο γαρατζιωτης που σου είπε το όνομα του
πάλι τον αμφισβητούν

δεν έχεις δίκιο.

Αναφορικά με τον γαραντζώτης γιάννης, η διαχείριση λέει :

quote:
amalia

Έχεις βέβαια δίκιο στο θέμα της διαπίστευσης της ταυτότητας κάποιου ανθρώπου που γράφει με ονοματεπώνυμο, αλλά από ότι μπορούμε να συνάγουμε κρίνοντας από τα στοιχεία που διαθέτουμε, θεωρούμε ότι δεν ψεύδεται.

Συνεπώς, εδώ δεν φαίνεται πως τον αμφισβητούν.

29/11/2011, 01:22:59
Ζιπ
πέταξε το πουλάκι...έκανε...κούκουουουου!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/11/2011, 01:24:28
Ήταν όλα ένα μεγάλο λάθος δεν έπρεπε να μιλήσω

29/11/2011, 01:25:02
Το πουλάκι μπορεί να πέταξε φίλε, αλλά αυτά που έγραψε εδώ μέσα, θα μείνουν. Κι όποιος άσχετος ανοίξει αυτό το θέμα να το διαβάσει, θα διαβάσει και αυτά ...

29/11/2011, 01:26:07
quote:
koukou1

Ε, τώρα είναι που θα σε κόψουν φέτες ...

29/11/2011, 01:29:11
quote:

Ναι η συνέχεια είναι γνωστή...

Θα μας πείς πώς σε πήραν τηλ.και απείλησαν την σωματική σου ακεραιότητα και άλλα τέτοια φαιδρά και αναγκάσθηκες να τα πάρεις πίσω.

Χολυγουντιανό φινάλε παίδες!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/11/2011, 01:36:16
Πάντως ρε NIKOMAXE, δηλ. ρε φίλε ... τι να σου πω δηλ ... είσαι πολύ μεγάλος τρόμπας μωρ' αδερφέ μου δηλ.

Άντε καληνύχτα ...

29/11/2011, 01:37:06
Όχι ρε Νικομαχε
Έλεγα ότι ίσως έτσι θα μπορούσα να φύγω.
Άλλα από ότι φαίνεται πάντα έχετε μια έτοιμη απάντηση έτσι δεν είναι;
Και βρήκατε ενδιαφέρον σήμερα.
πέστε μου πως θα γίνει για να σας καληνυχτίσω,
εκτός αν έχει φωλιάσει τέτοιο μισός μέσα σας οπότε να μην ελπίζω.

29/11/2011, 01:46:23
koukou1,

θυμάσαι τι σου είπα πριν μερικές ώρες ;

quote:
Αν θέλεις να παίξεις τέτοιο παιχνίδι, παίξ' το τίμια και αντρίκια [ κι ας χάσεις, δεν έχει σημασία ].

Έλα και πες μας "Είμαι ο τάδε, μένω εδώ, είμαι τόσων χρονών και έχω να σας πω αυτά κι αυτά για την Νέα Ακρόπολη και για το esoterica.gr. Όποιος θέλει με πιστεύει, όποιος δεν θέλει, δεν με πιστεύει. Γεια σας και χάρηκα πολύ για την γνωριμία".

Εσύ, έρχεσαι και λες μερικά πράγματα, παίζεις κρυφτούλι με τον Admin, όχι πες μου εσύ πρώτος, όχι εσύ πρώτος και χίλιες δυο άλλες μαλακίες, και στο τέλος λες και

quote:

Ε, αφού δεν έπρεπε να μιλήσεις, γιατί μίλησες ρε φίλε ;;;

Δηλ. εμένα [ άσε τους άλλους ], εμένα που έκατσα εδώ τόσες ώρες να κουβεντιάσω μαζί σου, με γράφεις στα παπάρια σου. Ε, μπράβο ρε φίλε ... τι να σου πω ;

29/11/2011, 01:49:18
Καληνύχτα koukou1 και να ξέρεις πως δεν πάει έτσι το πράγμα. Δεν θέλω να σου πω τι εντύπωση σχημάτισα για σένα, δεν θα σου αρέσει. Αλλά, δεν κάνουν έτσι φίλε ... δεν κάνουν έτσι ...

29/11/2011, 01:55:59
zip κάνεις λάθος δεν σε γράφω πουθενά άλλα ούτε και θέλω και δεν υποχρεούμαι να δώσω τα στοιχεία μου.
σου εγγυώμαι ότι δεν κάθισες άδικα τόση ώρα
και να σου τα έδινα πάλι δεν θα σήμαινε ότι είμαι εγώ αν θέλεις άσε ένα ενδεχόμενο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και για αυτό που κατέθεσα,
εδώ δεν είμαστε σε δικαστήριο
δεν νομίζεις?

29/11/2011, 01:57:18
καληνύχτα

29/11/2011, 02:02:25
zip:
quote:
Δηλ. εμένα [ άσε τους άλλους ], εμένα που έκατσα εδώ τόσες ώρες να κουβεντιάσω μαζί σου, με γράφεις στα παπάρια σου. Ε, μπράβο ρε φίλε ... τι να σου πω ;

Σιγά βρε zip, έτσι που κάνεις θα νομίσει κανείς πως είσαι και ο θιγόμενος εδώ!

Και κάτι άλλο: εγώ δεν έπαιξα "κρυφτούλι" με κανέναν. Ούτε ξεκίνησα το οτιδήποτε, ούτε και κατηγόρησα κάποιον. Μη με συμπεριλαμβάνεις λοιπόν με αυτόν τον τρόπο στην οποιαδήποτε κριτική σου προς τον koukou1. Ή μήπως προτείνεις ότι θα πρέπει κάθε φορά που σε κάποιον του έχει "καρφωθεί" το οτιδήποτε συνομωσιολογικό στο μυαλό, να ενδίδουμε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε(για μία ακόμη, "εκατοστή" φορά...) ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

29/11/2011, 02:47:55
quote:

Koυκου1,ειλικρινα θεωρησε τωρα υπευθυνο και ωριμο ατομο με αυτο που ειπες !!!!

Τελικα καταλαβα ποιους ψαχνουν για μελη..............

29/11/2011, 03:11:16
quote:

Πάντως ρε NIKOMAXE, δηλ. ρε φίλε ... τι να σου πω δηλ ... είσαι πολύ μεγάλος τρόμπας μωρ' αδερφέ μου δηλ.

Άντε καληνύχτα ...

Εγω είμαι τρόμπας ή εσυ που ζητάς στοιχεία [καλά κάνεις και τα ζητάς],αλλά να περιμένεις και απάντηση?

Απο το δεύτερο μήνυμά του είναι φανερό πώς δεν σκοπεύει να τεκμηριώσει τίποτα.Εσυ τον πάς με το μαλακό και εγώ με το επιθετικό.

Ο καλός και ο κακός "μπάτσος".Δεν απέδωσε όμως.

Και γυρνάς να μου πείς οτι είμαι τρόμπας!!
Τι λές μεγάλε?
Μας δουλεύεις κι απο πάνω?

Αν ήθελες πραγματικά να μάθεις ποιός είναι και τι στοιχεία έχει,γιατι δεν συνέχισες την πριβέ αλληλογραφία,που ήδη είχε ξεκινήσει,αλλά τον "εδωσες" στην δημοσιότητα?
Τέρας εξυπνάδας είσαι Ζιπ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/11/2011, 03:40:10
quote:

Αν ήθελες πραγματικά να μάθεις ποιός είναι και τι στοιχεία έχει,γιατι δεν συνέχισες την πριβέ αλληλογραφία,που ήδη είχε ξεκινήσει,αλλά τον "εδωσες" στην δημοσιότητα?
Τέρας εξυπνάδας είσαι Ζιπ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Nik ,αυτο τον εδωσες στην δημοσιοτητα, (στεγνα)!

Αλλα για μενα καλα επραξε και υπαρχει λογος που το λεω.

29/11/2011, 08:09:30
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ,

quote:
Εγω είμαι τρόμπας ή εσυ που ζητάς στοιχεία [καλά κάνεις και τα ζητάς],αλλά να περιμένεις και απάντηση?

Γιατί να μην περιμένω ; Άμα είναι σωστός, θα απαντήσει. Και θα απαντήσει ειλικρινά.

quote:
Απο το δεύτερο μήνυμά του είναι φανερό πώς δεν σκοπεύει να τεκμηριώσει τίποτα.Εσυ τον πάς με το μαλακό και εγώ με το επιθετικό.

Πως να τα τεκμηριώσει αυτά που λέει ρε NIKOMAXE ; για πες μου ... πως ; Άμα εγώ σου πω, πως ο Ευτύχιος Δυστιχίδης ο οποίος είναι νυν αρχηγός της Ν.Α στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Admin του esoterica.gr χθες το βράδυ σε γνωστή Αθηναϊκή ταβέρνα, θα σημαίνει τίποτε αυτό ; Ή μήπως άμα σου φέρω και φωτογραφίες από την συνάντηση, θα σημαίνει ;

Από την άλλη, μια τεκμηρίωση των λεγόμενων του koukou1, θα μπορούσε να προέλθει αν ο koukou1, έβρισκε π.χ δημοσιεύσεις των υπευθύνων κάπου στα forums του esoterica.gr που να αποδεικνύουν αυτά που λέει. Ε, είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξουν τέτοιες δημοσιεύσεις ; Και να συμβαίνει δηλ. αυτό που λέει ο koukou1, τέτοιες δημοσιεύσεις δεν θα υπήρχαν.

quote:

Θα έπρεπε ότι είχε να πει να το πει καθαρά και ανοιχτά. Αφού ξεκίνησε τέτοια κουβέντα, θα έπρεπε να μιλάει ανοιχτά. Τι μου στέλνει δηλ. mail ; Για να μου πει τι ; Να με κάνει δηλ. κοινωνό του φοβερού και τρομερού "μυστικού" του στο παρασκήνιο ;

ΝΙΚΟΜΑΧΕ, εγώ φίλε θα σε παραπέμψω σε ένα παλιό θεματάκι : [ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7228 ] Διάβασέ το και πες μου ΑΝ κατάλαβες και ΤΙ κατάλαβες. Έτσι, για να δούμε δηλ. πόσο έξυπνος είσαι εσύ και πόσο βλάκας εγώ ...

29/11/2011, 08:43:01
Admin,

quote:

Ή μήπως προτείνεις ότι θα πρέπει κάθε φορά που σε κάποιον του έχει "καρφωθεί" το οτιδήποτε συνομωσιολογικό στο μυαλό, να ενδίδουμε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε(για μία ακόμη, "εκατοστή" φορά...) ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Όχι βέβαια ... αλίμονο.

quote:
Και κάτι άλλο: εγώ δεν έπαιξα "κρυφτούλι" με κανέναν. Ούτε ξεκίνησα το οτιδήποτε, ούτε και κατηγόρησα κάποιον. Μη με συμπεριλαμβάνεις λοιπόν με αυτόν τον τρόπο στην οποιαδήποτε κριτική σου προς τον koukou1.

Όχι φυσικά. Αναρρωτιέμαι όμως Admin, γιατί π.χ δεν έβαλες στον koukou1 ένα χρονικό όριο να απαντήσει, παραθέτοντας την όποια "τεκμηρίωσή" του ; Από την αρχή δηλ. για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Θα μπορούσες δηλ. να του πεις, "Περιμένουμε τις απαντήσεις σου σήμερα", έτσι δεν είναι ; Μια χαρά δεν είναι αυτή η "αντιμετώπιση" ;

quote:
Σιγά βρε zip, έτσι που κάνεις θα νομίσει κανείς πως είσαι και ο θιγόμενος εδώ!

Μπορεί και να είμαι.

Edited by - zip on 29/11/2011 09:01:34

29/11/2011, 11:08:11
Κρατάω ποπ-κορν και κατοχυρώνω από τώρα την πρώτη θέση..