- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Βασικά δε σε παίρνω στα σοβαρά, γιατί αν σε πάρω στα σοβαρά...ούτε στην έρημο της Αδελαίδας δε θα μπορούσες να κρυφτείς.Έτσι αγόρι μου, δείξε το αληθινό πρόσωπο του Ιερατείου:
Έτσι, αυτά κάνανε στους έλληνες και τις ελληνίδες οι ακόλουθοι του Τζεσουά και της Ρώμης, μόνο φιλαράκο μου που ο καιρός σας τελείωσε εδώ και πάνω απο έναν Αιώνα, εσύ είσαι όχι η ευκοίλια που ήταν οι πρόγονοί σου αλλά η μυρωδιά της σκατίλας που έμεινε στην ατμόσφαιρα.
Που θα πάει θα φυσήξει αεράκι, δε θα φυσήξει.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Να κρυφτώ από σένα; Είμαι εδώ και σε περιμένω.
quote:quote:
killuminati
ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΟΥ;
Νικόμαχε ειδικά εσένα θα σε γαμήσω ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΧΙΔΙΑ Ε ΑΡΧΙΔΙΑ.ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Ε ΨΟΦΙΜΙΑ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ 40ΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 50ΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ.
Τ0ΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΚΣΥ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ.
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ.
Τώρα που εξομολογήθηκες σαν καλός χριστιανός κι έβγαλες τα σώψυχά σου, άντε να να μεταλάβης. Άξιος ο μισθός και ο παράδεισος δικός σου. Γιατί αυτοί είσαστε τελικά όταν πέσουν οι μάσκες της χριστιανικής αγάπης.
*
Ποιος σου είπε ότι πιστεύω στην αγάπη; Πιστεύω στο μίσος και στην εκδίκηση κατά των εξουσιαστών που ταίζονται με τον ιδρώτα των άλλων.
Ας βγάλουν τα σώψυχά τους τώρα και τα υποκριτικά φιλαράκια σου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΚΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΕΧΕΙΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΧΙΔΙ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΚΑΘΙΚΙ Ε ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΚΑΘΙΚΙ, ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΡΑΜΑΤΑ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΨΕΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ DRAGON PATH, ΤΟΝ PANPAM ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΙΣΤΗ.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ.
quote:
killuminati
Ποιος σου είπε ότι πιστεύω στην αγάπη; Πιστεύω στο μίσος και στην εκδίκηση κατά των εξουσιαστών που ταίζονται με τον ιδρώτα των άλλων.Ας βγάλουν τα σώψυχά τους τώρα και τα υποκριτικά φιλαράκια σου.
Καθώς βλέπω, πιθανόν συνέπεια ψυχολογικών τραυμάτων της παιδικής ηλικίας, έχεις σοβαρό σύμπλεγμα κατωτερότητας και μανία καταδιώξεως, και γι αυτό και βλέπεις παντού γύρω σου εχθρούς έτοιμους να σε εκμηδενίσουν. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά και τα ξεσπάσματά σου κατά πάντων, που με τη φαντασία σου τους βλέπεις σαν εξουσιαστές και καταπιεστές του λαού. Είναι λυπηρό γιατί καθώς υποψιάζομαι θα πρέπει να είσαι νέος στην ηλικία.
*
quote:quote:
killuminati
Ποιος σου είπε ότι πιστεύω στην αγάπη; Πιστεύω στο μίσος και στην εκδίκηση κατά των εξουσιαστών που ταίζονται με τον ιδρώτα των άλλων.Ας βγάλουν τα σώψυχά τους τώρα και τα υποκριτικά φιλαράκια σου.
Καθώς βλέπω, πιθανόν συνέπεια ψυχολογικών τραυμάτων της παιδικής ηλικίας, έχεις σοβαρό σύμπλεγμα κατωτερότητας και μανία καταδιώξεως, και γι αυτό και βλέπεις παντού γύρω σου εχθρούς έτοιμους να σε εκμηδενίσουν. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά και τα ξεσπάσματά σου κατά πάντων, που με τη φαντασία σου τους βλέπεις σαν εξουσιαστές και καταπιεστές του λαού. Είναι λυπηρό γιατί καθώς υποψιάζομαι θα πρέπει να είσαι νέος στην ηλικία.
*
Άσε τις ηλικίες. Ο καθένας να κοιτάει τα χάλια του κουτσομπόλη! Είδα και εγώ την σοφία των χρόνων από αυτά που γράφεις!
Που θα πεις για σύμπλεγμα κατωτερότητας. Αυτά τα πονηρά δεν γουστάρω, βάζεις τίτλους ως δεδομένους στον άλλο χωρίς να τους αποδεικνύεις.
Κατώτεροι δεν είμαστε αλλά δεν ανεχόμαστε άλο αυτούς που το παίζουν εξουσία και εκείνους που έχουν βρεθεί σε θέση εξουσίας.
Αυτοί που πάνε να βγουν από πάνω και να εξουσιάσουν θα ποδοπατηθούν. Θα κατέβουν εκεί που τους αξίζει. Κάτω από τα πόδια μου. Εσύ ερμήνευσε το τώρα ως σύμπλεγμα κατωτερότητας...ανώτερε.
Ρε γαμώ τις βαθμίδες και τα επίπεδα της κάθε γαμημένης μασωνικής εξουσίας.
Ο κόσμος δεν έχει να φάει και οι κωλομασώνοι καλοπαιρνάνε.
Ξηγηθήκαμε,ξηγηθήκαμε!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εχω δώσει εντολή στην γραμματέα μου, να προωθήσει άμεσα το αίτημά σου.
Σε τι νόμισμα τα θέλεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σε τι νόμισμα τα θέλεις?
Θα σου στείλω τον σωφέρ της δικής μου γραμματέως, για να παραλάβει τα ψιλά.
Αν δεν σου είναι κόπος να χαλάσεις ένα φύλλο επιταγής για εκατό ψωροχιλιάρικα,κόψε μία.
Έτσι για να μην βάζουμε σε πειρασμό τον φουκαριάρη το σωφέρ.
Μπορεί να χρειάζεται κάνα φράγκο για να ταίσει το παιδί του...
Ααα,τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα..
Στείλε και καμμιά πενηνταριά χιλιάρικα ακόμα, γιατί έχω και τον DSM εδώ και θα παραγγείλω στον ελικοπτερά μου να μας φέρει και λίγο ρώσικο χαβιάρι από την Κριμαία.
Ξέρεις εκεί που σκοτώνονται για πάρτη μας οι κεφτέδες...
ΥΣ: Ρε συ τελικά θες να τις αγοράσεις εσύ τις μετοχές απο΄τον αγωγό φυσικού αερίου που μου παραχώρησε ο Putin?
Απάντησέ μου γρήγορα διότι ενδιαφέρεται και ο εξάδελφος του Ομπάμα.Ξέρεις αυτός που είναι η βιτρίνα του.
ΥΣ2: την έκανα την πρόταση για τον αγωγό και στον DSM αλλά αυτός ασχολείται μόνο με πετρέλαια.Το φυσικό αέριο το σνομπάρει ο παπάρας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Άσε τα σάπια,και πες και συ την αλήθεια.
Ομολόγησε ότι είσαι η Κέιτ Μίντλεντον,Δούκισσα του Κέμπριτζ.
Μας έχουν πάρει χαμπάρι όπως βλέπεις.
Μη μας αφήνεις να εισπράξουμε όλη την κατακραυγή των πληβείων μονάχοι μας.
Α και να μη ξεχάσω..Την πρόσκλησή σου για την επόμενη συνάντηση της Μπίλντεμπεργκ,την έστειλα στον Γουίλιαμ.
Ελπίζω να μη μου κρατάει κακία που τον κέρδισα στο κρίκετ την τελευταία φορά.
ΥΣ: χαιρετίσματα στη Βασίλισσα.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Ορίστε! ![]()
![]()
Αγαπητέ/ή καινούργιε/α φίλε/η, σίγουρα, εκτός από τις παραπάνω "εκδόσεις" μπορείς να πληροφορηθείς και για πλείστα άλλα σχετικά στοιχεία εάν κάνεις μία μικρή περιήγηση/αναζήτηση στα Forums.
Καλωσήλθες καταρχήν!! Καλή Συμμετοχή σου εύχομαι, από εδώ και πέρα!
Δύο-τρεις... επισημάνσεις μόνον:
- Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να "εξοικειωθεί" με τις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA, να συμμετάσχεις(κατά προτίμηση) σε κάποια θέματα πριν ανοίξεις καινούργια. Έτσι θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα την νοοτροπία που διέπει τα Forums και να ενταχθείς με δημιουργικό τρόπο στις Συζητήσεις.
- Καλύτερο είναι να αποφεύγεις να ανοίγεις Θέματα Συζήτησης με τόσο γενικό τίτλο όπως "help", έτσι ώστε να δίνεις την ευκαιρία και στους άλλους να καταλαβαίνουν ευκολότερα τι ακριβώς πραγματεύεται το θέμα σου και να μην τους εκτρέπεις προς "περιττές" και "ανώφελες" παρανοήσεις.
- Θεωρείται απαραίτητο στα Forums του ESOTERICA να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες τα ελληνικά κείμενα.
Τα Greeklish δεν είναι αποδεκτά παρά μόνον στην περίπτωση μη επιλύσιμου τεχνικού προβλήματος. Σε κάθε τέτοια δυσκολία προτιθέμεθα να βοηθήσουμε για το ξεπέρασμά της.
- Μην παρεξηγήσεις τα παραπάνω! Το "καλωσήλθες" το εννοώ εντελώς. Απλά ήταν κάπως... ορμητική η "είσοδός" σου και προκάλεσε τις ανάλογες "συνέπειες". Θα καταλάβεις όμως καλύτερα σίγουρα, εάν παραμείνεις...
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
re paidia pou 8a vrw tin solwmonikh;
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ???
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Υπάρχουν ήδη αρκετά άλλα παρόμοια θέματα:
- solomoniki
- σολωμονικη
- ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ
- Yparxei trito vivlio solomonikis?
- SOLOMONIKI
- Solomoniki kai solomontas
- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ?
- Περί Σολωμονικής ετυμολογίας
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!