- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πόσα θες να μας τρελάνεις; Μήπως έχεις τις ...μέρες σου;...
Edited by - zip on 13/07/2010 13:09:30
quote:
Μετά από 6 χρόνια, που κάνει αυτό το σχόλιο το μέλος Labolas Glasya, έρχεται η απάντηση από το μέλος Άνθρωπος και ανασύρεται ένα θέμα ξεχασμένο ... μάλιστα. Λίγο αργά δεν θυμήθηκες να απαντήσεις άνθρωπα ;;; Λέω τώρα εγώ ...
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε, τώρα το είδα το σχόλιο. :)
Edited by - zip on 13/07/2010 13:48:54
Ή νομίζεις ότι όλα γεννήθηκαν μαζί σου;..
Όταν πήγαινα εγώ σε εκδηλώσεις και συμμετείχα σε ομιλίες της Νέας Ακρόπολις,...μικρέ, εσύ, δεν ήξερες το όνομα σου.....
Τά μέλη του σωματείου καταβάλλουν υποχρεωτικώς την 1 έως 5 εκάστου μηνός εις το ταμείον του σωματείου α}την κατά τα άνω μηνιαίαν εισφοράν και β) τας υπο της Γενικής Συνελεύσεως αυτού καθοριζομένας εκάστοτε ειδικάς υποχρεωτικάς εισφοράς των μελών προς προώθησιν και προαγωγήν των υπο του σωματείου επιδιωκομένων σκοπών. Πάν μέλος δικαιούται να αποχωρήσει, οποτεδήποτε, εκθέτον τους λόγους της αποχωρήσεώς του, μη έχον ουδέν δικαίωμα επί της περιουσίας του σωματείου, κατά τον νόμον.
Άρθρον 8ον
Μελος, του οποίου η συμπεριφορά αντίκειται εις τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου, όπως ακριβώς αναφέρονται ανωτέρω εις την επιτυχία των στόχων και των σκοπών του, διαγράφεται εκ του σωματείου.
αρκετά ενδιαφέρον κάθε μήνα ακουμπάει το θύμα το ποσό που έχουν ορίσει και όποτε γουστάρουν του λένε ότι πρέπει να ακουμπήσει και μερικά ακόμη γιατί έχουν έκτακτα έξοδα
είναι πολλά τα λεφτά άρη και πολύ περισσότερα τα κορόιδα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
παλιά, τουλάχιστον, όπως και την γραμμή που τηρούσαν....Δεν
ήξεραν λέξη περα απο ότι έγραφε το μάθημα τους....Κάτι απο απολυταρχισμός...
Τώρα, θέλω να πιστεύω, ότι έγιναν πιο ανοιχτοί...
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι εσύ γνωρίζεις τη Νέα Ακρόπολη από τα μέσα και από τα έξω. Είσαι ακόμα μέλος σωστά; Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω αν είσαι διαθέσιμος.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/11/2011 17:03:59