ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/06/2010, 15:55:59
quote:
Εγώ λέω, ότι είναι εσωγήινοι,ας τους περνάνε για εξωγήινους,
αγαπητέ μου Φώτη..."Ίνα πλανήσει λέει και τους εκλεκτούς",όσο κι αν είναι εύκολο το κόλπο τους για όποιον σκέφτεται λογικά....

Bαγγέλη ναί, το θέμα ``εξωγήινοι`` το εκμεταλλεύτηκαν πολλοί απο κυβερνήσεις μέχρι και Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.
Το θέμα κάποιοι εξωγήινοι να είναι εσωγήινοι πάλι ισχύει.
Οταν αργότερα καταλαγιάσει η συζήτηση θα αναφερθώ στους εσωγήινους.
Ετσι οπως τα λές είναι πάντως..

industrialangel

quote:
Λοιπόν γείτονα, για την ώρα σε ρωτάω το εξής: Τις ζωγραφιές που εικονίζουν τα διάφορα αυτά, ΠΟΙΟΣ τις έκανε; Υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς?
Οι βραχογραφίες αυτές μπορεί να έγιναν απο τους ντόπιους που κατοικούσαν εκεί 9.000 χρόνια πρίν, μπορεί να έγιναν πρίν απο μερικά χρόνια απο κάποιους επιτήδειους για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη
ομως..

Κάτι πολύ σημαντικό που δεν παρατήρησε κανείς ούτε και αυτοί οι ερευνητές που γύρισαν το βίντεο..
Παρατηρήσατε οτι οι βραχογραφίες αυτές περιλαμβάνουν κάποια ζώα.
Παρατηρήσατε επίσης οτι οι βραχογραφίες αυτές έγιναν στην έρημο της Σαχάρα.
Στην έρημο της Σαχάρα λοιπόν δεν ζούν τέτοια ζώα
Εκτός απο τα ζώα που δεν συνάδει να ζούν σε έρημο εικονίζονται και ζώα παράξενα τετράποδα με κεφάλι εντόμου κλπ.
Εδώ ο ζωγράφος κάτι θέλει να μας πεί.
Προσπαθεί να μας ενημερώσει οτι αυτά τα ζώα που εικονίζονται ζούσαν εκεί.
Παρατηρήσατε επίσης οτι οι γυναίκες στις βραχογραφίες είναι ντυμένες με ρούχα περίτεχνα.
Οι γυναίκες ομως που μεταφέρονται στο σκάφος είναι γυμνές μία απο απο αυτές μεταφέρει και το μωρό της.
Παρατηρήσατε επίσης οτι ο ενας `αστροναύτης` φέρει συσκευή οξυγόνου στην πλάτη του παρόλα αυτά είναι συνδεδεμένος με το σκάφος με κάποιο καλώδιο.
Τέλος η περιοχή της ερήμου εκεί την εποχή εκείνη για να ζούσαν τόσα ζώα εκεί θα πρέπει να είχαν τροφή, άρα ήταν κατάφυτη και οχι έρημος. Για να γίνει έρημος θα πρέπει να γίνει μια πυρηνική καταστροφή ώστε η ύλη να υποστεί ``υάλωση``
Τα υβρίδια ζώα που εικονίζονται είναι αποτέλεσμα μιας αποτυχημένων γεννετικών πειραμάτων πράγμα που επιβεβαιώνεται απο τα σουμεριακά κείμενα που λένε μάλιστα οτι αυτά ήταν πολλά και έπρεπε να καταστραφούν πράγμα που επιβεβαιώνει και η βίβλος.
Ετσι λοιπόν ο ζωγράφος θέλει να μας πεί οτι αυτοί φορούσαν σκάφανδρα για να προστατευτούν απο τη ραδιενέργεια και οι γυναίκες έτρεχαν πανικόβλητες και γυμνές να μπούν στο σκάφος.

28/06/2010, 17:45:33
Σόρρυ γκάις, για ποια βραχογραφία/βίντεο λέτε;
28/06/2010, 17:54:33
Αγαπητέ μου allzzaro, υπάρχει μεγάλο σχέδιο, μπερδέματος των όντων αυτων, γιατί, αλλοιώς, δεν γινονται αποδεκτοί..Μόνο ως άγνωστοι, απο άλλο πλανήτη, θα γίνονταν δεκτοί....Γνωστοί ήταν μόνο σαν εχθροί
του ανθρώπου....Γιαυτό και τώρα, επιχειρούν να φανούν, ερχόμενοι απο αλλού...
Οι βραχογραφίες στη Σαχάρα, όπως και στο Περού,το αεροδρόμιο του Νάζκα,αποτελούν παράδοξα, γιατί,δεν είχαν αυτά τα ζώα, όπως επισήμανε ο φίλος allzzaro πριν..
Παράδειγμα, το κολίμπρι είναι ένα πουλι,
ζωγραφισμένο στο Περού,όταν,δεν είναι απο τα πουλιά που υπήρχαν εκεί...
Ρε Βιομηχανικέ, να σε χ@@ω τώρα, ή μετά;....
Κάτσε ρε γελοιέ που φοβάσαι μην δεν γελοιοποιηθείς ακόμη μια φορά...Μην λές κοτσάνες all the time,έτσι για να σε θυμόμαστε....Έχεις μείνει αξέχαστος....
28/06/2010, 19:39:55
DR
quote:
Σόρρυ γκάις, για ποια βραχογραφία/βίντεο λέτε;

Μία σελίδα πίσω dr κάποια βιντεάκια εχω παραθέσει σχετικά με κάτι βραχογραφίες. Είναι ενα ντοκυμαντέρ της ΕΤ1.

28/06/2010, 19:44:45
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro, υπάρχει μεγάλο σχέδιο, μπερδέματος των όντων αυτων, γιατί, αλλοιώς, δεν γινονται αποδεκτοί..Μόνο ως άγνωστοι, απο άλλο πλανήτη, θα γίνονταν δεκτοί....Γνωστοί ήταν μόνο σαν εχθροί
του ανθρώπου....Γιαυτό και τώρα, επιχειρούν να φανούν, ερχόμενοι απο αλλού...

Όλα παίζουν Βαγγέλη. Ολα.
Δεν αποκλείεται κάποια μέρα να παρουσιαστούν και να πούν, γειά σας είμαστε οι θεοί που σας δημιούργησαν. Και εκεί να δείς γλέντια.
Αλλοι θα τους προσκυνάνε και αλλοι θα τους κυνηγάνε.

Μου αρέσει που λέει ο Γιάπετ οτι ήθελαν έναν άνθρωπο πειθήνιο
Εναν μαλάκα θα έλεγα ήθελαν.
Ο Θεός της Βίβλου ήθελε ενα δημιούργημα πειθήνιο.
Ενα άνθρωπο που να τον υπακούει ανεξάρτητα αν εχει δίκιο ή οχι.
Οταν ο άνθρωπος παράκουσε μια εντολή κρίθηκε ως αμάρτημα

28/06/2010, 20:46:11
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες διαφορές, φίλε μου allzzaro, μεταξύ
πειθήνιου ανθρώπου, ανθρώπου-γεύματος και βημάτων προόδου του ανθρώπου...
Διότι, απο ότι ξέρω, αυτά τα όντα, είναι ανθρωποφάγα....
Τουλάχιστον ότι η ιστορία και τα σχετικά βιβλία μαγειας λένε...
Αυτοί, που λές, απο ότι διαβάζω, θα παρουσιαστούν και θα πουν,οτι εμείς δεν μπορούμε να τους εννοήσουμε, ότι είμαστε πρωτόγονοι....
Ζούμε τέτοια δείγματα, αντιμετώπισης, όσων, δεν θέλουν κάτι ξένο....Κάτι απο άλλο πλανήτη, ή απο άλλη διάσταση...
Πρόκειται να εμφανιστούν λέει, σαν σύμβουλοι για την ανθρωπότητα, να μας πούνε τον δρόμο για το καλό μας...
Πολλοἰ που δηλώνουν, ότι έχουν ...πνευματική επαφή, ακριβώς όπως με πνευματικές οντότητες,λένε, ότι έρχονται να μας σώσουν....
Απο ποιούς;Απο αυτούς;..
28/06/2010, 20:53:57
allzzaro

quote:
Μου αρέσει που λέει ο Γιάπετ οτι ήθελαν έναν άνθρωπο πειθήνιο
Εναν μαλάκα θα έλεγα ήθελαν.

Το ίδιο λέμε βρε.
Απλά εγώ είμαι πιο ευγενικός από εσένα.
Άλλωστε σέβομαι και την υψηλή καταγωγή μου, έχουμε πρωτόκολλα στην οικογένεια.

quote:
Ο Θεός της Βίβλου ήθελε ενα δημιούργημα πειθήνιο.
Ενα άνθρωπο που να τον υπακούει ανεξάρτητα αν εχει δίκιο ή οχι.

Και σε τι, ακριβώς, στηρίζεις τη διαφορετικότητα του γιαχβέ, από τους απεικονιζόμενους στις τοιχογραφίες;

Δεν ήταν ένας απ' αυτούς;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

28/06/2010, 20:55:49
Α... ξέχασα να προσθέσω ότι συμφωνώ με τους συλλογισμούς σου στο προηγούμενο μήνυμά σου.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

28/06/2010, 21:09:11
quote:
Το ίδιο λέμε βρε.
Απλά εγώ είμαι πιο ευγενικός από εσένα.

quote:
Και σε τι, ακριβώς, στηρίζεις τη διαφορετικότητα του γιαχβέ, από τους απεικονιζόμενους στις τοιχογραφίες;

Οι απεικονιζόμενοι δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι?
Απο αυτά που παρέθεσα να σώσουν τους κατοίκους απο την καταστροφή φαίνεται παρά να τους κακοποιήσουν.

28/06/2010, 21:12:14
τρεχα....

quote:
Διότι, απο ότι ξέρω, αυτά τα όντα, είναι ανθρωποφάγα....

Ποιά είναι ανθρωποφάγα;;

quote:
Τουλάχιστον ότι η ιστορία και τα σχετικά βιβλία μαγειας λένε..

Μην μπερδεύεις αυτό που λογικά μπορεί να στέκει, με τις δημιουργίες του Χόλιγουντ.

quote:
Αυτοί, που λές, απο ότι διαβάζω, θα παρουσιαστούν και θα πουν,οτι εμείς δεν μπορούμε να τους εννοήσουμε, ότι είμαστε πρωτόγονοι....

Περιγράφεις την μία πλευρά, ευτυχώς υπάρχει και ή άλλη...

quote:
Πρόκειται να εμφανιστούν λέει, σαν σύμβουλοι για την ανθρωπότητα, να μας πούνε τον δρόμο για το καλό μας...

Αυτό ήδη συμβαίνει, τουλάχιστον, από το 1947. Απλά, ο στόχος τους, απ' ό,τι φαίνεται, ήταν διαφερετικός απ' αυτόν που ισχυρίστηκαν.

quote:
Απο ποιούς;Απο αυτούς;..

Όχι βρε, μην μπερδεύεσαι. Απ' τους άλλους...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

28/06/2010, 21:19:30
allzzaro

quote:
Οι απεικονιζόμενοι δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι?
Απο αυτά που παρέθεσα να σώσουν τους κατοίκους απο την καταστροφή φαίνεται παρά να τους κακοποιήσουν.

Έχεις δίκαιο, δεν ήμουν σαφής.

Εννοούσα ότι και ο γιαχβέ είναι ον από άλλον κόσμο, όπως και οι απεικονιζόμενοι.

Σε καμμία περίπτωση δεν σχετίζω τις προθέσεις των μεν και των... δε!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

28/06/2010, 22:13:58
γιαπετ
quote:
Εννοούσα ότι και ο γιαχβέ είναι ον από άλλον κόσμο, όπως και οι απεικονιζόμενοι.

Αναμφισβήτητα.
Η ταυτότητα του Γιαχβέ είναι χαμένη.
Ο Πλούταρχος τον ταυτίζει με τον Τυφώνα και τον Τυφώνα με τον Σέθ.
Η ταυτότητα του Γιαχβέ φαίνεται να έχει σχέση με την Αιγυπτο και τον Οσιρι. Το πάθος του Γιαχβέ για την Αιγυπτο φαίνεται απο την προσπάθεια του να τον λατρέψουν ως θεό εκεί και αυτός είναι ο λόγος που έστειλε τον Αβραάμ στην Αιγυπτο.
Φαίνεται να είναι ενας Νεφελίμ.

Eδώ σε αυτές τις σελίδες http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=16&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10157ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ κάνει μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσει ποιοί είναι ποιοί. Βέβαια ερμηνεύει σύμφωνα με τις δικές του αντιλήψεις και δεν είναι αμερόληπτος αλλά ερμηνεύει ολες τις πλευρές απο οτι λέει. Βγάζει κάποιος άκρη αν το ψάξει.

Edited by - allzzaro on 28/06/2010 22:30:00

29/06/2010, 00:43:53
allzzaro

quote:
Φαίνεται να είναι ενας Νεφελίμ.

Προφανώς. Προσωπικά προτιμώ τον όρο "αποστάτης".

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

29/06/2010, 00:53:52
quote:
γιαπετ -Υπάρχουν ενδείξεις για γενετικά πειράματα, για μεταλάξεις χθονίων, για κλωνοποιήσεις καθώς και για βιορομπότ με σκοπό τη δημιουργία ενός πειθήνιου υπερστρατού.Η

Ενδείξεις για γενετικά πειράματα στην αρχαιότητα…
Για ρίξε κανένα στοιχείο και για εμάς τους άσχετους…

Όσο για αυτά που γράφετε ρε παιδία, τι να πω, είναι μπέρδεμα η όλη κατάσταση…!!!
Συνέχεια βγαίνουν στην φόρα στοιχεία περί εξωγήινης ζωής, τεχνολογίας, αρχαίας εξωγήινης τεχνολογίας, κλπ.

Μέχρι και το ίδιο το Βατικανό άρχισε να δέχεται το σενάριο εξωγήινης νοημοσύνης…

Ενδείξεις ναι μεν υπάρχουν αλλά δεν παύει να είναι «ενδείξεις».

Από την άλλη στα δέκα «στοιχεία» που βγαίνουν στον αέρα, τα οκτώ είναι μούφα ή καθαρά λόγο εμπορίου (πωλήσεις).
Παραδείγματα άφθονα, Νάζκα, φωτογραφίες άτια στην Άβυδο (πυραμίδα), βίντεο από ιπτάμενα αντικείμενα και εξωγήινους, Erich von Daniken…( αρχαία κεραμικά που απεικόνιζαν ιπτάμενους δίσκους) , Roswel, και δεκάδες παραδείγματα.

Βέβαια δεν λέω το να κλείνουμε εντελώς την πόρτα «του μυαλού μας» σε όλα αυτά, αλλά το να είμαστε πιο επιφυλακτικοί σε κάθε τι που μας σερβίρουν…

29/06/2010, 01:23:22
quote:
Βέβαια δεν λέω το να κλείνουμε εντελώς την πόρτα «του μυαλού μας» σε όλα αυτά, αλλά το να είμαστε πιο επιφυλακτικοί σε κάθε τι που μας σερβίρουν…

Εννοείται elo.
Τα στοιχεία που έχουμε ομως σε οτι αφορά τις αρχαίες αναφορές είναι πολύ πλούσια. Πενιχρά είναι τα απτά αποδεικτικά στοιχεία οπως πχ αυτές οι βραχογραφίες καθώς και τα αλλα που αναφέρονται στα βίντεο.
Ενα αυγό στουρθοκαμήλου το 7.000 ΠΧ που εχει χαραγμένες τις πυραμίδες φέρνει τα πάνω κάτω για την ύπαρξη τεχνολογίας την νεολλιθική εποχή. Η ύπαρξη τεχνολογίας εκείνη την εποχή προυποθέτει και την ύπαρξη κάποιων που την κατείχαν. Και εκεί έχουμε ή κάποιους απο παλαιότερους πολιτισμούς πχ Ατλαντίδας ή κάποιους επισκέπτες απο το διάστημα.
Το μυστήριο έχει την ομορφιά του φίλε μου elo..

Edited by - allzzaro on 29/06/2010 01:29:53

29/06/2010, 03:00:30
Σωτήρη, όπως σωστά, λέει και ο allzzaro τα στοιχεία που χρήζουν μιας λογικής ερμηνείας είναι πολλά.

quote:
Από την άλλη στα δέκα «στοιχεία» που βγαίνουν στον αέρα, τα οκτώ είναι μούφα

Νομίζω ότι πρέπει με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ζέση αλλά και τον ίδιο προβληματισμό, να καταλήγουμε σε ετυμηγορία για κάποιο στοιχείο, ώστε να χαρακτηριστεί ενδεικτικό ή μούφα.

Γίνεται πάντα και για όλα τα στοιχεία αυτό;;;;

Γοργόνες, κένταυροι, "μωσαϊκά" όντα, κρανία διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, τρίμετροι σκελετοί, απολιθωμένα ίχνη πατημασιάς 75 εκατοστών κλπ. κλπ. γεννήθηκαν είτε στην φαντασία ανθρώπων που για οδηγό είχαν μόνο το ένστικτο της επιβίωσης είτε σε άλλους πλανήτες είτε σε γενετικά εργαστήρια.

Αυτά μπορώ να σκεφτώ στις τρείς το πρωί, αν θέλεις πρόσθεσε κάτι άλλο που νομίζεις ότι μπορεί να ισχύει...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

mimosaΜέλος
29/06/2010, 03:31:57
quote:
...Αυτό το τελευταίο, έχει περάσει εδώ και χρόνια και όλοι οι εξωγήινοι, ειναι εντελώς πανάσχημοι, σε όποια ταινία,δούμε...
Γιατί;
Ανώτεροι και πανάσχημοι, πάει;...

Να το προσέξουμε λίγο αυτό. Ό,τι είναι άσχημο δεν σημαίνει ότι είναι και κακό. Αυτός μπορεί να είναι ο σκοπός των ταινιών, να μας περάσουν στο μυαλό μας ότι ο καλός εξωγήινος είναι ο ξανθός πανέμορφος και ο κακός εξωγήινος είναι ο δύσμορφος ενώ μπορεί να συμβαίνει το ανάποδο. Οπότε ας μην κρίνουμε απο την εξωτερική εμφάνιση για να μην πιαστούμε κορόιδα και μας τη φέρουν οι ξανθοί. Πρώτα θα τους ψυχολογήσουμε και μετά θα αποφασίσουμε, οκ;;

29/06/2010, 08:42:26
Αγαπητοί φίλοι, κάπου έχει τη σημασια της και η λογική,καθώς, το ανώτερο, ώς λεπτότερο είναι πιο όμορφο και πιο καλλιεργημένο....Όταν βλέπεις να ..προβάλουν κέρατα, προβοσκίδες,κλπ, μάλλον, δεν είναι
και τόσο εξελιγμένοι, ή δεν είναι απλά εξωγήινοι..Εξελιγμένος,είναι ο καλύτερος...Όχι ο Φρανκεσταιν...
Απο κει κι έπειτα,δεν λέγονται πειράματα, έτσι για εκπαιδευτικούς
σκοπούς, ότι έγινε στην αρχαιότητα αγαπητέ elo..Τετοιες ενέργειες,
γινότανε επι σκοπού,προκειμένου να πετύχουν κάτι, σε σχέση με την ψυχή...
Μέχρι και σήμερα, όλα παίζονται γύρω απο την ψυχή...Εκεί είναι η ουσία....Κι οι εξωγήινοι,είναι υποθεση, που τόσους αιώνες, έπρεπε να είναι βεβαιότητα, όχι υποψίες...
Και ειδικά, με τόσες εμφανίσεις...Γι αυότ, λέω, ότι δεν θέλουν το καλό μας, ότι κι ΑΝ ΕΊΝΑΙ....
29/06/2010, 11:15:48
Ειδικά για τον φίλο allzzaro.....
Τα..γκόλεμ, τα γνωρίζεις;...Τεράστια γίνονται....
Ψάξε λίγο, να δεις απο ποιάς περιοχής, κυρίαρχη πίστη είναι, εκτός των εβραιων, βεβαίως βεβαιως....
29/06/2010, 14:04:00
quote:

Ειδικά για τον φίλο allzzaro.....
Τα..γκόλεμ, τα γνωρίζεις;...Τεράστια γίνονται....
Ψάξε λίγο, να δεις απο ποιάς περιοχής, κυρίαρχη πίστη είναι, εκτός των εβραιων, βεβαίως βεβαιως....

Γκόλεμ...είχα δεί μια φορά ένα και είχε ξεριζώσει ένα δένδρο και το χρησιμοποιούσε για οδοντογλυφίδα..

Του "έβαλα χέρι" και του τα έσουρα άσχημα , μα με αγνόησε...αγενές πλάσμα Βαγγέλη...αγενέστατο σου λέω...

Με κοίταζε σαν εξωγήινο και εκανε την προσευχή του...

Την καλημέρα μου...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...