- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Απέριττος λέει....
Κάποτε στο μεσαίωνα σε καίγανε και μόνο με την κατηγορία που μπορούσε να σου φορτώσει κάποιος ότι είσαι μάγισσα.
Ευτυχώς που δεν ζούμε στον μεσαίωνα... Βέβαια μερικοί έχουν κολήσει σε αυτήν την εποχή και τους είναι αδιονόητη η κοινωνική, επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη !!!
quote:
Απέριττος λέει....
Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη
Λάθος κάνεις.... έιναι όμως έτοιμοι να σταυρώσουν και να χλευάσουν αν τολμήσει κάποιος να πεί ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
quote:
Απέριττος λέει....
Όμως... υπάρχουν ράμματα για την γούνα όλων... Θού Κύριε...
Θα συμφωνούσα αν έλεγες "για την γούνα όλων μας" συμπεριλαμβανομενου και του ευατού σου....
quote:
Απέριττος λέει....
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Το ίδιο τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ !!!

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
quote:
Κάποτε στο μεσαίωνα σε καίγανε και μόνο με την κατηγορία που μπορούσε να σου φορτώσει κάποιος ότι είσαι μάγισσα. Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψη... Όμως... υπάρχουν ράμματα για την γούνα όλων...
Μα δεν χλευαζουμε τις ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αποψεις.Χλευαζουμε τις ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ αποψεις.
Εμεις να δεις τι ραμματα βαλαμε στις γουνες φαντασμενων εσωτερικαδων.Συννεφο πηγε η σταυροβελονια...χεχεχε....

Edited by - medtech on 12/01/2007 19:23:48
Όσο για τα ράμματα που λες να τα βγάλεις εγω δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι καθαρός... να αφήσεις τα υπονοούμενα... είμαι αυτός που είμαι η φάτσα μου υπάρχει στο προφίλ μου για να βλέπουν ποιος είμαι και στην τελική είμαι αξιοπρεπής και ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έχω κάνει μόνος μου και όχι με τις πλάτες κανενός... και το σταματώ εδω εγω προσωπικά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου κάτσε και άφριζε όσο θέλεις...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Edited by - Απέριττος on 12/01/2007 19:31:45
quote:
Απέριττος λέει...Αζαξ θέλω να μου κάνεις μια χάρη..μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την πάρτυ σου..
Η κλασική απάντηση κάποιου στριμωγμένου, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τα λεγόμενα του σε κάποιον που τον αμφισβητεί...
quote:
Απέριττος λέει...όσο για την γνώμη μου για σένα την είπα στο μέιλ απάντηση που έστειλα στον Δημήτρη...
Πές την και δημόσια...εγώ δεν την ξέρω άλλα θα ήθελα πολύ να την μάθω ...
quote:
Απέριττος λέει...Όσο για τα ράμματα που λες να τα βγάλεις εγω δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι καθαρός... να αφήσεις τα υπονοούμενα...
Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο από μέρους μου...αντίθετα έσυ ειπες για εμάς οτι έχουμε ράμματα στη γούνα μας.... ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!
quote:
Απέριττος λέει...είμαι αυτός που είμαι η φάτσα μου υπάρχει στο προφίλ μου για να βλέπουν ποιος είμαι και στην τελική είμαι αξιοπρεπής και ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έχω κάνει μόνος μου και όχι με τις πλάτες κανενός...
Αλήθεια σε κατηγόρησε κανείς;;; Μήπως αληθεύει αυτό που λένε ...όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται;;;
quote:
Απέριττος λέει...και το σταματώ εδω εγω προσωπικά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου κάτσε και άφριζε όσο θέλεις...
Εγώ δεν αφρίζω.... αντιθέτως αγαπητέ Απέριττε νομίζω πώς εσυ αφρίζεις... ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....
quote:
Αζαξ θέλω να μου κάνεις μια χάρη..μην ξανασχοληθείς μαζί μου γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την πάρτυ σου..

Ο άσπρος σίφουνας....
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σχετικά με κάτι που γράφεις στην εισαγωγική τοποθέτηση του θέματος:
quote:
Μια πρόσφατη επίσκεψη στον Όλυμπο ήταν το έναυσμα για να ανοίξουμε το θέμα ως anases θέλοντας να μάθουμε και την δική σας άποψη ή εμπειρία και ίσως να ανταλλάξουμε υλικό και πληροφορίες.
Η υπογράμμιση είναι δική μου
Χρησιμοποιείς τον πληθυντικό αριθμό για τον λογαριασμό "anases", στα κείμενά σου όμως γράφεις σα να είσαι ένα πρόσωπο. Οι συμμετοχές στα forums είναι προσωπικές και όχι ομαδικές. Δηλαδή, γνωρίζουμε πως συνομιλούμε με ένα πρόσωπο πίσω από το username που βλέπουμε. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις, έχουν υπάρξει συμμετοχές, όπου κάποιος άνθρωπος δηλώνει εκπρόσωπος μιας συγκεκριμένης ομάδας. Επειδή στο προφίλ σου έχεις ως προσωπική σελίδα το anases.net, στο οποίο παραπέμπει και η ηλεκτρονική σου διεύθυνση, θα ήταν καλό να γίνει πιο σαφής η φύση της συμμετοχής "anases".

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Η δήλωσή του σχετικά με τη νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, να ειρωνεύονται αυτούς που έχουν κάποιες απόψεις τις οποίες οι ίδιοι δεν συμμερίζονται, είναι δικαιολογημένη και έχουμε τοποθετηθεί κι εμείς πολλές φορές απέναντι σ' αυτό το θέμα.
quote:
Απέριττος:
Για αυτό προσέξτε καλά τι λέτε εδω μέσα γιατί υπάρχουν πολλοί ειδικοί περί της φύσης και της περιπέτειας γενικώς όψιμοι ιεροεξεταστές οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας σταυρώσουν και να σας χλευάσουν αν τολμήσετε και πείτε μια αιρετική άποψηΑΖΑΧ-ΧΑΖΑ: Λάθος κάνεις.... έιναι όμως έτοιμοι να σταυρώσουν και να χλευάσουν αν τολμήσει κάποιος να πεί ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "αβάσιμες" ΑZAX-XAZA, όχι όμως και τη λέξη "βλακείες". Κάποια στιγμή, ίσως καταλάβεις πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εννοιών.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
amalia λέει...
Σχετικά με την παρατήρηση του Απέριττου.
Η δήλωσή του σχετικά τη νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, να ειρωνεύονται αυτούς που έχουν κάποιες απόψεις τις οποίες οι ίδιοι δεν συμμερίζονται, είναι δικαιολογημένη και έχουμε τοποθετηθεί κι εμείς πολλές φορές απέναντι σ' αυτό το θέμα.
Ο Απέριττος δεν μπορεί να απαντήσει όταν τον στριμώξουν και αρχίζει και λέει για μεσαίωνες, ιεροεξεταστες και μάγισσες...Ας του πέι κάποιος οτι ζούμε στον 21ο αιώνα και δεν καίμε ανθρώπους....
quote:
amalia λέει...Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "αβάσιμες" ΑZAX-XAZA, όχι όμως και τη λέξη "βλακείες". Κάποια στιγμή, ίσως καταλάβεις πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εννοιών.
Οταν κάποιος λέει βράστε μια κατσαρόλα και βάλτε το χέρι σας μέσα και δεν θα πάθετε τίποτα ...ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ...
Οταν όμως κάποιος λέει οτι άκουσε τον παπού της γιαγιάς του που είδε έναν εξωγήινο να φωνάζει πλ πλ ενώ έβαζε (ο εξωγήινος) το χέρι του σε βραστό νερό ...αυτό είναι ΑΒΑΣΙΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Ο άσπρος σίφουνας....
Μπορεί να μου πει κάποιος που είπε ο PaNo βάλτε το χέρι σας σε καυτό νερό και δεν θα πάθετε τίποτα; Ένα copy-paste ρε παιδιά. ![]()
Αυτή η λάσπη με το βραστό νερό εκτοξεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ξανά και ξανά, ενώ ο PaNo ποτέ δεν προέτρεψε κανένα να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό, με ή χωρίς dna activation.
Στην πραγματικότητα, κάποιος άλλος ήταν που προέτρεψε συνομιλητή του να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό.
Αυτός ήταν ο dim-kar, στη σελίδα 35 του "12 strand dna".
Εδώ o dim-kar προτρέπει ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα να βάλει το χέρι του σε καυτό νερό:
> Εάν κρατήσει το χέρι του μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό για πάνω από 1 λεπτό έχασα το στοίχημα. Πάει το στοιχηματάκι κε Pa(λ)Νο(ρ);
Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.
Dare To Dream
στη δικια μου κουβεντα δεν χρειαζομαι ενα τετοιο διαχειριστη amalia,με προσβαλει το τι υπονοεις οτι καποιος οι καποιοι μου υποβαλουν τι θα πω.
Το καλλιτεχνικο μου ονομα ειναι anases.αν ηταν να μιλησω στο ονομα καποιου η μαζι με καποιον θα το ειχα αναφερει(οπως αναφερα στην αποφαση να ανοιξω το θεμα με τον συντροφο μου που επισκεφτηκαμε μαζι τον Ολυμπο).
και κατι αλλο.δεν μπορω να μπω ευκολα στο esoterica.gr ειδικα στα forums.
αυτο δυσχερενει την κουβεντα μας.καποιες φορες δεν μπορω να μπω για ωρες.
ευχαριστω..
quote:
Αυτός ήταν ο dim-kar, στη σελίδα 35 του "12 strand dna".Εδώ o dim-kar προτρέπει ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα να βάλει το χέρι του σε καυτό νερό:
> Εάν κρατήσει το χέρι του μέσα στη κατσαρόλα με το βραστό νερό για πάνω από 1 λεπτό έχασα το στοίχημα. Πάει το στοιχηματάκι κε Pa(λ)Νο(ρ);
Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.
Εσύ το χεράκι στη κατσαρόλα το βάζεις;
Δημήτρης

quote:
gentleman λέει...> Οταν κάποιος λέει βράστε μια κατσαρόλα και βάλτε το χέρι σας μέσα και δεν θα πάθετε τίποτα
Μπορεί να μου πει κάποιος που είπε ο PaNo βάλτε το χέρι σας σε καυτό νερό και δεν θα πάθετε τίποτα; Ένα copy-paste ρε παιδιά.
Αυτή η λάσπη με το βραστό νερό εκτοξεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ξανά και ξανά, ενώ ο PaNo ποτέ δεν προέτρεψε κανένα να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό, με ή χωρίς dna activation.
Και αν σου πώ εγώ οτι αυτή η "λάσπη" είναι στη σελίδα 21 ...
quote:
PaNo λέει....PRIN 100 XRONIA BRE8HKE SE ZOYNKLA THS AFRIKHS ENA 12XRONO AGORI POY KATAFERE NA EPIBIWSEI KAI NA MEGALWSEI METAKSY PI8HKWN. DEN MHLOYSE KAMIA GLWSSA OMWS EIXE APOLYTH EPIKHNWNIA ME TA ZWA.
FILOKSENOYMENOS SE MIA EPAYLH APO THN PRWTH KIOLAS MERA ARXHSE NA TRYGIRHZEI KAI NA EPEKSERGAZETAI OTIDHPOTE APO PERIERGIA. KAPIA STHGMH PHGE STHN KOYZINA KAI ENA MAGHRAS EBRAZE MHLA GIA NA FTIAKSEI MHLOPHTA.TO PAIDI KSEREI TO NERO KSEREI TO FROYTO ETSI LOIPON BAZEI TO XERI MESA STHN KATSAROLA KAI PERNEI ENA MHLO.DEN KAHKE GIATI DEN HKSERE OTI TO BRASTO NERO 8A TOY DHMIOYRGHSEI ENGAYMATA OYTE YPHRXE MESA STO PHSTEYW SYSTHMA TOY OTI MPOREI NA KAEI APO BRASTO NERO.
AYTO SHMAINEI OTI "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.LOVE AND LIGHT
PaNo
quote:
gentleman λέει...Στον PaNo μια είναι η λέξη που θα λέγατε αν είχατε παιδεία. ΣΥΓΝΩΜΗ.
Dare To Dream
Για χτύπα τώρα ΕΣΥ μια ΣΥΓΝΩΜΗ σε μας τους πυροβολημένους σκεπτικιστές... και αν είσαι πολύ περίφανος να πείς συγνώμη ...τότε έλα να μας κουβαλήσεις σπηλαιολογικό εξοπλισμό!!!!![]()
![]()
....

Ο άσπρος σίφουνας....
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 13/01/2007 23:40:03
http://swiss.csail.mit.edu/~boogles/Illuminati/
Illuminati, ελληνικός φωτισμός, όνομα που δίνεται σε εκείνους που υπέβαλαν στο χριστιανικό βάπτισμα. Εκείνοι που βαφτίστηκαν κλήθηκαν "το illuminati" ή "φωτισμένους αυτούσ" από την ιεροσύνη προηγούμενο- Nicene, υποθέτοντας ότι εκείνοι που καθοδηγήθηκαν για το βάπτισμα στην αποστολική πίστη είχαν μια διαφωτισμένη κατανόηση.
Illuminati, Greek illumination, name given to those who submitted to Christian baptism. Those who were baptized were called "illuminati" or "illuminated ones" by the Ante-Nicene clergy, on the assumption that those who were instructed for baptism in the Apostolic faith had an enlightened understanding.
Το Alumbrados, ένα μυστικό ισπανικό τμήμα 16ος-αιώνα, ήταν μεταξύ των κοινωνιών που υιοθέτησαν στη συνέχεια το illuminati ονόματος. Αργότερα, ο τίτλος του illuminati χρησιμοποιήθηκε από μια μυστική κοινωνία που ιδρύθηκε από Adam Weishaupt που στόχευσε να καταπολεμήσει τη θρησκευτική σκέψη και να ενθαρρύνει τον ορθολογισμό."
Microsoft Encarta2000 <>
The Alumbrados, a mystical 16th-century Spanish sect, were among the societies that subsequently adopted the name illuminati. Later, the title of illuminati was used by a secret society founded by Adam Weishaupt that aimed to combat religious thinking and encourage rationalism."
---Microsoft Encarta2000
το παρακατω το βρηκα τυχαια βαζοντας στο yahoο ,την λεξη ιλλουμινατι...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=196206
ΑΦΡΟΔΙΤΗ,εδω ειμαι....και ας μην κανω αισθητη την παρουσια μου.....
συμφωνω με την ιδεα συναντησης,ομως πρεπει να γινει μεσω προσωπικων e-mail,κανονισε το.....
ετσι για να κανουμε πιο αισθητη την συνομοσιολογικη μας προ-διαθεση χαχαχααχχαχααχαχα
με απεραντο σεβασμο και αγπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 09/03/2005 22:42:59
...αλλά τελικά ήταν η αντανάκλαση των φωτορυθμικών στη ντισκομπάλα...
.
.
.
The She Mantis... ![]()
![]()
![]()

χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...εκει εκει χτυπησα το κεφαλι μου και εκανα καρουμπαλο....
καλα ε ...πληρως (δια)φωτιστικα σχετικα και παραταγμενα με τροπο που να δημιουργουν οπτικες παρενεργειες....
...ή ηταν απο την αφασεια που επαθα...οι οπτασιες που αντικρυζα...?
ημουν λεει μεσα σε μα πενηντακοντορο...την οποια περιεβαλλε ο χρονος με ομιχλη....το ονομα της εσωτοπιο...
ή ομιχλη ελεγαν την πενηντακοντορο...και εσωτοπιο την καπα του χρονου...?
τεσπα...η ομιχλη....παραμεριζε τα εμποδια,μεσω θελησης....και σκεψης...
ο χρονος ...εκεινη την ωρα παλι χτυπησα το κεφαλι μου....
και τωρα πρεπει να δω ξανα που βρισκομαι....αργω και να συνελθω...
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 09/03/2005 22:40:32
quote:
οι οπτασιες που αντικρυζα...?
Καλέ manos μας, μετά τις οπτασίες έκανες το search ή αυτό ήταν οι οπτασίες ![]()
Τί γράφουν οι άνθρωποι!!!!!!!
Τέλος πάντων, όσοι συμφωνούν με τη συνάντηση, να σηκώσουν το χέρι.
Η Αφροδίτη θα μοιράσει τα στοιχεία εκτυπωμένα στον inkjet της.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
και το μυνηματάκι εσείς μπορείτε να τα κάνετε;![]()
![]()
gh
ο Λύκος τι θα σηκώσει? το πόδι του?![]()
![]()
και τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα τα στοιχεία να ταχυδρομηθούν στο σπίτι μας να γλυτώνουμε και τα πέρα δώθε????? ![]()
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
ο Λύκος τι θα σηκώσει? το πόδι του?
Ναι, το πίσω αριστερό πόδι θα σηκώσει να κατουρίσει!

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
έχει σχέση αυτό με τους Illuminati?
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ο Λύκος τι θα σηκώσει? το πόδι του?
--------------------------------------------------------------------------------
Ναι, το πίσω αριστερό πόδι θα σηκώσει να κατουρίσει!
βέβαια θα μου πεις..... έχουν τα υπόλοιπα?![]()
![]()
![]()
![]()
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
βέβαια θα μου πεις..... έχουν τα υπόλοιπα?
Έλα ντε!
Βλέπεις είναι και ενα θέμα σπάνιο για το Esoterica! Μόνο μερικές δεκάδες φορές έχουμε συζητήσει για αυτό.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!