ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve94 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
toxotisΜέλος
04/11/2009, 17:37:28
Φίλοι μου εκτιμώ τη σκέψη σας περί χρήση της Χριστιανικής θρησκείας και των προφητειών της -και της Αποκάλυψης- από "ξένες ιστορίες συνωμοσιολογίας", όμως ας μη μας διαφεύγει το γεγονός πως ουσιαστικά τα αποδεκτά βιβλία της Καινής Διαθήκης, έχουν διαστερυλώσει αρκετά τη διδασκαλία των λόφων τους και πως η ερμηνεία η επίσημη δεν είναι απαραίτητα αυτό που εννοούσε ο Χριστός...

Επίσης ας μη μας διαφεύγει το θέμα πως ο χριστιανισμός εμπεριέχει στοιχεία που "μοιάζουνν" ιδιαίτερα με αυτά ππαλιότερων θρησκειών...

Οπότε ας μην κολλάμε στις γραφές, αλλά ας πάρουμε το μήνυμα, άσχετα από το πια θεωρία μας ΄φαίνεται ορθότερη ή πιο αληθινή...

Εικόνες, γράμματα, ονόματα δεν έχουν σημασία...

Και για να ξαναγυρίσω λιγάκι στο θέμα των chemtrails και της "νέας γρίπης" ρίξτε μια ματιά στα σημερινά:
http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_04.html

Να είστε πάντα καλά

http://vickytoxotis.blogspot.com

04/11/2009, 20:14:28
toxotis
quote:
Alazaaro χαίρομαι που σε βλέπω σε αυτό το τοπικ :)

quote:
Επίσης ας μη μας διαφεύγει το θέμα πως ο χριστιανισμός εμπεριέχει στοιχεία που "μοιάζουνν" ιδιαίτερα με αυτά ππαλιότερων θρησκειών...

Οπως πχ κάποιοι φιλάνθρωποι που έδωσαν τη ζωή τους για το ανθρώπινο γένος οπως πχ ο Προμηθέας

04/11/2009, 20:18:02
topol
quote:
Οπως επίσης είναι γραμμένο ακόμα και στην Αγία γραφή ότι το κακό θα προσπαθήσει να παραπλανήσει τους λαούς και να έρθει ως μεσσίας.

Aπο τα θετικά της Αγίας Γραφής

quote:
Προσωπικά θα ήθελα να γίνουν όλα πραγματικότητα όσα γράφονται στην Αποκάλυψη και όσα αναφέρονται από ερευνητές για το 2012 μπας και απαλλαγούμε από αυτόν τον σκατόκοσμο στον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε μέσα σε μια καθημερινή μιζέρια και αθλιότητα.

Ενδιαφέρουσα άποψη, να σε προσέχουμε λοιπόν..

toxotisΜέλος
04/11/2009, 20:57:45
Alazzaro δεν νομίζω πως χρειάζεται να προσέχουμε κανέναν...
αφού ως γνωστόν υπάρχει η "πίσω πορτα διαφυγής για τους "δίκαιους" τόσο στην Αποκάλυψη, όσο και στο 2012 - μολνότι θα ήταν μεγάλη χαρά να είχαμε ήδη συνειδτοποιήσει την δύναμη της σκέψης και των λόγων μας και πόσο πολύ συνδεμένοι συνειδησιακά είμαστε,καθώς το ποσοστό που επικρατεί από το άρθροισμα τω σκέψεων μας δίνει την πραγματικότητα που βιώνουμε... -υπ' αυτή την έννοια βέβαια έχεις εν μέρει και δίκιο πως θα έπρεπε να φροντίζουμε να μην ευδοκιμουν ούτε σε τρίτους καταστροφολογικές τάσεις/σκέψεις... όμως σε τελική ανάλυση μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να ελέγξουμε...

ωσόσο εάν υιοθετήσουμε τέτοιες αποψεις σαν του φίλου topol σε τι θα διαφέρουμε απο τους "κακούς" αναρωτιέμαι...
...άσχετα από το πόσο "δίκαιο" ή "λυτρωτιό" μοιάζει εξωτερικά...

http://vickytoxotis.blogspot.com

04/11/2009, 21:23:10
Εγώ πάντως, θα αναρρωτιώμουνα και για το ποιοί είναι αυτοί,
που εργάζονται τόσο φανατισμένα εις βάρος του ανθρώπου και να
διαβεβαιώσω, ότι στην ώρα τους, θα δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωποτητας...Και το τέλος τους, ανάλογο...Κάτι σαν τον Χίτλερ, δλδ...
Ποιός τους δινει και απο που παίρνουν τέτοιο δικαίωμα...Για να ξερουμε για τι μιλάμε...
04/11/2009, 22:31:24
quote:
Εγώ πάντως, θα αναρρωτιώμουνα και για το ποιοί είναι αυτοί,
που εργάζονται τόσο φανατισμένα εις βάρος του ανθρώπου

Aναρωτιέσαι?
Καλά τόσα και τόσα που διαβάζεις ακόμα αναρωτιέσαι?
Οι Νεφελίμ φίλε μου..
Μα ρε Βαγγέλη σε πιάνω αδιάβαστο..

04/11/2009, 22:44:17
Εγώ το ξαναλέω φίλε μου allzzaro: Ξεκαβαλικεύστε, θα συνέλθετε απότομα...Αλήθεια καλέ μου, απο πότε αποτελείς και την ομάδα
ασφαλείας του φόρουμ, για να μας ....προσέχεις;
Η πολύ δουλειά, τρωει τον αφέντη, ....
Πάντως, αν τυχόν ενδιαφέρσαι, εγώ εννοώ ποιοί ειναι αυτοί οι άνθρωποι,εννοώντας,πόσο ξεφύγαν απο τη λογική τους, που να νομίζουν ότι αποφασίζουν γα αλλους...Ότι έχουν το δικαίωμα να κατευθύνουν την πορεία του ανθρώπου...Ποιοί νομίζουν ότι ειναι;ο θεός τους;
Πολύ άσχημη αρρώστεια αυτή την εποχή...Τουλάχιστον χειρότερη απο των χοίρων,κι ας είναι για ...άλλους χοίρους...
TopolΜέλος
05/11/2009, 13:36:49
ξαφνικά απέκτησα προστάτες και δεν το κατάλαβα...?
TopolΜέλος
05/11/2009, 13:42:10
ξαφνικά απέκτησα προστάτες και δεν το κατάλαβα...?
05/11/2009, 22:09:12
quote:
...Αλήθεια καλέ μου, απο πότε αποτελείς και την ομάδα
ασφαλείας του φόρουμ, για να μας ....προσέχεις;

Αυτές τις μαλακίες να μην έλεγες ρε Βαγγέλη ..

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:35:07
quote:
Τι καρνάβαλος θεέ μου;
Άκου εκεί 'έγραψα επιστολή απολογίας'...δεν ντρέπεσαι ρε ψευτράκο?

Ανδρέα, βεβαίως και να το σταματήσουμε. Μήπως όμως 1) να βεβαιώσεις ότι ουδέποτε έστειλα καμία επιστολή σε εσάς, και 2)να στέλνατε μία επιστολή επί προσωπικού στον συγκεκριμένο καραγκιόζη;

Ενοχλεί το φόρουμ συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια, και δυστυχώς πάντα κάποια μέλη θα τού βάζουν πλάτες...

Δηλαδή μπουκάρει χθες και λέει στην κοπελίτσα 'τράβα πηδήξου μωρή' και ένα σωρό άλλα...και δεν με νοιάζει αν η κοπελίτσα παριστάνει το θύμα ή όχι...και μόνο στην μικρή πιθανότητα να λέει την αλήθεια χρειάζεται προσοχή...και αντί για προσοχή έχεις το συμπλεγματικό αυτό τρολ να την τρελαίνει στην παρενόχληση και προσβολή...ωραία...

Έλα, τελείωνε απίθανε. Όταν λέω "επιστολή με σφραγίδες και υπογραφές" εννοώ αυτό που κάνεις. Το απολογητικό σου υφάκι και τα απολογητικά σου σεντόνια που παρακαλάς να σε υποστηρίξουν και τις προσωπικές σου γνωριμίες με την διαχείριση. 'Ντάξει, το καταλάβαμε ...

17/07/2018, 14:36:21
Και τι να κάνω βρε Κωστα; να του κάνω μήνυση;
εσείς τσιμπάτε δε φταίει ο zip.
Σε παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε άλλο.
(οι αλλοι δυο συμφώνησαν)
δεν είχε ποτέ νόημα ολη αυτή η κόντρα. πέρασαν τα χρόνια, νισάφι πια!

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:36:24
quote:
Εσένα σε εκτιμώ Pythagora διότι μιλάς με επιχειρήματα και δεν προσβάλλεις, και τον Heretic σέβομαι (παρά το γεγονός ότι με εκνευρίζει πάρα πολύ στα πολιτικά), και τον Agnostic εκτιμούσα για την καθαρή σκέψη που είχε, και όλους όσους ανέφερες, και τον Αμεινία εκτιμούσα παρότι μού είχε επιτεθεί προσωπικά...

Ψέματα σου λέει Μητσάρα μου !!! ... μην τον πιστεύεις ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 14:38:09

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:40:26
quote:

Α, ρε αιθέρα ... πως περάσαν τα χρόνια ρε φίλε ... Πω, πωω, τι θυμάμαι απ' αυτό το φόρουμ ; Kόντρες, βρυσίδια, καντήλια ... αλλά και τραπέζια στον Αϊ Γιάννη στις Σέρρες, πέστροφες, συναντήσεις στο εργαστήρι, στην Θεσσαλονίκη, στην Μονή Λαζαριστών, κουβέντες, άπειρες συζητήσεις ... τι ωραία ρε φίλε ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 14:41:43

17/07/2018, 14:41:18
quote:
Έλα, τελείωνε απίθανε. Όταν λέω "επιστολή με σφραγίδες και υπογραφές" εννοώ αυτό που κάνεις. Το απολογητικό σου υφάκι και τα απολογητικά σου σεντόνια που παρακαλάς να σε υποστηρίξουν και τις προσωπικές σου γνωριμίες με την διαχείριση. 'Ντάξει, το καταλάβαμε ...

Yποχωρείς ή μού φαίνεται;

Το 'υφάκι' μου έχει πολλές μορφές και τα εκφραστικά μου μέσα ποικίλλουν. 'Απολογία' εδώ μέσα δεν έχω κάνει ποτέ, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη...ίσα-ίσα έχω βαρεθεί να μου την πέφτουν οι άλλοι πρώτοι και στο τέλος να βγαίνω από πάνω...

quote:
Σε παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε άλλο.
(οι αλλοι δυο συμφώνησαν)

Έχεις δίκιο, απλά έχω ένα θέμα με το bullying.
Από πολύ παλιά, από εποχές σχολείου, όποτε βλέπω χυδαία παρενόχληση και επίθεση τα παίρνω...

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:44:08
quote:
Yποχωρείς ή μού φαίνεται;

Εγώ ; Τι λες ρε τρίχα ;

Απλώς σέβομαι τον Αιθέρα (αν και δεν τον ξέρω προσωπικά), απλώς τον γουστάρω και λέω 'ντάξει. Εις μνήμην παλιοτέρων ετών και εις μνήμην παλιοτέρων γνωριμιών με άλλα παιδιά ...

Άμα θες, το συνεχίζουμε ... Θες ;

Edited by - kangaro on 17/07/2018 14:47:05

17/07/2018, 14:45:17
καλα ηταν... αν μερικοι δεν αλλαζαν τοσο πολυ ή αφηναν πισω τους εγωισμους και το εγωκεντρικο τους συστημα
θα πιναμε ακομα ενα κρασι

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:49:06
Ρε φίλε, ήθελα να σε ρωτήσω αλλά δεν έβρισκα την ευκαιρία. Συναντιέστε ; ; Έρχεστε καθόλου βορά ; Θέλω να πω δηλ. βρίσκεστε ; Σε στυλ εργαστήρι και τέτοια ; Ομάδες ; Το συνεχίζετε το "εσωτερίστικο" ή το παρατήσατε ;

quote:
καλα ηταν... αν μερικοι δεν αλλαζαν τοσο πολυ ή αφηναν πισω τους εγωισμους και το εγωκεντρικο τους συστημα
θα πιναμε ακομα ενα κρασι

Καλά, μην κοιτάς εδώ μέσα. Έξω ρε παιδί μου, στην προσωπική επαφή. Το διαλύσατε ; Θέλω να πω δηλ. ο thoth, ο Πλωτίνος, βρίσκεστε με τα παιδιά ; Κρίμα πάντως αν αναφέρεσαι στις προσωπικές επαφές, εννοώ εκτός του φόρουμ, που δεν πίνετε ένα κρασί. Κρίμα, αυτό είναι λάθος φίλε ...

Πάντως από μένα, έχεις ανοιχτή πρόσκληση αδερφέ! Όποτε βρεθείς Σαλόνικα, μου λες, σου στέλνω telephone prive και το πίνουμε το κρασί. Όποτε γουστάρεις ... [ αν και μπορείς να με βρεις δηλ. και στο φεισμπούκι ]

Edited by - kangaro on 17/07/2018 14:56:17

17/07/2018, 14:52:59
Τελευταία κρασοκατάνυξη, πριν 3 χρόνια νομίζω.
μετα άλλαξαν πολλά, κάποιοι συνεχίζουν prive θαρρώ.
ειναι δύσκολοι καιροί για "εσωτερικές" διαδικασίες

#θα κανονιστεί

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:56:52
quote:
ειναι δύσκολοι καιροί για "εσωτερικές" διαδικασίες

Πάντα ήταν.