ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι νέοι βρίσκουν πιο εύκολα σεξ παρά αγάπη! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Οι νέοι βρίσκουν πιο εύκολα σεξ παρά αγάπη! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αστροψυχή31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/07/2005, 18:22:29
Εχω ζήσει τα εφηβικά και νεανικά μου χρόνια τη δεκαετία του '80 που ήταν πολύ ρομαντικά και πιστεύω αγόρια και κορίτσια αγαπούσαμε λιγότερο "αιχμηρά" οι μεν τους δε. Σήμερα βλέπω να βασιλεύει μία κακή, επιθετική ενέργεια ανάμεσα στους νέους άντρες και στις νέες γυναίκες (ειδικά αν δεν ανήκεις στην παρέα τους και είσαι "ξένος")!

Κάθομαι τα βράδυα σε ένα κεντρικό συνοικιακό περίπτερο και τα λέμε με ένα φιλαράκι. Ειδικά Παρασκευή και Σάββατο βράδυ βγαίνουν λεφούσι οι ωραίες γυναίκες, εντυπωσιακά στολισμένες - και χωρίς να κρύβουν και πολλά από το σώμα τους. Παίρνουν τσιγάρα κ.λ.π. για τα κλαμπ. Ε, οι ίδιες αυτές κοπέλες επιστρέφουν στο περίπτερο το βράδυ μόνες τους. Από την άλλη, κοντά στο περίπτερο μαζεύονται καμιά 10 -15 παιδιά τα βράδυα και τα λένε. Είναι 20-25 χρονών και όλοι τους είναι μπακούρια! Μου λένε ότι κάνουν περιστασιακά σεξ, ακόμη και με κάποιες κοπέλες της γειτονιάς που εγώ τις βλέπω κάπως απόμακρες,αλλά παρόλα αυτά μου λένε ότι οι κοπέλες είναι γενικά απαιτητικές και δεν δένει εύκολα σχέση μαζί τους!

Ετσι τόσο οι κοπέλες όσο και οι νέοι μένουν για μεγάλα διαστήματα μόνοι τους και μπακούρηδες!

Λίγο παλαιότερα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Πρώτα απ' όλα δεν υπήρχε η σημερινή εχθρότητα αντρών - γυναικών, τουλάχιστον όχι στο σημερινό βαθμό (τις γυναίκες τις θεωρούσαμε τότε αδελφές μας)!
Υστερα, τότε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις σεξ αλλά σχετικά εύκολο να τα "φτιάξεις" με μία κοπέλα (αν την περίμενες μέσα στο αγιάζι έξω από το φροντιστήριο της)!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει φοβερά! Μπορεί και να μεγάλωσα εγώ τελικά, αλλά νιώθω την εποχή μας να είναι αντι-ερωτική. Σεξιστική ναι, αλλά όχι ερωτική! Ας την κάνουμε όσο πιο ερωτική μπορούμε!

Αστροψυχή

AllienΜέλος
19/07/2005, 18:59:44
Σωστό. Ας λάβουμε υπόψη μας και μερικές σημαντικές αλλαγές που έχουν επέλθει:

1) Οι γυναίκες δεν είναι πια θεούσες όπως στο παρελθόν
2) Έχουν αρχίσει (οι γυναίκες) και αναλαμβάνουν σημαντικούς κοινωνικούς ρόλους, γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια ίσως σε πολλούς άνδρες, που παραδοσιακά αποτελούσαν τον ισχυρό οικονομικό και κοινωνικό πόλο
3) Οι άνδρες μπορούν και βρίσκουν εύκολα το σεξ (λόγω ίσως αλλοδαπών γυναικών) και επομένως δεν προσπαθούν όσο πρέπει για να κατακτήσουν μια γυναίκα
4) Γυναίκες και άνδρες έχουν πολλές οικονομικές απαιτήσεις
5) Η επικοινωνία ανδρών-γυναικών έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας διαπολιτισμικής επικοινωνίας (δηλ. δεν υπάρχει επικοινωνία!)
6) Οι γυναίκες είναι επιφανειακές και υποκριτικές και συχνά αποφασίζουν με βάση ωφελιμιστικά κριτήρια (αστείο!)

Α.

Smokin_7Μέλος
20/07/2005, 15:43:41
Οι γυναίκες τώρα δέν έχουν πια πολυ λιγα απόκρυφα σημεία το καλοκαίρι.
Ιδιαίτερα οι προκλητικότερες νομίζουν οτι κάποιοι άντρες με την εμφανιση τους τις βλέπουν σα σεξουαλικο εργαλείο.
Αρα γινονται όλο και περισσοτερο καχύποπτες και απρόσιτες.
20/07/2005, 20:27:44
quote:

Λίγο παλαιότερα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Πρώτα απ' όλα δεν υπήρχε η σημερινή εχθρότητα αντρών - γυναικών, τουλάχιστον όχι στο σημερινό βαθμό (τις γυναίκες τις θεωρούσαμε τότε αδελφές μας)!
Υστερα, τότε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις σεξ αλλά σχετικά εύκολο να τα "φτιάξεις" με μία κοπέλα (αν την περίμενες μέσα στο αγιάζι έξω από το φροντιστήριο της)!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει φοβερά! Μπορεί και να μεγάλωσα εγώ τελικά, αλλά νιώθω την εποχή μας να είναι αντι-ερωτική. Σεξιστική ναι, αλλά όχι ερωτική! Ας την κάνουμε όσο πιο ερωτική μπορούμε!

Αστροψυχή

Ωραίο θέμα ΑΣΤΡΟΨΥΧΗ. Ναι αλλάξανε ίσως τα πράγματα. Δεν ξέρω αν η εποχή είναι αντι-ερωτικότατη, αυτό που ξέρω και βιώνω είναι. ΄Αλλο σεξ, άλλο έρωτας άλλο αγάπη άλλο τρέλλα.
Στους δύσκολους αυτούς καιρούς κάποιος μου είπε πως μετράνε δυό πράγματα σε μιά σχέση. Η καρδιά και το μυαλό. Πολλοί δεν το βλέπουν δεν το αισθάνονται δεν το αντιλαμβάνονται έτσι. ΄Ολα γίνονται βιαστικά δίχως θέρμη και γλύκα. Υπάρχουν άνθρωποι μάτια μου ΠΟΥ

Ζουν κι αντιλαμβάνονται ακόμα τον έρωτα με τις πέντε αισθήσεις και βάλε...
Πίστεψέ με...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

νιντζαΜέλος
22/07/2005, 15:31:20
κοιταξε ολες οι γυναικες θελουν παντα κερασματα και οικονομικες απαιτησεις-μετακινηση με καλο αμαξι,μπουζουκια,καλο εστιατοριο και λοιπα κονφορ-που πλεον φτασαμε στο σημειο αυτο απλως να πηγαινουμε περιστασιακα και μονο για το σεξ
23/07/2005, 02:50:44
ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΟΘΩ...ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ...ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΘΩ.

ΚΑΙ...

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ;...ΤΟΝ ΚΟΡΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ;
ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΕΙ.

ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ...

Sins of emission - an animal trapped in a civilised mind.

Though we try to deny
This primordial drive in us all

I'm a puppet of lust and my instincts are pulling the strings
No, love's not an angel - it's merely a monkey with wings.

Temptation's the one thing we'll never resist
It flirts like a maiden that yearns to be kissed
Is throwing the cradle to hells raging fires
More sinful than nursing unacted desires?

..

x-filesΜέλος
25/07/2005, 17:32:14
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις.Εξαρταται απο το ποσο κατασταλαγμενος-η εισαι απο τις εμπειριες της ζωης σου και ποσο ξεκαθαροι ειναι οι στοχοι σου για την πορεια που θελεις να ακολουθησεις.
Απο εκει και περα μπορεις να γινεις πιο επιλεκτικος -η και να θετεις ορισμενα σαφη κριτηρια οσον αφορα στην επιλογη συντροφου αναλογα παντα με τις δικες σου προτεραιοτητες και επιθυμιες.
Αν εισαι ειλικρινης ,γνωριζεις και σεβεσαι πρωτα απ' ολα τον εαυτο σου ,πιστευω -με βαση παντα , την προσωπικη μου εμπειρια-πως ειναι αρκετα ευκολο να συνδυαστουν η αγαπη και το σεξ ,σε μια σχεση.

"Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth,
back again, into, under, far in between, through it, and above."(Gia Carangi)

25/07/2005, 18:16:50
x-files
ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΣ;...ΠΟΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ/ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ/ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ...Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ;

ΕΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΙ ΧΩΛΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ...ΙΣΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ.

ΦΙΛΙΚΑ.

..

x-filesΜέλος
25/07/2005, 19:29:17
"pixeldream",
Η απαντηση μου συγκεντρωνεται σε μια λεξη μονο ....
<<ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ>>!!!
Και δε σου μιλαω θεωρητικα και υποθετικα αλλα απο τη δικη μου γνωση"εκ πειρας"των 29 χρονων που μετραω σε ηλικία και ενος προσφατου πολυ επιτυχημενου γαμου.

If I stop today it was still worth it for having been allowed to walk where I've walked,

25/07/2005, 21:12:55
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ...ΜΙΚΡΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ...ΔΥΣΚΟΛΟ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ...ΑΛΛΑ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ;

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΕΞ;

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ...ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΜΟΝΙΑ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ.

..

x-filesΜέλος
25/07/2005, 21:46:29
"pixeldream",

Μα αν δεν υπαρχει σεβασμος ,επικοινωνια ,επαφη σε ολα τα επιπεδα που περιλαμβανουν τα κοινα ενδιαφεροντα ,κοινους στοχους και αξιες ως προς την πορεια ζωης δεν μπορει να υπαρξει και αρμονια σε μια σχεση .
Για να σου το πω πιο απλα μπορει να υπαρχει σεξουαλικη επιθυμια αλλα αν δεν συνυπαρχουν ολα τα αλλα δεν ειναι δυνατο να αντεξει στο χρονο μια σχεση.Οπως και το αντιστροφο.
Μου εχει τυχει κατι αναλογο και μπορω να εκφρασω την αποψη μου βασιζομενη στις εμπειριες μου.

Edited by - x-files on 25/07/2005 21:49:12

26/07/2005, 01:51:46
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ.

..

Smokin_7Μέλος
26/07/2005, 04:29:13
Την αγάπη ξεχάστε την πλέον είναι ρομαντισμός και ψιλά ακαταλαβίστικα πράματα. Μόνο απο σέξ καταλαβαίνουμε πιά, και με το σέξ μπορεί να έχει διάρκεια μιά σχέση.
Εξαρτάται απο το πόσο ευχάριστο είναι όσο περισσότερο ευχάριστο τόσο η σχέση μπορεί να κρατήσει περισσότερο.
rizitisΜέλος
27/07/2005, 03:23:28
27/07/2005, 15:08:52
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ...

..

27/07/2005, 21:58:20
Και καθαρός όταν εμπεριέχει τη λέξη αγάπη.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

27/07/2005, 22:06:43
Εγώ πιστεύω πως έχει αλλάξει η εποχή κι η κοινωνία.
Οι άνθρωποι έχουμε γίνει πιο απόμακροι, έχουμε αποξενωθεί κι ο καθένας μας είναι βυθισμένος στα δικά του προβλήματα.
Οι άνθρωποι φοβούνται να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον και να ανοιχτούν.
Για αυτό κι είναι δύσκολο στις μέρες μας παρά ποτέ να στεριώσει μία σχέση ή ένας γάμος. Ίσως να φοβόμαστε την δέσμευση και καταφεύγουμε σε περιστασιακές σχέσεις απλά και μόνο για να καλύπτουμε τις γεννετούσιες ορμές μας.
Δεν πιστεύω όμως πως η αγάπη έχει χαθεί, απλά θέλει πιο πολύ "ψάξιμο" το όλο θέμα.

In the shadows I shall be lost again...

27/07/2005, 23:46:31
SEX=Αμοιβαιος Αυνανισμος(ο τροπος του Αυναν)

Σε περιπτωση εγκυμοσυνης δυνατοτητα ενσαρκωσης ψυχων απο το κατωτερο νοητικο,αστρικο.

Ερωτας:Κοσμικη Αναγκη,τροπος αποπροσωποποιησης,σκαλι πνευματικης τελειωσης

Σε περιπτωση εγκυμοσυνης δυνατοτητα ενσαρκωσης ψυχων απο το ανωτερο νοητικο,ατμικο,βουδικο.

Ο Μοναχικος Αυναν αποτελει ξεχωριστη κατηγορια απο τους ανθρωπους του Sex,και ισως αποτελει την πιο ειλικρινη σταση μεσα στην κοινωνια μας,με την εννοια οτι με την πραξη του δεν κοροιδευει κανεναν ουτε καν τον ιδιο του τον εαυτο.

28/07/2005, 01:11:29
Ο Αύναν δέν έχει σχέση με τον έρωτα. Η μέθοδος του Αύναν έχει σχέση με τα μοναχικά άτομα απο τα οποία απουσιάζει παντελώς ο/η σύντροφος δίπλα τους οπότε καταφεύγουν στον αυνανισμό για να παρηγορήσουν την μοναξιά τους. Δέν είναι καθόλου κακό απλά είναι μιά παρηγοριά και μιά διέξοδος, με τον αυνανισμό πραγματοποιούν ένα φανταστικό σέξ ή ερωτική σχέση όπως θα ήθελαν ή θα το φανταζόντουσαν.
28/07/2005, 03:38:20
Και όμως, και όμως! Ενώ στην εποχή μας τα πάντα υποτίθεται ότι είναι ελεύθερα, έχουν πέσει οι φραγμοί και μπορείς να βρεις εύκολα ερωτικό σύντροφο (γιατί η αγάπη είναι δύσκολη στην εποχή μας, όχι το σεξ, επομένως δε συνεπάγεται αυτόματα ότι οι ωραίες γυναίκες και άντρες γύρω μας είναι δεσμευμένοι, γιατί και αυτοί τρώνε "λούκι" στο θέμα αγάπη). Παρ' όλα αυτά όμως, στην εποχή μας ο αυνανισμός (σύμφωνα με μελέτες σεξξολογικών ινστιτούτων) πάει σύννεφο. Ζούμε ίσως την πιο αυνανιστική περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας! Γιατί στην τελική το ωραίο παλληκάρι στην πλαζ ή στο μπαράκι κομπλάρει να την πέσει στην ωραία κοπέλα παραδίπλα του, για να μην εισπράξει ζεστή χυλόπιτα, ενώ η ωραία κοπέλα που τα έβγαλε όλα έξω στην πλαζ ή στο μπαράκι, ξεσάλωσε, φχαριστήθηκε που είχε όλα τα μάτια πάνω της, που έριξε και κάνα δυο χυλόπιτες σε κάποια ωραία παιδιά που την πλησιάσανε και αυτάρεσκα επιστρέφει μόνη σπίτι της. Και το ωραίο παλλικάρι και η ωραία κοπέλα καταλήγουν αργά το βράδυ να "ακουμπάνε" τον εαυτό τους, ο καθένας μόνος του!