- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Ανακοίνωση!!!
-------------Παιδιά όλου του φάσματος της metal/gothic σκηνής με συγκίνηση σας ανακοινώνω ότι επιτέλους δίνουμε συναυλία με το συγκρότημά μου Savaoth το άλλο Σάββατο 30 Σεπτεμβριου στην πλατεία Αγ.Δημητρίου(ειρωνικό ε?)στην Πετρούπολη στις 7 η ώρα!!!!!!!!!!!
Όσοι πιστοί στον πατέρα Σαβαώθ προσέλθετε!!!
Είσοδος μάλλον ελεύθερη και δωρεάν ποτά απο μένα....μπας και ερθει κανένας για αυτο το λέω....Η πλάκα είναι πως πριν απο μας θα παιξει ένα αλλο συγκροτημα που παίζει Ελληνικό ροκ..μετα θα σκάσουμε μύτη εμεις με black metal Και θα γίνει χαμός...μετά από μας θα παίξει γνωστό συγκρότημα..............
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Αχ Savaoth πόσο θα ήθελα να είμαι Αθήνα δεν θα το έχανα με τίποτα.
Βγάλε και καμιά φωτο να σας δούμε κι εμείς οι Εξόριστοι...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Καλή επιτυχία προκαταβολικά!
Παιδιά, είναι κανείς για τις 30 μέσα? ![]()

In anticipation of my resurrection...
Παιδιά όποιος μπορεί ας εθρει,πλάκα θα έχει.
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Άντε και εις ανώτερα!!!
Infinitum Finitum Producit
Βρε παιδιά, γνωρίζει κανείς τους Imperia?
Αν ναι, ας δώσει κάποιες πληροφορίες γιατί θέλω να μάθω λίγα πράγματα... ![]()

Για τον φίλο Dying Incubus
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Hello!Βρε παιδιά, γνωρίζει κανείς τους Imperia?
Αν ναι, ας δώσει κάποιες πληροφορίες γιατί θέλω να μάθω λίγα πράγματα...
Φίλε Dying Incubus,
για να πω την αλήθεια δεν τους ξέρω αλλά έριξα μια ματιά στο ίντερνετ και από ότι κατάλαβα πρέπει να παίζουν κάτι σαν τους Epica. Η τραδουδίστρια Helena έπαιζε στους Trail of Tears.
Εδώ έχει κριτική και κάτι αποσπάσματα από το άλμπουμ τους http://www.metal-observer.com/articles.php?lid=1&sid=1&id=7839
Με το πρώτο άκουσμα δεν μου φάνηκε άσχημο αλλά θα έλεγα ότι το στύλ το έχω ξανακούσει. Αν σου αρέσουν τα οπερατικά φωνητικά και η ατμοσφαιρική μουσική, νομίζω ότι θα σου αρέσουν.
Πάντως κουκλάρα η Helena η τραγουδίστρια!!!![]()
![]()
Infinitum Finitum Producit
Φίλε μου A.Kircher, την γνωρίζω την Helena Michaelsen, μπορώ να πω οτι έχει πολύ καλή φωνή! ![]()
quote:
Με το πρώτο άκουσμα δεν μου φάνηκε άσχημο αλλά θα έλεγα ότι το στύλ το έχω ξανακούσει. Αν σου αρέσουν τα οπερατικά φωνητικά και η ατμοσφαιρική μουσική, νομίζω ότι θα σου αρέσουν.
Πίστεψε με, μου αρέσουν πολύ και τα οπερατικά φωνητικά κι η ατμοσφαιρική μουσική! ![]()

Εκτός από το τρομερό Finisterra, εντύπωση μου έκαναν και τα πολύ καλά Memento Mori, Blood Tells, Sanguine και το ατμοσφαιρικό Luna!!!
Γενικά στέκεται σε ψηλά Standards ο δίσκος και η μπάντα πάει από το καλό στο καλύτερο. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
Φίλε Savaoth μάλλον στις 30 του μήνα θα δουλεύω ολημερίς.![]()
Αν πάντως αλλάξει κάτι θα προσπαθήσω να έρθω. Αν δεν σας δω, καλό παίξιμο. Ισοπεδώστε τα όλα εκεί στην Πετρούπολη!!! Διαδώστε τη μαυρίλα και το σκότος στους φιλήσυχους πολίτες του φωτός!!!
Χεχε!!!

Η Απόλυτη αρρώστια και ψαγμένη....

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Το άκουσα προχθές σε μια συζήτηση στην τηλεόραση .. …
Ένα από τα αγαπημένα μας (πλέον) gadgets.. από τα πολλά που θα μας προσφέρει η Εποχή του Υδροχόου…
… γιατί το χρησιμοποιούμε το κινητό .. είναι ευκολία ..? μας έχει γίνει πλέον απαραίτητο η απλά ο νέος μας εθισμός /trend (της άμεσης wireless επικοινωνίας)
θα μπορούσες να μείνεις χωρίς κινητό για μία εβδομάδα…?
Γιώργος![]()
ποια μικρή θεότητα θα βασανίσουμε σήμερα..
Δεν λες τίποτα!
Παρακολουθούσα τον αγώνα προχθες (Ελλαδα-Πορτογαλία) και μου φαινόταν οτι οι μισοί θεατές βλέπαν το ματς, ενω οι άλλοι μισοί παίζαν με τα τηλεφωνάκια τους...
Ενώ ομολογώ οτι το δικό μου δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, εκτός για μια εξειδικευμένη χρήση για την οποία είναι απαραίτητο - βλέπω όμως οτι για πολλούς η ικανότητα της άμεσης επικοινωνίας κάποιου "οχι και τόσο" σμαντικού νέου δημιουργεί μια θερμή αίσθηση ασφάλειας.
Αυτό μάλλον καλό πρέπει να είναι. Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ψυχικού κόσμου του ανθρώπου...
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά επ του θέματος...
ΜΦΧ
Κ.
Have you heard of "Toothing" ![]()
Το κινητό ούτε λεπτό δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Όταν μου το βουτήξανε έτρεξα αμέσως να πάω να αγοράσω άλλο.
quote:
η ικανότητα της άμεσης επικοινωνίας κάποιου "οχι και τόσο" σμαντικού νέου δημιουργεί μια θερμή αίσθηση ασφάλειας
Μάλλον έχεις δίκιο..
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
Προσωπικά θα μπορούσα να μείνω χωρίς κινητό και πάνω από μια εβδομάδα. Ακόμα περισσότερο αισθάνομαι ότι μπορώ να ζήσω χρησιμοποιώντας κάθε τεχνολογία ή και καμιά απολύτως τεχνολογία (έχω όμως και τα προσόντα
).
Ένα καλό κριτήριο για να αξιολογήσω την χρησιμότητα κάθε μέσου-εργαλείου είναι κατά πόσο καλύπτει μια πραγματική μου ανάγκη. Νομίζω πως η πραγματική ανάγκη έχει να κάνει με τις δυσκολίες της επιβίωσης και τα εμπόδια που συναντάς.
Δημήτρης
Κάθε εμπόδιο για καλό!
quote:
Παρακολουθούσα τον αγώνα προχθές (Ελλάδα-Πορτογαλία) και μου φαινόταν ότι οι μισοί θεατές βλέπον το ματς, ενω οι άλλοι μισοί παίζαν με τα τηλεφωνάκια τους...
Το πρόσεξα και εγώ.. δεν μπορώ να το καταλάβω… είχα φρικάρει όταν ήμασταν σε συναυλία (bowie) στο wembley και ένας από την παρέα (οπού ήρθε από Αθηνά ) δεν ξεκόλλησε από κινητό του – στέλνοντας συνεχώς τχτ
…
…η εμπειρία ήταν να δούμε την συναυλία … η να στείλω τχτ ενώ είμαι στην συναυλία… η στον αγώνα με την Πορτογαλία …?
quote:
Ένα καλό κριτήριο για να αξιολογήσω την χρησιμότητα κάθε μέσου-εργαλείου είναι κατά πόσο καλύπτει μια πραγματική μου ανάγκη. Νομίζω πως η πραγματική ανάγκη έχει να κάνει με τις δυσκολίες της επιβίωσης και τα εμπόδια που συναντάς.
Η πραγματική ανάγκη που μου καλύπτει το κινητό.. είναι η έκτατη – επείγουσα επικοινωνία.. όπως και μερικές φορές η ανωνυμία…
Και εδώ μπορώ να πω ότι το κινητό είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής piece of technology .. Που μου έχει (saved my ass) έσωσε το τομάρι μου… το μόνο που χρειάστηκε ήταν μία κλήση - 20 Δευτερόλεπτα επικοινωνίας - και τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.. κάτι σαν butterfly effect…![]()
Γιώργος![]()
Color me your color, baby.
Color me your car.
Color me your color, darling...![]()
ειναι ο τιτλος που ταιριαζει και τωρα..
--αν και τοσο μα τοσο κιτς και τοσο μα τοσο πασε...--
..ενω καθομαι "ωρες" σε μια βιτρινα να περιεργαζομαι τα κεντηματα + το πατρον μιας εντυπωσιακης παραδοσιακης μας στολης..//.αλλο τοσο μπορει να'ναι καποιος παραπερα..+ να επιλεγει το επομενο gadget που θα 'εξιταρει'..τους γυρω του!!!!!
μα ποση δυστυχια να τα παιρνουν ολα με δοσεις...
μεχρι να ξεπληρωσουν.περασε το trend..
"Λαλακης ο ..Εισαγωμενος"!!!!!!αναβιωση again...
-- ο τιτλος...της βιντεοταινιας(επειδηδεν πιστευω να πηγαινε καποιος στον κιν/φο για να δει τετοια ταινια!!!!τυφλα να'χει" ο γιαπωνεζικος πειραματικος κιν/φος":))//ΝΑΙ!τη θυμαμαικι αυτη η χαζομαρα ειναι ενδεικτικη της εκεινης εποχης...: σ'ενα απο τα πρωτα ιδιωτικα καναλια-αποθεωση του κιτς-)
τελικα για καποιους μετραει το "trip"....
+ για καποιους οι φωτογραφιες που αποδεικνυουν το...γεγονος...
'η αλλιως....
αλλος τρεχει στα βουνα+βρισκει το θεο ...
+ αλλος τριγυρναει ολη τη γη.... ψαχνει ο,τι πιο εντυπωσιακο υπαρχει σχετικο με το θεο ... ωστε να εχει φωτογραφιες-αποδειξεις,
να δειχνει στους αλλους... ....(και γω που νομιζα πως πρπει να ψαχνω μεσα μου πανω σε μια αιωρα....επρεπε αραγε το δεντρο να βρισκεται "εκτος πατριδος";...)
--χμ....
μου αρεσει να χρησιμοποιω το κινητο μοναχα σαν εκπληξη/οχι για τους αλλους μα στη στιγμη μου.
αλλιως προτειμω τις χρονοκαρτες...που δινουν παλι εκπληξη...
λογω αγνωστου αριθμου...(στους αλλους εδω:)
απεχθανομαι τα "rigtones"//ιδως εκεινα που ακουω μεσα στα λεωφορεια...(Οτινανε!)
μεσα στην ησυχια του "μολις ξυπνησα παω για δουλεια..θα πιω κι εναν καφε!".. μπερδεμενο με ιδρωτιλες απο τοξινες των φαστ φουντ και αρωματα ασυμβατα με το ph...αυτων που τα φορουν....
μα ολο και καποια μνημη φερνουν....
κινητο; εχμ..ναι θα ηθελα εκεινο το τελειο με λογισμικο microsoft... να βρισκομαι στο βουνο για ορειβασια.. + ν' απαντω....στο φορουμ...
(how convenient)
--+κατι τελευταιο..:
φανταζομαι πως ειναι σωτηρια η ρυθμιση "δονηση"..ιδως σε ανησυχες ηλικιες...------
(καλαμηνπορωνεσαιατμουλαετσικιαλλιωςμιααυτοματηγραφηηταν
πουκρατησεδεκαπαρακατιστιγμες:)

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ
---- edit χαρην quote(ελληναρες μου δειτε που εφτασε η ...ελληνικην !)
quote:
θα μπορούσες να μείνεις χωρίς κινητό για μία εβδομάδα…?
try me...
ευτυχως εχω σταματησει το καπνισμα εδω και πολυ καιρο..
ολα τ'αλλα(εκτος του εσωτερικα...)ισως "κοβονται" ευκολα/συμπεριλαμβανομενων και των "λιγμενων"... τοσο οσο και των κινητων...-
Edited by - ΑΤΜΑ on 16/06/2004 02:53:30
quote:
Και εδώ μπορώ να πω ότι το κινητό είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής piece of technology .. Που μου έχει (saved my ass) έσωσε το τομάρι μου... το μόνο που χρειάστηκε ήταν μία κλήση - 20 Δευτερόλεπτα επικοινωνίας - και τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.. κάτι σαν butterfly effect...
Εδώ θα πρέπει να εφάρμοσες το περίφημο mobile-spell. Δύσκολος συνδυασμός, θα χρειάζεται πολύ εξάσκηση ![]()
Από τις θέσεις του kynikos και της ATMA βασικά συμπεραίνω πως το κινητό είναι άλλο ένα είδος εθισμού - ψυχολογικής εξάρτησης. Λοιπόν και πια είναι η λύση; Η πρώτη που έρχεται στο μυαλό : να πάμε όλοι στους ψυχολόγους για να λύσουμε το πρόβλημά μας κατασταλτικά. Χρυσές δουλειές θα κάνουν πάλι.
Μόνο για το esoterica δε χρειαζόμαστε ψυχολόγο μιας και ως φαίνεται παίζει το ίδιο αυτόν το ρόλο και καλύτερα.
Δημήτρης
Ψυχολογία : Η "επιστήμη" του μέλλοντος – τρελά λεφτά >$_$<
Edited by - Δημήτρης on 16/06/2004 23:05:43
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Εχω να το χρησιμοποιήσω εδώ και μια βδομάδα τότε που καταλάθος... το ... πέταξα από τον 4ο όροφο...
Aδικος κόπος! Μέσα σε 3 μέρες βρήκα ένα άλλο στο δρόμο... κάτι σαν κατάρα δηλαδή που με κυνηγά...
Το πιο τρελλό είναι όταν σου κάνουνε παράπονα του τύπου: Καλά ρε δε το ανοίγεις καθόλου το κινητό σου? Τόσες μέρες σε ψάχνουμε!
Τόσα μηνύματα σου έχουμε αφήσει...![]()
και ας έχω εξηγήσει στους γνωστούς μου ότι όταν είμαι σπίτι το έχω πάντα κλειστό το ρημάδι...
Ημαρτον ρε παιδιά! Ποιός ο λόγος να φέρνουμε μέσα στα σπίτια μας αυτή την ακτινοβολία? Ποιός ο λόγος να το έχουμε ανοιχτό όταν είμαστε στο σταθερό μας?![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν εχεις κι άδικο. *