ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

DSM60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
26/04/2014, 22:03:26
σχολιο 7

...καλο σου ταξιδι και καλη περιηγηση .. να προσεχεις γιατι η περιοχη ειναι πλεον γεματη ζωανθρωπους ...στην ψυχη εννοω .. ,, μην σε φαει κανεις προσεχε .. σου ρουφηξει την ενεργεια σου ..εννοω ...

...κι προσεχε γιατι αλλο Λυκ και αλλο Ηλ-Ελ,,,υπαρχει μια παραφθορα σημαινουσα που δηλωνει και την εκπτωση και μιεροτητα ενος αλλοτινα ιερου τοπιου (μητριαρχικοι χρονοι )...οι <<λυκαωνες>> τρεφονται με το φως της σεληνης ενος ετεροφωτου σωματος κια δνε μπορουν ποτε να κοιταξουν το φως τους ηλιου του αυτοφωτου το οποιο και τρεμουν στην αναδυση του..

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

26/04/2014, 23:13:47
quote:
Italos
Sesostris για την χαζομάρα που έκανε στο παρόν θέμα ο κιλλουμινάτι δεν θέλω καν να σχολιάσω, δεν νομίζω ότι χωράει και σχολιασμός άλλωστε, θέλω όμως να σου κάνω παρατήρηση για αυτό που έγραψες στα έντονα γράμματα.

Σε σέβομαι σε εκτιμάω και θεωρώ ότι έχω να πάρω πράγματα από σένα σε αυτό το φόρουμ, καθώς η προσπάθεια του ανθρώπου που ψάχνει φαίνεται.

Μην κάνεις όμως το λάθος των πολλών, γιατί θα καταλήξεις έξυπνος χωρίς σοφία.

Φίλε Italos. Το μόνο λάθος που αναγνωρίζω ότι έκανα στα όσα έγραψα, είναι ότι παρέλειψα να γράψω την λέξη "φανατικός". Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του killuminati και της μακαρίτισσας της γιαγιάς σου. Γιατί σε διαβεβαιώ ότι όλοι αυτοί οι φανατικοί -και έχω γνωρίσει αρκετούς- πολλοί από τους οποίους είναι και μέλη παραχριστιανικών οργανώσεων, κάτω από την μάσκα της χριστιανικής αγάπης κρύβουν απέραντο μίσος σε κάθε τι που δεν συμβαδίζει με αυτά που πιστεύουν. Αν ήταν στο χέρι τους θα επανέφεραν το "amalleus maleficarum" και "auto da fe" για όλους εμάς τους "μη συμμορφωθέντας προς τα υποδείξεις" όπως έλεγε και το τραγούδι.

*

26/04/2014, 23:27:34
Σεβαστό κ σε ευχαριστώ, και μπορώ να πω ότι συμφωνώ.
Απλά είμαι πολέμιος της ομαδοποίησης, και υπέρ της ατομικότητας.
Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια...

Edited by - Italos on 26/04/2014 23:30:54

27/04/2014, 01:33:15
Mόνο με την πολυτίμητη βοήθεια των μελών μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα trolls
ειδικά περιπτώσεων που χρονίζουν, μηχανορραφούν, υποσκάπτουν... βρίσκοντας ακόμα και υποστηρικτές!
Πολλοί, εγκλωβισμένοι στα προσωπικά τους αδιέξοδα, θεωρούν το χάος και το μίσος ως ελπίδα.
Η πρόταση είναι παλιά, "βοηθήστε τους".
Μην ταΐζετε το μίσος τους, μην παίζετε το παιχνίδι τους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

27/04/2014, 05:00:01
quote:

Mόνο με την πολυτίμητη βοήθεια των μελών μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα trolls
ειδικά περιπτώσεων που χρονίζουν, μηχανορραφούν, υποσκάπτουν... βρίσκοντας ακόμα και υποστηρικτές!
Πολλοί, εγκλωβισμένοι στα προσωπικά τους αδιέξοδα, θεωρούν το χάος και το μίσος ως ελπίδα.

Μηχανορραφούν λέει...

Ναι, μόνο με την βοήθεια των troll με "ποιοτική" συμμετοχή κάποιων χρόνων μπορούν να αντιμετωπιστούν. Μόνο με τα troll που παθαίνουν ίλιγγο από την κατάθεση διαφορετικών απόψεων που δεν μπορεί να αντέξει ο υπερνους και η υπέρτατη λογική τους. Και μιλάμε για λογική τώρα, όχι μαλακίες. Τα άτομα είναι κεφάλια και επιστήμονες μεγάλοι. Τρομάρα σας.

Δηλαδή εσύ θες ένα σάιτ που να επικροτούνται οι τάδε απόψεις και οι άλλες να γιουχάρονται. Και φυσικά με την δικαιολογία ότι οι δεύτερες προσβάλλουν την λογική, την πρόοδο, την ελευθερία κτλ. Πούστικο παιχνίδι σοφιστίας δηλαδή.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε ένα ελεύθερο σάιτ διακίνησης ιδεών. Οι εωσφοριστές και οι "επιστήμονες" της νέας εποχής θα τιμούνται, ενώ όλοι οι άλλοι θα ποδοπατιούνται ανελέητα επειδή εκφράζουν ΤΑΧΑ το παλιό, το φασιστικό, το παράλογο.

Και όλη αυτή η κουβέντα δεν θα γινόταν, αν τα τρολλ φίλοι σου κάθονταν στα αυγά τους.

Το ποιος είναι ο φασίστας μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τις πράξεις. Προσβάλλαμε εμείς πρώτοι την διαφορετική άποψη, ή τα τρολ στο σάιτ σου άρχισαν να τρεκλίζουν όταν είδαν το διαφορετικό; Ποιοι χύσανε το πρώτο αίμα;

Είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι σε ενοχλούν κάποιες απόψεις που καταθέτονται στο σάιτ, γιατί θέλετε να περάσετε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, που την βαφτίζετε νέα εποχή. Πολλές εποχές περάσανε.

Επομένως η πλειοψηφία του σάιτ δεν επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

ΥΓ "Ειδικών" όχι "ειδικά" περιπτώσεων. Πως μπορείς Aitherovamon να ασυδοτείς πάνω στην ιερή ελληνική γλώσσα των προγόνων μας; Ντροπή σου, αίσχος. Δεν ξέρω αν υπάρχει συγχώρεση για το αμάρτημά σου από το ανώτατο δικαστήριο των Ελλάνιων. Στην καλύτερη περίπτωση να τιμωρηθείς με υποχρεωτική ισόβια καταγραφή του αμαρτήματός σου. Θα γράφεις ατελείωτα "Πρόσβαλα την ελληνική γλώσσα", "πρόσβαλα την ελληνική γλώσσα", "πρόσβαλα την ελληνική γλώσσα".

Για πες μου, σου άρεσε τώρα που σε πρόσβαλα και σου μίλησα φασιστικά;

Edited by - killuminati on 27/04/2014 06:01:48

27/04/2014, 05:21:15
Αφού κατάλαβες τί θέλω να πω, τί σε νοιάζει η λάθος λέξη που χρησιμοποίησα; Σοβαρέψου και εσύ λίγο. Είναι δυνατόν να επικροτείς τον λεξιλογικό φασισμό των τρολ;

Γαμώ τιν ελληνικί και παγκώσμεια ωρθογραφοία, γραματικί, συντακτικώ, λεξιλώγιω. Αυτό είναι το πρόβλημα της ζωής;

Εδώ ο κόσμος χάνεται, και ήρθες να μου πεις πως το πρόβλημα είναι η λέξη ανέχεια αντί της ανοχής;

Το πρόβλημα δεν είναι το λάθος στην λέξη, η εμμονή ανθρώπων να τονίζουν αυτά τα λάθη, φανερώνει ότι έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Είναι αρρώστεια, το καταλαβαίνεις; Αν κάποιος δεν αντέχει τις διαφορετικές απόψεις, την άρνηση των θέσεών του, τα ορθογραφικά λάθη και ξεσπάει σε προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις, έχει πρόβλημα σοβαρό.

Σε νοιάζει να αντιμετωπίσεις τα πραγματικά τρολ ναι ή όχι; Θες το σάιτ να φημίζεται για την ευγένεια των ανθρώπων και την ελεύθερη αναζήτηση; Ή θέλεις απλώς το σάιτ να περάσει ένα ψεύτικο μήνυμα των ανώτερων ανθρώπων της νέας εποχής, ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ;

Βλέπω δυστυχώς σε νοιάζει απλώς η ομαλή λειτουργία με την επικράτηση μιας φασιστικής πλειοψηφίας, που αγαπιούνται μεταξύ τους και τα λένε ωραία και καλά. Του τύπου - Γεια σου Συνδύκτυε αδελφέ, έχεις δίκιο, πολύ ωραία τα λες".

Και όταν παρουσιαστούν μεμονωμένα άτομα - "μειονότητες" που εκφράζουν κάτι άλλο, τότε πρέπει αυτοί να ποδοπατηθούν από τους φασίστες, που θα βρουν ένα σωρό ύπουλες δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν την κακία τους.

Ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

27/04/2014, 05:29:36
Και εσύ Σέσοστρι. Έχεις καμμιά πρακτική απόδειξη ότι ανήκω σε εξτρεμιστικές χριστιανικές ομάδες; Διάβασε το παραπάνω μήνυμα για να καταλάβεις σε ποιους απευθύνεται η οργή μου.

Η οργή μου δεν απευθύνεται στους αθειστές, δωδεκαθειστές, εωσφοριστές, πανθειστές κτλ. Δεν έχω πρόβλημα με το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος αρκεί να μην με ενοχλεί. Η οργή μου απευθύνεται στους νοητικά αυνανιζόμενους εξουσιαστές. Σε εκείνους που θέλουν να επιβάλλονται και δεν μπορούν να ανεχθούν την κατάθεση διαφορετικής άποψης.

Μην βιάζεσαι να γίνεις ιερομάρτυς.

27/04/2014, 05:52:29
Italos έχει συνειδητοποιήσει πως τα άτομα με τα οποία μιλάς πιστεύουν στην μισαλλοδοξία και τον θρησκευτικό φανατισμό; Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν με πειράζει η άρνηση των απόψεών μου. Μπορείς να διαφωνήσεις φίλε μου όσο θέλεις μαζί μου, αρκεί να μην ξεσπάς σε προκλητικές προσωπικές ύβρεις.

Και αντιστρέφω την πονηρή κατηγορία.

Αν ήταν στο χέρι τους θα επανέφεραν το "amalleus maleficarum" και "auto da fe" για όλους εμάς τους "μη συμμορφωθέντας προς τα υποδείξεις" όπως έλεγε και το τραγούδι.

ΥΓ Και μπράβο που εκτιμάς τα σοβαρά άτομα με προβληματισμούς και τα ξεχωρίζεις από τα τρολλ που δεν ενδιαφέρονται για την γνώση. Αυτήν την εικόνα σχημάτισες για μένα μετά από τόσες αναρτήσεις; Ωραίος.

Πήγαινε λοιπόν να σε διδάξουν εκείνοι οι σοφοί που σου λένε -Σκάσε και άκου μικρέ, μιλάει τώρα ο μέγα σοφός!

Συγγνώμη αλλά αρχίζω να σιχαίνομαι και την "χριστιανική" υποκρισία του τύπου Italos, Notirk. Ειδικά ο δεύτερος δεν παίζεται στην υποκρισία.

Edited by - killuminati on 27/04/2014 09:00:24

27/04/2014, 09:06:30
σχολιο 8

..........o ανωτερος ανθρωπος ειναι ενα ζητουμενο.. καταρχην ακομη και στο τρολαρισμα στην ειρωνια και στην υβρη που αποτελουν α εποικοδομητικα ρητορικα μεσα παρα την ακροτητα τους ,,ακομη ΄λοιπον σε σε αυτα διαφερει απο τους κατωτερους ανθρωπους ..
καταρχην συγκρατειται κιαι δνε χρησιμοποιει σεξουαλικες υβρεις οσο κι αν θα το θελε πολυ να τα <<χωσει>> με τετοιο τροπο ....

πχ εκφρασεις οπως <<μαλακες θα σας γαμησω στα τεσσερα θα σας κανω να γονατισετε δεν ταιριαζουν στην υβρι ενος ανωτερου ανθρωπου >>..ο ανωτερος ανθρωπος ακομη και στην ειρωνια και υβρυ ειναι ευρημαικος και πρωτοτυπος χτυπωντας λεκτικα εκει που ποναει τους αντιπαλους του ,,στο βαθος στην κυριολεξια τραβωντας την μασκα και ξεγυμνωνωντας τους .. η ειρωνια υβρη του ανωτερου ανθρωπου ειναι ενα ειδος αιχμηρου και εγχειρηματικου ψυχογραφηματος ...

...και βρε killouminati ..προσεξε εχεις μαινος μεσα σου κι οργη πιθανα ιερη οργη απο αυτη που θελει να αποκαταστησει το δικαιο ...αυτο φαινεται στο δυναμισμο κι αυθορμητισμο που εκπεμπουν τα λογια σου ...δεν αντεχεις τους μαικηνες και τους βολεμενους και τους παραπαιδες στεφανωμενους γαιδαρομουλαρους μυστικων οργανωσεων του διεθνους μασωνισμου και των θυγατρικων παρακλαδιων του,, τους σερβιτορους ετοιμοπαραδοτων ιδεων απο αυθεντιες-μαστουρηδες στρογγυλοκαθημενους πανω στο πνευμα τους που εχουν λοφιο αποκρυφιστη ή επιστημονιστη κοκκορου και αποτελουν χαιδοκοληδες ουριαιους τηλεκατευθυνομενους των Εγκεφαλων της Αποστασιας ...( ειδες πως τους βολευω εγω με τι εκφρασεις?????)
......επισης τους ψευτοδιαφωτιστες δεν χρειαζεται να τους σκοτωσεις οπως κραυγαζει το ψευδωνυμο σου ...γιατι τοτε γινεσαι ομοιος τους ...απλα προσπερασε τους ,,,ο ιερος πολεμιστης δεν επιτιθεται παρα μονο σε ακραιες περιπτωσεις κινδυνου ...

ο ιερος πολεμιστης απλα αμυνεται κι να χρειαστει υπεραμυνεται ...και προπαντων δεν εκμηδενιζει τον αντιπαλο του παρα μονο τον καθιστα ακινδυνο για το εργο που εχει αναλαβει ..

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΡΘΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ .. Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΙΕΡΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ .. με καταλαβαινεις ελπιζω ...αναγνωρισε λοιπον δημασια το λαθος σου και ανασυνταξε την κορακιστικη κι ιερομαιναζουσα γλωσσα σου ...

...
θεωρω την παρουσια σου εδω εμεσα εποικοδομητικη ,,εξαιτιας της πρωτοτυπιας και του μαινους με το οποιο υπερασπιζεσαι τις ιδεες σου ,,,αυτην την παρουσια πρΕπιε εσυ ο ιδιος να την προφυλαξεις απο τους κλειδοκρατορες εξουσιαστες του φορουμ .. αυτος ο τοπος ειναι ξενο χωραφι δεν ανηκει στην συλλογικοτητα των μελων που γραφουν εδω μεσα και παρακολουθουν ...ειναι τσιφλικι αγορασμενο κι επιδοτουμενο οπως βεβεια κια λλοι φορουμιστικοι τοποι .. αρα προσαρμοσου στους κανονες του και κανε την δουλεια σου την επιμορφωτικη και διαφωτιστικη κι αντιστασιακη ,,,απλα ξεγελωντας τους ...

ΑΜΠΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ,, αμποτε ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ...ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ..

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/04/2014 09:34:05

27/04/2014, 09:09:55
Italos και εσείς οι άλλοι χριστιανοί μην προσπαθείτε να με κολλήσετε στην γωνία και να με απομονώσετε από την κοινωνία. Το έχω κάνει ήδη μόνος μου γιατί σιχαίνομαι αυτήν την υποκριτική σας κοινωνία.

Δεν θέλω να ανήκω σε καμμιά λέρα οργάνωση συμφερόντων είτε αυτή αποκαλείται χριστιανική είτε εθνική είτε παγανιστική.

Μην ξεχάσετε να κομπάζετε τώρα για τους συγγενείς σας χριστιανούς που είναι υπεράγιοι, και το πόσο μεμονωμένα τρολλ δυσφημούν τον Χριστιανισμό.

Και επίσης μην ξεχάσεις να συμβουλεύεσαι τους σοφούς με το στυλάκι "γαμάουα" που παθαίνουν κρίση αν αμφισβητήσεις τον νοητικό τους αυνανισμό. Να τους ακους με προσοχή, φόβο, ευλάβεια και υποτακτικότητα.

27/04/2014, 09:15:33
quote:

σχολιο 9

...οοτι πειτε κυριοι/ες μου ...εσεις ειστε οι αφεντες εσεις κρατατε τα εργαλεια του εκπαραθυρισμου μας οποτε η γνωμη σας ειναι προσκυνητη ..........

πως φερει κανεις αοπλος οντας γνωμη αντιθετη και τετοια που να αρμοζει απεναντι σε κεινον που καθε φορα εχει στραμενα τα μεγαλεπιβολα οπλα του πανω μας ??πως να μιλησει με ισους ορους .. πως να κανει διαλογο οπως αρμοζιε αν ο συνομιλητης κραταει οπλο αποβολης απο την αιθουσα διαλογου ??

λοιπον προσκυνω σας !!!...

χμμ αλλα αφηστε μας να κανουμε την δουλεια μας την μορφωτικη ...θα τηρησουμε του κανονες σας του χωραφιου σας και βεβαια θα αναγνωριζουμε παντα την εξουσια σας μεσα σε αυτο...

27/04/2014, 09:33:04
σχολιο 10

........οποτε Νοτρικ .. επανερχομαι στο θεμα ... αλλο Λυκαωνας και αλλο Ελαωνας Ή Ηλαωνας ..

ποια η διαφορα ???,,, το θεμα <λυκ> αναφερεται στο αμυδρο εξασθενισμενο φως η ετεροφωτο σωμα εξ ου και η λεξη <λυκ-χ-νος >.. ενω το θεμα <ηλ-ελ> αναφερεται σε μια πλουσια αυτοφωτη ισχυροτατη πηγη φωτος ....
χμμ !!!!!!!!!

...λοιπον σαν θα βρεθεις εκει στο ιερο της Δεσποινας στην Λυκοσουρα ...προσπαθησε να βιωσεις το αχαιοτατο μητριαρχικο καθεστως του χωρου ...πριν καταληφθει απο τους ανθρωποβορους σαρκοβορους ζωαανθρωπους αρσενικους πολεμιστες Λυκαωνες ...τοτε που το ορος λεγονταν Ηλαιον -Ελαιον...κι οι ανθρωποι εκει προσεφεραν καρπους και χοες απο λαδι στην ΜΕΓΑΛΗ θΕΑ κι οχι εσφαγμενα ζωα και ανθρωπους ...

...εκει πανω στο ορος ειναι και μια κορυφη που την λενε Προφητης Ηλιας ...ανεβα κια οδηγησου απο τα ειρηνικο πνευμα το πρωτοελληνικο και γνησια γηγενες κι ηλιαιο ελιαιο ευγενων ανθρωπων που ζουσαν εκει...

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/04/2014 09:35:55

27/04/2014, 09:34:54
Καταρχήν τα διάφορα άτομα στο σάιτ είναι απλώς πρόσωπα του πολύμορφου κακού. Στην κοινωνία έξω θα βρεις χιλιάδες από αυτούς. Επομένως δεν υπάρχει κάτι προσωπικό και ιδιαίτερο. Αυτοί είναι απλώς δείγματα.

Καταλαβαίνω πως το εννοείς το "ανώτερος". Έχεις αμφιβολίες εξαιτίας της υβριστικής γλώσσας που χρησιμοποίησα;

Νίκη είναι και ο αγώνας. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα επιβιώσουμε σε αυτήν την κοινωνία του μίσους και θα κατατροπώσουμε το κακό που πιστεύει στην εξουσία και την εξόντωση του άλλου. Αλλά καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Το να πολεμάς είναι ωραίο, ακόμη κι αν ξέρεις πως φαινομενικά θα χάσεις.

Έτσι κι αλλιώς αν ο άνθρωπος της "νέας εποχής" είναι ο άνθρωπος του υπερ-εγώ με την μεγάλη γνώση και τις ικανότητες, σύντομα όλοι αυτοί θα σκοτωθούν μεταξύ τους στο τρελό παιχνίδι της αλληλοεξόντωσης για κυριαρχία.

27/04/2014, 09:53:34
quote:

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ;

Νικόμαχε ειδικά εσένα θα σε γαμήσω ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΧΙΔΙΑ Ε ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Ε ΨΟΦΙΜΙΑ.

ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.

σχολιο 11

.........δεν μιλαει ετσι δημοσιως ενας ιερος πολεμιστης ...θα πρεπει να ανακαλεσεις ...εκτος αν εισαι απο τις πολλες πλευρες του πολυμορφου κακου που λες κι εσυ που θα αλληλοφαγωθουν μεταξυ τους ...

...λες <<θα γαμησεις τον Νικομαχο στο κρανιο>>...απορω πως σου βγηκε αυτο... να αναμιχθεις σεξουαλικα με τις ουσιες που εχει στο κρανιο του ενας μηδενολογος ,, καλα δεν σιχαινεσαι ...εγω θα σιχαινομουν ..
...επισης λες <<θα φατε πικρα μουνοσκυλα>>...πικρα μπορει να ειναι για τον ευγενη τα μουνοσκυλα ,,,για τους σκυλους της νυχτας ομως μπορει να ειναι κια εδεσμα θεσπεσιο ..

επισης γιατι τους αποκαλεις <αρχιδια >???... οι ορχεις των ανδρων ειναι κατι ιερο και γονιμοποιο ...πως μπορεις ετσι να προσβαλεις αυτο το ιερο οργαο αποδιδωντας τους ομοιοτητες με την παλαιοφρουρα του φορουμ ???..

να γιατι σου λεω να ανακαλεσεις ...

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/04/2014 09:55:17

27/04/2014, 10:24:35
quote:

quote:

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ;

Νικόμαχε ειδικά εσένα θα σε γαμήσω ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΧΙΔΙΑ Ε ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Ε ΨΟΦΙΜΙΑ.

ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.

σχολιο 11

.........δεν μιλαει ετσι δημοσιως ενας ιερος πολεμιστης ...θα πρεπει να ανακαλεσεις ...εκτος αν εισαι απο τις πολλες πλευρες του πολυμορφου κακου που λες κι εσυ που θα αλληλοφαγωθουν μεταξυ τους ...

...λες <<θα γαμησεις τον Νικομαχο στο κρανιο>>...απορω πως σου βγηκε αυτο... να αναμιχθεις σεξουαλικα με τις ουσιες που εχει στο κρανιο του ενας μηδενολογος ,, καλα δεν σιχαινεσαι ...εγω θα σιχαινομουν ..
...επισης λες <<θα φατε πικρα μουνοσκυλα>>...πικρα μπορει να ειναι για τον ευγενη τα μουνοσκυλα ,,,για τους σκυλους της νυχτας ομως μπορει να ειναι κια εδεσμα θεσπεσιο ..

επισης γιατι τους αποκαλεις <αρχιδια >???... οι ορχεις των ανδρων ειναι κατι ιερο και γονιμοποιο ...πως μπορεις ετσι να προσβαλεις αυτο το ιερο οργαο αποδιδωντας τους ομοιοτητες με την παλαιοφρουρα του φορουμ ???..

να γιατι σου λεω να ανακαλεσεις ...

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/04/2014 09:55:17

Μύθηρα μιν πέφτις σε λεξοιλογεικές παγίδες. Ει γλοσσωλώγει δεικτάκτωραις του σάοιτ μαι προτωστάτι των γνωστώ dsm βάζουν τις λέξις και τιν ωρθωγραφεία πάνο απώ τω νώειμα.

Νοηματικά εννοούσα πως θα τσακίσω την εξουσιομάνια. Δεν υπάρχει κάτι σεξουαλικό.

27/04/2014, 10:41:35
Και φυσικά νικόμαχοι, dsmέδες, locksmithες, ameiniaδες, notirkάδες, ζητάδες κ.ά υπάρχουν ένα σωρό στην κοινωνία.

Τί το ξεχωριστό να έχουν αυτά τα βαρετά ηλικιωμένα όντα από τους κομπολογάδες συναδέλφους τους για να ασχοληθούμε προσωπικά μαζί τους;

Το θέμα είναι να γαμήσουμε ένα καθίκι μασώνο που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη θέση εξουσίας, είτε είναι πολιτικός, στρατιωτικός, αστυνόμος, παπάς, γιατρός, φυσικός, μαθηματικός, ακαδημαικός...

Οι ψευτοαναρχικοί της ελλάδας οι αντίφα περιορίζονται στην συνθηματολογία στους τοίχους.

Που είναι ένας αληθινός και ελεύθερος αντιεξουσιαστής, να πάρει ένα τσεκούρι και να επιτεθεί στην μερσεντές με τους μπράβους των μασώνων πολιτικών; Να ανατινάξει το Πεντάγωνο; Να κάψει τα αστυνομικά γραφεία; Να τα κάνει λαμπόγυαλο στα γραφεία των γιατρών και του κάθε δόκτωρα "αρχίδα" που νομίζει πως κρατάει στα χέρια του τις ζωές ανθρώπων;

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τόσοι και τόσοι άνθρωποι αυτοκτονούνε δημόσια, παρά να πάνε να φάνε ένα καθίκι δημόσια...

Χρειαζόμαστε ήρωες σαν τον Σολωμό Σολωμού.

27/04/2014, 10:48:09
Εσύ αν δεν κάνω λάθος παραπονιόσουν για την χούντα των πανεπιστημίων.

Θα ήταν ηρωικό εκ μέρους σου αν την ώρα διάλεξης ενός καθικιού τον έκανε ρεζίλι. Γιαούρτι στα μούτρα, σφαλιάρα, μπουγέλωμα, αυγά, ντομάτες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE.

Πρέπει κάτι να κάνουμε, αλλιώς η εξουσία θα συνεχίζει να κοιμάται στις πλάτες μας! Εσείς οι λίγοι και συνειδητοποιημένοι, πρέπει κάτι να κάνουμε.

Πρέπει να γκρεμίσουμε την πυραμίδα της κάθε πολιτείας.

27/04/2014, 11:10:33
Μύθηρα φυσικά εσύ καταλαβαίνεις τί λέω, και γνωρίζεις πως οι αρχι-ψυχολόγοι και ψυχίατροι του σάιτ αλά Aitherovamon μας θεωρούν ψυχασθενικά και ανισόρροπα άτομα.

Αυτή είναι η τακτική του εξουσιαστικού συστήματος για να κρατάει τα υπόλοιπα πρόβατα υπό έλεγχο. Τα άτομα που αντιδρούν πρέπει να σταμπάρονται ως κάτι το ιδιαίτερο επικίνδυνο και ψυχασθενές. Ως κάτι εχθρικό για την ευημερία της υποταγμένης ανθρωπότητας. Οχλαγωγία.

Προσπαθούν να σταματήσουν όλη την ενέργεια που έχουμε μέσα μας με φάρμακα, γιατί ξέρουν πως μπορούμε να τους γκρεμίσουμε! Μας λένε συμμορφωθείτε και επανενταχθείτε στην κοινωνία της φυλακής, της μασημένης γνώσης, της καθορισμένης διασκέδασης, μόδας, του εξευτελιστικού εργατικού ωραρίου... της υποταγής. Γίνετε πάλι αναλώσιμα ρομπότ μας μέχρι να σας πετάξουμε και να έρθει η άλλη φουρνιά!

Και τί λένε τώρα αυτοί για τον νέο άνθρωπο της νέας εποχής, τον απελευθερωμένο και νοήμονα... τί λένε για τα ιερατεία του παρελθόντος...και τρίχες κατσαρές;

Ουδέν νέον, υποκρισία...εξουσία...υποκρισία...εξουσία...υποκρισία...εξουσία...

27/04/2014, 11:24:00
quote:

Και φυσικά νικόμαχοι, dsmέδες, locksmithες, ameiniaδες, notirkάδες, ζητάδες κ.ά υπάρχουν ένα σωρό στην κοινωνία.

Οπως και οι μαλάκες, οι ανεγκέφαλοι, οι ψυχωτικοί, οι μοχθηροί και οι ηλίθιοι.Και υπερτερούν αριθμητικά.

quote:

Που είναι ένας αληθινός και ελεύθερος αντιεξουσιαστής, να πάρει ένα τσεκούρι και να επιτεθεί στην μερσεντές με τους μπράβους των μασώνων πολιτικών; Να ανατινάξει το Πεντάγωνο; Να κάψει τα αστυνομικά γραφεία; Να τα κάνει λαμπόγυαλο στα γραφεία των γιατρών και του κάθε δόκτωρα "αρχίδα" που νομίζει πως κρατάει στα χέρια του τις ζωές ανθρώπων;

Πανίβλακα, εδώ είναι χώρος συζητήσεων και όχι παρότρυνσης σε τρομοκρατικές ενέργειες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/04/2014, 11:39:41
Εντάξει τσίμπησα...

quote:
Italos και εσείς οι άλλοι χριστιανοί μην προσπαθείτε να με κολλήσετε στην γωνία και να με απομονώσετε από την κοινωνία. Το έχω κάνει ήδη μόνος μου γιατί σιχαίνομαι αυτήν την υποκριτική σας κοινωνία.

Προσπαθώ να κάνω ακριβώς το αντίθετο, και να είσαι βέβαιος ότι ο τελευταίος υποκριτής εδώ μέσα θα είμαι εγώ. Λέω τη γνώμη μου πάντα αυτούσια είτε αρέσει σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλο, σε σημείο εκνευρισμού για τον κοινωνικό και οικογενειακό μου κύκλο.
Οσον αφορά την υποκριτική κοινωνία.... δεν έχω κάνει κλίκα ΠΟΤΕ τα τελευταία 31 χρόνια που ζω. Αν με ήξερες θα μενες έκπληκτος...

quote:
Δεν θέλω να ανήκω σε καμμιά λέρα οργάνωση συμφερόντων είτε αυτή αποκαλείται χριστιανική είτε εθνική είτε παγανιστική.

Θες να μου υποδείξεις που και πότε διαφώνησα με αυτό που γράφεις;

quote:
Μην ξεχάσετε να κομπάζετε τώρα για τους συγγενείς σας χριστιανούς που είναι υπεράγιοι, και το πόσο μεμονωμένα τρολλ δυσφημούν τον Χριστιανισμό.

Κανένας δε είναι άγιος, ακόμα και Χριστιανός να είσαι θα πρέπει να σεβαστείς το ότι άγιους ή μη θα μας κρίνει ο ίδιος ο Θεός, σε αντίθεση δλδ με το τι λέει η "Χριστιανική" εκκλησία μας με τις γεμάτες χρυσά τάματα χρυσές εικόνες της.

Ανέφερα πως την φωνάζανε οι γνωστοί της. Σεβάσου το, μην το αποδέχεσαι. Για σεβασμό μίλησα. Και γενικά καλό είναι να σέβεσαι τους πεθαμένους, όλοι κάποτε θα το περάσουμε αυτό το στάδιο..

Και ανέφερε μου που και πότε σε είπα ΕΓΩ τρολλ. Και πότε σου μίλησα υποτιμητικά, όπως κάνεις εσύ τώρα με μένα.

quote:
Και επίσης μην ξεχάσεις να συμβουλεύεσαι τους σοφούς με το στυλάκι "γαμάουα" που παθαίνουν κρίση αν αμφισβητήσεις τον νοητικό τους αυνανισμό. Να τους ακους με προσοχή, φόβο, ευλάβεια και υποτακτικότητα.

Δείξε μου ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, μια σειρούλα, κάτι, που να υποδηλώνει ότι συμβουλεύτηκα τον οποιονδήποτε, επέδειξα φόβο, ευλάβεια και υποτακτικότητα στον οποιον δήποτε.

Προσοχή υποδεικνύω σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που με προσβάλλουν όπως εσύ τώρα. Μπορώ να συμφωνώ και σε πράγματα που διαφωνείς, αλλά και σε άλλα που συμφωνείς.

Υπόψιν κιλλουμινάτι τσίμπησα εσκεμμένα. Τώρα που θα τραβήξεις το καλάμι, επειδή σε σεβάστηκα και συνεχίζω να το κάνω, περιμένω να επιχειρηματολογήσεις, αλλιώς να ανακαλέσεις.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων που δεν θα αποφύγεις την απάντηση....

Edited by - Italos on 27/04/2014 11:46:24