- Το φατνόσπιτο (χωροχρονική & πολεοδομική μελέτη) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Το forum του focus, ως φαίνεται, είναι ανενεργό. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι υπήρξε μια ανανέωση του περιεχομένου του και της βάσης του. Αφ' ενός αυτό καθιστά δύσκολη την εύρεση της συγκεκριμένης δημοσίευσης (αν υπήρξε ποτέ τέτοια δημοσίευση), αφ' ετέρου είναι πολύ βολικό για κάποιους να λένε πως κάποτε, κάπου, υπήρξε μια δημοσίευση που αφορά μια προφορική διάλεξη ενός καθηγητή Πανεπιστημίου. Εφ' όσον αυτή η δημοσίευση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αναζητηθεί στο ίδιο το φόρουμ στο οποίο έγινε, είναι δυνατόν αυτοί οι κύριοι ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Ας μας φέρουν οι ίδιοι αποδείξεις ότι υπάρχει αυτή η δημοσίευση.
Το οτι τωρα δεν υπαρχει, δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε την εποχη κατα την οποια δημοσιευτηκε το αρθρο. Δεν οφειλω να φερω ο ιδιος αποδειξεις, αλλα εσυ που αμφισβητεις. Το προβλημα ειναι δικο σου. Ας προσεχες οταν με ελεγες με αλλο ονομα και εβαζες τις φωτο με τις χειροπεδες. (Ακομα γελαω).
quote:
Κι εγώ κι ο καθένας μπορεί να ισχυρισθεί ότι βρήκε κάπου, κάποτε, μια σελίδα, ένα κείμενο, ένα pdf, και να λέει ότι θέλει. Εφ' όσον το pdf δεν είναι επίσημο κείμενο του Α.Π.Θ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ, απολύτως ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ ασφαλώς να δεχτώ ένα τέτοιο κείμενο, αμφιβόλου προελεύσεως και αμφιβόλου ύπαρξης.
Αποδειξεις εχετε........?
Υγ. Τα στοιχεια ειναι υπαρκτα.
quote:
Δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή με το Α.Π.Θ, γιατί περίμενα μια απάντηση πρώτα από το focus. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ζητήσω την άδεια από τους υπεύθυνους του esoterica.gr να δημοσιεύσω στο μέλλον την σχετική αλληλογραφία.
Αναμενουμε λοιπον.......
quote:
RobbenΤο οτι τωρα δεν υπαρχει, δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε την εποχη κατα την οποια δημοσιευτηκε το αρθρο.
Απόδειξέ το.
quote:
RobbenΤο προβλημα ειναι δικο σου
Το πρόβλημα είναι του Α.Π.Θ και του ίδιου του καθηγητή που εν αγνοία του κάποιοι παρουσιάζουν αυτά που παρουσιάζουν. Το πρόβλημα είναι επίσης και της "εκκλησίας του μικρού ποιμνίου", γιατί αυτοί είναι οι κατασκευαστές αυτού του pdf.
quote:
RobbenΑποδειξεις εχετε........?
Έχουμε το ίδιο το pdf. Αυτό και μόνον αυτό, λέει πολλά ...
quote:
RobbenΥγ. Τα στοιχεια ειναι υπαρκτα.
Τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα. Η ύπαρξή τους δεν σημαίνει την αυθεντικότητά τους.
Edited by - zip on 27/06/2009 11:27:10
quote:
Βλέπεις Robben τι εννοώ?Εάν θέλεις κάτι ρώτα ή περίμενε μέχρι να έχει χρόνο και διάθεση ο άνθρωπος που πρέπει και θα λάβεις απάντηση, μην μπαίνεις στην διαδικασία του κουτσομπολιού. Το ότι εσύ έκανες μια ερώτηση ή θεώρησες ότι κάτι έχει μείνει μετέωρο είναι δικό σου θέμα, ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα.
Όπως φαίνεται πήρες την απάντησή σου και έληξε.
Βλεπετε καμια απαντηση επι των κατηγοριων? Εκεινος που κατηγορει οφειλει και να αποδειξει.
quote:
Το πρόβλημα είναι του Α.Π.Θ και του ίδιου του καθηγητή.
Δικο σου εινα αφου εσυ το αμφισβητεις χωρις στοιχεια.
quote]Τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα.
[/quote]
Αποδειξε το λοιπον..........
Υγ. Για το ΄΄μικρο ποιμνιο'' μπορεις ο ιδιος να επικοινωνησεις μαζι τους. Εγω δεν εχω καμια δουλεια.
Edited by - zip on 27/06/2009 11:44:04
quote:
Υπομονή αγαπητέ ... υπομονή ... Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να ερευνήσω οτιδήποτε, δεν είμαι αστυνομικός, ούτε της δίωξης. Αυτοί που έπρεπε να ενημερωθούν, ενημερώθηκαν. Απο 'κει κι έπειτα, θα κάνουν την δική τους δουλειά ... μην αγχώνεσαι ...Edited by - zip on 27/06/2009 11:44:04
Μα εσυ το επαιξες ανακριτης και αστυνομος..........Θυμισου τις χειροπεδες.
Εσυ ειπες οτι ειναι παραποιημενα τα στοιχεια. Και σου εκανα την ερωτηση, τι ελεγαν, τι γραφτηκε και τι ''παραποιηθηκε΄΄ και δεν μπορεσες ακομα να απαντησεις. Οκ. Παρε οσο χρονο θες. Ομως γιατι το ειπες αυτο απο την στιγμη που δεν ξερεις? Εαν ησουν σιγουρος, θα παρεθετες αμεσως τα στοιχεια σου.
quote:
zip:
europaios2, έχεις πρόβλημα φίλε ... μεγάλο ...
Αν θα είχα θα άλλαζα το nicκ-name όπως εσύ!...

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Στήριξες την τοποθέτησή σου στο ότι αυτά για την Αγία Γραφή τα είπε ένας καθηγητής πανεπιστημίου τον οποίο ανέφερες σε κάθε ευκαιρία. Δηλ. ήταν άξια προσοχής λόγω του ότι ένας άνθρωπος με την συγκεκριμένη ιδιότητα τα υποστήριζε.
Πιθανόν να τα είπε, πιθανόν όχι.
Το κείμενο που διάβασα (τρέχοντας) είναι φτιαγμένο για γραπτό λόγο και όχι προφορικό. Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχω διαβάσει κομμάτια του σε διάφορα βιβλία. Επιπλέον ένα καθηγητής πανεπιστημίου δύσκολα θα έλεγε
«Τα συγκλονιστικά γραπτά του Μωυσή, των Προφητών και των Αποστόλων, αφού διέσχισαν ανέπαφα τους αιώνες, βρίσκονται στα χέρια μας έτσι όπως τα χάραξε η πέννα των σπουδαίων αυτών ανδρών. Εκείνος που ανοίγει τις σελίδες της Βίβλου για να αντλήσει το ζωντανό νερό της
πίστης μένει για μια ακόμη φορά έκθαμβος μπροστά στο μεγαλείο του Θεού του. Ο παντοδύναμος Δημιουργός είπε και εκτέλεσε.»
Ποιος επιστήμονας θα έλεγε «Ο παντοδύναμος Δημιουργός είπε και εκτέλεσε»? ούτε οι γιαγιάδες δεν τα λένε αυτά.
Όταν λοιπόν κάτι τόσο φανερά φτιαγμένο το παραθέτεις ως κείμενο κάποιου καθηγητή πανεπιστημίου λογικά είπε ο zip διάφορα.
Κατά την άποψή μου βεβαίως.![]()
1ον : δεν γνωρίζουμε ΑΝ έγινε αυτή η διάλεξη. Θα μας απαντήσει το Α.Π.Θ γι' αυτό (αν μας απαντήσει βέβαια και δεν θεωρήσει το όλο θέμα γελοίο - που είναι δηλ). 2ον : Δεν γνωρίζουμε ΑΝ όσα αναφέρονται σ' αυτό το pdf όντως τα είπε ο καθηγητής. 3ον : Το pdf αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο φόρουμ που ισχυρίζονται αυτοί που το βρήκαν, ότι το βρήκαν εκεί. Είναι στην ουσία ανύπαρκτο! Κι εγώ αύριο μπορώ να φτιάξω ένα pdf και να πω πως το βρήκα σε ένα παλιό forum που τώρα δεν υπάρχει, κι εκεί μέσα να γράφω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ότι αυτά τα είπαν επιστήμονες, ειδικοί, και δεν συμμαζεύεται! Είναι κωμικο-τραγικό δηλ. το γεγονός! Αν είναι δυνατόν ... !!!??? 4ον : Δεν είναι επίσημο έγγραφο του Α.Π.Θ, δεν φέρει διακριτικά ή σφραγίδες του Πανεπιστημίου, δεν είναι επίσημη έκδοσή του συνεπώς, ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ αυτές οι πληροφορίες να θεωρούνται "επιστημονικές" και να φέρουν την βαρύτητα, την εγκυρότητα και την γνησιότητα ενός Πανεπιστημίου, ιδιαίτερα της εμβέλειας του Αριστοτέλειου που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια παγκοσμίως. 5ον : Είναι 100% προϊόν κατασκευής ("This pdf format and layout was made with Macintosh and Adobe tools in Athens, Pefki, July 2005"). 6ον : Το ύφος του κειμένου δεν είναι ύφος προφορικού λόγου (εφ' όσον πρόκειτε περί προφορικής διάλεξης) αλλά κάνει μπαμ από μακρυά πως είναι γραπτός λόγος. 7ον : ΑΝ υποθέσουμε πως έγινε αυτή η διάλεξη, ΑΝ υποθέσουμε πως έγινε ΕΝΤΟΣ του χώρου του Πανεπιστημίου κι όχι σε κάποια ημερίδα ή σε κάποια εκδήλωση ή σε κάποια φιλική συγκέντρωση, ΤΟΤΕ το pdf αυτό είναι προϊόν παράνομης ηχογράφησης, είναι προϊόν υποκλοπής πνευματικών δικαιωμάτων καθώς ούτε υπογράφεται από τον ίδιο τον καθηγητή, ούτε από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου.
Είναι φανερό πως εξυπηρετεί συμφέροντα φανατικών χριστιανών (αφού διατίθεται & διανέμεται στο internet όχι από την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος αλλά από αμφιβόλου - αιρετικής φύσεως - προέλευσης ιστοσελίδες). Δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω για κάποιον λογικό άνθρωπο ώστε να θεωρεί πως αυτή η "πήγή" σου Robben, κάθε άλλο παρά αξιόπιστη είναι ; Είναι ποτέ δυνατόν ένα pdf [που φυσικά δεν μπορεί να ελεγθεί η ύπαρξη αυτής της δημοσίευσης που το ίδιο επικαλείται] που περιέχει σε μεταφορά μια προφορική διάλεξη ενός καθηγητή [ΑΝ έγινε, ΑΝ μεταφέρει πιστά τον λόγο του], να θεωρείται αξιόπιστο και όλα όσα αναφέρονται εκεί να θεωρούνται "στοιχεία του Πανεπιστημίου" ;;; Για σένα φυσικά και είναι, γιατί σε βολεύουν. Γιατί αυτοί που τα έφτιαξαν, τα έφτιαξαν ΑΚΡΙΒΩΣ για να τους βολεύουν. Είστε σοβαροί ;;; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;
europaios2, κόψε ρε φίλε τις μαλακίες & ξεκόλλα ... Δεν υπάρχει άλλο nickname, ένα έχω.
Edited by - zip on 27/06/2009 22:51:16