ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7930 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stratis79Μέλος
05/09/2005, 09:46:40
Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτά τα σποτάκια των Αμερικανών που λένε "θέλουμε τα λεφτά σας τώρα". Και γιατί να τους δώσουμε λεφτά για την καταστροφή στην Νέα Ορλεάνη; Ας τα πάρουν από τα προγράμματα της ΝΑΣΑ, από τον πόλεμο στο Ιράκ.

Πάντως ξεφτύλα ρε παιδιά για τις ΗΠΑ να τους δίνει 300.000 $ η Αλβανία, 100.000 $ το Αφγανιστάν!! Εδώ μέχρι και το Ιράν τους στέλνει που απειλούν να το αιματοκυλήσουν κι αυτό.

kyriakopoulosΜέλος
05/09/2005, 12:16:59
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ΄΄ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ΄΄.Η ΠΟΡΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.Ο ΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΓΕΙΤΑΙ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΕΡΟΣ.
bellsakΜέλος
05/09/2005, 12:51:07
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΠΟΙΟ ΕΔΑΦΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ.
bellsakΜέλος
05/09/2005, 13:21:48
http://news.pathfinder.gr/world/balkans/229971.html
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
kyriakopoulosΜέλος
05/09/2005, 13:23:02
ΚΟΙΤΑ BELLSAK ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.΄΄ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΩΣ΄΄Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΄΄Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Μ Α΄΄.
stratis79Μέλος
05/09/2005, 15:11:28
<http://www.hagiasophiablog.com

μπείτε όλοι σε αυτό το link και υπογράψτε για τη συγκέντρωση 1.000.000 για να κινηθούν οι διαδικασίες της Ε.Ε. ώστε σε περίπτωση ένταξης της Τουρκίας απαραίτητη προϋπόθεση να είναι να ξαναλειτουργήσει ως εκκλησία η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.

stratis79Μέλος
05/09/2005, 15:40:12
αυτή η φωτογραφία στο pathfinder δεν ανοίγει με τίποτα Κυριακόπουλε.
kyriakopoulosΜέλος
05/09/2005, 17:27:18
ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ STRATI ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ΄΄ΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΥΠΟΔΕΞΟΜΕΝΟΙ΄΄.ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.΄΄Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ΄΄.
TilegonosΝέο Μέλος
06/09/2005, 02:17:25
Γεια σας και από μένα,

Είμαι καινούργιος στο Forum, και θα ήθελα να συμμετάσχω στην άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που κάνετε. Εδώ και μια βδομάδα διαβάζω τις 50 και πλέον σελίδες. Όπως βλέπω και εγώ κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται, που δυστυχώς αν δε ψάξεις στο διαδίκτυο για νέα και πληροφορίες, θα μείνεις μ’ ένα Λιακό να σου πουλάει βιβλία και άλλα 30 κανάλια να σου λένε τον καιρό και δυστυχώς όχι τα σημεία των καιρών (άλλωστε και αυτά σημεία των καιρών δεν είναι;)

Παρατηρώντας την εξέλιξη της συζήτησης θα ήθελα να επισημάνω δύο σημεία αναφορικά με τον Γ’ π. πόλεμο και την 1000ετή βασιλεία.

Γ. Παϊσιος:
-- Τι λέτε, θα την πάρουμε την Πόλη;

Προσκυνητές:
-- Ναι Γέροντα, αν είναι από τον Θεό ευλογημένο, θα την πάρουμε την Πόλη...

-- Θά τήν πάρουμε παιδιά μου. Οχι δηλαδή πώς θά τήν πάρουμε εμείς, άλλοι θά μάς τήν δώσουν. Θά τήν πάρουν αυτοί από τούς Τούρκους καί θά τήν δώσουν σ΄ εμάς, όχι γιατί μάς αγαπούν αλλά γιατί αυτό θά είναι τότε, τό συμφέρον τους!...
-- Θά διαρκέσει πολύ αυτό τό κακό, Γέροντα;
-- Μπόρες, μπόρες θά ΄ναι. Θά δώσουμε όμως εξετάσεις...
Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο...
Θά υπάρξει μετά καί συνέχεια.... τό δεύτερο ημίχρονο...
Ο κόσμος θά φθάσει σέ αδιέξοδο, καί τότε όλοι θά ζητούν νά μάθουν γιά τό Ευαγγέλιο καί τίς Γραφές. Θά λυπηθεί ό Χριστός τόν κόσμο, καί μέ ένα ξεχωριστό σημείο πού θά δείξει, πολλοί θά πιστέψουν.
Τότε, θά ψάχνει κανείς νά βρεί άπιστο!
-- Γέροντα, στό απολυτίκιο τού προφήτου Ηλιού λέει, ότι είναι ό δεύτερος πρόδρομος τής Παρουσίας Χριστού.
Είναι γνωστό, ότι ό προφήτης Ηλίας δέν κοιμήθηκε, όπως καί ό Ενώχ. Θά έλθει πάλι ό προφήτης Ηλίας στήν Γή;
Ο Γέροντας χαμογέλασε.
-- Ο προφήτης Ηλίας τροχάει καί ετοιμάζει τήν μαχαίρα του! Καί μάλιστα πρώτα θ΄ αρχίσει από τούς Πατριάρχες, δεσποτάδες, παπάδες, καί μοναχούς!
-- Καί από τούς λαϊκούς πάτερ Παϊσιε...
-- Τά δικά σας είναι αγνοήματα, ενώ τά δικά μας είναι αμαρτήματα.
Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τό μαχαίρι του, όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί μερικά πράγματα αλλοιώς τά λένε οί Πατέρες τής Εκκλησίας κι΄ αλλοιώς τά ερμηνεύει ό κόσμος.
Παράδειγμα τά "Εξαμίλια" πού αναφέρει ό Αγιος Κοσμάς ό Αιτωλός.
{ Οί Τούρκοι, λέει, θά φύγουν, αλλά θά ξανάρθουν πάλι φθάνοντας στά Εξαμίλια. Στό τέλος θά τούς διώξουν μέχρι τήν Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους τό 1/3 θά σκοτωθεί, τό άλλο 1/3 θά βαπτισθεί, καί μόνο τό υπόλοιπο 1/3 θά πάει στήν Κόκκινη Μηλιά}
Κανένας δέν μπόρεσε νά τό εξηγήσει, όλοι τό ερμηνεύουν λανθασμένα.
Εξαμίλια υπάρχουν στόν Λαγκαδά, στό Κιλκίς, στήν Θράκη, στήν Κόρινθο, μά κανένας δέν καταλάβαινε ότι τά "Εξαμίλια" τού Αγίου Κοσμά είναι τά εξαμίλια τής υφαλοκρηπίδας καί ή αιτία πολέμου μέ τήν Τουρκία...
Νά διαβάσετε τούς προφήτες τί λένε...Τόν Ιωήλ,τόν Ζαχαρία, τόν Ιεζεκιήλ, τόν Δανιήλ...Τά λένε όλα πώς θά γίνουν!
Γιά 7 χρόνια στήν Παλαιστίνη δέν θά καίνε ξύλα, αλλά μπαστούνια, αλλά πού νά ξέρετε εσείς από μπαστούνια καί ξύλα! Εσείς έχετε στά σπίτια σας καλοριφέρ ( χαμογελώντας), ενώ εγώ, καίω ακόμη ξύλα στό τζάκι κι΄ έτσι ξέρω απ΄ αυτά...( προφ. Ιεζεκ. 39,9-10)
-- Καί οί Εβραίοι Γέροντα;
-- Ενας ευσεβής Ιορδανός μού έλεγε ότι οί Εβραίοι έχουν σκάψει ένα τούνελ κάτω από τό τέμενος τού Ομάρ ( τέμενος Αλ Ακτσά ) θέλοντας νά τό καταστρέψουν. Εκεί βρίσκονται καί τά θεμέλια τού αρχαίου Ναού τού Σολομώντος.
Εκεί, όταν έλθει ό Αντίχριστος, θά κτίσει πάλι καί τόν Ναό τού Σολομώντος... { κείμ. Β΄}

Πηγή: http://www.rel.gr/index.php?rpage=paisios&rpage2=showkeimeno.php&link_id=16
(Διαβάστε έχει και άλλα)

Πρώτον διατηρώ επιφυλάξεις και για τον Αγ. Βασιλέα Ιωάννη και για το Τραχώνι (ε, τι ρε παιδιά αν ήταν θαύμα γιατί να θέλει ολόκληρη η Εκκλησία της Κύπρου να το βγάλει απάτη; Και ας σταματήσουν μερικοί, απλά να κατηγορούν τον π. Μάξιμο. Στο κάτω κάτω κάνουμε δουλειά και χωρίς Τραχώνι). Ας επανέλθω όμως. Για τη 1000ετή Βασιλεία ειπώθηκε ότι πιθανόν να είναι τα 32 χρόνια Βασιλείας του Αγ. Βασιλέα Ιωάννη. Σύμφωνα όμως με την ορθόδοξη ομάδα δογματικής έρευνας:

Το Αποκάλυψις 20/κ΄ 3 λέει όπως είδαμε πως ο Σατανάς δέθηκε από τον άγγελο για 1000 έτη, "για να μη πλανάει πλέον τα έθνη". Και μετά, "θα πρέπει να λυθεί για λίγο καιρό". Συνεπώς, μετά το λύσιμό του, θα πλανήσει και πάλι τα έθνη. Σε τί όμως θα τα πλανήσει; μας απαντάει η Αποκάλυψη στη συνέχεια, στο 20/κ΄ 7,8:
"Και όταν τελεσθεί τα 1000 έτη, λυθήσεται ο Σατανάς εκ τής φυλακής αυτού, και εξελεύσεται πλανήσαι τα έθνη τα εν ταις τέσσαρσιν γωνίαις τής γης, τον Γωγ και Μαγώγ, συναγαγείν αυτούς εις τον πόλεμον, ων ο αριθμός αυτών ως η άμμος τής θαλάσσης".
Πρώτη δουλειά τού Σατανά λοιπόν, όταν "λύνεται", στο τέλος τών χιλίων ετών, είναι: "Να πλανήσει τα έθνη, τον Γωγ... δια να συνάξει αυτούς εις ΤΟΝ πόλεμον".
Να λοιπόν σε τι πλανάει ο Σατανάς τα έθνη. Όχι σε όλα τα πράγματα όπως λένε οι Χιλιαστές, μα μόνο σε ένα: Μόνο στον πόλεμο. Ο Σατανάς δένεται για να μην πλανήσει τα έθνη να μαζευτούν στον πόλεμο τού Γωγ, και μόνο γι' αυτό.
Και ενώ για 1000 έτη ο Σατανάς είναι δεμένος στο να πλανήσει τα έθνη για τον πόλεμο, είναι λυτός στο να τα πλανάει σε ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως: στο έγκλημα, στην ανηθικότητα, στην ειδωλολατρεία, κλπ.
Τα 1000 αυτά έτη λοιπόν, δεν είναι κατ' ανάγκην κάτι μελλοντικό, αλλά θα μπορούσε να είναι κάτι ήδη υπαρκτό, εφ' όσον ο Σατανάς δεν έχει καταφέρει ακόμα να πλανήσει τα έθνη για τον πόλεμο τού Γωγ.

Πηγή: http://users.aias.gr/oode/xilietis1.htm#1
Με πάσα επιφύλαξη

stratis79Μέλος
06/09/2005, 11:30:00
Όμως η 1000ετης βασιλεία δεν έπεται του αντιχρίστου;
andreas_Μέλος
06/09/2005, 19:24:47
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :TO CNN TYRK ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ(ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ LINK ΔΗΛΑΔΗ)
http://www.enet.gr/online/online_text?dt=18/02/2005&c=110&id=67270328

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΛΕΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΥΠΡΟ(ΑΡΑΒΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΥΠΡΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ EINAI ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ NOTHING MORE.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΩΣΩΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΑΘΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ"

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ SITE,ΑΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)

ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΤΗΡ ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ(ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΓΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ)ΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣ ΨΕΜΑ. ΤΟ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC , ΛΕΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1)TO SITE ΑΥΤΟ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ Η ΗΤΑΝ ΘΕΟΥ ΘΕΛΗΜΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ «ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ». ΑΡΑ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ"

ΣΤΙΣ 14/04/1997 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5/08/1997 ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7/02/1998 ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

2)ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Σχετικά με το θρύλο του φτωχού κι εκλεκτού βασιλιά του γνωστού κι αγνώστου, που κατοικεί στα σύνορα του Βυζαντίου.... Αυτός είναι ο αληθινός βασιλιάς που τον έδιωξαν από το σπίτι του οι άνθρωποι.... Θα αποκαλυφθεί στο τέλος των Τούρκων....κτλ

«ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»,
«ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ»

ΕΔΩ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΜΩΣ? ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ «ΕΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΔΟΣ». Η ΠΡΩΤΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΔΟΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ Ο ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΗΔΗ. ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ 3ΕΤΙΑ 1997-1999 Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ 32-35 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 40 ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2005.

3)ΣΤΟ SITE AYTO TOY ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ «ο Γιαννάκης στα χέρια του έχει χαραγμένους σταυρούς»
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟΔΕΡΜΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

4)ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΑΔΕ. ΕΛΕΟΣ! ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ? ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ.

5)ΕΝΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ,ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΜΠΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC,ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΟΥΣΗ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΠΑΤΑΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥ"(ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ? ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ? Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ?....ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....

6)ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΧΙΑΣΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΑΝΑΡΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ)
ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
ΟΠΟΤΕ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ Ο ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Γ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ?
Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΩΧΑ Ο ΤΥΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.

7)ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ-ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΡΩΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΤΗΛΙΩΝ, ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

8)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 18 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC,ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ".

9)ΤΟ "ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ" Δ (ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ) ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡ" ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ, ΠΕΝΙΧΡΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ....ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Η ΡΩΣΙΑ ΝΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΘΝΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.»

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΜΑΧΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΥΤΙΚΩΝ-ΡΩΣΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

"Καί εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ,ο Μιχαήλ καί οι άγγελοι αυτού,του πολεμήσαι μετά του δράκοντος,καί ο δράκων επολέμησε και οί άγγελοι αυτού,καί ούκ ίσχυσεν,ουδέ τόπος ευρέθη αυτώ έτι έν τω ουρανώ.Καί εβλήθη ο δράκων,-ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος διάβολος και Σατανάς ,ο πλανών τήν οικουμένην όλην, εβλήθη είς τήν γήν, καί οί άγγελοι αυτού μετ'αυτού εβλήθησαν" (Αποκ.ΙΒ,7-9)

9)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ» Α, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟ 99 ΟΤΙ ΤΟ 2001 ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΖΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

10)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΟΖΕΒΙΤΗ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ . ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΤΛ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

11)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΑΣ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.

ΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΧ 6 ΜΗΝΕΣ?ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΗΠΝΑΚΗΔΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ(ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΑΧΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?)
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΗ
http://www.enet.gr/online/online_text?c=111&id=89990584
ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΦΛΩΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, Η ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΛΛΟΝ...

ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΕΥΡΩΠΗ ,ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΙΡΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ?

http://www.enet.gr/online/online_text?dt=18/02/2005&c=111&id=3091064
ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ,ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!

http://www.religiousmall.com/images/byzicons/wooden_icons/st158_300.jpg

http://www.byzarticon.gr/gr/images/tihografies/doxa/5.jpg

o Solomon itan prohitis ke oxi idololatris

stratis79Μέλος
07/09/2005, 09:36:42
Ανδρέα καλώς όρισες!

ΕΔΩ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» ...ΤΑ 40 ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2005.
===
Να υποθέσουμε ότι θεωρείς πως ο Γιαννάκης θα είναι ο προφητευόμενος βασιλέας; Μα τότε ακυρώνονται οι προφητείες. Ο βασιλέας θα ζει στην Πόλη και δεύτερον δε θα τον ξέρει κανείς ούτε θα βγαίνει να μιλά για σημάδια όπως ο Γιαννάκης.Έπειτα γιατί άκρη της Βυζαντίδος να είναι η Κύπρος; Το Βυζάντιο κατά καιρούς είχε διάφορα σύνορα.

«Η ΡΩΣΙΑ ΝΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.»
===
αυτή ακριβώς η παράγραφος υπάρχει ίδια αρκετές σελίδες πιο πίσω και την είχε γράψει ο NIKOSGR.

Όσον αφορά γενικά το Τραχώνι αυτή η συζήτηση έχει γίνει καμιά 40ρια σελίδες πίσω κι έχουμε επεκταθεί σε περισσότερα θέματα από τότε οπότε καλό είναι να μην οπισθωγυρίζουμε.

AetosΜέλος
07/09/2005, 09:55:07
Παιδιά ψυχραιμία! Δεν νομίζω πως ο Ιωάννου είναι ο προφητευόμενος Βασ. Ιωάννης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το πιστεύω αυτό, και έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο "προφητείες Νο1".
Προσωπικά πιστεύω στην αλήθεια των προφητειών του Τραχωνίου αλλά νομίζω πως ο Ιωάννου δεν είναι τίποτα περισσότερο από το μέσο αφύπνισης του κόσμου και της μεταφοράς ενός μηνύματος του Θεού στους ανθρώπους.
Ουσιαστικά, στο Τραχώνι γίνεται μια υπενθύμιση όλων των προφητειών που στο παρελθόν έχουν ειπωθεί από Άγιους Πατέρες. Το μόνο νέο που φέρνει το Τραχώνι είναι κάποιες ημερομηνίες...και οι οποίες φυσικά σύντομα θα επαληθευτούν.

Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να ζητήσουμε την γνώμη κάποιου παπούλη, κάποιου φωτισμένου από το Αγ.Όρος. Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο κατανόησης πολλών προφητειών και Αγίων Κειμένων, αλλά επειδή ο κίνδυνος πλάνης είναι μεγάλος, θα πρότεινα όποιος μπορεί να ζητήσει την συμβουλή κάποιου γέροντα που γνωρίζει να το κάνει.

kyriakopoulosΜέλος
07/09/2005, 11:15:18
ΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.ΤΟΝ ΟΥΔΕΝ ΟΝΤΕΣ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΝΤΑ.ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ?ΝΕΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΚΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ.Ο Α Γ Ι Ο Σ Β Α Σ Ι Λ Ε Α Σ Ι Ω Α Ν Ν Η Σ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Π. ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΡΥΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ.
kyriakopoulosΜέλος
07/09/2005, 11:36:51
ΣΤΡΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ?
07/09/2005, 12:19:37
Τι γινεστε ρε παιδιά; Πω πω βλέπω φτάσαμε ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ N2 δηλαδή 52 σελίδες ανάλυσης πάνω στις προφητείες... Καλά πάμε!

Βλέπω τις εξελίξεις από τις ειδήσεις, και όπως τα βλέπω τα πράγματα, είτε φέτος είτε του χρόνου η χρονιά θα είναι πολύ άσχημη για τα ελληνοτουρκικά, ειδικά με το θέμα της Κύπρου...

Helen, sorry I didn't put the map on ATS, I was away for quite a while, since my monitor was malfunctioning, and I needed to have it repaired. (Everything is okay now)

Λοιπόν, πρόσφατα αγόρασα από το βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο με όνομα "ο στάρετς Σεραφειμ της Βύριτσα", το οποίο αναφέρεται εκτενώς στην ζωή του άγιου γέροντα, και στο τέλος έχει και μερικές προφητείες του. Θα τις ανεβάσω σύντομα, αν και δεν είναι κάτι το ξεχωριστό.
Αυτό το οποίο λέει ο Γέροντας, μέσης άκρης, είναι ότι (αυτός ζούσε στην Τσαρική Ρωσσία αρχικά, και μετά στην Σοβιετική σαν μοναχός) μετά την περίοδο όπου στην Ρωσία έκλιναν τις εκκλησίες και πολεμούσαν την εκκλησία, θα ερχόταν μια περίοδος, όπου όχι το καθεστώς, αλλά οι ανέσεις, οι πολυτέλειες και οι απολαύσεις θα διώξουν τον κόσμο από την Εκκλησία (μάλλον για τώρα εννοεί).
Μετά όμως από αυτήν, θα έρθει μια περίοδος όπου οι άνθρωποι θα επιστρέψουν με μεγάλη θέρμη στην Εκκλησία, θα κάνουν προσκυνήματα και θα συμμετέχουν στην ζωή της Εκκλησίας όπως στα πρωτοχριστιανικά χρόνια.

Θα το ανεβάσω σύντομα, μόλις οι δουλειές το επιτρέψουν.

stratis79Μέλος
07/09/2005, 12:49:52
Κυριακόπουλε δε λέει ότι εκεί που θα γίνονται οι μάχες στην πόλη ο άγγελος θα υποδείξει τον βασιλιά και εκλεκτό του Θεού; Ίσως βέβαια να το έχω εγώ ερμηνεύσει λάθος.

Διάβασα κι ένα βιβλίο του Αιτωλού, όπου μεταξύ άλλων ο Πατροκοσμάς λέει:

1. Όπως ζουν άνθρωποι πάνω στη γη, ζουν και κάτω από τη γη.

2. Ότι η 2α Παρουσία θα γίνει Κυριακή.

3. Ότι ο Ηλίας έχει ήδη έρθει και τον σκοτώσαν. Αυτό το τελευταίο το έχουμε αναφέρει ξανά αλλά δεν το κουβεντιάσαμε πολύ τι μπορεί να σημαίνει.

07/09/2005, 12:50:49
quote:

Αυτό το οποίο λέει ο Γέροντας, μέσης άκρης, είναι ότι (αυτός ζούσε στην Τσαρική Ρωσσία αρχικά, και μετά στην Σοβιετική σαν μοναχός) μετά την περίοδο όπου στην Ρωσία έκλιναν τις εκκλησίες και πολεμούσαν την εκκλησία, θα ερχόταν μια περίοδος, όπου όχι το καθεστώς, αλλά οι ανέσεις, οι πολυτέλειες και οι απολαύσεις θα διώξουν τον κόσμο από την Εκκλησία (μάλλον για τώρα εννοεί).
Μετά όμως από αυτήν, θα έρθει μια περίοδος όπου οι άνθρωποι θα επιστρέψουν με μεγάλη θέρμη στην Εκκλησία, θα κάνουν προσκυνήματα και θα συμμετέχουν στην ζωή της Εκκλησίας όπως στα πρωτοχριστιανικά χρόνια.

Έχει ήδη αρχίσει να γίνεται!!!
Ο κόσμος έχει χορτάσει από τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια των φτηνών πολιτικάντιδων και καταφερτζήδων!!

Ο κόσμος πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο του και να ζήσει ξανά με απλότητα, αδελφικότητα, σεβασμό, ειρήνη και αγάπη!
Όλοι οι Άγιοι Γέροντες έχουν απόλυτο δίκαιο στις προφητείες τους!!
Ας είμαστε έτοιμοι γιατί πρόκειται να βιώσουμε δύσκολες στιγμές!!
Ας μη χάνουμε την ελπίδα μας στο Θεό!!

Φιλικά όπως πάντα

stratis79Μέλος
07/09/2005, 12:59:15
παιδιά σχετικά με τις προφητείες του αγίου Σάββα του Καλύμνιου έχει ακούσει κανείς τίποτε;
IX eleniΜέλος
07/09/2005, 13:21:14
W.Walker

To xarti to evala.......mono ithela ean exeis ora na valis ta countries sta english..

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread166260/pg1

Grapse oti thelis .....thanks!

IX
helen