- Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΩ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Γειά σου,επιτελους σε βρισκω...Με λένε dancing verum,εσένα?
-κι εμένα,τί συμπτώση...
κι αρχίζουμε ανακαλύπτοντας οτι έχουμε ίδιο ονομα...
Τί θα ήθελες να μαθεις πρωτ'απ'ολα απο τον εαυτό σου...ρώτα τον.Δεν εχεις να χασεις και τίποτα,εν τω μεταξύ μη ντρέπεσαι,κι αυτός το ίδιο ντροπαλός με εσένα είναι...
Μαθε τον πρωτα και μετα θα τον αγαπήσεις.
Υπαρχουν 2 πλευρές του εαυτου.Η αρσενική και η θυλική.Είναι ερμαφρόδιτος ο εαυτός-λαικιστικα-πρεπει να αποδεχθούμε και τις δύο του πλευρές.Να συστήσουμε την καταπιεσμένη θηλική μας πλευρά στην αρσενική και να χαληνεύσουμε την αρσενική μας πλευρα,αν δούμε ότι πάει να την κατασπαραξει ή το αντιθετο...γιατι μην ξεχνατε οτι στην αρχη αυτοι οι 2 είναι σε διαμαχη,και ο κριαρισιος ανταγωνισμός λιγος ειναι...
Να βρούμε τρόπους να τους συμφιλιώσουμε.Ειναι μαθηματικά αντίθετοι.Οι αντιθετοι,όμως ,αλληλοσυμπληρώνονται και μετά γίνονται τόσο πολύ φιλοι που δε μπορεί ο ενας να ζήσει χωρίς τον αλλο.
Στο τέλος παντρεύονται κιολλας,αν εχει και επιτυχία το προξενιο
Τελικα σε 1 συστηνόμαστε?οχι,αλλα σε 2.
Ας ακουσουμε εστω και τα ονοματά τους.Θα εινα κι αυτο μια καλή αρχη...
Αφιερωμένο στον εαυτο μου,που τον εχώ και στενοχωριεται...
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ [ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ].
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Να προσθεσω αλλη μια: εκτος απο την οποια συμφιλιωση του δυισμου μας-σωμα-ψυχη, αρσενικο-θηλυκο, καλο-κακο- ενας ακομη τροπος να γνωρισουμε και να αγαπησουμε τον εαυτο μας ειναι μεσα απο την προσπαθεια να γνωρισουμε και να αγαπησουμε και το περιβαλλον μας, με ο,τι περιλαμβανει αυτο. Δεν ειμαστε μονοι μας σε αυτο τον απτο κοσμο. Υπαρχει αλληλεπιδραση. Και ο τροπος που βιωνουμε το ειναι μας ειναι μεσα απο τις σχεσεις μας με τους αλλους και τη φυση. Δραση – αντιδραση. Ανταλλασουμε ενεργειες με το συμπαν, μαθαινουμε τους νομους του και βιωνουμε τα θετικα η καταστροφικα αποτελεσματα των επιλογων μας.
Η προσπαθεια ειναι αεναη. Δεν ειμαστε κατι στατικο. Οταν λεμε γνωριζω τον εαυτο μου και τον αγαπω, αναφερομαστε σε μια συγκεκριμενη εποχη, στιγμη. Τα παντα αλλαζουν γυρω μας και μαζι τους κι εμεις. Για μενα αυτη ειναι η μαγεια της ζωης, το οτι δινει παντα κινητρα για γνωση, δινει μαθηματα αρκει να εχουμε την καρδια μας ανοιχτη να τα δεχτουμε, να μας μαθουμε, να κανουμε υπαρβασεις και να ανακαλυπτουμε συνεχως νεα ορια...
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ;
ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ;
ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και αυτό το συμπεραίνω από πράγματα απλά και μη!
Οι περισσότεροι δεν προσεχουν το περιβάλλον συνεπάγετε τον εαυτό μας!
Οι περισσότεροι κάνουν καταχρήσεις με αποτέλεσμα να κάνουν κακό στον εαυτό τους!
Και υπάρχουν και άλλα πολλά που λίγο να κοιτάξεις γύρω σου θα καταλάβεις.
Με λίγα λόγια πως είναι δυνατόν να αγπάμε τον εαυτό μας όταν οι περισσότεροι από εμάς τον καταστρέφουμε μέρα με την μέρα!!!
Φιλικά
Μiou
ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Είμαστε κάτι μικρά αστέρια...
η αλλιως μικροι πλαντητες,σε μια γιορτη διαρκειας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΕΙΣ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ
Σε αυτό το θέμα την προσοχή, μου επέστησε μία πολυαγαπημένη φίλη.
Σ’ αυτήν κυρίως απευθύνομαι, εν είδει δημόσιας δήλωσης εκτίμησης και αγάπης.
Η αγάπη για τον εαυτό μας κατ’ αρχήν, ακούγεται σαν κάτι αρνητικό.
Οι «εαυτούληδες», άλλωστε δεν έχαιραν ποτέ, ιδιαίτερης εκτίμησης.
Ο αλτρουισμός από την άλλη, μοιάζει να είναι ο θετικός αντίποδας, ο πολύ εκτιμώμενος από πολλούς αλλά εφαρμοζόμενος από ελαχίστους.
Τους αλτρουιστές ως γνωστόν, πολλοί αγάπησαν. Τον αλτρουισμό όμως;
Η φιλαυτία αποκλείει τον άλλο. Ο αλτρουισμός αποκλείει τον εαυτό.
Η αγάπη του εαυτού στην οποία αναφέρομαι ξεκινά από την αγάπη του Άλλου.
Αγαπώ τον εαυτό μου γιατί με Αγαπάς.
Αγαπώ τον εαυτό μου και θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ, για Σένα.
Με φροντίζω, με σέβομαι, γιατί με βλέπω μέσα από τα δικά Σου μάτια.
Όπως δεν θα έβλαπτα με τίποτα κάτι που αγαπάς,
όπως θα έκανα ό,τι καλύτερο πέρναγε από το χέρι μου για αυτό που αγαπάς,
έτσι το κάνω και για μένα.
Για Σένα, δηλαδή.
Επειδή πολύ μ’ αγάπησες.
Με αγαπώ, γιατί με αγαπάς, γιατί και έτσι σου δείχνω την αγάπη μου.
Ο Θεός Αγάπη εστί.
Δεν έχω καλύτερη απόδειξη για την ύπαρξη του Θεού από εσένα.
Εσένα που αγαπώ. Όποια μορφή κι αν έχεις.
Εσένα που με αγαπάς. ΄Οποιος κι αν είμαι.
Αυτή είναι η αγάπη για την οποία σου μίλησα. Αυτή που -άργησα τόσο να το καταλάβω- μας αποδέχεται όπως κι αν είμαστε αλλά που μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε.
Είναι αγάπη που δεν αποκλείει τον άλλον. Κανέναν άλλο.
Είναι αγάπη που δεν αφαιρεί από την αγάπη για τον άλλον, Για κανέναν άλλο.
Είναι αγάπη που όσο μοιράζεται τόσο πολλαπλασιάζεται αν και πάντα παραμένει μία και μόνο.
Με αγαπώ γιατί με Αγαπάς. Με αγαπώ γιατί Σε αγαπώ.
Στο πρώτο μέρος, αγαπάμε τον εαυτό μας πολύ εγωιστικά,τόσο ώστε δεν καταλαβαίνουμε τι κάνουμε για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε. Τα θέλουμε όλα για μας,από "αγάπη" για μας.
Τώρα...
υπάρχει και το δέυτερο μέρος, το πιο ώριμο, που έρχεται μετά από κόπο και αγώνα.
Είναι η πραγματική αγάπη που οφείλουμε στον εαυτό μας, αυτή η αγκαλιά που του οφείλουμε και του αξίζει.
Το δύσκολο σε αυτο το κομμάτι είναι να βρεις τον σωστό τρόπο να τον αγαπήσεις...
Είχα ακούσει στις Ειδήσεις πριν κανένα μήνα (στο STAR αν δεν κάνω λάθος), για έναν Ινδό άντρα ο οποίος είχα να φαΐ φαγητό και να πιει νερό από δέκα χρονών, αυτός ο άνδρας τώρα είναι γύρω στα 60-65, είναι σχετικά κοντός, όχι νάνος, περίπου 1,50cm-1,60cm.
Το video που έπαιξε στο αντίστοιχο ρεπορτάζ, έδειχνε τον άντρα αυτόν στη καθημερινή του ζωή, τον έδειχνε να πηγαίνει και να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο της περιοχής του, έδειχνε τους γιατρούς να τον εξετάζουν και τέλος έδειχνε συνέντευξη των γιατρών και το άντρα αυτού. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα εξής, οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι όντως έχει να φάει και να πιει τουλάχιστον 50 χρόνια, αυτό αποδεικνύεται από τις εργαστηριακές εξετάσεις που του έκαναν, επίσης σύμφωνα με τις σωματικές εξετάσεις που του έκαναν, είδαν ότι όλα του τα όργανα λειτουργούσαν κανονικά λες και ο οργανισμός τρέφεται σωστά, οι σφυγμοί του ήταν κανονικοί, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τα όργανα που συνδέονται άμεσα με την κατανάλωση τροφής και νερού, είχαν αδρανοποιηθεί, επίσης ο συγκεκριμένος άντρας όπως είναι φυσικό (αφού δεν έτρωγε τίποτα τόσα χρόνια) δεν είχε ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.
Οι γιατροί παρ’ όλ’ αυτά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν επιστημονικά πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως είπαν ότι αφού συμβαίνει και μπορούσε να διαγνωστεί, είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να εξηγηθεί και σε επιστημονικοί βάση. Ο ίδιος ο άντρας μιλώντας στην κάμερα είπε ότι το μόνο που κάνει και μέσω αυτού καταφέρνει να μην έχει ανάγκη το φαγητό και το νερό, είναι ο διαλογισμός.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
respect
Dokimaste na minete xwris nero 3 meres...8a trela8eite den 8a mporeite na milhsete opws allwste kai o ka8enas apo mas...Isws auto na htan ena kolpo gia thn akroamatikothta h den kserw k egw ti allo.
Kata kairoun kikloforoun polloi tetoioi tupoi.. ti na pw
When I became the sun I shone Light Into the mans Heart
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί