ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
07/05/2012, 14:55:53
Αφορμή για το εν λόγω thread είναι η αιτιολογία για την απαγόρευση της εισόδου μου για δύο εβδομάδες.

Η αιτιολογία όπως εκφράστηκε από την Αμαλία (και την παρακαλώ να με διορθώσει αν κάνω λάθος) ήταν ότι ΛΑΣΠΟΛΟΓΩ και κάνω προσωπική επίθεση βάσει προσωπικής αντζέντας εναντίον του μέλους macedon.

Εγώ δηλώνω ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ εναντίον του μέλους macedon ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ macedon κατά τη συμμετοχή του στα διάφορα threads ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

Οι όποιες προσωπικές επιθέσεις έχουν γίνει εκ μέρους μου σε συγκεκριμένα μέλη έχουν ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ και ουδέποτε ξεκίνησα πρώτος τους χαρακτηρισμούς.

Η Διαχειριστική Ομάδα φάνηκε πως απομόνωσε αυτούς τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ τόσο στο χώρο όσο και στο χρόνο με αποτέλεσμα να αδικηθώ κατάφωρα και να προσβληθεί βάναυσα η προσωπικότητά μου.

Για το λόγο αυτό, σ'αυτό το θέμα, θα υποστηρίξω με ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ήδη γνωστά σε όποιον παρακολουθούσε τα εν λόγω threads και posts) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ μου προς το μέλος macedon ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Η Διαχειριστική Ομάδα αφού θα έχει όλα τα στοιχεία πλέον μπροστά της θα μπορεί να αποφασίσει ΕΚ ΝΕΟΥ αν είμαι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ και έχω κάτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ εναντίον του μέλους macedon και αν πρέπει να τιμωρηθεί κάποια στιγμή και ο macedon για όλες τις παρατυπίες έχει κάνει όλο αυτό το διαστήμα που είμαι μέλος στο esoterica.

Προς το σκοπό αυτό και για να μην κουράσω τα όποια μέλη μπούνε στον κόπο να διαβάσουν/συμμετέχουν σ'αυτό το thread θα ήθελα από την Διαχειριστική Ομάδα να υπάρχει μιας μορφής διαλόγου ή ερωταπαντήσεων ώστε να μην μπλεχτούμε σε "αυτιστικούς" μονολόγους.

Σεβόμενος το χρόνο σας θα περιμένω υπομονετικά όποτε βρίσκετε χρόνο να απαντάτε.

Αν δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση σε όλα τα παραπάνω θα ήθελα να ξεκινήσει η Διαχειριστική Ομάδα δίνοντας τον ορισμό της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ώστε να επανέλθουμε σ'αυτόν όταν τελειώσει η παράθεση των στοιχείων εκ μέρους μου.

Υ.Γ Είχα γράψει πολλές φορές ότι όποιος θέλει μπορεί να με αποκαλεί εμένα και τη θρησκεία μου και το Θεό στον οποίο πιστεύω όπως θέλει. Βλέποντας όμως την ευαισθησία της Διαχειριστικής Ομάδας σε θέματα προσωπικών επιθέσεων μπαίνω στον πειρασμό να ΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ PM ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/05/2012, 15:03:21
quote:
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ PM ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Θα πρόσθετα, οποιαδήποτε προσβλητικό χαρακτηρισμό προς τη θρησκεία σου, ή προς μεγάλη ομάδα ανθρώπων.
07/05/2012, 22:39:50
quote:

quote:
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ PM ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Θα πρόσθετα, οποιαδήποτε προσβλητικό χαρακτηρισμό προς τη θρησκεία σου, ή προς μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Καλά κάνεις και το διευκρινίζεις Doc αν και πιστεύω ότι όλοι κατανόησαν αυτό που ήθελα να πω.

Ίσως δεν εκφράστηκε καλά για μια ακόμη φορά ο "Φατσέας" του Εsoterica αλλά από ένα "γοβιό" που μπορεί να είναι συν τοις άλλοις και under cover "τραγόπαππας" μην περιμένεις και πολλά...

Ερευνάτε τας Γραφάς

17/05/2012, 21:07:47
Περιμένοντας από κάποιο μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας τον ορισμό περί ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ και για να «μην κρεμάσει το θέμα» προχωρώ προς την παράθεση στοιχειών εναντίον του μέλους macedon με σκοπό την υπεράσπιση της τρωθείσας τιμής και υπόληψης μου σ’αυτό το δημόσιο διάλογο.

Στις 19/01/2012 στο thread για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (I) στη σελ 45 και στην ερώτησή μου αν υπάρχουν Ιστορικοί και βιβλία που να αρνούνται την ύπαρξη θρησκευτικών διωγμών και εδίκτων o macedon μου απάντησε επί λέξει τα εξής (τα bolds δικά μου):

quote:

macedon
Πλήθος ιστορικών και ερευνητών το γνωρίζουν αυτό. Για παράδειγμα:

O μεγάλoς ιστoρικός Edward Gibbon αvαφέρει: "Οι θρησκευτικές δoξασίες τωv χριστιαvώv ή Γαλιλαίωv oυδέπoτε απoτελέσαvε αvτικείμεvo τιμωρίας ή έστω αvάκρισης" (Ε. Gibbon, "Decline and Fall of the Roman Empire", 1906, τ. 3, σ. 24)

O Ρενάν λέει σχετικά:
"Αv ψάξει καvείς στoυς ρωμαϊκoύς vόμoυς πριv τov Κωvσταvτίvo, δεv θα βρει oύτε μία παράγραφo πoυ vα στρέφεται εvαvτίov της ελευθερίας της σκέψης. Στηv ιστoρία τωv εθvικώv αυτoκρατόρωv δεv υπάρχει oύτε έvας διωγμός εvαvτίov oπoιoυδήπoτε δόγματoς ή θρησκείας" (Ernest Renan, "Οι απόστολοι", 1866, σ.259).

Μπορώ να σου παραθέσω κι άλλα, αν επιθυμείς...

Tι συνέβη από τις 19/1/2012?

α) Μέχρι τις 2/3/2012 ακόμα και μετά από αφόρητες πιέσεις μου ο macedon δεν "παράθεσε κι άλλα" όσο και αν το επιθυμούσα.

Το τι έγινε ακριβώς στις 2/3/2012 θα αναφερθεί στο επόμενο ποστ μου σ'αυτό το θέμα...

Πάμε παρακάτω.

β) Έφερα στον macedon από τα ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ κάποια άλλα αποσπάσματα στα Αγγλικά τα οποία μέχρι και σήμερα ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ για να δούμε τι λένε οι εν λόγω Ιστορικοί και το ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ.

Γιατί?

Ας δούμε τα αποσπάσματα από Gibbon στα Αγγλικά πάντα.
Gibbon

"Number of martyrs.

The vague descriptions of exile and imprisonment, of pain and torture, are so easily exaggerated or softened by the pencil of an artful orator, that we are naturally induced to inquire into a fact of a more distinct and stubborn kind; the number of persons who suffered death in consequence of the edicts published by Diocletian, his associates, and his successors.(...)

According to the distribution of Roman provinces, Palestine may be considered as the sixteenth part of the Eastern empire: and since there were some governors who, from a real or affected clemency, had preserved theirs hands unstained with the blood of the faithful,(184) it is reasonable to believe that the Country which had given birth to Christianity produced at least the sixteenth part of the martyrs who suffered death within the dominions of Galerius and Maximin; the whole might consequently amount to about fifteen hundred, a number which, if it is equally divided between the ten years of the persecution, will allow an annual consumption of one hundred and fifty martyrs. Allotting the same proportion to the provinces of Italy, Africa, and perhaps Spain, where, at the end of two or three years, the rigour of the penal laws was either suspended or abolished, the multitude of Christians in the Roman empire, on whom a capital punishment was inflicted by a judicial sentence, will be reduced to somewhat less than two thousand persons. Since it cannot be doubted that the Christians were more numerous, and their enemies more exasperated, in the time of Diocletian than they had ever been in any former persecution, this probable and moderate computation may teach us to estimate the number of primitive saints and martyrs who sacrificed their lives for the important purpose of introducing Christianity into the world.

Τα περιεχόμενα του εν λόγω κεφαλαίου XVI (ή 16ου) είναι εδώ.

http://www.ccel.org/g/gibbon/decline/volume1/cntnt16.htm

Δεύτερο απόσπασμα από την παράγραφο με τίτλο

Trajan and his successors establish a legal mode of proceeding against them.

(σ.σ. Το "them" πάει στους Χριστιανούς.)

"(...)
Anonymous charges the emperor rejects, as too repugnant to the equity of his government; and he strictly requires, for the conviction of those to whom the guilt of Christianity is imputed, the positive evidence of a fair and open accuser. (...)

Τρίτο απόσπασμα από την ίδια παράγραφο

"(...) If, on the contrary, they failed in their proofs, they incurred the severe and perhaps capital penalty, which, according to a law published by the emperor Hadrian, was inflicted on those who falsely attributed to their fellow-citizens the crime of Christianity(...). "

Τέταρτο απόσπασμα από την παράγραφο με τίτλο

Humanity of Roman magistrates

"(...)They frequently declined the odious task of persecution, dismissed the charge with contempt, or suggested to the accused Christian some legal evasion by which he might elude the severity of the laws. (67) Whenever they were invested with a discretionary power,(68) they used it much less for the oppression than for the relief and benefit of the afflicted church. They were far from condemning all the Christians who were accused before their tribunal, and very far from punishing with death all those who were convicted of an obstinate adherence to the new superstition.(...) "

(το λινκ για τις ανωτέρω παραπομπές εδώ.)
http://www.ccel.org/g/gibbon/decline/volume1/chap16.htm#traj

ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

ΤΕΛΙΚΑ Ο GIBBON ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΔΙΚΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο macedon???

Πάμε και στη δεύτερη πηγή του macedon που είναι ο Renan.

Eδώ μάλιστα υπάρχουν μεταφράσεις αποσπασμάτων από τον ίδιο τον macedon από την "ποιότητα" των οποίων φαίνεται καθαρά ο σκοπός που υπηρετεί.

Το απόσπασμα του Renan λέει

"The empire at times persecuted Christianity most severely but at least it did not arrest its progress (26)."

Η μετάφραση από τον macedon είναι η εξής
Θαυμάστε την!!!

quote:

macedon
"Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η ρωμαϊκή αυτοκρατορία δίωξε σε συγκεκριμένες περιόδους το χριστιανισμό...

Ας δούμε ολόκληρη την παράγραφο του Renan που περιέχει την παραπάνω πρόταση.

"The empire at times persecuted Christianity most severely but at least it did not arrest its progress (26) Republics however would have overcome the new faith Even Judaism would have smothered it but for the pressure of Roman authority The Roman magistrates were all that hindered the Pharisees from destroying Christianity at the outset (27) "

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ α)ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ QUOTE TOY macedon ΠΕΡΙ RENAN, β) ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ macedon ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ γ) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ RENAN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ???

Συνεχίζουμε.
Ο macedon μετάφρασε και την υποσημείωση 26 η οποία στο Αγγλικό κείμενο έχει ως εξης:

"26 We shall show later that these persecutions at least until that of Decius have been much exaggerated "

Και η μετάφραση από macedon είναι η εξής:
Ξαναθαυμάστε επίπεδο και συνέπεια μετάφρασης!!!

quote:

macedon
"Θα δείξουμε όμως παρακάτω πως οι διώξεις αυτές παραφουσκώθηκαν κατά πολύ.

ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

ΤΕΛΙΚΑ Ο RENAN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο macedon???

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ???

Θα περιμένω υπομονετικά από κάποιο μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα καθώς και να μου δώσει τον ορισμό της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ.

συνεχίζεται...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 17/05/2012 21:16:05

17/05/2012, 21:17:43
Βρε Πάνο,είσαι με τα καλά σου?

Γιατι ξεκατινιάζεσαι έτσι?

Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που ζητάς απο την διαχείρηση?

ποιός σου είπε ότι είναι διαιτητές αντιπαραθέσων?

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω μερικές φορές!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/05/2012, 21:53:31
quote:

Βρε Πάνο,είσαι με τα καλά σου?

Γιατι ξεκατινιάζεσαι έτσι?

Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που ζητάς απο την διαχείρηση?

ποιός σου είπε ότι είναι διαιτητές αντιπαραθέσων?

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω μερικές φορές!!

Η Διαχειριστική Ομάδα έπληξε βάναυσα την προσωπικότητά και την αξιοπρέπειά μου οπότε μετά την παράθεση των στοιχείων που με οδήγησαν σε 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ προς το πρόσωπο του macedon θα της ζητήσω να υποστηρίξει εκ νέου την κατηγορία εναντίον μου ως λασπολόγου...

Είναι θέμα τιμής και υπόληψης και δεν πρόκειται να κάνω πίσω.

Καλύτερα μόνιμη διαγραφή από τη Διαχειριστική Ομάδα παρά να συνεχίσω να συμμετέχω σε δημόσιο διάλογο έχοντας στην "πλάτη μου" μια τέτοια σοβαρή κατηγορία που υποσκάπτει όλα τα γραφόμενά μου έκτοτε!

Υ.Γ Σ'αυτό το θέμα δεν έχω πρόθεση να συζητήσω με άλλα μέλη πλην Διαχειριστικής Ομάδας και απάντησα μόνο για την περίπτωση όπου και άλλα μέλη εκτός ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ είχαν την ίδια απορία.

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 17/05/2012 21:54:24

17/05/2012, 22:40:16
Τελικά φίλε Πάνος, μπορω να εξηγήσω πολλα πράγματα στη ζωη, μα εκείνο που δυσκολευομαι, είναι να καταλάβω, πως γίνεται ορισμένα άτομα να είναι προίκισμενα σε ένα ανοιχτό πεδίο, όπως αυτο της επιστήμης, και να πνίγονται σε μια κουτάλια νερό, όπως είναι οι εξηγήσεις εκει που δεν χρειάζονται, και οι λόγοι αρχής και τιμής που επικαλούνται. Σε ένα χώρο όπως αυτός που εκφραζομασται, αυτα κερδίζονται απο το ποιον και απο το πως συμπεριφερόμαστε στον απέναντι. Στο κάτω κάτω άνθρωπος είναι, ότι έχουμε έχει.

Θέλεις την κεφαλή του μακεδονα, γιατι?

θυμίζεις σταυροφορο, φορές φορές...μα εδω δεν είναι θέμα τι θα προσκομησεις και τι θα προσκομίσει μόνο, αυτο δεν ξεσκεπαζει απο μόνο του το ψέμα, μα να διακρίνει ο καθένας και να κερδίσει κάτι απο την απλη αντιπαράθεση, θέσεων, πίστεων, και γεγονότων.

Εγινες σε κάτι καλύτερος απο τότε που γράφεις στο εσωτερικα? αν ναι, έγινε και ο άλλος, αν όχι...τον καιρο μας χάνουμε.

Η σύγκριση αν γίνεται, να γινεται προς κατο το καλύτερο. Και υπάρχουν άνθρωποι με λεπτή εξυπνάδα, που δεν την έχουν ακόμα ανακαλύψει.

Δεν σου λέω ποιοι....για προσπάθησε όμως λίγο....δεν είναι μακρυα σου.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 17/05/2012 22:41:02

17/05/2012, 22:49:20
PanosT

Έχεις τεράστιο πρόβλημα...

Get a life ...

macedon

17/05/2012, 23:37:41
Φίλε PanosT , αυτά που ζητάς από την διαχειριστική ομάδα είναι απαράδεκτα . Οι διαχειριστές των Forums κατά τη γνώμη μου , επιτελούν το έργο τους στο μέτρο πάντοτε του δυνατού όσο μπορούν πιο σωστά και αμερόληπτα , γι' αυτόν τον λόγο έχουν δεχθεί παράπονα και από τις δύο πλευρές ότι μεροληπτούν υπέρ της άλλης . Πριν όμως καταφερθείς κατά του macedon ο οποίος ως φαίνεται σου έχει γίνει έμμονη ιδέα , μήπως θα έπρεπε πρωτίστως να κάνης και μια αυτοκριτική για την δική σου συμπεριφορά , η οποία πολλές φορές θυμίζει Troll ?

*

18/05/2012, 14:34:05
Δεν έχετε καταλάβει ότι σ'αυτό το τόπικ επιθυμώ δημόσια συζήτηση με την Διαχειριστική Ομάδα προκειμένου να μου εξηγήσει το σκεπτικό της κατηγορίας της εναντίον μου ως ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ.

Ο macedon σ'αυτό το thread αποτελεί παράπλευρη απώλεια και η αναφορά μου σ'αυτόν γίνεται διότι οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ μου προς το προσωπό του αποτέλεσαν την αιτία της κατηγορίας μου από την Δ.Ο ως λασπολόγου.

Εγω σ'αυτό το τοπικ εξηγώ τους λόγους που με οδηγήσαν στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ και η Δ.Ο μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που με κατηγόρησε ως λασπολόγο.

Έχει να κάνει λοιπόν, με εμένα και τη Δ.Ο το συγκεκριμένο τόπικ και όχι με το macedon.
O macedon και η παρέα του (εξαιρώ τον Πλάτωνα) μπορεί να ηρεμήσουν αν θέλουν...

Τι λέτε προχωράμε?

Ερευνάτε τας Γραφάς

CamelotΜέλος
18/05/2012, 15:51:35
πανο, πανο, πανο! Πιστευεις πραγματικα οτι θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη; Τζαμπα σπαταλας τον χρονο και την ενεργεια σου.

!!!Vanish the shadows!!!

18/05/2012, 17:09:42
Από τις 19/1/2012 άρχισα να πιέζω αφόρητα το macedon να μου φέρει και άλλες ιστορικές πηγές που να αρνούνται τους θρησκευτικούς διωγμούς των Χριστιανών και τα σχετικά αυτοκρατορικά έδικτα όπως ο ίδιος ο macedon μου υποσχέθηκε.

Από τις 19/1/2012 η "απάντηση" ήρθε στις...2/3/2012 μετά από 1,5 μήνα και ήταν η κάτωθι.

quote:

macedon

PanosT

quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΙΚΤΩΝ???

Πάρε αυτούς για αρχή:

Μ. Γουώλς, "Οι ρίζες του χριστιανισμού" (1986)
A. Φέριλ, "Η πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας" (1986)
Ε. Γκίμπον, "Παρακμή και πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας" (1799)
Μ. Γκραντ, "Η ακμή της Ρώμης" (1996)
Κ. Σκάρρε, "Χρονικά των ρωμαίων αυτοκρατόρων" (1995)
Ρ. Γουίλκεν, "Οι χριστιανοί, όπως τους είδαν οι Ρωμαίοι" (1984)
Κ. Χόπκινς, "Ένας κόσμος γεμάτος θεούς" (1999)
Ράντερς-Πέρσον, "Βάρβαροι και Ρωμαίοι" (1983)
Ρ. Λέιν Φοξ, "Παγανιστές και χριστιανοί" (1986)
Ρ. Φλέτσερ, "Ο Προσηλυτισμός της Ευρώπης" (1998)

α) Το "πάρε αυτούς για αρχή" μην το πάρει κανένας στα σοβαρά διότι μέχρι σήμερα 18/5/2012 δεν υπήρξαν άλλοι.

β) Είναι η πρώτη φορά (και τελευταία μέχρι στιγμής) όπου ο macedon αναφέρει πηγές ΧΩΡΙΣ γράφει κάποιο quote από αυτές με τη σχετική σελίδα ώστε κάποιος να μπορεί να το επαληθεύσει και να το ερευνήσει περισσότερο.

Να σημειώσω ότι μέχρι και σήμερα αγνοούνται τα εν λόγω quotes.

ΓΙΑΤΙ???

Το πιο σημαντικό όμως είναι άλλο.

γ)Οι 9 από τις 10 αναφορές βρίσκονται με την ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ καθώς και η δέκατη αναφορά που βρίσκεται λίγο πιο πάνω φαίνονται εδώ.

To link της ιστοσελίδας είναι εδώ
http://www.jesusneverexisted.com/persecutions.html

Την ίδια ημέρα (λίγα λεπτά αργότερα) παρουσιάζω στον macedon την εν λόγω ιστοσελίδα και τον ερωτώ γιατί αντέγραψε τις αναφορές από μια ιστοσελίδα την οποία δεν την αναφέρει ως πηγή του. Μου απαντά.

quote:

macedon

PanosT

quote:
ΓΙΑΤΙ καταπάτησες τους κανόνες λειτουργίας του forum και ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ SITE ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΟΥ, ενώ είχε γίνει πρόσφατα σύσταση από τον Αgnostic στον ΝΙΚΟΜΑΧΟ για τους Εσσαίους και την wikipedia???

Γιατί, κουτοπόνηρε cretiene, δεν έφερα καμία ιστορική αναφορά από κανένα site.

Παρέθεσα 10 ονόματα τα οποία βρισκόταν ΚΑΙ σ'αυτό το site και σε καμιά δεκαριά άλλα.

Όταν παραθέτω οποιαδήποτε αναφορά, δίνω πάντα και την πηγή μου και μάλιστα με λεπτομέρειες, ώστε να μπορεί να ανατρέξει ο καθένας και να το επιβεβαιώσει.

Τον πίνακα θα τον κάνεις εσύ ή θα αναγκαστώ να τον κάνω εγώ; Δεν είναι δύσκολος: Αυτοκράτορας, διωγμοί και στοιχεία που έχουμε για το "γεγονός".

Αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο σχόλιό σου (βλέπεις, συνήθως τα άτομα σαν και σένα έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής στο συγκεκριμένο φόρουμ και κάθε σου ανάρτηση είναι πολύτιμη)

α) Προσπερνώ τις προσωπικές επιθέσεις.
β) Ισχυρίζεται ότι δίνει πλήρη στοιχεία των πηγών του όποτε κάνει αναφορά ενώ για τις εν λόγω αναφορές δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Και το κορυφαίο.
γ)ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 10 ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ "ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ SITE ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ"...

Επειδή είναι γνωστό ότι αρέσει σε πολλά μέλη του esoterica η Αναλυτική Σκέψη και η μαθηματική απόδειξη (όπου αυτή μπορεί να υπάρξει) ας κάνουμε το εξής απλό.

ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο macedon ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Χρειάζεστε ένα δεδομένο για τους παραπάνω υπολογισμούς.
Πόσα είναι τα Ιστορικά Βιβλία που γράφτηκαν διαχρονικά και παγκόσμια για το εν λόγω θέμα.

Επειδή κατά βάθος συμπαθώ το μέλος macedon ας υποθέσουμε ότι αυτά τα βιβλία είναι μόλις 100 ενω γνωρίζουμε με σιγουριά ότι είναι πολλαπλάσια.

Αυτό που ζητώ από κάποιο μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας με ευχέρεια στα Μαθηματικά είναι:

α) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο macedon ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ SITE ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ.

β)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο macedon ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ SITES ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ασφαλέστερος και αντικειμενικότερος τρόπος για έναν θιασώτη της Αναλυτικής Σκέψης όπως ο macedon να κριθεί από ένα μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ με βάση τα ψυχρά νούμερα των Μαθηματικών.

Εγώ τα Μαθηματικά μου τα έκανα (όπως και την έρευνα των ίδιων των 10 πηγών όπου εκεί να δείτε τι όργιο συντελείται) και οδηγήθηκα στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.

Επειδή τα Μαθηματικά μου μπορεί να είναι λάθος θα περιμένω και τη λύση του μέλους της Διαχειριστικής Ομάδας ώστε να κάνουμε συγκρίσεις και να κρίνουμε και με τη "Μαθηματική βούλα" αν οι εν λόγω ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ μου προς τον macedon είναι ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ή όχι.

Ερευνάτε τας Γραφάς

18/05/2012, 19:23:38
quote:
macedon:
PanosT Έχεις τεράστιο πρόβλημα...

Είδες macedon πώς γυρνάνε οι καιροί; Για αυτό macedon πρέπει να είσαι προσεχτικός, γιατί μπορεί κάποτε να εμφανιστεί ένας άνθρωπος με μεγαλύτερο πρόβλημα απο σένα.
-Και πώς θα μπορείς τότε να αντλείς ικανοποιήση για τον δικό σου εαυτό;

..Άτιμο κάρμα

21/05/2012, 16:38:47
quote:
Doc
quote:
macedon:
PanosT Έχεις τεράστιο πρόβλημα...

Είδες macedon πώς γυρνάνε οι καιροί; Για αυτό macedon πρέπει να είσαι προσεχτικός, γιατί μπορεί κάποτε να εμφανιστεί ένας άνθρωπος με μεγαλύτερο πρόβλημα απο σένα.
-Και πώς θα μπορείς τότε να αντλείς ικανοποιήση για τον δικό σου εαυτό;

..Άτιμο κάρμα

Doc, κάποια στιγμή θα αναφέρω (μάλλον στο thread περί "Ναζαρέτ" κάποια πράγματα σχετικά με εμένα και το βιβλίο του macedοn και εκεί θα δεις τι σημαίνει ΚΑΡΜΑ...

Ήμουν έτοιμος να τα γράψω όταν άνεφερε ο macedon τις γνωστές σαχλαμάρες του του πως κρίνω ένα βιβλίο όταν δεν το έχω διαβάσει συνοδευόμενο από τις γνωστές ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ εναντίον μου κτλ κτλ.

Δεν ξέρω γιατί δεν τα έγραψα τότε.
Ίσως το...κάρμα να ήθελε εσένα πρώτα Doc να γράψεις αυτό που έγραψες περί Κάρμα.
Τι να πω...

Αλλά επαναλαμβάνω.
Εκεί θα δεις τι σημαίνει ΚΑΡΜΑ...

Ειλικρινά και εγώ ο ίδιος χρειάστηκα κάποια λεπτά για να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει, όταν έγιναν όλα αυτά που έγιναν...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 21/05/2012 16:42:06

ΙαπετόςΜέλος
21/05/2012, 17:04:05
Θα ήθελα να΄ ξερα,γιατί η διαχειριστική ομάδα δεν ασχολείται μαζί σου PanoT, οφείλει και είναι υποχρεωμένη να σου δώσει κάποια απάντηση-εξήγηση...

21/05/2012, 23:33:55
quote:
Ιαπετός
Θα ήθελα να΄ ξερα,γιατί η διαχειριστική ομάδα δεν ασχολείται μαζί σου PanoT, οφείλει και είναι υποχρεωμένη να σου δώσει κάποια απάντηση-εξήγηση...

Ίσως γιατί φίλε Ιαπετέ , έχει ν' ασχοληθεί με άλλα σοβαρότερα θέματα .

*

22/05/2012, 01:11:47
quote:
Ιαπετός:

Γιατί το λες αυτό Ιαπετός;
(και ιδιαίτερα, αυτό που έχω τονίσει με bold στην παράθεση)

ΙαπετόςΜέλος
22/05/2012, 01:20:16
quote:

Σαν αντικειμενικοί διαχειριστές,δεν πρέπει να δώσετε μία εξήγηση σε αυτή την αντιπαράθεση;;

22/05/2012, 12:09:42
quote:
amalia

quote:
Ιαπετός:

(και ιδιαίτερα, αυτό που έχω τονίσει με bold στην παράθεση)

Καλημέρα amalia.

Οφείλω να ομολογήσω ότι πέφτω από τα σύννεφα...

Πρώτο ποστ μέλους της Διαχειριστικής Ομάδας σ'αυτό το thread και ενώ έχω γράψει τόσα πράγματα για να σχολιάσεις/τοποθετηθείς/απαντήσεις ασχολείσαι με την εύλογη απορία του Ιαπετού???

Τέσπα.

Για να σε βοηθήσω, ίσως να το γράφει αυτό amalia διότι όοοοολα τα δικαστήρια του κόσμου (ακόμη και των ολοκληρωτικών καθεστώτων, μιας που μιλάτε περί Κομμουνισμού σε άλλο thread) μαζί με την απόφαση τους εκδίδουν ταυτόχρονα και το σκεπτικό τους με βάση το οποίο (ιδίως αν αυτό "μπάζει") μπορεί να γίνει έφεση ή αίτηση για επανάληψη και επαναψηλάφιση της δίκης κτλ κτλ.

Ο macedon (χρόνια σου πολλά βρε Κωνσταντίνε για εχθές που σε ξέχασα) ως κάτοχος πτυχίου Νομικής σίγουρα τα ξέρει καλύτερα από εμένα και μπορεί να διορθώσει έναν "έφηβο σπυριάρη"...

Θα ήθελα από την Διαχειριστική Ομάδα να μας ενημερώσει τουλάχιστον για τη στάση που πρόκειται να κρατήσει επί του θέματος ώστε να ξέρω και εγώ πως θα συνεχίσω το παρόν τόπικ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 22/05/2012 12:13:34

22/05/2012, 12:52:32
Ρε συ πανο,τι ζητας ακριβως;Να σε πει η αμαλια οτι νικησες;Να σε δωσει κυπελο;Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε......
Εδω γινεται μια συζητηση,ο καθενας ριχνει τα επιχειρηματα του και ο κοσμος που διαβαζει κρινει.