- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ge0rgia_gh
Εγώ όταν είμαι μόνη στο σπίτι πραγματικά ακούω μέχρι και τον κτύπω του ρολογίου, διότι καμοια φορα φοβάμαι μόνη μου, ιδιως νύχτα..
Από την άλλη εγώ λατρεύω να ακούω μόνος τη νύχτα το χτύπο του ρολογιού...
quote:
ge0rgia_gh
Μπορεί να είμαι μια χαρα και μωλις κλεισει η πόρτα του σπιτιού και μείνω μόνη σκεφτομαι νεκρούε, φαντασματα κλπ. Μπερδεύω μονη τον εαυτό μου!
Και όμως, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις όντας μόνη/μόνος το βράδυ. Σίγουρα το να αυτοδηλητηριάζεις το μυαλό σου είναι ένα από αυτά που θα έπρεπε να αποφύγεις. Ίσως να βοηθούσε αν πειθόσουν ότι οι μόνοι από τους οποίους κινδυνεύεις μέρα-νύχτα είναι οι... ζωντανοί. Δες για παράδειγμα την ειδησεογραφία: πόσα θύματα έχουμε καθημερινά λόγω επιθέσεων από νεκρούς;
quote:
ge0rgia_gh
Και γιαυτο το λογο μπορει να ακουσω οτιδηποτε μου κινηση την περιεργεια (λογο φοβου) και μπορει να ακουσω καμοια φορα κατι που δεν υπαρχει!
Η δύναμη του φόβου είναι... φοβερή. Αυτή τρέφει τα "φαντάσματα" που μας κυνηγούν.
Και μια ερώτηση, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις: υπάρχει κάποιο προβληματάκι με την ορθογραφία σου ή μήπως, κάτι που βεβαίως δε γνωρίζω, η κυπριακή εκδοχή είναι διαφορετική;
Edited by - Rankett on 12/08/2008 10:24:55
Απ' ότι μου έχει πει δεν υπάρχει περίπτωση να μπλόφαρε. Δεν το έκανε δηλαδή επίτηδες και απλά για να αποσπάσει την προσοχή. Από πιτσιρικάς ήταν αλαφροΐσκιωτος. Έβλεπε διάφορα που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Τώρα το αν ήταν ή όχι της φαντασίας του, αυτό σίγουρα δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στη λοιπή προσωπική του αλλά και κοινωνική ζωή ήταν φυσιολογικός.
Είχε ένα φυλακτό το οποίο δεν το έβγαζε ποτέ από πάνω του. Του το είχε φτιάξει η μάνα του και πλέον τα πνεύματα αυτά που έβλεπε δεν μπορούσαν να τον βλάψουν όπως παλιά. Συγκεκριμένα πριν το φυλαχτό τα πνεύματα αυτά ναι μεν δεν τον ακουμπούσαν αλλά τον τρόμαζαν και τον έκαναν να χτυπάει όπως για παράδειγμα το να σκοντάφτει προσπαθώντας να ξεφύγει, μετά με το φυλαχτό και τη συνεχή παρουσία στην εκκλησία όπως ο ίδιος έλεγε, τα πνεύματα αυτά απλά τα έβλεπε και το μόνο που παρατηρούσε ως κακό, ήταν μερικά απλά να τον κοιτάζουν αγριεμένα!
Τα έβλεπε το μεσημέρι, σε σταυροδρόμια και πάντα στις μονές ώρες δηλαδή 1, 3, 5, κ.ο.κ. το μεσημέρι και το βράδυ μετά τις 11 η ώρα τα έβλεπε ανεξαρτήτου ώρας αλλά και σημείου.
Δεν τα έβλεπε όμως συχνά. Ίσως όλα αυτά βέβαια να ήταν της φαντασίας του, εγώ απλά το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι, ότι δεν ήταν κάποιος μη σοβαρός άνθρωπος, ούτε ψυχολογικά προβλήματα είχε πλην των όσων έβλεπε.

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ge0rgia_gh
Μπορεί να είμαι μια χαρα και μωλις κλεισει η πόρτα του σπιτιού και μείνω μόνη σκεφτομαι νεκρούε, φαντασματα κλπ. Μπερδεύω μονη τον εαυτό μου!--------------------------------------------------------------------------------
Και όμως, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις όντας μόνη/μόνος το βράδυ. Σίγουρα το να αυτοδηλητηριάζεις το μυαλό σου είναι ένα από αυτά που θα έπρεπε να αποφύγεις. Ίσως να βοηθούσε αν πειθόσουν ότι οι μόνοι από τους οποίους κινδυνεύεις μέρα-νύχτα είναι οι... ζωντανοί. Δες για παράδειγμα την ειδησεογραφία: πόσα θύματα έχουμε καθημερινά λόγω επιθέσεων από νεκρούς;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
quote:
Και μια ερώτηση, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις: υπάρχει κάποιο προβληματάκι με την ορθογραφία σου ή μήπως, κάτι που βεβαίως δε γνωρίζω, η κυπριακή εκδοχή είναι διαφορετική;Edited by - Rankett on 12/08/2008 10:24:55
Δεν σε παρεξηγώ φίλε Rankett και γώ το έχω προσέξει πως κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη (αυτό εννοείς σωστά?). Στο σχολείο ήμουν από τα μόνα παιδιά που είχαν άριστη ορθογραφία..
Έχω συνηθίσει να γράφω τους ελληνοαγγλικούς χαραχτήρες και καμιά φορά μπερδεύομαι!
Όταν όμως λες η Κυπριακή εκδοχή είναι διαφορετική τι εννοείς?
Η Κύπρος είναι Ελληνικό νησί, μιλάμε και γράφουμε ελληνικά (τα ίδια Ελληνικά με σας)!!
Ελπίζω να σε κάλυψα!
quote:
Από την άλλη εγώ λατρεύω να ακούω μόνος τη νύχτα το χτύπο του ρολογιού...----
Και όμως, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις όντας μόνη/μόνος το βράδυ. Σίγουρα το να αυτοδηλητηριάζεις το μυαλό σου είναι ένα από αυτά που θα έπρεπε να αποφύγεις. Ίσως να βοηθούσε αν πειθόσουν ότι οι μόνοι από τους οποίους κινδυνεύεις μέρα-νύχτα είναι οι... ζωντανοί.
-----
Η δύναμη του φόβου είναι... φοβερή. Αυτή τρέφει τα "φαντάσματα" που μας κυνηγούν.
Edited by - Rankett on 12/08/2008 10:24:55
Ε! ναι τι λεω και γώ!! Όταν φοβάσαι το μυαλό σου πλάθει πολλά, και το αίσθημα του φόβου είναι τόσο δυνατό που μπορεί να δημιουργήσει πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν (φωνές, εικόνες.. κλπ)!
Και μένα φίλε/η Rankett μου αρέσει να μένω μόνη όταν όμως μένω, παρόλο που είμαι σε μια normal ψυχολογική κατάσταση το μυαλό μου τρέχει το αρνητικό! Και άμα έχει συμβεί και κάτι τρομακτικό στο χώρο όπου ζεις, ναι! (η αυτοκτονία που λέγαμε..)
quote:Απ' ότι μου έχει πει δεν υπάρχει περίπτωση να μπλόφαρε. Δεν το έκανε δηλαδή επίτηδες και απλά για να αποσπάσει την προσοχή. Από πιτσιρικάς ήταν αλαφροΐσκιωτος. Έβλεπε διάφορα που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Τώρα το αν ήταν ή όχι της φαντασίας του, αυτό σίγουρα δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στη λοιπή προσωπική του αλλά και κοινωνική ζωή ήταν φυσιολογικός.
δεν ήταν κάποιος μη σοβαρός άνθρωπος, ούτε ψυχολογικά προβλήματα είχε πλην των όσων έβλεπε.
europaios2
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με τεράστια χαρίσματα.. Όπως για παράδειγμα να αισθάνεσαι κάτι προτού γίνει, να διαβάζεις το χέρι, να βλέπεις ή να κάνεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δούνε ή να κάνουνε!
Εγώ πολλές φορές αισθάνομαι πως κάτι θα συμβεί και γίνεται, ή πως κάποιον θα δω και τον βλέπω!!
Αυτός ο άνθρωπος δεν σημαίνει πως είναι τρελός επειδή έχει αυτό το χάρισμα! Είναι απλά πολύ τυχερός γιατί λίγοι είναι αυτοί που έχουν τέτοιες δυνάμεις! Βέβαια είναι πολύ τρομακτικό και ψυχολογικά δύσκολο να το δεχτείς!
Μπορεί να είναι ένας σοβαρός και φυσιολογικότατος άνθρωπος αλλά ο Θεός να του έχει δώσει αυτά τα χαρίσματα!
Εγώ πιστεύω σ' αυτά και πιστεύω πως δεν είναι της φαντασίας του απλά αυτό το χάρισμα να του επιτρέπει να τα βλέπει και να τα ακούει!
Το φυλαχτό στην περίπτωση του, πιστεύω πως τον έχει βοηθήσει πολύ!
Γιατί είναι ιερά και ενάντια των κακών πνευμάτων!
Φιλικά
Γεωργία
quote:
ge0rgia_gh
Δεν σε παρεξηγώ φίλε Rankett και γώ το έχω προσέξει πως κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη (αυτό εννοείς σωστά?).
Ναι, αυτό εννοώ. Κάποιες φορές φαίνεται ότι είναι λάθη ταχύτητας, καθώς πληκτρολογείς γειτονικά γράμματα, άλλες φορές όχι. Το μήνυμα αυτό όμως στο οποίο απαντώ τώρα είναι άψογο.
quote:
ge0rgia_gh
Στο σχολείο ήμουν από τα μόνα παιδιά που είχαν άριστη ορθογραφία..
Έχω συνηθίσει να γράφω τους ελληνοαγγλικούς χαραχτήρες και καμιά φορά μπερδεύομαι!
Απέφευγέ τους όσο μπορείς. Κάποτε (ας πούμε πριν 15 χρόνια) που τα συστήματα πληροφορικής στο εξωτερικό δεν επέτρεπαν την άνετη χρήση ελληνικών χαρακτήρων, η εμφάνιση και γενικευμένη χρήση των greeklish ήταν αναπόφευκτη. Σήμερα δεν υπάρχει λόγος να την συνεχίζουμε, με εξαίρεση ίσως κάποιες σπάνιες περιπτώσεις.
quote:
ge0rgia_gh
Η Κύπρος είναι Ελληνικό νησί, μιλάμε και γράφουμε ελληνικά (τα ίδια Ελληνικά με σας)!!
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, εκτός από τη νεοελληνική που μιλάμε στην Ελλάδα, στην Κύπρο μιλιέται και μια παραλλαγή ή διάλεκτος. Δε γνωρίζω όμως καλά τι συμβαίνει. Απλά μου πέρασε από το νου ότι πιθανώς κάτι παρόμοιο να ισχύει και με την ορθογραφία.
quote:
ge0rgia_gh
Και μένα φίλε/η Rankett μου αρέσει να μένω μόνη όταν όμως μένω, παρόλο που είμαι σε μια normal ψυχολογική κατάσταση το μυαλό μου τρέχει το αρνητικό! Και άμα έχει συμβεί και κάτι τρομακτικό στο χώρο όπου ζεις, ναι! (η αυτοκτονία που λέγαμε..)
Ίσως να είναι και χαρακτηριστικό της γυναικείας φύσης αυτό... Καλό κουράγιο από μένα.
quote:Είχε ένα φυλακτό το οποίο δεν το έβγαζε ποτέ από πάνω του. Του το είχε φτιάξει η μάνα του και πλέον τα πνεύματα αυτά που έβλεπε δεν μπορούσαν να τον βλάψουν όπως παλιά. Συγκεκριμένα πριν το φυλαχτό τα πνεύματα αυτά ναι μεν δεν τον ακουμπούσαν αλλά τον τρόμαζαν και τον έκαναν να χτυπάει όπως για παράδειγμα το να σκοντάφτει προσπαθώντας να ξεφύγει, μετά με το φυλαχτό και τη συνεχή παρουσία στην εκκλησία όπως ο ίδιος έλεγε, τα πνεύματα αυτά απλά τα έβλεπε και το μόνο που παρατηρούσε ως κακό, ήταν μερικά απλά να τον κοιτάζουν αγριεμένα!
Αυτό με τα φυλαχτά ισχύει, δεν σε προστατεύουν πλήρως αλλά κάτι κάνουν. Εγώ μικρότερη για φυλαχτό είχα ένα κομποσκοίνι… Όποτε τύχαινε να το ξεχάσω ή να μου φύγει κατά λάθος την ώρα του ύπνου ή θα πάθαινα κάποιο ατύχημα ή θα έβλεπα κάποιο πνεύμα ή κάποιο όνειρο με δαίμονες.
Σημείωση:Δεν τα προκαλούσα υποσυνείδητα εγώ, τις περισσότερες φορές έβλεπα αργότερα ότι δεν το είχα μαζί μου.
quote:quote:
ge0rgia_gh
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, εκτός από τη νεοελληνική που μιλάμε στην Ελλάδα, στην Κύπρο μιλιέται και μια παραλλαγή ή διάλεκτος. Δε γνωρίζω όμως καλά τι συμβαίνει. Απλά μου πέρασε από το νου ότι πιθανώς κάτι παρόμοιο να ισχύει και με την ορθογραφία.Rankett
Εμείς μιλάμε την Κυπριακή διάλεκτο, όπως και οι Κρητικοί την Κρητική διάλεκτο, όπως επίσης και οι Ροδίτες (ή κάνω λάθος!)
Δεν είναι μια διαφορετική γλώσσα, αλλά η Εληνική.
Εμείς εδώ μιλάμε την Αρχαία Εληνική γλώσσα και αν την μάθεις θα δεις πως είναι πολύ ενδιαφέρον!! ![]()
Βέβαια εμένα μου αρέσει η Νεοελληνική αλλά εδώ ζώ, και με αυτό τον τρόπο έχω μάθει να μιλώ έτσι εγινε συνήθεια πλέον!!!
Η γλώσσα γραφής σε καμοία περίπτωση δεν διαφέρει.
Γράφουμε ελληνικά και μιλάμε ελληνικά!!!
Μη μας πείτε (γιατί μας έχει τύχει) ότι μιλάμε Τούρκικα!! ![]()
Εμεις εδώ μιλάμε όπως τους Κρητικούς, μόνο που στην Κρήτη είναι πιο βαρετή η διάλεκτος!!! ![]()
Το γελίο είναι πως στο ΡΙΚ (Κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι που δείχνει και η Ελλάδα) σε κάποια Κυπριακά έργα που βάζει γίνεται μεταγγλώτιση απο τα Κυπριακά στα Ελληνικά (στην Ελλάδα γίνεται αυτό)!!
Χε!!
Φιλικά
quote:
Το γελίο είναι πως στο ΡΙΚ (Κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι που δείχνει και η Ελλάδα) σε κάποια Κυπριακά έργα που βάζει γίνεται μεταγγλώτιση απο τα Κυπριακά στα Ελληνικά (στην Ελλάδα γίνεται αυτό)!! Χε!!
Aναφέρεσαι στα ψηφιακά κανάλια που προβάλει η ΕΡΤ σε αυτό το πακέτο είναι και το ΡΙΚ(και δεν είναι μεταγλώτιση αλλά υποτιτλισμός), ενημερωτικά σου λέω ότι οι υπότιτλοι μπαίνουν για τα άτομα που έχουν πρόβλημα ακοής, και κανονικά θα έπρεπε, αφού όλες σχεδόν οι νέες τηλεοράσεις έχουν κουμπί που μπορείς να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους άν είναι διαθέσιμοι, να υπήρχαν υπότιτλοι για όλα, για να μπορούν και οι άνθρωποι που στερούνται την ακοή τους να απολαύσουν ένα πρόγραμμα, όπως βλέπεις δεν είναι για γέλια, αλλά αξίζει μπράβο στην ΕΡΤ που έδειξε ένα ευαίσθητο πρόσωπο.

Είχα την τύχη να ζήσω στην ίδια εστία με αρκετούς φίλους Κύπριους, οι οποίοι και μου μιλούσαν αποκλειστικά στη διάλεκτό τους. Μέσα σε τρία χρόνια τα καταλάβαινα όλα ή σχεδόν όλα.
Άσε που είχα γνωρίσει και φάει πολλές φορές τη λούντζα, το χαλούμι και πολύ ωραίο σουσούκο που έφερναν όταν επέστρεφαν από τις διακοπές τους οι συμφοιτητές μου.
Πιστεύω πως η διάλεκτος των Κυπρίων είναι πιο κοντά στην αρχαία μας γλώσσα.
***Το «σου» του σουσούκου προφέρεται με κλειστά τα χείλη και ακούγεται κάτι σαν «σιουσιούκο», αν θυμάμαι καλά, μετά από σχεδόν 18-19 χρόνια.
****Πότε πέρασαν κιόλας τόσα χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;

Εμένα μου συμβαίνει σχεδόν καθημερινά αυτο... Ειδικά όταν είμαι στο σπίτι και μόνη μου και με άλλον, μεχρι που έχει τύχει να του πώ
"με φώναξες?"
"εγω? όχι..."
Ακούω να με φωνάζει κάποιος αλλά όχι δυνατά . .. ίσα ίσα να το ακούσω...
Οταν το επα στον παππου μου,ειπε κατι πυ θα το κραταω σε ολη μου την ζωη.
"Τους ζωντανους να φοβασαι,οχι τους νεκρους"
Εκεινοι παιδια εφυγαν και απλα "σκαλωσαν"για λιγο εδω.
Ο πραγματικος κινδυνος ειμαστε εμεις οι ζωντανοι.Εχουμε ταραξει την ισσοροπια της φυσης,ποσο μαλλον των διαστασεων της.
quote:
Οταν το επα στον παππου μου,ειπε κατι πυ θα το κραταω σε ολη μου την ζωη.
"Τους ζωντανους να φοβασαι,οχι τους νεκρους"
Αυτή τη φράση μαιμουδίτσα μου την είχανε πει κι εμένα οι παππούδες μου και όντως πολλές φορές έχω καταλάβει την εννοούσαν.
Να πω και την γνώμη μου από διάφορες γνώσεις που έχω αποκτήσει από βιβλία που έχω διαβάσει και από ανθρώπους που ασχολούνται με τέτοια πράγματα αρκετά χρόνια.
Κάπου άκουσα για το τρίτο μάτι.Όντως ξέρω ότι όταν κάποιος έχει ανοιχτό το τρίτο μάτι μπορεί να βλέπει την αλήθεια και πράγματα που άλλοι δεν βλέπουν, είσαι αυτό που λένε "ο μονόφθαλμος ανάμεσα σε τυφλούς".Είναι το μωβ χρώματος τσάκρα και όντως πολύ ασχολούνται χρόνια με διαλογισμό για να το ανοίξουν άλλους πάλι ανοίγει ξαφνικά και ωφείλεται πιστεύω σε εμπειρίες της προηγούμενης ζωής του ατόμου.
Πολλοί πάντος έχουν τρελαθεί όταν τους άνοιξε ξαφνικά γιατι ειδανε πραγματα οχι και τοσο φυσιολογικα.Προσοχη λοιπον.
Επειτα θα μπορουσα να πω οτι πολλες φορες καποιες λεξεις μας ακουγονται αλλιως οταν φυσαει,ειμαστε φορτισμενοι,φοβισμενοι και αλλες περιπτωσεις για αυτο ας ειμαστε βεβαιοι οτι δεν ειναι καποιο φυσικο φαινομενο.Ας πουμε αρκετες φορες νομιζω οτι ακουω να φωναζουν θωμα αλλα φωναζουν μαμα.
Ακομα μπορει να ειναι καποιο φαινομενο πολτεργκαιστ εντελως διαφορετικο απο το φαντασμα.
Συνηθως δημιουργειται οταν υπαρχει καποιο ατομο στο χωρο μας με εντονα πιεσμενα συναισθηματα οπως πονος,μισος,κακια,ζηλια για αρκετο καιρο με αποτελεσμα να εχουμε φαινομενα οπως ιπταμενα αντικειμενα,φωνες,τριξιματα κ.α.Αντιμετωπιζεται μονο οταν βρουμε αυτο το ατομο και απελευθερωσει τα συναισθηματα του.Μπορει αυτο το ατομο να ειμαστε κι εμεις οι ιδιοι.
Στην περιπτωση που ειναι καποιο κακο πνευμα τοτε θα πρεπει να μιλησετε με καποιο καταλληλο ατομο ωστε να μπορεσει να διωξει αυτο το πνευμα ειτε εναν αγιασμο και καλη τυχη.
Βεβαια ενα πνευμα δεν επικαλειται απο μονο του αρα προσοχη λιγακι τι διαβαζεται γιατι σε πολλα βιβλια μαγειας μεσα στις ιστοριες μπερδευονται και επικλεισεις και τις διαβαζουμε χωρις να το καταλαβουμε, μιλαω απο πειρα...
Τελος εγω οταν νιωθω καποια ασχημη παρουσια ειδικα το βραδυ που θα πεσω για υπνο,ειτε ακουω κατι με τρομαζει σκεφτομαι κατι που θα με κανει να νιωσω ασφαλης,σκεφτομαι που γυρω μου πλημμυριζομαι με ενα εντονο,καθαρο,διαυγιες,εκτυφλωτικο λευκο φως και αμεσως νιωθω ασφαλης.
Με την ιδια σκεψη με τον καιρο θα αποκταει μεγαλυτερη δυναμη αυτη η προστασια γιατι αν φοβαστε το μονο που θα αποκταει μεγαλυτερη δυναμη θα ειναι το πνευμα.
Δεν ειναι τυχαιο που τα μικρουλια φοβουνται το σκοταδι,ειναι η διαισθηση και ενστικτο που εχουν για το τι κρυβει μεσα του-αγνωστο=φοβος.
Το λευκο φως ερχεται για να εξαφανισει ολα αυτα.Ειναι πηγη θετικης ενεργειας,οπως και το πρασινο ειναι θεραπεια..Συμφωνω με αυτο
Πνεύματα , φαντάσματα , μάγοι κλπ ωραία θέματα για κουβέντα αλλά δυστυχώς μου μοιάζουν παραμύθια .
Μακάρι , εύχομαι ολόψυχα να είναι αλήθεια γιατί τότε ένα πράγμα μόνο σημαίνουν
συνέχεια
Αν υπάρχει , τότε υπάρχει θεός , δεν μπορώ να φανταστώ συνέχεια πνεύματος αποσπασμένο από την ύλη , δεν συγκροτείται σκοπός τότε , εκτός και πάλι αν είναι θεϊκό .
Αυτό που νιώθω είναι ύπαρξη ύλης χωρίς πνεύμα ,πνεύμα χωρίς να προηγηθεί η ύλη δεν το έχω συναντήσει ακόμη δυστυχώς
Η εσωτερικη μας φωνη.
Μερικοι την ονομαζουν και πνευματικο καθοδηγητη.Πνευματα που προυπηρξαν με υλη,οπως εμεις.
Δεν σου εχει τυχει να ακουσεις μια φωνη που να φωναζει το ονομα σου,και να μοιαζει με την φωνη καποιου δικου σου ανθρωπου;
Πολλές ώρες την ημέρα μας ταλαιπωρεί ο ήχος του που νομίζουμε ότι τον ακούμε .
Πιστεύω πως είναι μνήμες βγαλμένες απο το μυαλό και τις ξυπνά κάποια αιτία της στιγμής .
Η φωνή της μαμάς όταν ψάχνουμε στήριγμα , του παιδιού μας όταν είναι στην ξενυχτιά και το πεθυμίσαμε κλπ .
Στο πεδίο του μεταφυσικού πολλά πραγματα δυσκολεύομαι να τα αντιληφτώ αφού μιας και παρουσιάζονται πανίσχυρα λειτουργούν πάντα κρυφά στα σκοτεινά με διφορούμενες και αμφίβολες ενέργειες .
Εμείς αν είχαμε τη δύναμη να εισέλθουμε στον κόσμο τους πιστεύεις ότι θα κρυβόμασταν ;
quote:
Εμείς αν είχαμε τη δύναμη να εισέλθουμε στον κόσμο τους πιστεύεις ότι θα κρυβόμασταν ;
Αν ειναι-που οντως ειναι-διαφορετικη η διασταση που βρισκονται απο την δικη μας,σαφως και αν βρισκομασταν εκει να μην μας επαιρναν χαμπαρι.
Να μας ακουγαν και να μην μας εβλεπαν.Οπως γινεται με το ραδιοφωνο η την τηλεοραση.Εχουμε εικονα,αλλα οχι ηχο αν μπουκαρει αλλος σταθμος,ακουμε αλλα ντ'αλλων και παει λεγοντας.
Το αποκλειεις αυτο;
Υστερα πολλοι εκαναν αναφορες για περιεργες εξαφανισεις δικων τους ανθρπων.Λενε "σαν να ανοιξε η γη και τους καταπιε"..
Αμφιβαλλεις πως μπορει κι εμεις εστω και καταλαθος να εισηλθαμε στον δικο τους κοσμο;
1.tin nixta akoume bimata kai to skilo na klaiei
2.blepoume ena gero me periergo ifos
3.akoume to onoma mas
4.anapse fos
gia peite m twra poso iposeinidito einai auto kai ti mporei na ginei??
kai genika makari na itan mono auta......
1022
Θα ηθελες να μας πεις πιο πολλες λεπτομερειες;το βρισκω πολυ ενδιαφερον