- Κατασκευάζοντας τη «θρησκεία» - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Και οι δυο σας έχετε προσφέρει πάρα πολλά, ο καθένας στο κομμάτι που υποστηρίζει (γνωρίζει κ’ πιστεύει), τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας μας εδώ μέσα έχει την ικανότητα να κρίνει και να λαμβάνει τα ερεθίσματα (γνώση) πάντα βάση της προσωπικής του έρευνας.
trexagireve προσωπικά θα συμφωνήσω με αυτά που λέει ο IndustrialAngel, δηλαδή τέλειο «δημιούργημα» δεν υπάρχει, ακόμα και σε πνευματικό (νοητικό) επίπεδο ο άνθρωπος έχει πολλά «προβλήματα» που πρέπει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε..![]()
Ακόμα και η εξίσωση που κάνεις.. άνθρωπος = θεός.. είναι προβληματική, γιατί προσπαθείς να αντιληφθείς, να περιγράψεις, ίσως και να μειώσεις για κάποιους το ακατάληπτο ανώτατο Ον (θεός).
ο Θεός είναι "ακατάληπτος και μόνο ένα μπορούμε να καταλάβουμε γι' αυτόν, την ακαταληψία του". - Ιωάννης Δαμασκηνός

Δεν έχω πει ποτέ ότι τα ξέρω όλα και είμαι από τους λίγους Έλληνες που δεν κάνουν διάλογο για να επιβάλουν την αποψάρα τους στους άλλους αλλά για να ανταλλάξω ιδέες. ΟΜΩΣ δεν ανέχομαι την ασέβεια και την υπεροψία. Στο μπλαζέ υφάκι του ξερόλα τρέχα απαντάω ανάλογα, όπως αν συναντήσεις ένα ανθρωποφάγο στο δρόμο δε θα αντιδράσεις και εσύ ανάλογα; Ο άνθρωπος ο "δημοκράτης" μέχρι ότι δεν έχω δικαίωμα να τον αμφισβητώ έχει πει και η πλάκα είναι ότι οι περισσότερες επιθέσεις μου στρέφονται ενάντια στις ιδέες του με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι προσωπικά μέχρι που με έβγαλε εκτός εαυτού. Και μη σου πω ότι είμαι και αρκετά κόσμιος μαζί του αν λάβεις υπόψιν σου ότι ενσαρκώνει τον πιο σιχαμερό(για μένα τουλάχιστον) συντηριτισμό.
Στο θέμα μας τώρα, ακριβώς, τα περί τελειότητας του ανθρώπινου σώματος ή πνεύματος ή του κόσμου είναι αστεία. Ακόμα και από τη θεολογική σκοπιά της πάσχει η προσέγγιση, αν ο κόσμος είναι ήδη τέλειος τότε τι αξία έχει ο παράδεισος;
Edited by - IndustrialAngel on 17/04/2010 22:44:47
quote:
Στο μπλαζέ υφάκι του ξερόλα τρέχα απαντάω ανάλογα, όπως αν συναντήσεις ένα ανθρωποφάγο στο δρόμο δε θα αντιδράσεις και εσύ ανάλογα;
Φίλε μου IndustrialAngel σχεδόν όλοι μας έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση, να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο trexagireve.![]()
Όλοι μας κρίναμε, μας έκριναν, ανταλλάξαμε εε.. φιλοφρονήσεις![]()
ολα αυτά μέσα στη σφαίρα του επιτρεπτού.
Λίγο πιο μαλακά και στους δύο σας.
Και εγώ αλλα του λέω, αλλα καταλαβαίνει και μου λέει οτι δεν καταλαβαίνω εγώ. Τι να τον κάνουμε trexagireve είναι. Δεν είναι τυχαίο το όνομα που διάλεξε!!![]()
ΥΓ Βαγγέλη μην παρεξηγηθείς πάλι..![]()
Θέλετε σόλο την παράσταση και σας χαλάμε την σκηνή...
Γιατί,άλλως, θα σας έλεγα απλά,"άντε ρε ...εξωγήινοι,που δεν ξέρετε πως δειχνετε περίεργοι και παράλογοι"...
Αλλά,απο Πάντσο Βιλα πάσχουμε, να τους συμμαζεύουν...
είσαι άλλα αντι άλλων, ούτως ή άλλως....Τι πίνεις;
Καμμιά αλλαγή , αντίθετα "διολίσθησε" ακόμα περισσότερο , αποδεικνύοντας ότι όλα όσα πιστεύει και "προτάσσει" ως αληθή , δεν είναι τίποτα περισσοτερο απο "άνθρακες"...δεν πείθουν κανένα αλλα το κυριότερο δεν "πείθουν" και δεν νοηματοδοτούν τον ίδιο , αντίθετα απαξιώνονται -αυτά- και απαξιώνεται και ο ίδιος!
Επιπλέον , έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα όσα ισχυριζόμουν -τόσο καιρό- με τον πιο διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο..
Κρίμα , διότι αν ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που προσανατολίζεται και κύριο σκοπό έχει την εσωτερική καλλιέργεια και αρμονία -όπως αφήνει να εννοηθεί τουλάχιστον..- προβαίνει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και τοποθετήσεις , το μόνο που κάνει - το ξανα-επαναλαμβάνω - είναι να ευτελίζει τον ίδιο του τον εαυτό αλλα και όσα προβάλλει ως αληθή!
Όλοι υποστήκαμε την ζοφερή παρουσία του , παρ'ολ'αυτά ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα συνετισθεί και θα φερθεί τουλάχιστον ως ενήλικας ή έστω "κρατώντας τους τύπους"...ήλπιζα ότι θα λογικευθεί και θα αρχίσει να μαθαίνει και να διορθώνεται -τουλάχιστον - στην συμπεριφορά του...φρούδες ελπίδες !!!
Ο φίλος Ευαγγελος βαδίζει με φρενήρη ταχύτητα στην "μαύρη τρύπα" που τον έχει οδηγήσει η πίστη του , στο εν φαντασία ευρισκόμενο κεφαλι του...
soul
Γι αυτό, πριν αρχίσεις πάλι,τις ζήλιες, επειδή εδώ δεν είναι κουτσομπολίστικο σάιτ, άλλαξε σάιτ, για να βρεις την υγεία σου...
Πόσοι όμως ξέρουν ότι μας απαγορεύουνε την εκμετάλλευσή του?
Εμμέσως λέγοντας ότι είναι ζημιογόνα η εξόρυξη γιατί το πετρέλαιο δεν είναι αρκετό... ή και άμεσα ασκώντας πιέσεις στην αρχή του κράτους...

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ
ΗΡΩΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΕΘΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ
ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΗΡΩΙΝΗ...
quote:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ
ΗΡΩΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΕΘΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ
ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΗΡΩΙΝΗ...
να δειτε που καποιοι θα ριξουν την ευθυνη για το πρόβλημα των ναρκωτικων στον αλβανο-εβραιο-τουρκικο-σιωνιστικο-ευρωπαικο-αμερικανικο δακτυλο!
τελος παντων, καλό χειμώνα να έχουμε!
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
το προβλημα των ναρκωτικων ,ειναι τεραστιο,σιγουρα θα πρεπει να ανοιχτει ενα ολοκληρο θεμα για αυτο.
ΠΑΝ , λυπαμαι που εζησες αυτην την ασχημη εμπειρια , ας ευχηθουμε να μειωθουν οι χρηστες και οι θανατοι,αλλα για να γινει αυτο πρεπει να φτιαχτει η παιδεια και αλλα πολλα στην πατριδα μας.
και μην ζητας συγνωμη,ειναι ευχαριστο να εισαι στην παρεα μας:)))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 28/08/2003 15:21:28
Edited by - manos on 28/08/2003 15:22:37
quote:
Εμμέσως λέγοντας ότι είναι ζημιογόνα η εξόρυξη γιατί το πετρέλαιο δεν είναι αρκετό... ή και άμεσα ασκώντας πιέσεις στην αρχή του κράτους...

Μιά βουτιά στα δροσερά νερά της συμφωνίας
http://www.kethi.gr/greek/statistika/Apasxolisi/APOGRAFI_01.htm
http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=45
προσεξτε τις διακυμανσεις και βγαλτε τα συμπερασματα σας :)))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας