- OMAΔΑ Ε- λοιπον, τερμα τα ψεμματα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
2. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ για την διαφυγή του CO2 στο διάστημα.
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα, πάντως έτσι για τα τυπικά να πούμε ότι το CO2 δε γίνεται να διαφύγει από την ατμόσφαιρα για λόγους βαρυτικής έλξης (ή οποία ατμόσφαιρα ούτως ή άλλως δεν είναι δα και κανένα ερμητικά κλειστό δοχείο).
εχει μετατοπιστει προς τα αριστερά λογο της χημικης ρυπανσης.
Φυσικα δεν μπορουμε να ανοιξουμε "τρυπα" να φυγει το CO2.
Συνεδριο σαν και αυτο που περιγραφεις δεν μπορει να εχει γινει οπως καταλαβενεις.
Βασικα αυτα που λες ειναι λιγο πολυ η "εναλλακτικη λυση 3".
Αυτη η θεωρεια δεν πουλαει πια.
Ξανασκεψου το σε παρακαλω.
2)Ρηγα λιγο πολυ αυτο που ειπες ειναι:
"Οι ερευνητες που αγοραζεται λενε βλακειες.Εγω ξερω μερος της πραγματικης αληθειας αλλα δεν ξερω αν θα το πω".
Τι νοημα εχει αυτο που εκανες?
Φιλικα.
Edited by - ellostron on 14/06/2004 01:13:32
Αυτό που έγραψες οτι πια δεν πουλάει, μου θύμισε ότι πάντα κάτι πρέπει να <<πουλάει>>. Τώρα είναι οι Ε και οι Δρακονιανοί...
Και το σέξ πουλάει , και τα ναρκωτικά πουλάνε, και οι ινδικές φιλοσοφίες πουλάνε.
ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ ΔΗΘΕΝ.
ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Χ.Ο , Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΕΛΤΑ.
Η ΑΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΝΗΣ Ο ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΗΤΟΣ,ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ,ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ < ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ >
ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
quote:
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε.
ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Χ.Ο , Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΕΛΤΑ.
Επίσης υπάρχει και η σούπερ μυστική οργάνωση ΕΒΓΑ. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί θα μας βάλουν στο μάτι οι υπερασπιστές τους, που έχουν την οργάνωση ALGITA ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.
quote:
Η ΑΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΝΗΣ Ο ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΗΤΟΣ,ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ.
Σωστοί οι Κινέζοι!!!Πιτυοκάμπτες αλλά όχι οσφυοκάμπτες!!!
Να τα βλέπουν αυτά οι ημεδαποί!!!
(ή κάτι τέτοιο):
"Το βιβλίο αυτό,μπορούν οι οικογένειες των ασθενών να το παραγγέλνουν,
μέσα εδώ υπάρχει ο τρόπος θεραπείας"
Τι πρόστυχος τρόπος να πλασάρει την πραμμάτεια του κανείς!
Το ΕΣΡ λειτουργεί ακόμη;;;
ΟΜΑΔΑ Ε, ΟΜΑΔΑ Α, ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ , ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΝΑΙΤΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΟΙ, ΟΥΦΟ (ΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ......
ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Bokken
quote:
Τι πρόστυχος τρόπος να πλασάρει την πραμμάτεια του κανείς!
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Bokken
"ΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ)ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ"
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟ-ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ < ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ - Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ > ΑΝΑΦΕΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΕΧΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ,ΡΩΣΙΚΑ,ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΙΚΑ,ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΛΠ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΙΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ 1970 (ΙΟΥΝΙΟΣ)ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ.
ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΙΔΡΥΘΙΚΑΝ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ .
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΙΔΡΥΘΙΚΑΝ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ .
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Να συμπληρώσω ότι εκείνο που κατεξοχήν μας δουλεύει είναι μια αγαστή σύμπραξη της πολιτικής με την δημοσιογραφία , που κάθε φορά επιλέγουν να μας "φωτίσουν" σχετικά με το τι είναι πραγματικότητα και τι όχι.
Ότι ξεφεύγει απο το καθιερωμένο μοντέλο επιβεβλημένο απο το Status ,τη μιά λέγεται απατεωνία , την άλλη τσαρλατανισμός , και την παράλη δόλος.
Επίσης θα ήθελα να πώ ότι αισθάνομαι πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά τις καταδικαστικές κριτικές προς Ελληνοστραφείς συγγραφείς , όσο επιφυλακτικός αισθάνομαι και σε κριτικές που απευθύνονται στην "Ελληνική νοοτροπία" στον χαρακτήρα του Έλληνα κλπ.
Όλες οι γραφόμενες απόψεις και τρόποι επικοινωνίας λείπουν. Στην θέση τους υπάρχουν απλά 2 σελίδες.
Αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο σημαίνει κάτι
ΡΗΓΑΣ
Νέο Μέλος
8 Μηνύματα Απεστάλη: 13/06/2004, 15:14:43
--------------------------------------------------------------------------------
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι απ' ο,τι βλέπω ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς αφού μας αφορά ατομικά ( θέμα επιβίωσης ), εθνικά αλλά και ως ανθρωπότητα, είμαι αναγκασμένος να πω μερικά πράγματα, παραβαίνοντας τον όρκο που έχω δώσει.
Ο όρκος αυτός αφορά σε κώδικα σιωπής, μέχρι τουλάχιστον μια κρίσιμη ημερομηνία.
Ομως η τροπή που παίρνει η υπόθεση γίνεται πια επικίνδυνη, καλύτερα επίορκος παρά βασανιζόμενος απο ερινύες.
Στο θέμα:
Το ζήτημα των Ε και όλα τα συναφή με απασχόλησαν πρώτη φορά πριν 2 χρόνια, όταν έπεσαν στα χέρια μου σχετικά βιβλία ξένου εκδοτικού οίκου.
Αρχισα λοιπόν να ψάχνω αφιερώνοντας πολύ χρόνο εις βάρος της δουλειάς μου και κατάφερα πριν λίγο σχετικά καιρό να έρθω σε επαφή με άνθρωπο που ζει εκτός Ελλάδος και είναι από τους "μυημένους" στην υπόθεση, από τους πλέον αξιόπιστους.
Μετά από πολυμηνες συζητήσεις λοιπόν με τον άνθρωπο και αλεπάλληλα ταξείδια σε εμπλεκόμενες χώρες, πείστηκα για τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού μου παρέθεσε σωρεία στοιχείων-ντοκουμέντων.
Κατ’ αρχήν λοιπόν μου έκανε γνωστό οτι οι διάφοροι «ερευνητές» στην Ελλάδα που ασχολούνται με το θέμα, δεν είναι όλοι απλώς απατεώνες αλλά παραπληροφορημένοι απατεώνες.
Δηλαδή, ενώ στην αρχή ξεκίνησαν καλά και συγκέντρωσαν κάποια στοιχεία απο πηγές αξιόπιστες, στη συνέχεια έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης. Η απατεωνιά έγκειται στο γεγονός οτι ενώ στην πορεία ανακάλυψαν την απάτη, συνέχισαν να υποστηρίζουν τις θεωρίες τους, για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Ενα απο τα σημαντικά στοιχεία που απέκρυψαν και συνεχίζουν να το κάνουν, είναι οτι οι Ε είναι παγκοσμίων διαστάσεων «οργάνωση», με ιστορική διαδρομή πολλών χρόνων, με διασυνδέσεις σε 9 τουλάχιστον χώρες και με σκοπούς και δραστηριότητες που υπερβαίνουν κατά πολύ τα τοπικά-εθνικά σύνορα.
Ακόμη, ουδεμία σχέση έχουν με ελληνοκεντρικά και εθνικιστικά παραμύθια και εφευρέσεις ή μάλλον να το πω αλλοιώς, αυτά είναι ένα μικρό παρακλάδι των σκοπούμενων δραστηριοτήτων της.
Πιο πρακτικά μιλώντας και να μην κουράζω, τα πρώτα σημάδια επιρροής της οργάνωσης (ας την πούμε συμβατικά έτσι) θα γίνουν ορατά σε 3 περίπου χρόνια και θα είναι ξεκάθαρα σε όλους.
Το θέμα μας όμως είναι η απάτη.
Αυτή λοιπόν προκλήθηκε από ένα φαινομενικά ασήμαντο λάθος σε ένα κείμενο (περγαμηνή) που υπάρχει στην κατοχή του συνομιλητή μου που σας προανέφερα.
Το κείμενο αυτό έγινε γνωστό και επιδείχτηκε το 1992 σε επιλεγμένα άτομα από τις 9 χώρες που σας προανέφερα, ανάμεσα στα οποία και 2 έλληνες, που δεν έχουν καμμιά σχέση με τους γνωστούς «ερευνητές» και είναι απορίας άξιο πώς μερικοί απο αυτούς έμαθαν για την ύπαρξή του. Αυτό όμως σε κάποιο βαθμό διακαιολογεί και την πλάνη τους με τις γνωστές συνέπειες.
Το κείμενο δυστυχώς, παρά την αφόρητη επιμονή μου δεν μου επιδείχτηκε προσωπικά (επειδή «δεν πληρούσα τις προδιαγραφές» ήταν η επίσημη δικαιολογία) αλλά βεβαιώθηκα για την ύπαρξή του έμμεσα, με την παράθεση δηλαδή άλλων στοιχείων που συνδέονται με αυτό.
Αυτό που με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν το οτι ενώ οι εν λόγω κύριοι ερευνητές διαπίστωσαν στην πορεία το σφάλμα τους, συνέχισαν να εκμεταλλεύονται άγρια την υπόθεση και κανείς τους δεν βγήκε να πει «συγγνώμη, κάναμε λάθος», με αποτέλεσμα να εμπλέξουν εμάς τους αδαείς σε έναν κυκεώνα αποριών, ελπίδων, προσδοκιών κλπ με διαφαινόμενο τελευταία τον κίνδυνο διχασμού μέσω έντονων αντιπαραθέσεων.
Για να σταματήσει λοιπόν αυτή η ιστορία που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και παίρνοντας αφορμή τον τίτλο του θέματος, έχω να πω και εδώ προς το παρόν λίγα πράγματα απευθυνόμενος έμμεσα και σε αυτούς που ξέρουν.
1. Ναι, η ομάδα Ε υπάρχει αλλά ελάχιστη σχέση έχει με όσα της αποδίδουν ή της καταλογίζουν. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα όταν έρθει η ώρα όπως είπα παραπάνω.
Μέχρι τότε να είμαστε προσεκτικοί γιατί θα βγουν πολλοί με «αδιάσειστα στοιχεία» και θα «αποκαλύψουν» ονόματα στα πλαίσια της συντήρησης της παραπληροφόρησης, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις και γενικά θα συντηρούν το θόρυβο.
2. Αισθάνομαι άβολα γιατί αναγκαστικά μπαίνω στο παιγνίδι με κίνδυνο να χαρακτηριστώ όμοιος με κάθε λογής «ερευνητή».
Κι αυτό γιατί δεν μπορώ προς το παρόν να αποκαλύψω το όνομα του συνομιλητή μου που μου παρέθεσε τα στοιχεία. Γίνομαι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο όμοιος με εκείνους που σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή έλεγαν οτι ξέρουν πολλά, έχουν αποδείξεις για πολλά αλλά δεν μπορούν να τα πουν και αυτό το παρουσίαζαν ως αξιόπιστη μαρτυρία.
Εστω. Εκείνο που μπορώ να πω τώρα είναι οτι τα στοιχεία που μου έγιναν εμένα γνωστά (ή τουλάχιστον πολλά από αυτά) φυλάσσονται σε θυρίδα τράπεζας αραβικών συμφερόντων.
3. Αν εξακολουθήσει η σύγχιση και η απάτη θα αποκαλύψω καταπατώντας τον όρκο μου και δεχόμενος τις (οδυνηρές) συνέπειες ένα και μοναδικό στοιχείο που θα κάνει εμφανή την παραπληροφόρηση και τη συντελούμενη απάτη.
Προσπάθησα άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε σοβαρότερα μέσα και από άλλα forums ή τόπους συζητήσεων αλλά και με προσωπικές επαφές να επισημάνω έμμεσα το τί παίζεται αλλά μάταια. Ακόμη και σε τούτο το κείμενο (όπως και στο προηγούμενο) υπάρχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν και ελπίζω να πράξουν ανάλογα.
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω το οικειοποιηθέν
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
Σου εύχομαι να έχεις μια εποικοδομητική πορεία.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς έτσι ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...
ενταξει μονο που τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα!
quote:
ευχαριστοενταξει μονο που τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα!
Αγαπητέ gtpower, με τον καιρό δεν θα πιάνεσαι! ![]()
Εάν όμως νιώθεις κάπως "άβολα" με τα ελληνικά σου, θα μπορούσες να γράφεις την απάντηση σου σε κάποιο κείμενο Word που έχει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο κι ύστερα να το περνάς στην φόρμα απάντησης στο θέμα που σε ενδιαφέρει.
Ούτως ή άλλως, μια πιο μέτρια ορθογραφία δεν θα πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη για την συμμετοχή μας σε ένα θέμα.
Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η καλή προαίρεση εκ μέρους μας, η επιθυμία μας να μοιραστούμε πράγματα από την ψυχή μας με τους συνανθρώπους μας κι η ικανότητα του να "αφουγκραζόμαστε" τον συνομιλητή μας, με σεβασμό κι υπομονή. ![]()

In anticipation of my resurrection...