ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
GuessWhoΜέλος
07/12/2003, 02:43:59
quote:

αν εφαρμόσετε το Απολλώνιο πρόβλημα(Απολλώνιος ο Γεωμέτρης ) στο χρηματιστήριο θα γνωρίζετε την κίνηση των μετοχών στο προσεχές μέλλον.Για 2 χρόνια ,2-3 ώρες κάθε μέρα,δούλευα πάνω σε αυτό.Τα κατάφερα και βρήκα τη λογική που διέπει την κίνηση των μετοχών και τη σχέση με το απολλώνιο πρόβλημα.Μολαταύτα,αν δεν μου έδιναν ένα κωδικοποιημένο στοιχείο ,το οποίο έκανα 1 χρόνο να το αποκωδικοποιήσω,δεν θα έφτανα στο τέρμα.Σύνολο 3 χρόνια δουλειάς για να εφαρμόζω τη αρχαιοελληνική γνώση μόνο σε ένα τομέα.Θέλω να σας πω ,ανεξάρτητα αν ο Γκιόλβας είναι ή δεν είναι μυημένος σε κάτι,ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και μελέτη για να κάνεις ένα βηματάκι.Εμένα ότι μου έδωσαν ήταν με το σταγονόμετρο και πάντα κωδικοποιημένο.Ο Γκιόλβας και οι αλλοι θα σας τα δώσουν έτοιμα;τι βλακείες λένε μερικοί;θα του δείξουν τις γνώσεις στο πιάτο.άσε ρε μεγάλε.θέλει ο άλλος και βόλτα με το διαστημόπλοιο.Για να τελειώνω γιατι είμαι απο αλλού τον Γκιόλβα δεν τον ξέρω.Εκείνο που ξέρω είναι ότι οι αρχαίοι γνώριζαν πολλά ,πάρα πολλά και ότι για να μπεις στο πνεύμα τους θέλει πολύ κόπο και από την άλλη οι γνώστες σου δίνουν μόνο ελάχιστα και κωδικοποιημένα στοιχεία.αν θέλουν και αν πέσεις πάνω τους. μιλάω εκ πείρας.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ JUNOFRANK ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦEΡΟΝ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΦΩΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΩΜΑ KAI ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΑΜΕ.
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ 'ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ' ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...

Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

07/12/2003, 18:01:22
quote:

quote:

αν εφαρμόσετε το Απολλώνιο πρόβλημα(Απολλώνιος ο Γεωμέτρης ) στο χρηματιστήριο θα γνωρίζετε την κίνηση των μετοχών στο προσεχές μέλλον.Για 2 χρόνια ,2-3 ώρες κάθε μέρα,δούλευα πάνω σε αυτό.Τα κατάφερα και βρήκα τη λογική που διέπει την κίνηση των μετοχών και τη σχέση με το απολλώνιο πρόβλημα.Μολαταύτα,αν δεν μου έδιναν ένα κωδικοποιημένο στοιχείο ,το οποίο έκανα 1 χρόνο να το αποκωδικοποιήσω,δεν θα έφτανα στο τέρμα.Σύνολο 3 χρόνια δουλειάς για να εφαρμόζω τη αρχαιοελληνική γνώση μόνο σε ένα τομέα.Θέλω να σας πω ,ανεξάρτητα αν ο Γκιόλβας είναι ή δεν είναι μυημένος σε κάτι,ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και μελέτη για να κάνεις ένα βηματάκι.Εμένα ότι μου έδωσαν ήταν με το σταγονόμετρο και πάντα κωδικοποιημένο.Ο Γκιόλβας και οι αλλοι θα σας τα δώσουν έτοιμα;τι βλακείες λένε μερικοί;θα του δείξουν τις γνώσεις στο πιάτο.άσε ρε μεγάλε.θέλει ο άλλος και βόλτα με το διαστημόπλοιο.Για να τελειώνω γιατι είμαι απο αλλού τον Γκιόλβα δεν τον ξέρω.Εκείνο που ξέρω είναι ότι οι αρχαίοι γνώριζαν πολλά ,πάρα πολλά και ότι για να μπεις στο πνεύμα τους θέλει πολύ κόπο και από την άλλη οι γνώστες σου δίνουν μόνο ελάχιστα και κωδικοποιημένα στοιχεία.αν θέλουν και αν πέσεις πάνω τους. μιλάω εκ πείρας.

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ JUNOFRANK ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦEΡΟΝ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΦΩΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΩΜΑ KAI ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΑΜΕ.
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ 'ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ' ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...

Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ!
'ΟΛΟΙ' ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ 'ΟΛΟΙ' ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ/ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ .

ΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

εντελως φιλικα και μιλωντας γενικα.

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!

08/12/2003, 05:36:24
quote:
αν εφαρμόσετε το Απολλώνιο πρόβλημα(Απολλώνιος ο Γεωμέτρης ) στο χρηματιστήριο θα γνωρίζετε την κίνηση των μετοχών στο προσεχές μέλλον.Για 2 χρόνια ,2-3 ώρες κάθε μέρα,δούλευα πάνω σε αυτό.Τα κατάφερα και βρήκα τη λογική που διέπει την κίνηση των μετοχών και τη σχέση με το απολλώνιο πρόβλημα.

Nα υποθέσουμε τώρα ότι εσύ έτσι με το χρηματιστήριο "έπιασες την καλή"? Μπορείς να γίνεις πιο σαφής και να μας πεις τι εννοείς όταν λες ότι σου έδωσαν ένα στοιχείο? Ποιοί στο έδωσαν? Και γιατί σε σένα?
Η τέλος πάντων μπορείς να μας αναλύσεις λιγάκι το Απολλώνιο πρόβλημα?

"Τάδε έφη Avallon"
miltiadisΝέο Μέλος
08/12/2003, 13:23:35
Kalimera se olus.
malon 8a prepi na 8imi8ime oli mas oti i arhei elines pu ihan tis gnosis ke tis ekanan prxi...tis efarmosan se igia arhitektoniki himia gefsignosia inoposia tehnologia geometria a8litismo stratigiki ke ala pola ihan ke tin fainoteri idea na metadosun se olus tus protogonus tote politizmus ke e8ni.Afto agapiti mu fili ine mia FILOSOFIA.
Afti tin arheoeliniki filosofia ihe o sinhoremenos G.Giolvas,na spudazi na erevna na anakalipti na efarmozi ke na prosferi....!
Ihe omos mia idieterotita os pros tin prosfora tu PROTIMUSE TUS ELINES ke POLEMUSE TUS EH8RUS TUS me opla tis efevresis tu.I8ele diladi nane atu ton elinon ta dimiurgimata tu.
Heretizo ton filo mas me to Apolonio provlima....
ke prokalo olus emas na xanadiavasume me megaliteri emfasi ta arhea elinika singramata kitazontas pio va8ia safta pu grafun
filika miltos....

ΤΑΣΟΣΜέλος
10/12/2003, 12:18:59
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ.

Τ.Σ.

ΤΑΣΟΣΜέλος
10/12/2003, 14:55:25
ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ JUNOFRANK : ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ & ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ SO ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΠΑΥΛΑ (SO_ ).ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ & ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ.

Τ.Σ.

ΒάιοςΝέο Μέλος
12/12/2003, 10:26:11
Ειδε κανεις χτες βραδυ την εκπομπη στο EXTRA για τους παπυρους της Μαυρης Θαλασσας?? Απιστευτος ο τυπος.Παρατηρησα πολλα ιδια στοιχεια με αυτα που σηζηταμε...για μακρυνους πλανητες ιπταμενους δισκους μαζικη εκενωση της γης κοσμους κατω απο το φλοιο της γης και των αλλων πλανητων..και πολλα αλλα.δεν τα θυμαμαι ολα γιατι ειχα μηνει αναυδος.οποιος ειδε την εκπομπη ας μου πει τη γνωμη του γιατι αυτοι οι παπυροι φυλασονται καλα απο οπλισμενους αντρες και δεν τα βγαζουν στη φορα γιατι οπως ειπε ο παρουσιαστης κινδυνευει η "οργανωμενη θρησκεια" (μια φραση που μου κανει εντυπωση)

konstantinaΝέο Μέλος
12/12/2003, 17:00:02
Καλησπέρα σε όλους....
Βάιε, δυστυχώς λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων δεν βρισκόμουν στο σπίτι για να δω την συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία πρέπει να ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν μπορείς να μου γράψεις τον τίτλο της εκπομπής ίσως να σταθώ τυχερή και να την δω σε επανάληψη (θα πάρω τηλέφωνο τον σταθμό και θα τους παρακαλέσω)...
Νάσαι καλά...

12/12/2003, 20:22:56
Στην ταινία "π" (πίστη στο χάος) ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει ένα αριθμητικό pattern για να προβλέψει τις τιμές του χρηματιστηρίου...

Οσο για τους παπύρους της μαύρης θάλασσας έχω διαβάσει κάποια βιβλία επεξηγηματικά, αλλά... μέχρι πρόσφατα οι εβραίοι δεν έδιναν τους παπύρους σε ξένα επιστημονικά ιδρύματα για να τα ελέγξουν οπότε οι γνώσεις για το περιεχόμενό τους είναι ελλειπής.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Neo24483Νέο Μέλος
15/12/2003, 11:13:52
Μου ήρθε χθες το παρακάτω mail...

quote:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX : 210 – 8329409
E – MAIL : info@bible.org.gr

Ανοικτή Πρόσκληση σε PRESS CONFERENCE

Σας γνωρίζουμε ότι στις 19 Δεκεμβρίου 2003 , στο Ξενοδοχείο Τ Ι Τ Α Ν Ι Α αίθουσα Ν Ι Κ Η , πανεπιστημίου 52 Α Θ Η Ν Α , και ώρα 10ην πρωϊνήν , θα δοθεί PRESS CONFERENCE από τον Ερευνητή κον Ευστάθιο Θεοδόση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του από τον Εκδοτικό Οίκο « ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ » με θέμα : « Ι Η Σ Ο Υ Σ έρχεται το 2012 »
-------------------------------------------

Στην PRESS CONFERENCE θα παρουσιασθούν οι αποδείξεις ότι :

ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ε Ι Ν Α Ι Η Δ Ι Κ Η Μ Α Σ Γ Ε Ν Ι Α
----------------------------------------------------------

Η Εκπλήρωση αυτή μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε επακριβώς , το έτος που αρχίζει η βασιλεία του ΙΗΣΟΥ εφ’ όλου του προσώπου της γής.

« Ι Η Σ Ο Υ Σ έρχεται το 2 0 1 2 »

Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητος των ευρημάτων που θα ανακοινωθούν , καλούμε τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών που λειτουργούν στην Ελλάδα , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , καθώς και όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία , να παρευρεθούν.

Παρακαλείσθε να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στο πιο πάνω
------------------------------------------------------------------------------------------------------- FAX η E – MAIL για την καλύτερη οργάνωση της press conference.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε
-------------------------------

Tι στο καλό γίνεται εδώ πέρα;
Γέμισε ο τόπος προφήτες του τέλους του κόσμου;
Έχουν τρελαθεί όλοι ρε γαμώτο;
Λίγη λογική ρε παιδιά....

"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."

AIONΜέλος
09/10/2003, 09:04:19
έτσι είναι nagual αλλά όταν τα λές σου λένε "εγώ είμαι θεομάχος"!
Καλό, δεν το είχα ξανακούσει...αλλά για φαντάσου το.. Αν ο Θεός είναι τα πάντα τότε περιλαμβάνει και τον εαυτό μας και αν είμαστε "θεομάχοι" τότε σίγουρα μαχόμαστε ένα κομμάτι του εαυτού μας.
Είδες διαφορές ? Αλλοι κοιτάνε να αγαπήσουν τον εαυτό τους και τον Θεό και άλλοι τον "μάχονται"...
Το λυπηρό είναι οτι οποιοδήποτε θέμα και να ανοίξουμε καταλήγουμε και μιλάμε για τους Εβραίους...έχει αρχίσει και γίνεται πολύ κουραστικό.

hrismigΜέλος
09/10/2003, 11:36:57

Γειά σας φίλοι μου. Κάτι συμβαίνει εδώ...όσο πάει και μ' αρέσει...για να δούμε...
φίλε nagual λες:

quote:

Είμαι Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος όπως και οι πρόγονοι μου τα τελευταία 1900 χρόνια .

Θα έλεγα τουλάχιστον 7000 χρόνια. Μήν ξεχνάς την σημασία της λέξης "ΕΛΛΗΝ".

Φίλε Tyaneas,
(που όλο και μ' αρέσεις!)
λες...

quote:

Ως προς εμενα δεν ειμαι εναντια στον Χριστιανισμο σε ολο του το κομματι αλλα ακομα και σε αυτα που συμφωνο ξερω οτι ειναι κλεμενα απο την Αρχαια Ελλαδα και αυτο με εξοργιζει ακομα περισσοτερο.

...Είσαι σίγουρος; Δεν θα μπορούσε να ήταν συνέχεια της Αρχαίας Ελλάδας και όχι κλοπή; Ποιός σου είπε ότι το Άγιο Πνεύμα τότε δεν υπήρχε; (Πιστεύω ότι τουλάχιστον στην ύπαρξή Του πιστεύεις και εσύ).
Γιατί πιστεύεις ότι οι σκοπιμότητες του σήμερα σε μία οργανωμένη κοινωνία - που σαφώς υπάρχουν - υπήρχαν και 2000 χρόνια πριν; Τότε η μόνη επικοινωνία που είχαν οι λαοί ήταν οι αγγελιοφόροι (άντε και κανένα περιστέρι) γιατί πιστεύεις ότι εκεί που "γεννήσανε" και σταυρώσανε τον Ιησού θα είχαν την πολυτέλεια να επινοήσουν κάτι τέτοιο για να κάνουν κακό στην Ελλάδα; Δεν το τραβάμε λίγο;

quote:
Τοτε φιλε μου γιατι εξομολογησαι σε αυτους?

Δηλαδή; Σε ποιούς εξομολογούμαι; Εσύ που ξέρεις έχεις δει ποτέ Χριστιανό να εξομολογείται σε ιερέα;
Καταλαβαίνω βέβαια τι θέλεις να πεις αλλά δεν περίμενα ότι μετά από τόση αναζήτηση θα μου έλεγες κάτι τέτοιο. Ξέρεις ότι η εξομολόγιση δεν είναι όπως την περιγράφει ο κόσμος. π.χ. είναι μία ΠΛΗΡΗΣ εξομολόγιση να πείς "Θεέ μου συγχώρεσέ με" και είναι μία ατελής εξομολόγιση να απαριθμίσεις 5000 αμαρτήματα χωρίς την συναίσθηση του σφάλματος! Ποιός σου είπε εσένα όμως ότι εγώ πάω σε "αυτούς"; Εγώ έχω βρεί τους "άλλους"!

Παρακάτω αναφέρεσε στους Αγίους της εκκλησίας μας. Πρώτα απ'όλα για να τους αγγίξουμε πρέπει να γνωρίζουμε τον ορισμό του "Άγιος". Στην συνέχεια εσύ που τα έζησες και λίγο πρέπει η κριτική που αναπτύσουμε να έχει λίγο από την καρδιά τους και δυστυχώς εμείς είμαστε πολύ μακριά για κάτι τέτοιο. Μήν ξεχνάς ότι οι προσευχές τους και μόνο είναι ο λόγος που μπορούμε να ελπίζουμε γιατί αν στηριχθούμε στις ικανότητές μας και στις προσπάθειές μας...την "βάψαμε" που λένε...

Τώρα στα επιμέρους...Για κάποιο λόγο δεν σου κάνουν κάποιοι Άγιοι...καλώς...γιατί ασχολήσαι; Αν όντως ήταν καλοί αργά ή γρήγορα θα το μάθεις. Αν πάλι ήταν κακοί τι πιστεύεις; Ότι ο Θεός θα τους κάνει Άγιους επειδή το είπαν οι "τάδε" ιερείς; Δηλαδή μου λες ότι ο Θεός περιμένει τις υποδείξεις μας!!!
Όσο για τα θαύματα...ΔΕΝ γίνονται ΑΠΟ τους Αγίους αλλά από τον Θεό. Από τους Αγίους ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ! Απλά πράγματα.
...και ναι...υπάρχουν Άγιοι - ουκ ολίγοι - που το σώμα τους δεν λιώνει. Αμφιβάλεις;

quote:

Εαν ενας Αλβανος απο αθεος η Μουσουλμανος γινει Χ.Ο αυτοματα εννοειτε ως αδερφος των Ελληνων.

Μείνε σε αυτό. Όλοι θεωρούντε παιδιά του Θεού και κατά συνέπεια αδέρφια μας. Γιατί όλοι είμαστε ΈΝΑ. (Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου).
Η εκκλησία δεν πήρε θέση ποτέ ενάντια σε κάποιο λαό. Γι' αυτό και δεν κάναμε ποτέ έναν κατακτητικό πόλεμο ή διεκδίκηση στην πρόσφατη ιστορία μας.
Κάνε το εξής απλό. Διάλεξε τον χειρότερο ιερέα. Πηγαινε κοντά του και ρώτα τον. "Οι μάρτυρες του Ιεχωβά είναι αδέρφια μας"; Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι πάει να πει Χριστιανός.

quote:

Το να ειναι λαθος του συγραφεα το αποκλειουμε δηλαδη???
Αρα αυτο σημαινει αν το αποδεχεσε οτι ο Αδαμ και η Ευα δεν ειναι πρωτοπλαστοι!

Ναι το αποκλύουμε. Όταν μιλάμε για Θεόπνευστο βιβλίο και το "λάθος" του συγγραφέα ΔΕΝ είναι λάθος. Τώρα σε ότι αφορά στον Αδάμ και στην Εύα και βέβαια είναι πρωτόπλαστοι. Όχι όμως οι πρώτοι άνθρωποι με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.

quote:

Το "Πιστευε,και μη ερευνα" το ξεχναμε???

Γιατί το λες αυτό; Δηλαδή ήταν αλλού το κόμμα και το μεταθέσανε; Αυτό δεν αποτελεί κακόπιστη κριτική; Το αρχαίο κείμενο δεν είχε κόμμα. Το κόμμα μπήκε όταν μεταφράστικε στα Ελληνικά. Πώς ξέρεις ότι το εννοούσαν έτσι; Πάντως μακάρι όλες οι απορείες σου να ήταν αυτό.

quote:
Προτιμω σαν Ελληνας να πιστευω οτι ειχανε το μυαλο μου οι προγονοι μου και ανακλαυψανε μονοι τους την πολεοδομια και δεν τους φυσηξε κανενας Διας τις γνωσεις.

Αν και αυτό που λες πηγάζει από το εγώ σου, σου λέω ότι δεν εννοούσα ότι ο Θεός έδωσε μυαλό στους ανθρώπους. Τέτοιο είχανε.

quote:

Προτιμω να διαβασω την κοσμογονια του Ησιοδου...Αλλωστε η Π.Διαθηκη μιλαει μονο για Εβραιους...

Να διαβάζεις ό,τι σου αρέσει περισσότερο. Θα ήταν λάθος να διαβάσεις κάτι που δεν σε εκφράζει. Αυτό σου μαυρίζει την καρδιά.
Το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης πάντως δεν μιλάει μόνο για τους Εβραίους. Αν έβλεπες λίγο πιο πριν την ιστορία θα καταλάβαινες ότι ξεκίνησε από τους Έλληνες. Μην ξεχνάς ότι οι Εβραίοι είναι πολέμιοι του Χριστιανισμού. Κάνε ένα συνδυασμό μέσα σου!

Στα παρακάτω που λές για παρέμβαση είναι σαφές ότι έχεις μπερδέψει το "παρεμβαίνω" με το "επιτρέπω". Όσο για τα δύο είδη "παρεμβάσεων" που λες το ένα δεν υφίσταται και το άλλο με ενοχλεί να το σκέφτομαι σήμερα. Αν το καταλάβω και εγώ θα σε ενημερώσω.

quote:
...ειμαι ανηψιος ηγουμενης ...Ειμουνα μεσα στο μαντρι φιλε απλα μια φορα βρηκα την πορτα ανοιχτη και ρισκαρα να βγω.Πιστευω στο οτι εκανα το σωστο.

...και εγώ έτσι πιστεύω. Ότι έκανες το σωστό. Όταν (και εάν) είσαι έτοιμος θα μπείς ξανά μέσα χωρίς να σε σπρώξει κανείς φίλε μου.
Είσαι όμορφος άνθρωπος...
Να είσαι πάντα καλά.

TyaneasΜέλος
09/10/2003, 14:53:33
nagual

quote:
Μάλιστα...
Δηλαδή εσύ διαβάζοντας τα ιερά βιβλία των Χριστιανών έχεις καταλήξει στο να υπερασπίζεσαι τον Εωσφόρο και να μάχεσαι τον Χριστό !
Δισεκατομύρια Χριστιανοί έχουν περάσει από τον πλανήτη και έχουν καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα...
Εχεις καταφέρει το ακατόρθωτο...

Ρωτησα εαν θελετε να το συζητησουμε στο topic που αναφερεις αλλα δεν πηρα απαντηση.οποτε ασε τα συμπερασματα αφου δεν εχεις ακουσει τη γνωμη μου και πως το τεκμηριωνω πανω στο συγκεκριμενο θεμα.

quote:
Δισεκατομύρια Χριστιανοί έχουν περάσει από τον πλανήτη

Ασε γιατι εδω θα με πιασουνε τα γελια.

quote:
Πότε τα διαβάσατε ; Διαβάσατε ολόκληρη την Βίβλο ή σας έχουν κάνει copy κάποια εδάφια και τα παρουσιάζεται ;
Και αν έχετε διαβάσει ολόκληρη την Βίβλο γιά ποιο σκοπό την διαβάσατε ;
Νομίζετε ότι την έχετε κατανοήσει ;
Δεν πήρατε τίποτε καλό από εκεί μέσα ;
Όλα αρνητικά τα είδατε ;

Δηλαδη το ποτε τα διαβασαμε ειναι το προβλημα?Τα διαβασαμε ενα καλοκαιρι,οκ?
Εγω προσωπικα ναι πιστευω οτι την εχω κατανοησει και εχω απαντησει στο εαν βρηκα καποια καλα μεσα σε αυτην.

quote:
Εσύ Tyanea λες ότι προτιμάς να διαβάσεις την κοσμογονία (αν και δεν υπάρχει κοσμογονία αλλά θεόγονια του Ησίοδου ) παρά την Π. Διαθήκη αν και έχεις αναφέρει ότι δεν πιστεύεις σε θεούς και δαίμονες .

Ναι δεν πιστευω σε θεους και δαιμονες,πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη την οποια δεν εχω προσδιορησει ακομα και με ενδιαφερει να την μαθω για να δω το ποιος με δημιουργησε,χωρις να με ενδιαφερει μεχρι να μαθω το προηγουμενο το ποιος δημιουργησε αυτη την ανωτερη δυναμη.
Προτιμω να διαβαζω Ησιοδο και τον κρινω και αυτον οπως και την Π.Διαθηκη,νομιζω οτι εχει γινει κατανοητο το οτι δεν πιστευω σε θεο η θεους.Σε ολα τα ιερα βιβλια βρισκω καλα και ασχημα και τα κρινω καταλληλα.

quote:
Ελα ευκαιρία να μου εξηγήσεις κάτι από Ησίοδο :

Θα μου βαλεις και βαθμο?
Συζητηση κανουμε οχι εξεταση.

quote:
Αυτά σου αρέσει να διαβάζεις Tyanea ; δυσιδαιμονίες και θεοφοβίες;

Εχω απαντησει σε αυτο,αλλα να μου κανεις την ερωτηση αυτη οταν θεωρεις ιερο σου βιβλια την Π.Διαθηκη νομιζω οτι δεν κολλαει καθολου.

quote:
Είμαι Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος όπως και οι πρόγονοι μου τα τελευταία 1900 χρόνια

Αν δεν κανω λαθος ο Ιουλιανος αυτοκρατορας του Βυζαντιου στο 12θεο πιστευε.
Αν τα παρουμε οπως τα λες 1900-2004 δηλαδη το 104μ.χ ειχαμε Χριστιανισμο στην Ελλαδα?
Να κανεις αιτηση στο παιδαγωγικο ινστιτουτο να τους ενημερωσεις γι αυτην την ανακαλυψη σου.
Θα τρελαθουμε τελειως σε λιγο μου φαινετε.

hrismig

quote:
Θα έλεγα τουλάχιστον 7000 χρόνια. Μήν ξεχνάς την σημασία της λέξης "ΕΛΛΗΝ".

Φερτε μου ενα ζουρλομανδυα γιατι σε λιγο θα ειμαι για το τρελαδικο.

quote:
Είσαι σίγουρος; Δεν θα μπορούσε να ήταν συνέχεια της Αρχαίας Ελλάδας και όχι κλοπή; Ποιός σου είπε ότι το Άγιο Πνεύμα τότε δεν υπήρχε; (Πιστεύω ότι τουλάχιστον στην ύπαρξή Του πιστεύεις και εσύ).

Πολυ κακη αντιγραφη ομως για να ειναι συνεχεια.Καλα στο Α.Πνευμα σαφως αυτο εννοειτε.Τελικα μαζι μιλαμε η μονος μου?

quote:
Εγώ έχω βρεί τους "άλλους"!

Ποιοι ειναι αυτοι?

quote:
Μήν ξεχνάς ότι οι προσευχές τους και μόνο είναι ο λόγος που μπορούμε να ελπίζουμε γιατί αν στηριχθούμε στις ικανότητές μας και στις προσπάθειές μας...την "βάψαμε" που λένε

Εδω ειναι που διαφερουμε φιλε.Τραβα εσυ να προσευχηθεις στην θαυματουργη εικονα ασε και τον οβολο σου στην Εκκλησια και περιμενε το θαυμα.Εγω βαζω τις ικανοτητες μου και δεν περιμενω την βοηθεια κανενος Αγιου.

quote:
Τώρα στα επιμέρους...Για κάποιο λόγο δεν σου κάνουν κάποιοι Άγιοι...καλώς...γιατί ασχολήσαι;

Αυτοι ασχοληθηκανε με εμενα πρωτοι και οταν λεω εμενα εννοω τους προγονους μου.Την Κυριακη της Ορθοδοξιας κανε μια βολτα απο μια εκκλησια και ακου την λειτουργια.Θα νιωσεις υπερηφανος σαν Ελλην Χ.Ο.
Μπροστα στα μουτρα σας,σας χλευαζουνε και εσεις προσκυνατε.

quote:
Μείνε σε αυτό. Όλοι θεωρούντε παιδιά του Θεού και κατά συνέπεια αδέρφια μας. Γιατί όλοι είμαστε ΈΝΑ. (Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου).
Η εκκλησία δεν πήρε θέση ποτέ ενάντια σε κάποιο λαό. Γι' αυτό και δεν κάναμε ποτέ έναν κατακτητικό πόλεμο ή διεκδίκηση στην πρόσφατη ιστορία μας.

Εμενα αδερφια μου ειναι οι Ελληνες οχι τα παιδια του Ιησου.
Οσο για τους πολεμους εχουμε διαβασει διαφορετικη ιστορια μου φαινετε.Το Βυζαντιο μονο αμυνοτανε ποτε δεν επιτεθηκε.

quote:
Τώρα σε ότι αφορά στον Αδάμ και στην Εύα και βέβαια είναι πρωτόπλαστοι. Όχι όμως οι πρώτοι άνθρωποι με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.

Οταν μου εξηγησεις ακριβως τι εννοεις τοτε θα συνεχισουμε την συζητηση εδω.

quote:
Το αρχαίο κείμενο δεν είχε κόμμα. Το κόμμα μπήκε όταν μεταφράστικε στα Ελληνικά. Πώς ξέρεις ότι το εννοούσαν έτσι; Πάντως μακάρι όλες οι απορείες σου να ήταν αυτό.

Κατι σαν την Πυθια ας πουμε?
Και ετσι και γιουβετσι.

quote:
Το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης πάντως δεν μιλάει μόνο για τους Εβραίους. Αν έβλεπες λίγο πιο πριν την ιστορία θα καταλάβαινες ότι ξεκίνησε από τους Έλληνες.

Η ιστορια ξεκινησε απο τους Ελληνες η η Π.Διαθηκη?

quote:
Μην ξεχνάς ότι οι Εβραίοι είναι πολέμιοι του Χριστιανισμού. Κάνε ένα συνδυασμό μέσα σου!

Ασε αυτο σηκωνει πολυ συζητηση.
Ρωτα ομως ενα παιδι στο Δημοτικο πως δημιουργηθηκε ο κοσμος και θα σου πει ολη την Εβραικη ιστορια απέξω.

quote:
Να είσαι πάντα καλά.

Και εσυ επισης.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

hrismigΜέλος
09/10/2003, 18:06:27
quote:

...Ασε γιατι εδω θα με πιασουνε τα γελια.

...Να κανεις αιτηση στο παιδαγωγικο ινστιτουτο να τους ενημερωσεις γι αυτην την ανακαλυψη σου.
...Φερτε μου ενα ζουρλομανδυα γιατι σε λιγο θα ειμαι για το τρελαδικο.
...Τελικα μαζι μιλαμε η μονος μου?
...Εδω ειναι που διαφερουμε φιλε.Τραβα εσυ να προσευχηθεις στην θαυματουργη εικονα ασε και τον οβολο σου στην Εκκλησια και περιμενε το θαυμα.
...Μπροστα στα μουτρα σας,σας χλευαζουνε και εσεις προσκυνατε.
...Εμενα αδερφια μου ειναι οι Ελληνες οχι τα παιδια του Ιησου.
...Κατι σαν την Πυθια ας πουμε?
Και ετσι και γιουβετσι.

Τι ειρωνία! Κρίμα...δεν πειράζει θα περιμένω...

TyaneasΜέλος
09/10/2003, 20:10:33
Hrismig οι απαντησεις μου σε ενοχλουν η απλα δεν εχεις να απαντησεις κατι σε αυτα που σου λεω???

Μου μιλας για Χριστιανους το 5000πχ στην Ελλαδα και σε ενοχλει το οτι γραφω οτι θα με τρελανετε και θα βαλω τα γελια?

Τεκμηριωσε αυτο που λες και που ξερεις οτι θα προκαλεσει εντυπωση για να μην σου απανταω ετσι.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

TyaneasΜέλος
09/10/2003, 20:14:07
quote:

Και αυτο σε ενοχλει???

Εσυ που εισαι Ελλην Χ.Ο σε θεωρω αδερφο μου γιατι εισαι Ελληνας και οχι Χ.Ο ακομα και στον πιο αγνωστο θεο να πιστευες αδερφο μου θα σε θεωρουσα απο την στιγμη που εισαι Ελληνας και μοχθεις για να παει ενα βημα μπροστα αυτος ο τοπος.

Αν δεν σου αρεσουνε οι απαντησεις μου τοτε πες μου τι ακριβως θελεις να σου γραφω για να εισαι ευχαριστημενος.

hrismigΜέλος
10/10/2003, 11:19:26

quote:

Και αυτο σε ενοχλει???

Ναι! Ξέρεις γιατί; Μπορεί να καμαρώνω γιατί έτυχε να γεννηθώ σε αυτή τη χώρα αλλά ΑΔΕΡΦΙΑ μου θεωρώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ανεξάρτητα από θρησκεία.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ' όλα φίλε μου είναι ότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν ενδιαφέρεσαι (και εσύ) να νοιώσεις την "αντίπερα όχθη". Θέλεις να σε καταλαβαίνουνε οι άλλοι - όπως σε καταλαβαίνω και εγώ γιατί αφουγκράζομαι τις όποιες ανυσηχίες σου - αλλά δεν είσαι έτοιμος να πληρώσεις το αντίτιμο. Δεν είσαι έτοιμος να νοιώσεις και εσύ πως ο συνανθρωπός σου αισθάνεται για τα ίδια πράγματα. Πως θα ακούσεις έτσι; Μόνο να δηλώνεις μπορείς.
Έχουμε όμως καιρό....δεν απελπίζομαι...

quote:
Αν δεν σου αρεσουνε οι απαντησεις μου τοτε πες μου τι ακριβως θελεις να σου γραφω για να εισαι ευχαριστημενος.

Θα είμαι ευχαριστημένος αν φανταστείς ότι στην άλλη "γραμμή" δεν βρίσκεται ο ξένος hrismig ή nagual, αλλά ο γνωστός αδερφός σου. Έτσι θα του μίλαγες; Σκέψου το...
χαιρετώ σε...

10/10/2003, 12:02:49
hrismig

ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ…..ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ «ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!

Ο «Ιησούς» που φαντάζεστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Οι μεγάλοι ιστορικοί των δύο πρώτων αιώνων ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ! Όλα τα βιβλία που έχουνε γραφτεί για το πρόσωπο του έχουνε ένα κοινό σημείο: σχετίζονται με μία ιδεατή προσωπικότητα για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!

Εξάλλου, οι ίδιοι οι πλαστογράφοι-μοναχοί που κατασκεύασαν στα άθλια υπόγεια τους το πρόσωπο του «Χριστού», το ομολογούν «πλαγίως»: συντάσσοντας το σύγγραμμα που μας έγινε γνωστό ως Κ.Διαθήκη και χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «ευαγγελιστής Ιωάννης» μας πληροφορούνε στο τελευταίο εδάφιο ότι ….« υπάρχουν επίσης πολλά άλλα πράγματα που έκανε ο Ιησούς τα οποία εάν γραφτούν όλα, υποθέτω ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να χωρέσει τα βιβλία που θα έπρεπε να γραφτούν» (21,25)

Επομένως, άσε ΚΑΙ ΕΣΥ ελεύθερη την φαντασία σου όπως ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ. Ότι θελήσεις θα το βρεις. Ακόμη και αν δεν υπάρχει ακόμη αυτό που ψάχνεις, σίγουρα θα βρεθεί σύντομα μία ακόμη….επιστολή του Πουβλίου Λεντούλου!

Όμως αντί να τυραννάτε το μυαλό σας με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, γιατί δεν ασχολείστε ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Αντί να ψάχνετε ψήλους στα άχυρα περί ενός φανταστικού Θεοσοφιστή, ψάξτε λίγο παραπέρα και θα βρείτε π.χ. τον Έλληνα Θεοσοφιστή Απολλώνιο Τυανέα.

Αντί να αναμασάτε τα πλαστογραφημένα και χιλιοραμμένα κείμενα των μοναχών που σας πουλάνε με τα «εύηχα βιβλικόφερτα ονόματα», γιατί δεν κοιτάτε τα ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ?

Όπως γράφει και ο Fauste, ο μεγάλος Μανιχαϊστής του 3ου μ.Χ. αιώνα …«καθένας γνωρίζει ότι τα Ευαγγέλια δεν γράφτηκαν ούτε από τον Ιησού, ούτε από τους αποστόλους του, αλλά πολύ μετά από αυτούς από κάποια άγνωστα πρόσωπα οι οποίοι κρίνοντας ορθά ότι δύσκολα θα γινόντουσαν πιστευτοί, καθώς διηγιόντουσαν πράγματα που δεν είχαν δει οι ίδιοι, κυκλοφόρησαν τις διηγήσεις τους με τα ονόματα των αποστόλων ή μαθητών».

Επομένως ένα έχω να πω: σοβαρευτείτε διότι δεν μιλάτε ούτε σε κανένα κατηχητικό σχολειό αλλά ούτε και ζούμε στο τρισάθλιο Βυζάντιο των Χριστιανοταλιμπάν!

hrismigΜέλος
10/10/2003, 12:30:20
quote:

π.χ. τον Έλληνα Θεοσοφιστή Απολλώνιο Τυανέα.

Ποιός είναι αυτός; Υπήρξε; Βρε μην τρως ότι σου σερβίρουν! Ξύπνα!!!
(Καταλαβαίνεις τι κάνεις;)

10/10/2003, 12:57:08
ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ…..

Η λατρεία του Μίθρα…..

να «υπενθυμίσουμε» στους ένθερμους οπαδούς της Κωνσταντίνειας Χριστολογίας ορισμένα δρώμενα που ελάμβαναν χώρα στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ΠΡΙΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ…..

Η πρώτη ιστορικά βεβαιωμένη ένδειξη της λατρείας του Θεού Μίθρα ανάγεται στον 14ο αιώνα π.χ. και το τελευταίο χειρόγραφο όπου γίνεται λόγος για τον Μίθρα στον δυτικό κόσμο χρονολογείται από τον 5ο αιώνα μ.Χ.

Η εξαφάνιση της λατρείας του συμπίπτει (?) με τα μέτρα ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΡΩΜΑΙΟΙ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ύστερα από (Θεϊκές!) υποδείξεις των πατέρων της Εκκλησίας (επίσης Ρωμαίοι!) εναντίον οποιουδήποτε δεν ήταν χριστιανός και μάλιστα ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! (όχι παίζουμε)

Η λατρεία του Μίθρα είχε εισαχθεί επίσημα στη Ρώμη το 181π.χ. και στη συνέχεια κέρδισε την αυτοκρατορική εύνοια. Ο Κόμμοδος, ο Διοκλητιανός, ο Γαλέριος, ο Λύκινος, ο Ιουλιανός, ο Αυρήλιος, όλοι αυτοί υπήρξαν θερμοί λάτρεις του Μίθρα. Βεβαίως λάτρης του Μίθρα ήτανε ΚΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ «ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ» ΜΕΓΑΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!

Η γέννηση του Μίθρα εορτάζονταν για αιώνες στην αυτοκρατορία ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ……

Ο Μίθρας γεννήθηκε ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ. Στη γέννηση του ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΒΟΣΚΟΙ. Ήταν ο Θεϊκός τοξότης που σκοτώνει με τα βέλη του τα όντα του Κακού.

Κατά την τελετουργία ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ συναντάμε την παρακάτω εκπληκτική φράση: «Αυτός που δεν θα φάει από το σώμα μου και δεν θα πιει από το αίμα μου έτσι ώστε να ταυτιστεί μαζί μου και εγώ μαζί του, δεν θα λάβει την Σωτηρία…(Martin Vermaseren «Μίθρας» σελ.86)

ΜΑΓΟΙ ήρθαν από μακριά και προσκύνησαν το Θεϊκό βρέφος κατά την γέννηση του. Οι μάγοι προσκύνησαν τον Μίθρα ως ιερείς του Ζαρατούστρα διότι ο Μίθρας ήταν η ενσάρκωση του Ζαρατούστρα. (δηλαδή είναι Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…..)
Επίσης, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ και ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ. Την τρίτη ημέρα ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ……

Όταν οι χριστιανοί της Κωνσταντίνειας Χριστολογίας άρχισαν να ανακαλύπτουν τα κείμενα της μιθραϊκής θρησκείας ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ! (…τι άλλο να έκαμναν δηλαδή?)
ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ Ο ΤΕΡΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ (!) ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Οι «σύγχρονοι Τρτυλιανοί» του τύπου hrismig, AION κτλ. διακηρύττουνε σήμερα τα ίδια: ….προ Χριστού χριστιανοί, 5000 χρόνια πριν χριστιανοί, Έλληνες γράψανε την Π.Διαθήκη, και γενικά ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ!

Αν στην παραπάνω σάλτσα προσθέσετε και λίγα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ……έχετε περίπου την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

hismig, φάε εσύ φίλε μου το συνοθύλευμα που προσκυνάς και άσε τους άλλους να βρούνε τον δρόμο προς ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ.

Shalom!