- Βλέπει κανείς εκφράσεις στα πρόσωπα των νεκρών? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Mrityam
Αν μου αρέσει η μοναχικοτητα.
Ναι, πολλές φορές και μέσα στον κόσμο, είμαι μόνος.
Mrityam
Τα συμπεράσματα είναι λάθος φίλη μου. Η ζωη είναι ροή. Αν ζεις σε συμπεράσματα, είσαι συνεχώς σε διανοητική εργασία. Όταν αρχίσεις και πραγματικα βλέπεις, η ακούσεις...τότε η ζωη σου παρουσιάζεται όπως το περί εγραψες στο χειρουργείο...κύματα ομορφιάς, (εγραψες αγάπης, μα δεν υπαρχει διάφορα)
Mrityam
Η ερώτηση είναι.
Γίνεται να λειτουργώ σαν επιστήμονας όπως έμαθα, (με κρίση κλπ κλπ) μα όταν συναντώ τη ζωη, να την συναντω για αυτο που είναι?
Mrityam
Τωρα όμως θα κάνουμε κάτι πρωτοποριακό mrityam. Συνέχισε εσύ αυτο που γράφω. Δεν είναι διαφορετικός ο εαυτός στη βάση της mrityam απο τον εαυτό του Πλάτωνα. Αν το κανείς, βρίσκεις τα πάντα, δεν χρειάζεσαι κάποιον να στα δείξει....
ΑΣΕ λιγο χρόνο μετα το πόστ, ίσως κάποιος άλλος εαυτός το συνεχίσει..![]()
Mrityam
quote:
Πλάτων
Τι είναι ζωη? τι είναι θάνατος? τι είναι αγάπη?Αν είναι το αυτο, το άλλο υπάρχει?
Υπάρχει?
Ελα μου ντε...!!
Υπάρχει ή είναι "εμφυτεύματα",τοποθετημένα επίτηδες για την επίγεια ζωή,στο DNA?
Αν "φεύγοντας" απο εδώ αυτα παύουν να υπάρχουν,τότε πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη της ανθρωπότητας!
Αν φεύγοντας απο εδώ,αυτα συνεχίζουν αλλού,τότε πρόκειται για επικείμενη καταστροφή του Σύμπαντος!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.