- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*
quote:
Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά οι περισσότεροι την wiki, την έχουμε...χεσμένη.Είναι μιά ιδιωτική πρωτοβουλία, εκ του πονηρού χρηματοδοτούμενη, με προφανή σκοπό την παραπληροφόρηση.Ο αδαής και ο αγράμματος, θα καταλήξει εκεί για "μόρφωση", είτε λόγω τεμπελιάς, είτε λόγω εύκολης πρόσβασης.
Φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, μπορεί κάποιοι να την έχετε χεσμένη, καλώς ή κακώς ένα αμερικανάκι ή ένα γιαπωνεζάκι και πάει λέγοντας, όταν κάνει εργασία για το σχολείο, εκεί θα πάει.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ιστοσελλίδα αυτή είναι σημείο αναφοράς, άρα τη θεωρώ στρατηγικό σημείο που πρέπει να προσέξουμε ιδιεταίρως.
Τώρα σε ότι αφορά γνώσεις, εγώ έχω δει πολά κομμάτια της, με πλούσιες πληροφορίες και σωστές, (πάνω σ' αυτά που έχω σπουδάσει και σε αυτά που συνεχίζω να σπουδάζω).
Σε ό,τι αφορά όμως το ευαίσθητο θέμα της Ιστορίας, συγνώμη που θα το πω, αλλά όταν κάποιος γράφει ένα συμπέρασμα μονόπλευρα και επιλέγει ιστορικές πηγές "κουκουρούκου", φθάνει στο σημείο να αδικεί έναν ολόκληρο λαό και μια Ιστορία χιλάδων ετών.
Εν τέλει, αν δεν κουνηθούμε εμείς οι ίδιοι, η αδικία θα συνεχίζεται επ' αόριστον, επειδή ας πούμε η υπέρτατη ιστορική πηγή της ανθρωπότητας "άγιος Αυγουστίνος", έτρωγε τα μανίκια του να αποδείξει σε όλους οτι η μόνη αλήθεια σ' αυτόν τον κόσμο είναι η Βίβλος και οτι οι έλληνες είναι κλέφτες και λωποδύτες, το ίδιο μύνημα αναμασάνε όσοι κομπλεξικοί ψωριάρηδες ακούνε Ελλάδα και βγάζουν σπυράκια και το ίδιο μύνημα το περνάνε Παγκοσμίως μέσα απο έναν δυκτιακό ισότοπο ο οποίος θες δε θες είναι σημείο συνάντησης Παγκόσμια.
Σου αρέσει αυτό?
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Οσο για την wiki, ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του.
Υπάρχουν πολλά σωστά στην wiki και πολλά λάθος.
Αν αυτό συνέβαινε στην Μπριτάνικα, θα έχανε το κύρος της ή όχι?
Από αυτή τη σκοπιά την έχω "χεσμένη".
Δεν ανατρέχω εκεί για πληροφορίες, δεν το έχω που λένε...!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Το πρόβλημα των χρονολογιών πάντως ξεκινάει από παλιά όταν Χριστιανοί "ιστορικοί" επιθύμησαν να δείξουν ότι η εβραϊκή "ιστορία" είναι αρχαιότερη όλων και ότι η βιβλική Γένεσις προηγείται όλων των υπολοίπων "μυθολογικών διηγήσεων"... .
Ευχαριστώ για τη συμετοχή σου.
Απ' όσο γνωρίζω, η Βίβλος γράφτηκε σε "στρώσεις" διαφορετικών χρονολογιών, όχι μονομιάς.
Παρ' αυτά, επειδή ο στόχος των Φαρισσαίων ήταν απο παλιά, να προωθήσουν τη Βίβλο ως την αρχαιότερη όλων, έγραψαν χωρίς χρονολόγηση των συμβάντων αλλά οι ίδιες οι αναφορές προδίδουν την ηλικία γραφής.
Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Γέννεσις, η οποία αναφέρεται στο 7ήμερο της δημιουργίας του κόσμου, ως γνωστόν το 7ήμερο καθιερώθηκε στο Ιουλιανό ημερολόγιο, επομένως όταν μιλάμε για το κεφάλαιο "Γέννεσις", άνετα μπορούμε να προσδιορίσουμε απο ποιό χρονικό σημείο και μετά γράφτηκε, (υποννοώ οτι η Γέννεσις μπορεί και να είναι πάρα πολύ μεθύστερη του Ιουλιανού ημερολογίου).
Παρ' αυτά έχει αναπτυχθεί ένα φανατικό Σιωνιστικό σύστημα "αρχαιολογίας" το οποίο λέει:
-"Εμείς είμαστε οι ποιό αρχαίοι απ' όλους, το λέει η Βίβλος"!
Ξέρεις φίλε, ανακαλύφθηκαν κάτι βιβλία που λέγονται βέδες.....
Ξέρεις φίλε η Σφίγκα χρονολογείται απο.....
Φίλε, τι ώρα είναι?
Έχουνε βάλει την κασέτα και παίζει το ίδιο βιολί....σαν αυτιστικά.
Α, και άμα τους πεις καμιά κουβέντα παραπάνω, είσαι Ναζί και θες κρέμασμα...![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
τα ******* μου κουνιούνται.
quote:
KilluminatiΣταμάτα να τρολάρεις, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Πνίγεσαι;
quote:
quote:Killuminati
Σταμάτα να τρολάρεις, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί.Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Πνίγεσαι;
Πρωινός πρωινός ε? Με μαστίγιο σε ξύπνησαν ρε φουκαρά?
![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Dsmέδες, Νικόμαχοι, Locksmithes είστε μεγάλες παλιοαδερφάρες. Ελάτε να σας γαμήσω όποτε θέλετε.
Άντε εξουσιαστικά υφάκια του κώλου, κάτω από τα πόδια μου τώρα ρε αδερφές.
Γαμηθείτε και ψοφείστε.
ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Νικόμαχε ειδικά εσένα θα σε γαμήσω ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΧΙΔΙΑ Ε ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Ε ΨΟΦΙΜΙΑ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ.
Τ0ΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΚΣΥ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ.
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ.
quote:
killuminati
ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ;
Νικόμαχε ειδικά εσένα θα σε γαμήσω ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΧΙΔΙΑ Ε ΑΡΧΙΔΙΑ.ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Ε ΨΟΦΙΜΙΑ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ 40ΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 50ΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ.
Τ0ΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΚΣΥ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ.
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ.
Τώρα που εξομολογήθηκες σαν καλός χριστιανός κι έβγαλες τα σώψυχά σου, άντε να να μεταλάβης. Άξιος ο μισθός και ο παράδεισος δικός σου. Γιατί αυτοί είσαστε τελικά όταν πέσουν οι μάσκες της χριστιανικής αγάπης.
*
Έτσι αγόρι μου, δείξε το αληθινό πρόσωπο του Ιερατείου:
Έτσι, αυτά κάνανε στους έλληνες και τις ελληνίδες οι ακόλουθοι του Τζεσουά και της Ρώμης, μόνο φιλαράκο μου που ο καιρός σας τελείωσε εδώ και πάνω απο έναν Αιώνα, εσύ είσαι όχι η ευκοίλια που ήταν οι πρόγονοί σου αλλά η μυρωδιά της σκατίλας που έμεινε στην ατμόσφαιρα.
Που θα πάει θα φυσήξει αεράκι, δε θα φυσήξει.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:δεν εννοείς εμένα ε;

quote:
δεν εννοείς εμένα ε;
Hehehe, γιατί όχι, όλοι οι καλοί χωράνε...![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Απ' ότι πληροφορούμαι από τον Killuminati,έχετε εξουσία και λεφτά πολλά.
Παρακαλώ μια και ανήκουμε στην ίδια εξουσιαστική ομάδα,και επειδή δεν νοιώθω ρε σεις ότι εξουσιάζω κανέναν... δανείστε με παρακαλώ καμμιά εκατοστή χιλιάρικα γιατί θέλω να βάλω μπενζίνα στο λίαρ τζετ.
Και να μείνει μεταξύ μας, ναι?
Μη μας πάρει και κανένας άλλος χαμπάρι ότι είμαστε στην Μπίλντεμπεργκ.
Εκεί δεν γνωριστήκαμε ρε σεις? Αν θυμάμαι καλά...
Killuminati,
Βλέπω το βαρέθηκες και αυτό το nick...
Φιλική συμβουλή:Παίξε τζόκερ.Η ελπίδα(ακόμα και η ψεύτικη) βοηθά τους κατακαημένους.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Προσπαθώ απο τις 4 το πρωί να παραγγείλω κάτι απο Κίνα για τη δουλειά μου και έχω μπλέξει με μια πανηλίθια γραμματέα (Κινέζικος στόκος), η οποία μέχρι τώρα μου έκανε ξανά και ξανά τις ίδιες ερωτήσεις.
Με έσκισε, ολόκληρο βιβλίο γράψαμε στο trade manager, τώρα μόλις ξεμπέρδεψα, μου έκανε τη ψυχή κουρέλι, δηλαδή έτσι μου έρχεται να πάω στο Ελ. Βενιζέλος, να μπω σ' ένα αεροπλάνο να πάω στη Κίνα και να τη ζουλίξω μέχρι να σκάσει σα μπαλόνι.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Hehehe, γιατί όχι, όλοι οι καλοί χωράνε...