ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΟΥΔΑΣ Ο ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η' ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΙΟΥΔΑΣ Ο ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η' ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

el.elyon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dimitris2Μέλος
28/05/2007, 00:01:29
quote:
Φίλοι μου, για να είναι ολοκληρωμένο ένα παραμυθάκι, πρέπει να έχει και...δράκο.

Το παραμύθι, για το οποίο μιλάμε, έχει...

ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.
ο ποίμνιο, όπως θέλουν οι "πνευματικοί" ταγοί του;

Και πώς θα δικαιολογούνε τις "ματσολιές" που συχνά πυκνά κάνουν, οι ίδιοι για να μη φανεί η κενότητά τους και η ματαιοδοξία τους;

Για όλα φταίει ο σατανάς.

Εξ' άλλου με ποιόν θα παίζει σκάκι ο Γιαχβέ;

Μόνος του;;;

Στις ερωτήσεις σου οι καλύτερες απαντήσεις είναι των νεοπλατωνικών περί πνευμάτων.
28/05/2007, 00:35:00
quote:
quote:
---------------------------------------------------------------------
-------
Φίλοι μου, για να είναι ολοκληρωμένο ένα παραμυθάκι, πρέπει να έχει και...δράκο.

Το παραμύθι, για το οποίο μιλάμε, έχει...

ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.
ο ποίμνιο, όπως θέλουν οι "πνευματικοί" ταγοί του;

Και πώς θα δικαιολογούνε τις "ματσολιές" που συχνά πυκνά κάνουν, οι ίδιοι για να μη φανεί η κενότητά τους και η ματαιοδοξία τους;

Για όλα φταίει ο σατανάς.

Εξ' άλλου με ποιόν θα παίζει σκάκι ο Γιαχβέ;

Μόνος του;;;

--------------------------------------------------------------------------------
dimitris2

Στις ερωτήσεις σου οι καλύτερες απαντήσεις είναι των νεοπλατωνικών περί πνευμάτων.

Εντάξει φίλε dimitris2, ήμαρτον...αν θέλεις απάντησε εσύ...

Μη ξαναρχίσεις να κάνεις τον Πλάτωνα, "σφεντόνα".

Μέχρι πριν λίγο, παρακολουθώντας τις συζητήσεις,είχα την εντύπωση ότι σε είχε βάλει ο Πλάτων, να διαστρεβλώνεις τα λόγια του, έτσι για να μας κάνει πλάκα.

Εντάξει, όλοι διαμορφώνουμε άποψη, διαβάζοντας και την ενισχύουμε με κάποιες ιστορικές αναφορές, όπου χρειάζεται. Αλλά με μέτρο.

Έμαθα τον Πλάτωνα και τις απόψεις του.
Μήπως ήρθε η ώρα να μάθω και τις δικές σου;

Τις προσωπικές σου;

Έχεις;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

el.elyonΜέλος
28/05/2007, 10:45:14
Καλημέρα.

quote:
opsimos: (πεντηκοστιανος εισαι ή ανηκεις σε καποια αλλη αμερικανοφερτη αιρεση;)

Ανήκω στην Αόρατη Αληθινή Εκκλησία του Ιησού Χριστού!

quote:
opsimos: Μας κουρασες μ'αυτα τα κατεβατα σε νεοελληνικη αποδοση μαλιστα τι ειπε ο Ιωαννης,ο Λουκας,ο Ματθαιος, ο Μαρκος και ολοι οι
Αποστολοι,σκασιλα μου μεγαλη τι ειπε ο καθε μπαγλαμας, αν ειπε,γιατι
αν το ξερεις κανενας απ'αυτους δεν εκανε ρεπορταζ,απλα κατεγραψαν μετα απο δεκαδες χρονια τις παραδοσεις,με λιγα λογια το κοντο και το μακρη του καθενος,ετσι μ'αυτον τον τροπο γραφηκαν καμια ντουζινα και
βαλε ευαγγελια,να γινετε ενα αλαλουμ μεχρι τον 3ο αιωνα για να ξεκαθαρισουν την κατασταση στην συνοδο οι αρχιπαπαροι,ριχνοντας στην πυρα οτι δεν τους συνεφερε,για να μας 'σωσουν",για "σωσουν" την ψυχη μας,

Αφού κουραστικές και δεν σε ενδιαφέρει δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζω το διάλογο μαζί σου!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
28/05/2007, 10:50:04
quote:
γιαπετ: Αν ήθελα απαντήσεις μέσα απ' την καινή διαθήκη θα τη διάβαζα, ξανά.
Εσύ, έχεις να πείς κάτι;
Έστω και με ερώτηση....

Ξαναδιάβαζε την καινή διαθήκη χωρίς προκατάληψη!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

opsimosΜέλος
28/05/2007, 18:14:24
quote:

Καλημέρα.

quote:
opsimos: (πεντηκοστιανος εισαι ή ανηκεις σε καποια αλλη αμερικανοφερτη αιρεση;)

Ανήκω στην Αόρατη Αληθινή Εκκλησία του Ιησού Χριστού!

ΧΑΙΡΕ.
Τι "φρουτο" ειναι αυτη η Αορατη Αληθινη Εκκλησια;
Θα μας πεις κανα δυο λογια ή ειναι μυστηκο;

quote:
opsimos: Μας κουρασες μ'αυτα τα κατεβατα σε νεοελληνικη αποδοση μαλιστα τι ειπε ο Ιωαννης,ο Λουκας,ο Ματθαιος, ο Μαρκος και ολοι οι
Αποστολοι,σκασιλα μου μεγαλη τι ειπε ο καθε μπαγλαμας, αν ειπε,γιατι
αν το ξερεις κανενας απ'αυτους δεν εκανε ρεπορταζ,απλα κατεγραψαν μετα απο δεκαδες χρονια τις παραδοσεις,με λιγα λογια το κοντο και το μακρη του καθενος,ετσι μ'αυτον τον τροπο γραφηκαν καμια ντουζινα και
βαλε ευαγγελια,να γινετε ενα αλαλουμ μεχρι τον 3ο αιωνα για να ξεκαθαρισουν την κατασταση στην συνοδο οι αρχιπαπαροι,ριχνοντας στην πυρα οτι δεν τους συνεφερε,για να μας 'σωσουν",για "σωσουν" την ψυχη μας,

Αφού κουραστικές και δεν σε ενδιαφέρει δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζω το διάλογο μαζί σου!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Με παρεξηγησες,οταν λεω πως κουραστικα,εννοω με κουρασαν γενικα οι χριστιανοι που δεν απαντουν ευθεως,αλλα γραφουν ολοκληρα κατεβατα απο
την βιβλο,θελω την δικη σου αποψη,υποτιθεται πως ο Γιαχβε εδωσε ελευθερη σκεψη και βουληση στον ανθρωπο,ε λοιπον αυτο θελω απο τον συνομιλητη μου να "ανοιξει" το μυαλο του να βγαλει τις δογματικες του "παροπιδες" και να μιληση ελευθερα,ξεχνα για λιγο τι ειπε ταδε και ο δεινα,μη φοβασε,δεν θα τιμωριθεις επειδη εισαι ανθρωπος και σαν
ανθρωπος εχεις ελευθερη βουληση,ξερει ο Μεγαλος.....
opsimos

Ο τελευαίος να κλείσει την πόρτα.
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....

28/05/2007, 19:39:51
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
γιαπετ: Αν ήθελα απαντήσεις μέσα απ' την καινή διαθήκη θα τη διάβαζα, ξανά.
Εσύ, έχεις να πείς κάτι;
Έστω και με ερώτηση....

el.elyon

Ξαναδιάβαζε την καινή διαθήκη χωρίς προκατάληψη!!!!!

Ούτε ερώτηση τώρα;

Τάμα έχεις κάνει, εκεί στην αόρατη πως την είπες... να μην απαντάς;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

el.elyonΜέλος
28/05/2007, 20:09:22
quote:
opsimos: ΧΑΙΡΕ.
Τι "φρουτο" ειναι αυτη η Αορατη Αληθινη Εκκλησια;
Θα μας πεις κανα δυο λογια ή ειναι μυστηκο;

Αγαπητέ μου δεν έχω κανένα μυστικό. Αν θα είχα δεν θα ήμουν στο φόρουμ!

Για την Καινή Διαθήκη υπάρχει μια Αληθινή Εκκλησία. Είναι το σώμα του Ιησού Χριστού! Είναι η Νύμφη του η Εκλεκτή! Στην Αληθινή Εκκλησία ανήκουν όλοι αυτοί που έχουν καθαριστεί με το αίμα του Ιησού Χριστού! Η Αληθινή Εκκλησία είναι Αόρατη γιατί τα μέλη της είναι παντού!

Φίλε opsimos προσπάθησα να σου απαντήσω χωρίς “κατεβατά” από την καινή διαθήκη!

quote:
opsimos: Με παρεξηγησες,οταν λεω πως κουραστικα,εννοω με κουρασαν γενικα οι χριστιανοι που δεν απαντουν ευθεως,αλλα γραφουν ολοκληρα κατεβατα απο
την βιβλο,θελω την δικη σου αποψη,υποτιθεται πως ο Γιαχβε εδωσε ελευθερη σκεψη και βουληση στον ανθρωπο,ε λοιπον αυτο θελω απο τον συνομιλητη μου να "ανοιξει" το μυαλο του να βγαλει τις δογματικες του "παροπιδες" και να μιληση ελευθερα,ξεχνα για λιγο τι ειπε ταδε και ο δεινα,μη φοβασε,δεν θα τιμωριθεις επειδη εισαι ανθρωπος και σαν
ανθρωπος εχεις ελευθερη βουληση,ξερει ο Μεγαλος.....
opsimos

Φίλε opsimos η άποψη μου έχει ως βάση την Αγια Γραφή. Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με το τρόπο που θέλεις κάποια στιγμή. Για την ελεύθερη βούληση δεν θα ήθελα να πω κάτι γιατί το θέμα είναι πολύ μεγάλο.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
28/05/2007, 20:21:30
quote:
γιαπετ: Ούτε ερώτηση τώρα;

Δεν θα την ξαναδιαβάζεις?????

quote:
γιαπετ: Τάμα έχεις κάνει, εκεί στην αόρατη πως την είπες... να μην απαντάς;

Αόρατη Αληθινή Εκκλησία! Όχι δεν έχω κάνει τάμα. Για την Ουράντια δεν έχω να σου πω κάτι γιατί δεν είμαι “Ψυχολόγος”!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

29/05/2007, 00:49:46
el.elyon κάποια στιγμή θα ήθελα να μου αναλύσεις καλύτερα αυτό που γράφεις .

quote:
«Η Αληθινή Εκκλησία είναι Αόρατη γιατί τα μέλη της είναι παντού!»

D.P.J. 10Μέλος
29/05/2007, 09:05:28
Τελικά ποιός είναι ο Σατανάς goddamn it .... ???
Θα με σκάσετε!!!
Και που είναι ...να του πιώ το αίμα ;
el. elyon ή απαντάς ΕΥΘΕΩΣ ...ή αρχίζω τις κατάρες και όποιον πάρει ο χάρος , ο διάολος , ή ο θεός το ίδιο είναι.