- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
strangerz2 -Ξέρεις δέν είναι και το ποιό εύκολο να ψάξω μέσα σε δεκάδες θέματα και εκατοντάδες μηνύματα,δέν έχω χρόνο.
Σε μια φάση, μιλούσα μεταφορικά και έλεγα οτι για να καταλάβουμε το υπερφυσικό(που δέν είναι καθόλου υπερφυσικό) χρειάζεται ένας "κβαντικός" τρόπος σκέψης και όχι ένας ντετερμηνιστικός.Δηλαδή πιό ελεύθερος απο παλιές προκαταλήψεις.Και εσύ είχες κοροιδέψει μαζί με τους άλλους,λέγοντας "κβαντική σαλάτα" "κβαντικό φαγητό" και δέν θυμάμαι τί άλλο.
Οκ,μπορεί να το είχες πεί αστειευόμενος,το θέμα είναι όμως οτι αφήνεις τους άλλους να κοροιδεύουν,επειδή και εσύ το ίδιο πιστεύεις,άρα αυτό σε κάνει συνένοχο,γιατί ώς συντονιστής έχεις ευθύνη να μοιράσεις τα πράγματα στην μέση και όχι να παίρνεις κάποιο μέρος.Αυτή είναι η άποψη μου.
Ως συντονιστής strangerz2 έχω ευθύνη πάνω από όλα να είμαι αληθινός στον εαυτό μου, στις απόψεις μου και στα πιστεύω μου και σε κάθε τι που θα υποστηρίξω και θα πάρω το μέρος κάποιου (όπως λες) θα είναι γιατί το γνωρίζω μέσα από αποδεδειγμένα (επιστημονικά) στοιχεία, αλλά ακόμα και αν κάποια φορά κάνω κάποιο λάθος έχω το θάρρος να ζητήσω συγγνώμη, πράγμα που έχει γίνει..![]()
Εκτός βέβαια και αν μιλάμε καθαρά για θέματα που έχουν το μεταφυσικό, εσωτεριστικό στοιχείο, που δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις παρακολουθήσει παλιά θέματα…![]()
Όσο για αυτό που αναφέρεσαι, ότι δηλαδή είχα κοροϊδέψει, ξαναδιάβασε το απόσπασμα για να το ξαναθυμηθείς…!!!
quote:
elo -Έξαλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε και πως ο «εσωτερισμός» έχει χρησιμοποιήσει (με κάθε τρόπο) πολλά από αυτά που έλεγε και λέει η επιστήμη, ειδικά πάνω στην κβαντομηχανική..
Πχ, Κβαντική Θεοσοφία, Κβαντική Μαγεία, Κβαντική Παραφυσική, Κβαντική Μεταφυσική.. κλπ

quote:
Το να ζήσει κάποιος φίλε μου strangerz2 μια διαγραφή δεν είναι κάτι το απλό. Ούτε για αυτόν που θα διαγραφεί, ούτε απο αυτόν που θα τον διαγράψει αλλά ούτε και αυτούς θα βιώσουν την όλη αυτή διαδικασία.
Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν για κανέναν να διαγραφεί πχ ο τρεχαγύρευε ή ο intustrialanagel επειδή λέει μπαρούφες ή επειδή ειρωνεύεται ή οτιδήποτε αλλο ούτε μπορεί κάποιος να του απαγορεύσει να λέει τη γνώμη του ή την άποψη του. Εστω και αν αυτή ειναι ηλίθια.
Κάποιοι μπαίνουν μόνο για να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν σε αυτά που πιστεύουν οι ίδιοι με το έτσι θέλω.Και πάνω σε αυτήν την προσπάθεια θα ξεφύγουν.Τί να κάνουμε όμως?Ανθρώπινοι είναι οι καυγάδες,αλλά καταντάει κουραστικό και ανούσιο να τους βλέπεις συνέχεια.Συμφωνώ οτι δέν μπορείς να τους διαγράψεις έτσι απλά,τουλάχιστον όμως μια παρατήρηση,κάτι,που να δείχνει οτι υπάρχει ακόμα άμυνα στο σύστημα.
Edited by - strangerz2 on 16/07/2010 09:24:26
quote:Κατά πρώτον σε ευχαριστώ για την ανάλυση του όρου "πρόταση"… [Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτε, γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δείχνουμε σε κάποιους κάτι που οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ...
]
Και κατά δεύτερον τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό το απόσπασμα και μου κάνεις ολόκληρη ανάλυση… ? [ Μπαρδόν ;! Ποιος σου είπε πως δεν καταλαβαίνω ;
]
Αλλά ακόμα και αν δεν συμφωνούσες όταν σου έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα ο Διαχειριστής, γιατί δεν εξέφρασες την αντίρρηση σου τότε, αλλά συμφώνησες …!!! [ Γιατί ήθελα να δω κάτι
... what's the problem my friend ?
]
Ξέρεις συνηθίζεται στους περισσότερους ανθρώπους όταν δεν συμφωνούμε με κάτι να εκφράζουμε την διαφωνία μας και να μην δεχόμαστε κάθε τι που νοιώθουμε ότι μας καταπιέζει, ειδικότερα όταν έχει να κάνει με το δικαίωμα του λόγου, το μοναδικό δικαίωμα που ακόμα δεν μας έχουν στερήσει…!!! [ Ε, 'ντάξει, μπορεί στους περισσότερους ανθρώπους να συνηθίζεται, σε μένα δεν συνηθίζεται, ποιο το πρόβλημα ;
]
Εκτός και αν βέβαια σου αρέσει να δημιουργείς "προσωπικότητες" μέσα σου… [ Μέσα μου κάνω ότι θέλω
]
Σ΄ ευχαριστώ για την διόρθωση του ορθογραφικού μου λάθους, όπως και για το κόκκινο Bold, τουλάχιστον βλέπω και κάτι που είσαι ικανός, να διορθώνεις τα λάθη μου [ Παρακαλώ, σου είπα, δεν κάνει τίποτε, γι' αυτό είμαι εδώ, για να διορθώνω τα λάθη σου
]
Edited by - zip on 16/07/2010 10:21:12
quote:
allzzaroΑπο οτι αντιλαμβάνεσαι είπες βαριές κουβέντες και απευθύνθηκες σε ολα τα μέλη του esoterica συμπεριλαμβανομένου και εμένα.
Δεν εννοούσα εσένα. Εσύ εξαιρείσαι. Εντάξει, εσύ δεν είσαι καριόλης και δεν θα κατουρίσω στον τάφο σου. Επίσης, δεν αναφερόμουν στην οικογένειά σου.
Edited by - zip on 16/07/2010 10:07:23

-Zip,αυτά που γράφεις,πώς τα γράφεις?Απο πού σου έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις?Πού την βρίσκεις τόση έμπνευση?
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στο τελευταίο μήνυμα,μπράβο σου γιατί είσαι ο μόνος που είχες τα κότσια να μιλήσεις τόσο ξεκάθαρα.
=================================================================
Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος άλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω φίλε μου...
Την βωμολοχία του εξαιρέτου αυτού σαυροειδούς την εκλαμβάνεις ως "κότσια" όπως αναφέρεις...και μάλιστα αποδίδεις και τιμές στο εν λόγω "ον"..."μπράβο" του λές..!
Και μάλιστα , όπως αναφέρεις .... απορείς για την μεγάλη έμπνευσή του αλλα και τις σκέψεις του τις τόσο ποιητικές...!
Συντάσσεσαι μαζί του λοιπόν και τον χρησιμοποιείς ως "φορέα έκφρασής" σου...
-Έρχεσαι όμως κατόπιν και στηλιτεύεις συμπεριφορές άλλων , που στο κάτω κάτω επρόκειτο για απαντήσεις σε προσβολές του "μαγουλάκια"...!
Αυτό αποτελεί τον ορισμό της Υποκρισίας φίλε μου και του οποίου εκφραστής είσαι σύ ... !
Και προσωπικά ξέρεις ποιά εντύπωση μου δημιουργεί αυτό???
Ότι ήσασταν προ-συνεννοημένοι , αυτό προσωπικά αντιλαμβάνομαι και επειδή εγώ έχω τα κότσια το ΛΕΩ ΕΥΘΕΩΣ!
Πώς να ερμηνεύσω αλλοιώς την εν γένει στάση σου , την επιλεκτική..???
Σαν βρίζει κάποιος και σε εκφράζει , του αποδίδεις τιμές και "κότσια" και σαν κάποιοι ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ...είναι υβριστές..!
Προσωπικά δεν με πείθεις , έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράματα και με τον τρόπο που τοποθετήθηκες , ως "ουρίτσα" της κολοβής σαυρούλας μου "κάνεις"...μπορεί να κάνω λάθος...πάντως συγγνώμη δεν πρόκειται να σου ζητήσω ακόμα και αν αποδειχθεί ότι έτσι δεν είναι..!
Δυό μέτρα και δυό σταθμά , δεν νοούνται φίλε μου..!
Όσο για την έμπνευση και που την βρίσκει -η παχουλή/κολοβή Σαυρούλα-... άστο καλύτερα ... να μην αναφερθώ σε αυτό..!
Προσωπικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου , σε όλη την ομάδα του "Esoterica" για τον τρόπο που χειρίσθηκαν το εν λόγω συμβάν και την "υπομονή" που επεδειξαν...Μολονότι ειλικρινά δεν περιμένω το ίδιο να κάνουν εκείνοι σε μένα και αυτό διότι πραγματικά "ξέφυγα" , μα δεν το μετανοιώνω...αντίθετα αισθάνομαι υπέροχα!
Εξ'αλλου υπάρχει και ο "Εαρινός άνεμος" που είναι κάποιες φορές λιγάκι "μανιασμένος"...η άλλη όψη του..![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Εαρινέ, τι έγινε ; Καλό το έμενταλ ;;;
Με πρόλαβε η Σαυρούλα και το έφαγε όλο...το Έμενταλ..!
Τι χαμπάρια???

Ας προχωρήσω σε φιλάκια...![]()

quote:
Εαρινόςπάντως συγγνώμη δεν πρόκειται να σου ζητήσω ακόμα και αν αποδειχθεί ότι έτσι δεν είναι..!
Η "συγνώμη" είναι κακή λέξη, τζιζ κακά, να μην την λες ποτέ!
Βασικά, μ' αυτό που λες τώρα, δείχνεις την επικών διαστάσεων μαλακία σου ... εύγε ρε τρισιμπιμ τσιριμπόμ, συγχαρητήρια !
Φιλάκια, φιλάκια / στα γλυκά σου τα μπουτάκια ...
θες άλλο τυράκι ; Να σου φέρω ;
Σε κοροϊδεύουΜΕ ρε μοσχάαααρρρριιιιι, χαχαχαχαχαχα!
Edited by - zip on 16/07/2010 11:08:34
quote:quote:
Εαρινόςπάντως συγγνώμη δεν πρόκειται να σου ζητήσω ακόμα και αν αποδειχθεί ότι έτσι δεν είναι..!
Η "συγνώμη" είναι κακή λέξη, τζιζ κακά, να μην την λες ποτέ!
Βασικά, μ' αυτό που λες τώρα, δείχνεις την επικών διαστάσεων μαλακία σου ... εύγε ρε τρισιμπιμ τσιριμπόμ, συγχαρητήρια !
Φιλάκια, φιλάκια / στα γλυκά σου τα μπουτάκια ...
Edited by - zip on 16/07/2010 11:03:47
Τώρα ηρέμησα , τίποτα δεν άλλαξε και ανησύχησα προς στιγμήν Μαγουλάκια..!
Όλα καλά στο σπίτι???

quote:
Μια χαρά !!!, στο δικό σου ; Η μανούλα σου εντάξει ;
Πώς πάνε τα μαγουλάκια σου...???
Τα φροντίζεις???

quote:
...Πολύ γλείψιμο ρε παιδι μου.....Πολύ γλείψιμο....Γλυφιτζούρι, έχεις βρε ζιπ στο χέρι σου, ή τίποτε άλλο;...
Λουκουμάκι...![]()
Τον πνίγει όμως η λουκουμό-σκονη...
..και βρίζει το λουκούμι..![]()

Ο Ζιπ,τώρα, θέλει να δείξει μεταμέλεια και γλείφει, ή νομίζει, ότι έπιασε το κόλπο του και κατάφερε να τραβήξει πάλι την προσοχή, που ειχε χάσει;...
quote:
Εγώ έχω μια απορία...
Ο Ζιπ,τώρα, θέλει να δείξει μεταμέλεια και γλείφει, ή νομίζει, ότι έπιασε το κόλπο του και κατάφερε να τραβήξει πάλι την προσοχή, που ειχε χάσει;...
Τίποτ'απ'ολ'αυτά .... το λουκούμι φταίει....το μπέρδεψε με Έμενταλ..!

Σε κοροϊδεύουΜΕ ρε μοσχάαααρρρριιιιι, χαχαχαχαχαχα!
Κοιτάζεται στο καθρέπτη και μοσχάρια βλέπει..."εκτελωνισμένα"!!!
Εκ-τελωνισμένη ασυναρτησία.."Παυλίτος" Co!!!

quote:
Καλημέρα Zip…
Elo "εν-ίσταμαι"!
Τον αποκαλείς "Zip"..???