ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

elo60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
24/11/2009, 20:37:26
Λίγο ....ασθενικό σε βλέπω τώρα τελευταία, αγαπητέ μου allzzaro, όλο τους άλλους βάζεις να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτιά....
Για τη δική σου ....."ψύχωση", ενάντια στον χριστιανισμό, έλεγα, αστειευόμενος φυσικά....
Εσύ άρχισες...Βρούτε, τα ....αντιχριστιανικά κηρύγματα και με κόυφανες..."Τι λέει το άτομο;"σκέφτηκα....Γιατί το ελληνικό, πρέπει να έρχεται σε αντιπαράθεση με το χριστιανικό;Επειδή βολεύει, όσους δεν έχουν ιδεολογία για να αντιπαρατεθούν;
24/11/2009, 20:48:55
Δεν μπορώ να φαντασθώ , ότι κάποια στιγμή θα έφθανα στο σημείο , να υπονομεύσω , το οποιοδήποτε σύστημα πεποιθήσεων που εξυπηρετεί έναν άνθρωπο ...ακόμα και αν το σύστημα αυτό φαινόταν σε μένα εντελώς φανταστικό..!

Και παρ'ολο , που γνωρίζω την "πυρηνική πεποίθηση" των θρησκειών, που τις περισσότερες φορές είναι βαθειά ριζωμενη μέσα στους ανθρώπους απο τα πρώτα χρόνια της ζωής τους ... επέλεξα όχι την γνώση μου αυτή..αλλα το συναίσθημα , το συναίσθημα που αναβλύζει απο την ανάγκη μου να υπερισχύσω και να προβάλλω και να ενισχύσω ακόμα την προσωπική μου αλήθεια , εμφανιζόμενος ως υπέρτερος..

Απλά δεν ήμουν...εξετέθην εκ των έσω ..προς τα έξω και πρόβαλλα την ασυνείδητη μου εξάρτηση αλλα και κατάσταση , η οποία ακούει στο όνομα:

-Αδυναμία!

Τι κι'αν ο θάνατος για κάποιους δεν είναι παρά μια νύχτα ανάμεσα σε δυό ημέρες...κι'οτι η ψυχή είναι αθάνατη???

Αν είναι έτσι...ας είναι!

Προτιμώ να αποφεύγω απλά τον καθημερινό θάνατο..τον πόνο και την σύγχυση ...που με την δική μου συνδρομή ενίοτε έρχεται!

Σκέψεις φίλε μου...σκέψεις...αλλα και πεποιθήσεις συνάμα!

soul

24/11/2009, 21:04:54
trexagireve
quote:
Λίγο ....ασθενικό σε βλέπω τώρα τελευταία, αγαπητέ μου allzzaro, όλο τους άλλους βάζεις να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωτιά....

Σου είπα. Περνάω την ``κρίση του μεσήλικα``.
Θέλει πολύ προσοχή.
Ξέρω θα με χτυπήσει κατακέφαλα αλλά θα το αντέξω
Ποιούς αλλους βάζω ρε φαντασμένε?

quote:
Εσύ άρχισες...Βρούτε, τα ....αντιχριστιανικά κηρύγματα και με κόυφανες..."Τι λέει το άτομο;"σκέφτηκα....

Αντιχριστιανός. Δεν είμαι.
Είμαι ομως Ελληνας
Και ως Ελλην..

24/11/2009, 21:25:21
Γιατί ρε φιλαράκι, φαντασμένε;Σου έδειξα τέτοια εικόνα;Σε έβρισα εγώ;
Γιατί με βρίζεις λέγοντας με ότι κοροιδεύω;
Εγώ να δεις πόσο Έλλην είμαι φίλε μου allzzaro...Το έχω δειξει και στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή...Κι όταν μου δίνουν ότι με συμπληρώνει,το καταλαβαίνω και το εκτιμάω....Δεν κάνω τον ..πόντιο..... Ο χριστιανισμός ήρθε κι έδεσε, λέμε, έδωσε και τόνισε τον Έλληνα, με ιδεώδη, υψηλότερα απο ότι είχε πριν και ρόλο καταλύτη, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.....Δεν το βλέπεις;
"Τον γύφτο τον τραβούσαν στο πάπλωμα κι αυτός κοιτούσε την τρακατρούκα," λένε στα χωριά της Θεσσαλίας...
24/11/2009, 21:32:18
quote:

trexagireve
quote:
Μα αγαπητέ μου allzzaro,εσύ ειδικα, με ξέρεις καλά....Τα έλεγα απο παλιά αυτά,το συζητούσαμε το θέμα, αλλά εσύ θέλεις το ....κόπυ ράιτ, για τον...Λάο Τσέ, ποιός Χριστός και χριστιανοί....Έτσι δεν είναι;

Mωρέ σε ξέρω. Οπως ξέρω οτι αν σου θίξουν τα πιστεύω σου και πως συμπεριφέρεσαι οταν σου θίξουν τα πιστεύω σου.
Τώρα σε οτι αφορά τον Λαο Τσέ.. αστο.. απο οτι βλέπεις δεν το σχολιάζω γιατί θα παίξουμε σφαλιάρες..

quote:
Όσο για το ρομαντικός, πιστεύω ότι και στο δικό σου λεξικό, δεν έχει καμία σχέση με το μ@@@@ας....Οπότε,προς τι η ....ψύχωση;

Εξαρτάται το βαθμό ρομαντικότητας. Απο ενα βαθμό και πάνω καταντά μ&&^^%ια. Τόσο δεν είσαι. αα... τώρα μπήκα τι θές θα πείς.
Πρός τι η ψύχωση
Εαρινε τι λέει?

http://www.youtube.com/watch?v=XhQTF9BYy0Y

soul

24/11/2009, 23:02:37
trexagireve
quote:

Κατ`αρχήν..
Πού είπα οτι με κοροιδεύεις?
Πρώτον.
Δεύτερον.
Αυτό δεν είναι βρισιά.
Εγώ υβριστής δεν είμαι.
Ασε τις κοκορέντζες λοιπόν Λαρισαίε.

24/11/2009, 23:14:42
quote:

trexagireve
quote:

Κατ`αρχήν..
Πρώτον.
Δεύτερον.
Αυτό δεν είναι βρισιά.
Εγώ υβριστής δεν είμαι.

Κοκορέτζες..κατα το "μέντολες" ..ένα πράμα???

soul

24/11/2009, 23:20:54
Και μετά ρε Εαρινέ λέει εμένα Βρούτο.

Κοίταξε τώρα τι πάει να κάνει.
Προσπαθεί να πεί οτι τον έβρισα.
Επειδή έκανε το ατόπημα αυτός και μας είπε να τον ``αερίσουμε`` προσπαθεί να βγάλει το άχτι του..

Ρε Λαρισινέ, εδώ Αθήνα ρεεεεεεεεε...

over

24/11/2009, 23:35:23
quote:

trexagireve
quote:

Κατ`αρχήν..
Πρώτον.
Δεύτερον.
Αυτό δεν είναι βρισιά.
Εγώ υβριστής δεν είμαι.

Κοκορέτζες..κατα το "μέντολες" ..ένα πράμα???

soul

25/11/2009, 09:54:02
Τι έγινε καλέ μου allzzaro, πατήσαμε κανέναν ...κάλο;Γιατι ο Λάο Τσέ στο απυρόβλητο;Άγιος ο άνθρωπος;; Είδες που όλοι, αμφισβητούμε τα του αλλου, αλλα τα δικά μας είναι ιερά και όσια; Δέξου και των άλλων...Μην σε πιάνει η πρεμούρα του νέου, που θέλει να ξεπεράσει απλά τον ..παλιό, για να φανεί κι αυτός...Μιλώντας για Λάο Τ΄σε, όχι για σένα προσωπικά....
Αλλά, όταν συκοφαντείς κάποιον, δεν είσαι υβριστής;Με λές φαντασμένο...Δεν είναι ύβρις;Αν το δούμε κυριολεκτικά...
Γιατί, μόλις αποκτήσουμε ποιητική αδεία, το ξανασυζητάμε...
Εντάξει;
Όσο για το..ατόπημα, δες τα ατοπήματα δίχως μεροληψία...Θα δεις πως κινείται ο καθείς....Και κάνεις και τον μυημένο....
25/11/2009, 19:08:43
Βρε trexagireve, πάλι είσαι στα πρόθυρα εμπλοκής σε κάποια αντιπαράθεση με κάποιον συνομιλητή σου;

Θα ήθελα να σε ρωτήσω με κάθε ανθρώπινη και φιλική διάθεση, πως γίνεται να έχεις διαφωνήσει με τόσους συνομιλητές σου από την στιγμή που εγγράφησες στις Συζητήσεις και να μην έχεις αναρωτηθεί μήπως έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης, μήπως κάνεις κάτι το οποίο να φέρνει τους συνομιλητές σου στα όρια τους;

Γιατί προσπαθείς να είσαι σε μια σύγκρουση μεταξύ τους ακόμη και σε περιπτώσεις που στην ουσία μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα;
Δεν σκέφτεσαι ότι αυτή σου η στάση σου όπως κι η τάση σου να εξάγεις συμπεράσματα για εκείνους αφενός τους βάζει σε μια διαδικασία να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες κι αφετέρου να τους προκαλεί δυσφορία;

In anticipation of my resurrection...

25/11/2009, 19:11:15
Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν λίγες ημέρες, το θέμα μεταφέρεται στην Κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-. από την Κατηγορία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

25/11/2009, 20:15:23
Έλα μωρέ Dying Incubus, τώρα, που είδες πάλι κόντρα....Το ..τζόκερ
το βλεπεις, μπάς και πάρουμε κανενα φράγκο;...
Θα ρωτήσω τον Μακεδών, τον Εαρινό κι άλλους, πάντως....Τι.... χρώμα ....γράμματα χρησιμοποιούν....Τα κάνει ...αόρατα!!!!
28/11/2009, 09:50:00
Πρόσεξε μόνο μην γίνεις εσύ αόρατος, αγαπητέ...

28/11/2009, 20:08:55
Αυτο το...δημοκρατικό σου, με ......ξιτάρει....
hunter1Μέλος
03/12/2009, 13:27:32
ο διαχειριστης προσπαθει να κρατησει ισορροποιες..στην τελικη συμφωνειτε σε κατι οτι διαφωνειτε..δεν υπαρχει αντιπαραθεση απλα εκατερωθεν κοινωνικος σχολιασμος..ετσι δεν ειναι trexagireve?

d.k

03/12/2009, 18:22:04
Όχι καλή μου hunter1, εδω βλέπεις την δημοκρατική συμπεριφορά,κάποιων, όπου όταν άλλοι γράφουν, ότι και να γράψουν, δεν φαίνεται......
Εμείς οι χριστιανοί,όμως,ρε παιδί μου, ένα πράγμα!!!!.....Ανεξήτιλο!!
Μαρκαδόρος!!!!!Δεν κρυβομαστε με τιποτε!!!!
hunter1Μέλος
06/12/2009, 01:48:53
μα εμεις δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε κ ειμαστε τοσο ψηλα που γιαυτο ισως προσπαθουν να μας πιασουν..αλλα πως να το κανουμε πρεπει τροπο τινα να τους διδαξουμε με υπομονη κ κατανοηση..

d.k

06/12/2009, 18:20:12
Μπορείς, όμως, ρε φιλαράκι hunter1, να μου εξηγήσεις, γιατι έχουν
φάει τέτοιο κόλλημα με μας;Και είναι σίγουρο, ότι δεν θα τους
κάνει κακό;
07/12/2009, 10:27:10
quote:

Μπορείς, όμως, ρε φιλαράκι hunter1, να μου εξηγήσεις, γιατι έχουν
φάει τέτοιο κόλλημα με μας;Και είναι σίγουρο, ότι δεν θα τους
κάνει κακό;

Φίλε μου καλημέρα.

Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω -τουλάχιστον για μένα- ότι δεν έχω κανένα κόλλημα , ούτε και έχω κάτι εναντίον του χριστιανισμού , διότι είμαι υπέρμαχος κάποιας άλλης θρησκείας ...

Απλά έχω σοβαρές ενστάσεις και τις οποίες διατυπώνω για την εγκυρότητα του και αλήθειά του!

Δεν αντιπαρατιθέμεθα σε προσωπικό επίπεδο και ούτε έχω κάτι προσωπικό με κανέναν -εξ'αλλου δεν γνωρίζω και κανέναν-...η όποια αντιπαράθεση γίνεται σε άλλο πλαίσιο και καθένας καταθέτει την αποψή του...

Προσωπικό δεν υπάρχει ...εκτός και αν κάποιος -και δεν εννοώ εσένα- το προσωποποιεί...αλλα είναι λάθος του.

Καλή σου μέρα φίλε μου!

soul