ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ananasss30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/10/2003, 23:56:30
γεια σου φιλε μου...
ακουσα στην tv πριν λιγο οτι υπαρχει προεδρικο διαταγμα για να επιτρεπεται να σηκωνουν την σημαια στην παρελαση αλλοδαποι...
η αποφαση ειναι αντισυνταγματικη αυτα ακουσα φιλε μου...

ασχετο...
ελπιζω ολοι στην θεσσαλονικη να ειναι ενταξη...ελπιζω να ηταν ο κυριος σεισμος αυτος...
καλο βραδυ αδελφια...

LogicalΜέλος
30/10/2003, 07:27:10
Γεια σας. Λίγο άσχετο αυτό αλλά πριν λίγο είδα στις ειδήσεις μια τραγουδίστρια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που αποφάσισε να τιμήσει και να δίξει την αγάπη της στην ελληνική σημαία κάνοντάς την sexy φόρεμα και τραγουδώντας Sertab! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Logical

alati13Μέλος
30/10/2003, 08:19:39
Πρώτα από όλα να καλωσορίσω τους παλιούς γνώριμους και να προσπαθήσω να τους κάνω και λίγο πιο γνωστούς σε όσους δεν τους γνωρίζουν.

Επειδή λοιπόν μιλάμε για ΚΑΙ για αλλοδαπούς , παραθέτω την μοναδικής λεπτότητας τοποθέτηση του Παρμενιωνα για τους αλλοδαπούς της χώρας μας.

quote:

Αδιαφορούν για τους Λαθρομετανάστες που έχουν αλλάξει την όψη της πατρίδας μας... Αδιαφορούν για τις ασθένειες που ήταν εξαφανισμένες όπως φυματίωση και ψώρα και που τώρα επιστρέφουν !!
[/b]
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 13/08/2003 19:31:47

από εδώ και πέρα μπορείς να συνεχίσεις να λες αυτά που θες. Όσο για το ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ εσύ που είσαι γνώστης της Ιστορίας θα έπρεπε να γνωρίζεις πότε το ΟΧΙ έγινε ΜΕΓΑΛΟ. Η απάντηση είναι, όταν από το ένα $%#@στόμα πέρασε στα χέρια των Ελλήνων. Κατά τα άλλα αν θεωρείς τον Μεταξα μεγάλο ήρωα μπορείς να του κανείς μόνος σου τα τρισάγια.

Καλέ μου Φίλε Ananation καλημέρα. Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε.

omegaΜέλος
30/10/2003, 09:31:44
Αυτή εδώ η συζήτηση ξεκίνησε με το αν κάποιοι αλλοδαποί έχουν το δικαίωμα να κρατούν τη Ελληνική σημαία ή όχι.
Κατά την διαρκεια αυτής της συζήτησης έχουν γραφτεί πολύ σωστά πράγματα αλλά δυστυχώς και πολύ ακραίες θέσεις όπως για παράδειγμα μια απο τις τελευταίες του φίλου Thouthou:

quote:
Αλλωστε ποιο το νοημα του '40; Πολεμησαμε για ποιο πραγμα; Για να μην μας διοικουν καποιοι αλλοι; Οι γερμανοι αν ειμασταν καλα παιδια δεν θα μας ειχαν στα ωπα ωπα;

Ελπίζω φίλε Thouthou να ξέρεις τι θα μας έκαναν οι ΝΑΖΙ αν είμασταν όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος υπο κατοχή και αν δεν ξέρεις μπορείς να ρωτήσεις τους επιζώντες της κατοχής ειδικά αυτούς που ζούσαν στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις, και αν εσένα σου αρέσει να είσαι "καλό παιδί" εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.

Επίσης θα ήθελα να σταθώ λίγο στο post της Αλεξάνδρας-inandabove που κατά την γνώμη μου εμπεριέχει τις σκέψεις που έκαναν και κάνουν όλοι οι Έλληνες που ζούν σε άλλες χώρες, είτε για σπουδές είτε για δουλειά, και να θυμηθούμε με την σειρά μας τα εκατομμύρια των Ελλήνων μεταναστών και το πόσο κάποιοι απο αυτούς μπορεί να υπέφεραν απο κάποιες ανάλογες ακραίες απόψεις.

Ποιός από εμάς θα κατηγορήσει τον Έλληνα μετανάστη στην Αμερική , στην Αυστραλία , στην Γερμανία, και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου έχει βρεθεί, όταν κάποια στιγμή μετά απο χίλια μύρια βάσανα ο ντόπιος δεν αναγνωρίσει αυτη την προσπάθεια;

Ή μήπως δεν υπάρχουν παραδείγματα Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό "κάτω" απο ξένες σημαίες πχ ο Έλληνας δρομέας των 100 (μου διαφεύγει το όνομα του) που τρέχει με τον Καναδά.
Οι Καναδοί δηλαδή είναι καλύτεροι ή λιγότερο πατριώτες απο εμάς;

Μήπως όταν αυτοί οι μετανάστες που τωρα βρήζουμε όταν "σηκώνουν" την Ελληνική σημαία πολύ ψηλά σε διάφορες αθλητικά γεγονότα είναι εντάξει;

Νομίζω οτι δεν πρέπει να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά, και σίγουρα σαν ανώτερο έθνος που, θέλω να πιστεύω, οτι είμαστε πρέπει να είμαστε πιο διαλακτικοί σε αυτές τις απόψεις μας και να μην κολλάμε σε σύμβολα χάνωντας την ουσία.

Οσο για τον φίλο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ:

quote:
Κανείς δεν τίμησε έστω και μ’ ένα τρισάγιο, τον Ιωάννη Μεταξά... Και άρα υποκρίνονται όσοι «τιμούν» το «ΟΧΙ», αλλά αρνούνται μιά δάφνη στον Δημιουργό και Εμπνευστή του...

Θα νιώσεις πολύ ευτυχής αν μάθεις οτι έγινε τρισάγιο-μνημόσυνο στις 28 Οκτωβρίου (δεν παρακολουθείς ειδήσεις;), αφού καθαρίστηκε ο τάφος του απο βάνδαλους που είχαν γράψει με spray πάνω στο τάφο του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

ananasssΜέλος
30/10/2003, 10:32:26
quote:
Καλέ μου Φίλε Ananation καλημέρα. Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε
Δυνατός και γερός για να γίιινεις,
κάθε μέρα Ananation να πίνειιιςςς...!
quote:
πάνω στο τάφο του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Δικτάτορας ο Μεταξάς!!! ΩΩΩΩωωωω!!! Μα τι λόγια είναι αυτά omega!!! Διαβάστε λίγη ιστορία τέλοσπάντων άθλια δημοκρατικοειδή υποκείμενα?!

...και σιγά μην ικανοπιηθεί το κοινό λαϊκό αίσθημα με ένα απλό τρισαγιάκι... Κοτζάμ Μεταξουργείο έχει στη μνήμη του, μην πω και για το 7 αστέρων νοστιμότατο κονιακάκι... Πολυτέλειες εν υψίστη τιμή αυτού... Διευχών των αγίων πατέρων ημών...

Ουφφφ...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
inandaboveΜέλος
30/10/2003, 11:25:56
[quote]
Τώρα αν το παιδί θέλει να σηκώσει τη δική μας σημαία γιατί ετσι το αισθάνεται ή γιατί αισθάνεται Ελληνας ας το κάνει.

XAIROMAI POU TO VLEPEIS ETSI, FILE ALLZZARO!

30/10/2003, 11:49:41
Είναι σίγουρο ότι οι Λαθρομετανάστες έχουν αλλάξει την όψη της Πατρίδος μας – όλοι το βλέπουν. Και είναι σίγουρο ότι αυτό έγινε δίχως να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό αν επιθυμεί να γίνει η χώρα μας μπανανία. Κανείς δε ρώτησε τους Έλληνες αν επιθυμεί αυτό το αίσχος! Κάποιοι «εκσυγχρονιστές» αλήτες, θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Έτσι έχουμε και τις παράνομες «ελληνοποιήσεις»... Όσο για τα λοιμώδη νοσήματα – που προσπαθούν κάποιοι με προσποιητή αφέλεια να περιγελάσουν – θα πώ ότι είχα αναφέρει στοιχεία όχι κάποιου μέλους της ΚΚΚ, αλλά του καθηγητού Ιατρικής Δ.Λώλη. Τα στοιχεία είναι συνταρακτικά. Αλλά φαίνεται ότι οι ιδεοληψίες κάποιων υποτακτικών της Παγκοσμιοποιήσεως και μερικοί ψυχασθενείς του Μαρξισμού δεν αντιλαμβάνονται τα παραπάνω. Ε, τότε ας φέρουν κι άλλους!! Ίσως κάποιοι να βαρέθηκαν να να είναι Έλληνες, να ξυπνούν με Παπαφλέσσα και διάφορα «ΟΧΙ», να τους κούρασε η ρουτίνα Χριστούγεννα – Λαμπρή – Δεκαπενταύγουστος , ίσως να θέλουν και λίγο Ραμαζάνι και Μπαϊράμι... Ας φέρουν και κοκοροθυσίες και μάγους και ανθρωποφάγους, για να ικανοποιηθούν κάποιοι άρρωστοι... που λυπούνται διότι είναι εξ αίματος Έλληνες, δυστυχώς !

Όσο για το «ΟΧΙ», πρέπει να ξέρουν κάποιοι ότι έγινε Μεγάλο από τη στιγμή που ειπώθηκε. Και αν ακόμη το ακολουθούσε μια συντριπτική πανολεθρία, πάλι θα ήταν μεγαλιώδες ! Διότι όπως και ο ίδιος ο Δημιουργός του, γράφει στο ημερολόγιό του: «Θα Νικήσωμεν ! Αλλά δια τους Έλληνας υπερ την Νίκην, η Δόξα!» (28 Οκτ 1940, Ι.Μεταξάς).
Οι μικρόψυχοι της εποχής μας όμως, λησμονούν υποκριτικώς να αναφέρουν και το όνομά του, αλλά αντιθέτως κάθε χρόνο ακούμε για «αγωνιστές» της αριστεράς – που σήμερα επικροτούν την μετατροπή μας σε μπανανία – ακούμε για όλους όσους τότε ήσαν απόντες από το προσκλητήριο εκείνο,ως πειθήνιοι λακέδες της «μητέρας – πατρίδας» τους Σοβιετίας και του «πατερούλη» τους... Καλούσαν τον Ελληνικό Στρατό να μήν πολεμήσει !!! Φυσικά δεν έχει και μεγάλη σημασία στην εποχή μας να ασχοληθούμε με την ψυχασθαίνεια κάποιων πρακτόρων και αρρώστων. Ας ψάξουν μόνοι τους – ύστερα κι από την κατάρευση των ιδεοληψιών τους – να βρούν γιατί κατάντησαν κομμουνιστές...

Όμως, το επίσημο κράτος – που τρέχει εναγωνίως σε διάφορες φιέστες που εορτάζονται με εμετικά τριήμερα – ίσως και να τρέμει τη σύγκριση του «ΟΧΙ» εκείνου του Ανδρός με τα «ΝΑΙ» των σημερινών νάνων... Ίσως πάλι να μην μπορούν οι άνθρωποι να ξεχάσουν τις διεθνιστικές τους ρίζες και τον συμπλεγματικό μουζίκο που κρύβουν κάτω από τα σινιέ ρούχα τους... Η Ιστορία, όσο κι αν προσπαθούν να την διαγράψουν οι ανθέλληνες εξουσιαστές της κονόμας, γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του Εθνικού Κυβερνήτη. Το αν κάποια σιχαμερά μορμολύκεια που έχουν την εξουσία σήμερα, θα «τιμήσουν» το «ΟΧΙ» είναι αδιάφορο... Είναι ακόμα και θράσος !!! Διότι τα ανθρωπάκια δεν συγκρίνονται με τους Τιτανες. Είναι καταδικασμένα να σέρνονται στη μιζέρια τους – που τέτοια έχουν άφθονη στο ιδεολογικό τους «οπλοστάσιο».

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 30/10/2003 12:07:31

alati13Μέλος
30/10/2003, 16:19:33
Και να που μετά από 3 σελίδες μπήκαμε στο κυρίως θέμα.
Αν είμαι εξ αίματος Έλληνας με τους Έλληνες που θεωρούν ότι θα κολλήσουν ΨΩΡΑ από τους μετανάστες τότε ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.

Το ότι αυτό το είπε ένας Γιατρός δεν αλλάζει τίποτα. Γιατροί ήταν και αυτοί που έκαναν τα πειράματα στους εβραίους. Πρέπει να υιοθετήσω τις απόψεις τους επειδή ήταν γιατροί;;;
Η ΚΚΚ έχει μέλη ΚΑΙ γιατρούς. Όταν ασπάζομαι τις απόψεις τους τι είμαι;;;

Επειδή μάταια προσπαθείς να μου βάλεις ταμπελίτσες του στιλ κομμουνιστής κ.α θα ήθελα να σε βγάλω από το άγχος σου και να σου πω ότι δεν συμφωνώ με τους κομουνιστές και με όσους σφάχτηκαν μεταξύ τους στο όνομα καποιου Μαρξ ΄΄η Λενιν κ.α.
Πριν από μερικά χρόνια ένας μεγάλος αριθμός ΚΟΥΡΔΩΝ βρισκόταν στην πλατεία ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. Ξέρεις …πάνω από το ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ. Κανείς δεν με ρώτησε για να τους φέρει. Κανείς δεν μου εξήγησε γιατί οι παππούδες τους είχαν βοηθήσει στην σφαγή των Ελλήνων.
Τα παιδάκια που πέθαιναν από το κρύο δεν ήξεραν να μου απαντήσουν σε όλες αυτές τις βλακείες..
Υπήρχαν λοιπόν κατι αλήτες εκσυγχρονιστές σαν και την εμένα , που με προσποιητή αφέλεια , συζητούσαν μαζί τους για ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ και τους έδιναν ένα μπουφάν και λίγο φαΐ για να βγάλουν τον Δεκέμβρη.

Τελικά προς μεγάλη έκπληξη κάποιων ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΨΩΡΑ ΟΥΤΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ.

Αντίθετα έμαθα κατι που κάποια ΠΑΙΔΑΚΙΑ δεν θα μάθουν ποτε γιατί ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΥΦΛΟΙ, ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΣΙΚΛΑ STIMOROL.

Για εμένα ο Έλληνας πρέπει να έχει ένα μυαλό που να θυμάται και να ξέρει όσα του έχουν κάνει
Αλλά και μια καρδιά ακόμα μεγαλύτερη για να αγκαλιάζει και να βοηθάει.

Σε αντίθετη περίπτωση hη ζωη μασ θα ειναι ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ.

steelspringΜέλος
30/10/2003, 16:39:29
Υπάρχει και μιά πλευρά που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.
Όλη αυτή η ιστορία , με ποιόν τρόπο θα δουλέψει πολύ σύντομα.
Θα σταλούν επιστολές και καταγγελίες προς κάθε αρμόδια ευρωπαική επιτροπή οι οποίες θα περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τους εξαναγκασμούς και τις διώξεις των Αλβανών στην Ελλάδα.

< "Ήρθαμε να δουλέψουμε τίμια και να φάμε ένα κομμάτι ψωμί σε μιά χώρα που παραδοσιακά και ιστορικά ανήκει στην Αλβανία.Στούς προγόνους μας. Οι Έλληνες σαν λαός και σαν κράτος ,μας μεταχειρίστηκαν με μοναδική βία και σκληρότητα ενώ εμείς καμμία αφορμή δεν δώσαμε και πάντα ήμασταν νομοταγείς.
Γιατί τόση βία μέσα σε εδάφη που παραδοσιακά μας ανήκουν;
Γιατί για άλλη μια φορά να είμαστε θύματα του ελληνικού επεκτατισμού;
Ως πότε θα είμαστε το περιθώριο που δεν θα έχει λόγο και γνώμη;
Αυτή είναι η δημοκρατία που περηφανεύονται οι Έλληνες;
Ως πότε θα ζούμε κάτω απο αυτό τον στυγνό φασισμό και αυτόν τον άγριο ρατσισμό;
Ως πότε θα ανεχόμαστε να εξαναγκάζουν τα παιδιά μας να μιλάνε ελληνικά;
Ως πότε τα παιδιά μας θα εξαναγκάζονται ταπεινωτικά να σηκώνουν την ελληνική σημαία , και να τρομοκρατούνται για να τραγουδούν τον ελληνικό εθνικό ύμνο; (εδώ επισυνάπτονται και τα σχετικά Video).
Ζήσαμε τον απόλυτο εξευτελισμό σαν άνθρωποι μέσα απο την σκληρότητα αυτού του κράτους που θέλει να λέγεται δημοκρατικό.
Θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ειρήνη.
Ζητούμε λοιπόν την αυτονόμηση της περιοχής χ ψ και ζ που όχι μόνο παραδοσιακά ανήκει στους προγόνους μας και έχει αρπαχτεί με τη βία , αλλά και σαν πράξη πολιτισμού ενός κόσμου που θέλει να ζεί με την ηθική και το δίκαιο.
Έιμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε και να χύσουμε το αίμα μας για το δίκαιο και την ελευθερία.">

Εμείς βέβαια ως τότε θα λέμε ότι δεν είναι δυνατόν τα σύνορα να χωρίζουν τους λαούς και θα δίνουμε δίκιο σε όλους πλήν ημών.
Και όταν ήδη θα έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτονομιστικών οργανώσεων , εμείς ακόμα θα γελάμε με τις εξωφρενικές ανακοινώσεις της ΟΕΑ.

ΤαξιδιωτηςΝέο Μέλος
30/10/2003, 19:22:01
Φιλε alati13,τα ειπες αριστα.Συμφωνω απολυτα μαζι σου