ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Craven30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dom1Μέλος
22/11/2011, 14:38:41
Ε για το Ιράν και την Ρωσσία θα τα μαζέψουν.

Αλλά μέχρι το 2020 θα έχουμε καιρό αν τότε είναι να μαζευτεί

22/11/2011, 14:50:00
Μην λέτε παλαβά πράματα ρε παιδιά.

1000 πλοία είναι 3,5 φορές το ναυτικό των ΗΠΑ kai 4 φορές το ναυτικό της Ρωσίας. Εναντίον ποιού θα πολεμήσει μια τέτοια δύναμη; Και γιατί να μαζευτεί άλλωστε;

macedon

VarragosΜέλος
22/11/2011, 16:14:10
Η αλήθεια είναι πως ένας τόσο μεγάλος αριθμός πλοίων μόνο για επικράτηση σε ανοιχτή θάλασσα μεγέθους ..... ωκεανού θα μπορούσε να χρησιμεύσει. Από την στιγμή που έχει καταργηθεί το δόγμα των θωρηκτών που προσβάλλουν επίγειους στόχους από μικρή απόσταση και όλα γίνονται από εκατοντάδες μίλια μακριά, δεν υπάρχει νόημα.

Εγώ πάντως θεωρώ πως σε οποιαδήποτε περίπτωση μία τέτοια φράση θα μπορούσε να αναφέρεται σε στόλο μικρών αποβατικών σκαφών. Εύκολο να μαζέψεις τέτοιον αριθμό, ο οποίο δρα μόνο σε μικρά βάθη, όχι σε ανοιχτή θάλασσα για ευνόητους λόγους. Έχω ξαναπεί πως αποβατικό χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα(Μεσόγειο) είναι ουδόλως απίθανο.

Τώρα Συρία θα'ναι, Λίβανος, Ισραήλ, Γάζα, Αίγυπτος, who knows...

papaflessasΝέο Μέλος
23/11/2011, 02:18:42
Γεια σε ολους, ειμαι νεο μελος και μπηκα πρωτα απο ολα για να κανω
ενα παραπονο προς τους αντμιν. Γιατι αφηνετε αυτο το εξαιρετικο θεμα
που ενδιαφερει πολυ κοσμο να καταστρεφεται απο τον macedon και τον Νικομαχο??
Θελουμε να το παρακολουθουμε και νομιζω οι ειρωνιες τους καποτε πρεπει
να σταματησουν,ευχαριστω

23/11/2011, 02:28:07
quote:

Γεια σε ολους, ειμαι νεο μελος και μπηκα πρωτα απο ολα για να κανω
ενα παραπονο προς τους αντμιν. Γιατι αφηνετε αυτο το εξαιρετικο θεμα
Θελουμε να το παρακολουθουμε και νομιζω οι ειρωνιες τους καποτε πρεπει
να σταματησουν,ευχαριστω

macedon
ξέθαψε το κράνος σου!
επίκειται εισβολή απο...ΟΟΔΕ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΧΜέλος
23/11/2011, 08:27:28
Παπαφλέσσα,
quote:
Γεια σε ολους, ειμαι νεο μελος και μπηκα πρωτα απο ολα για να κανω ενα παραπονο προς τους αντμιν.
Άλλος ένας που ανοίγει λογαριασμό γι' αυτόν τον λόγο. Αξιοπρόσεκτο.
quote:
Γιατι αφηνετε αυτο το εξαιρετικο θεμα που ενδιαφερει πολυ κοσμο να καταστρεφεται απο τον macedon και τον Νικομαχο??
Δεν βλέπω με ποιό τρόπο καταστρέφουν το θέμα οι χρήστες που λές. Το οποίο θέμα έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Όσο για την διαχείριση... τώρα το κατάλαβες; Η διαχείριση εδώ πέρα αγρούς αγοράζει.

23/11/2011, 18:29:16
Παπαφλέσσα

quote:
Γεια σε ολους, ειμαι νεο μελος και μπηκα πρωτα απο ολα για να κανω ενα παραπονο προς τους αντμιν.

Κανένα νέο μέλος δεν μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα φόρουμ και το πρώτο μήνυμα που γράφει είναι έγκληση προς τους διαχειριστές.

Παλιό μέλος είσαι αλλά ... ποιό να είσαι; Μήπως είσαι ο Demonhunter? Το στυλ γραψίματος είναι το ίδιο. Απλές προτάσεις, χωρίς τόνους και με μηδέν σοβαρότητα.

quote:
Γιατι αφηνετε αυτο το εξαιρετικο θεμα

Το θέμα αυτό στις προηγούμενες εκδόσεις του είχε σαν θέμα τη βλακεία. Θεωρητικά είχε λήξει από την έκδοση 3, όταν αποδείχτηκε πως ούτε προφητείες υπάρχουν ούτε προφήτες ούτε είπε κανείς τίποτε για μελλοντικά γεγονότα.

quote:
Θελουμε να το παρακολουθουμε και νομιζω οι ειρωνιες τους καποτε πρεπει να σταματησουν

Δεν σας απαγορεύει κανείς να το παρακολουθείτε (όσοι κι αν είστε). Όσο για τις "ειρωνείες", δεν ξέρω για τι πράμα μιλάς.

quote:
ευχαριστω

Παρακαλώ. Πάντα στη διάθεσή σου.

ΥΓ: Στο χωριό σου δεν βάζετε τόνους; Ξέρεις, οι τόνοι δεν είναι σαν τον μαϊντανό που άμα θέλουμε τους βάζουμε, άμα δεν θέλουμε δεν τους βάζουμε. Είναι υποχρεωτικοί. Απορώ πώς δεν σου είπε τίποτε σχετικό ο Χ!

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

quote:
macedon
ξέθαψε το κράνος σου!
επίκειται εισβολή απο...ΟΟΔΕ!!!

Μπα, πιτσιρικάς είναι. Από τον τρόπο που γράφει θεωρώ πως είναι γύρω στα 15, παιδί του κατηχητικού, με μέτρια γνώση της ελληνικής και μηδενική γνώση της ιστορίας, θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό και τρισμέγιστο πατριώτη, μάλλον οπαδός του ΛΑΟΣ και λάτρης του Καρατζαφέρη. Μπορεί να συστήνεται στις παρέες του σαν "εθνικιστής", αν και δεν ξέρει τι είναι τούτο. Θεωρεί Έλληνες μόνον όσους είναι χριστιανοί και τους υπόλοιπους τους θεωρεί "Εβραιομασόνους" και "Σιωνιστές".

Είδες τι θα πει "κληρονομικό χάρισμα";

macedon

ΧΜέλος
23/11/2011, 18:44:31
Απαισιόπουλε,
quote:
Κανένα νέο μέλος δεν μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα φόρουμ και το πρώτο μήνυμα που γράφει είναι έγκληση προς τους διαχειριστές.
Μην το λες. Ξέχασες τον sculphead;
quote:
Στο χωριό σου δεν βάζετε τόνους; Ξέρεις, οι τόνοι δεν είναι σαν τον μαϊντανό που άμα θέλουμε τους βάζουμε, άμα δεν θέλουμε δεν τους βάζουμε. Είναι υποχρεωτικοί. Απορώ πώς δεν σου είπε τίποτε σχετικό ο Χ!
Δεν κρατήθηκες ε;

Είπα να μην γίνω και μυγιάγγιχτος. Εξ άλλου εκείνη την στιγμή είχα άλλα στο κεφάλι μου.

Edited by - Χ on 23/11/2011 18:46:49

papaflessasΝέο Μέλος
23/11/2011, 22:43:32
Macedon άρχισες τις ειρωνίες ξανά, άφησε το θέμα να προχωρήσει.
Μπορεί για σένα οι προφητείες να είναι σαχλαμάρες αλλά για άλλους
οχι και οφείλεις να τους σεβαστείς

24/11/2011, 03:00:44
Το ότι κρίνω τις απόψεις κάποιου οι οποίες εκτίθενται σε δημόσιο φόρουμ, δε σημαίνει ότι δεν σέβομαι το δικαίωμά του να έχει τις απόψεις αυτές.

Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει, όπως είναι δικαίωμά μου να θεωρώ αυτές τις απόψεις όπως θέλω, από τη στιγμή μάλιστα που αυτές εκτίθενται σε δημόσιο φόρουμ, και μάλιστα από τη στιγμή που έχω αποδείξεις για το ηλίθιο του πράγματος.

Όσο για το θέμα, έχει τελειώσει. Κανείς δεν το κρατάει για να μην προχωρήσει. Αν θέλεις να γράψεις κάτι, γράψε. Αν δεν έχεις να γράψεις τίποτε, μη γράφεις.

Σταμάτα όμως να ασχολείσαι μαζί μου. Καταλαβαίνω πως η ζωή μου (και του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ επίσης) πρέπει να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη δική σου, ώστε να ασχολείσαι με μας από το "πρώτο" σου κιόλας μήνυμα, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Ασχολήσου με κάτι άλλο.

macedon