3ημερη Κατασκήνωση Αναζήτησης!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Solon Aimonas Eautou
Σάββατο 11 Αυγούστου
21:30 -> 2ο Θέμα Συζήτησης: Θα τεθεί από την Fantasy Gate και μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες λογοτέχνες όπως οι Θ. Μαστακούρης, Γ. Π. Παπαδάκης, Μ. Μώρος, κ.λπ. (περιμένουμε πρόταση από Αντωνία και λοιπά μέλη της Fantasy Gate) |
Η Fantasy Gate είναι ακόμα στη βρεφική ηλικία -θα μπορούσα να πω- κι ακόμα συγκροτείται. Η ιδέα της κατασκήνωσης είναι super και ανυπομονώ να έρθει εκείνο το ΠΣΚ να μαζευτούμε. Η πρόθεση και η επιθυμία σου Νίκο να υπάρξει συζήτηση το βράδυ του Σαββάτου με θέμα σχετικό με την ομάδα του Φανταστικού είναι πολύ καλή, ωστόσο δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω.
Βέβαια, επειδή όπως είπα είμαστε ακόμα στην αρχή ίσως θα μπορούσαμε να συζητήσουμε το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο η ομάδα, να πέσουν ιδέες στο τραπέζι, να προταθούν συγγραφείς, άλλα sites, καλλιτέχνες κλπ. για συνεργασία. Επίσης, έχουμε ανάγκη από περισσότερα μέλη στην ομάδα, που θα βοηθούν στην οργάνωση, το κλείσιμο των συμφωνιών, την αναζήτηση επόμενων συνεργασιών, στη συγγραφή διηγημάτων, βιβλιοπαρουσιάσεων κλπ. Με λίγα λόγια το θέμα της συζήτησης θα μπορούσε να είναι "Ανάγκη Σύστασης ομάδας Fantasy Gate και Προοπτικές Ανάπτυξης".Περιμένω κι από άλλους φίλους να κάνουν τις προτάσεις τους αν θέλουν, ασχέτως αν θα παρευρίσκονται στην καταστήνωση το τριήμερο.

5-12 είναι περίοδος ήδη προγραμματισμένων διακοπών για μένα.
1)Αναλόγος την ημερομηνία θα μπορέσω να έρθω είτε όχι.
2)Η τοποθεσία ανούσια για μένα εκτός αν πρόκειται για απόσταση πάνω τον 1000Km. αρκεί να υπάρξει αυτό το μυστήριο όπου υπάρχει και στο φόρουμ. (πιστέυω θα υπάρξει μεγαλύτερο).
1)Αναλόγος την ημερομηνία θα μπορέσω να έρθω είτε όχι.
2)Η τοποθεσία ανούσια για μένα εκτός αν πρόκειται για απόσταση πάνω τον 1000Km. αρκεί να υπάρξει αυτό το μυστήριο όπου υπάρχει και στο φόρουμ. (πιστέυω θα υπάρξει μεγαλύτερο).
Η δική μου άδεια από τη δουλειά είναι μόνο για το διάστημα 20-30 Αυγούστου, για το οποίο έχω ήδη κλείσει Κυκλάδες! Έως την άδεια θα καλύπτω εφημερίες και απουσιάζοντες συναδέλφους, οπότε κομματάκι χλωμόν αν και, ενώ στην αρχή ξίνισα στην ιδέα (επειδή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κατασκήνωση και όχι λόγω παρέας, προς Θεού). Παρ' όλα αυτά, αν κρίνετε ότι μπορώ να κάνω κάτι έστω και εξ' αποστάσεως(κάποιο άρθρο για ανάγνωση ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλώ να μου το ζητήσετε έγκαιρα...η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.
Δυστυχώς παιδιά οι ημερομηνίες έχουν κλείσει ήδη. Θα έπρεπε να έχετε συμμετάσχει στη συζήτηση πριν 2 εβδομάδες αν θέλατε να λαμβάναμε το πρόγραμμα σας υπόψη. Ελπίζω του χρόνου να σας έχουμε μαζί μας..
Αύριο-μεθαύριο θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της κατασκήνωσης, όπως επίσης και πληροφορίες σχετικά με το πως θα πάμε στην κατασκήνωση, πόσο θα κοστίσει, κ.λπ.
Φιλικά,
Αύριο-μεθαύριο θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της κατασκήνωσης, όπως επίσης και πληροφορίες σχετικά με το πως θα πάμε στην κατασκήνωση, πόσο θα κοστίσει, κ.λπ.
Φιλικά,
Μετά από πολύωρη σκέψη και ομαδικό διαλογισμό, καταλήξαμε στο τελικό πρόγραμμα του κατασκηνωτικού 3ημέρου (λέμε τώρα "τελικό", μιας και κάθε καλή πρόταση χωράει..).
-----------------------------------------------------------------------
[Παρασκευή 10 Αυγούστου]
απόγευμα:
άφιξη στο camping, στήσιμο σκηνών, κ.λπ.
21:00
- Συνάντηση στην παραλία, γνωριμία κατασκηνωτών.
- Ενημέρωση για το πρόγραμμα του 3ημέρου.
- Ανοικτή Συζήτηση με θέμα "Κατασκήνωση Αναζήτησης: Προτάσεις και Συντονισμός για την Ίδρυση ενός Ετήσιου Θεσμού".
Μετά το τέλος της συζήτησης, θα υπάρχει χρόνος για κατ' ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των κατασκηνωτών, κ.λπ.
--------------------------------------------------
[Σάββατο 11 Αυγούστου]
Εξορμήσεις της Πυθέας:
10:00 -> Πρωϊνό ξύπνημα και προετοιμασία.
11:00 -> Πρωϊνό σε τοπικό μπουγατσατζίδικο.
11:30 -> Αναχώρηση με αυτοκίνητα.
12:00 -> Επίσκεψη στο "Κάστρο του Πλαταμώνα" και περιήγηση/ ξενάγηση (ιστορική, μυθολογική, κ.λπ.) από μέλη της ομάδας Πυθέας.
13:00 -> Αναχώρηση με αυτοκίνητα.
13:30 -> Επίσκεψη στο "Δρόμο Αντιβαρύτητας του Ολύμπου", επίδειξη του φαινομένου και ερμηνεία του από μέλη της Gateway Team.
14:30 - 15:00 -> Επιστροφή στην κατασκήνωση.
1ος Θερικός Κύκλος Συζητήσεων
20:00
Συνάντηση στην παραλία του camping.
20:30
1ος Κύκλος Συζήτησης: Σύγχρονη Μαγεία και Wicca
(ομιλητές: Γ. Ιωαννίδης και Α. Αρμάος του Ναού της Ιερής Φλόγας στην Αθήνα)
21:30
2ος Κύκλος Συζήτησης: Ο Κόσμος του Φανταστικού και η Ανάγκη Οργάνωσης της Fantasy Gate
(ομιλιτής: Αντωνία Γιαννακά, Υπεύθυνη Συντονισμού Fantasy Gate)
22:30 ->
3oς Κύκλος Συζήτησης: Ομιλία Έκπληξη!
(ομιλιτές: μέλη της Κοινότητας του Μεταφυσικού)
[Κυριακή 12 Αυγούστου]
14:00
Μεταφυσικό Συμπόσιο σε τοπική ταβέρνα
(όπως κλείνει κάθε συνάντηση της κοινότητας τα τελευταία 2-3 χρόνια
).
16:00- 17:00 -> Αναχώρηση Κατασκηνωτών - Αποχαιρετισμός.
[Επιπλέον, θα υπάρχουν δώρα/ βιβλία που θα βρουν κάτοχο με κλήρωση.]
[Παρασκευή 10 Αυγούστου]
απόγευμα:
άφιξη στο camping, στήσιμο σκηνών, κ.λπ.
21:00
- Συνάντηση στην παραλία, γνωριμία κατασκηνωτών.
- Ενημέρωση για το πρόγραμμα του 3ημέρου.
- Ανοικτή Συζήτηση με θέμα "Κατασκήνωση Αναζήτησης: Προτάσεις και Συντονισμός για την Ίδρυση ενός Ετήσιου Θεσμού".
Μετά το τέλος της συζήτησης, θα υπάρχει χρόνος για κατ' ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των κατασκηνωτών, κ.λπ.
[Σάββατο 11 Αυγούστου]
Εξορμήσεις της Πυθέας:
10:00 -> Πρωϊνό ξύπνημα και προετοιμασία.
11:00 -> Πρωϊνό σε τοπικό μπουγατσατζίδικο.
11:30 -> Αναχώρηση με αυτοκίνητα.
12:00 -> Επίσκεψη στο "Κάστρο του Πλαταμώνα" και περιήγηση/ ξενάγηση (ιστορική, μυθολογική, κ.λπ.) από μέλη της ομάδας Πυθέας.
13:00 -> Αναχώρηση με αυτοκίνητα.
13:30 -> Επίσκεψη στο "Δρόμο Αντιβαρύτητας του Ολύμπου", επίδειξη του φαινομένου και ερμηνεία του από μέλη της Gateway Team.
14:30 - 15:00 -> Επιστροφή στην κατασκήνωση.
1ος Θερικός Κύκλος Συζητήσεων
20:00
Συνάντηση στην παραλία του camping.
20:30
1ος Κύκλος Συζήτησης: Σύγχρονη Μαγεία και Wicca
(ομιλητές: Γ. Ιωαννίδης και Α. Αρμάος του Ναού της Ιερής Φλόγας στην Αθήνα)
21:30
2ος Κύκλος Συζήτησης: Ο Κόσμος του Φανταστικού και η Ανάγκη Οργάνωσης της Fantasy Gate
(ομιλιτής: Αντωνία Γιαννακά, Υπεύθυνη Συντονισμού Fantasy Gate)
22:30 ->
3oς Κύκλος Συζήτησης: Ομιλία Έκπληξη!
(ομιλιτές: μέλη της Κοινότητας του Μεταφυσικού)
[Κυριακή 12 Αυγούστου]
14:00
Μεταφυσικό Συμπόσιο σε τοπική ταβέρνα
(όπως κλείνει κάθε συνάντηση της κοινότητας τα τελευταία 2-3 χρόνια
).16:00- 17:00 -> Αναχώρηση Κατασκηνωτών - Αποχαιρετισμός.
[Επιπλέον, θα υπάρχουν δώρα/ βιβλία που θα βρουν κάτοχο με κλήρωση.]
Όποιος επιθυμεί να έρθει στην κατασκήνωση, ακόμα και αν δεν είναι 100% σίγουρος, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ας δηλώσει συμμετοχή στο παρόν thread με format:
nickname χρήστη:
-> Εγώ + π.χ. 3 άτομα.
-> Με/ Χωρίς Αυτοκίνητο.
{Παρακαλώ, δηλώστε άμεσα (όσοι γνωρίζετε) αν και πόσοι θα έρθουν ώστε να κλείσουμε ανάλογο χώρο στο camping που θα μας φιλοξενήσει!}
Σύντομα, θα αναρτηθούν και πληροφορίες για το πως θα φτάσετε στο camping (είναι 20 λεπτά από το Λιτόχωρο, πάνω στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθήνας), με φωτογραφίες, χάρτη, καθώς και τηλέφωνα σε περίπτωση που χαθείτε για περαιτέρω πληροφορίες.
Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμη και η αφίσσα του 1ου Camping Αναζήτησης, οπότε και θα αναρτηθεί στο παρόν thread.
nickname χρήστη:
-> Εγώ + π.χ. 3 άτομα.
-> Με/ Χωρίς Αυτοκίνητο.
{Παρακαλώ, δηλώστε άμεσα (όσοι γνωρίζετε) αν και πόσοι θα έρθουν ώστε να κλείσουμε ανάλογο χώρο στο camping που θα μας φιλοξενήσει!}
Σύντομα, θα αναρτηθούν και πληροφορίες για το πως θα φτάσετε στο camping (είναι 20 λεπτά από το Λιτόχωρο, πάνω στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθήνας), με φωτογραφίες, χάρτη, καθώς και τηλέφωνα σε περίπτωση που χαθείτε για περαιτέρω πληροφορίες.
Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμη και η αφίσσα του 1ου Camping Αναζήτησης, οπότε και θα αναρτηθεί στο παρόν thread.

Το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και κάποιες περαιτέρω πληροφορίες υπάρχουν στο άρθρο επικαιρότητας στο link: http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=63
Όπου γάμος και χαρά...Δεν γίνεται να λείπω αγαπητοί μου...
Αδέρφια όπως θα παρεβρεθώ και εγώ μαζί με τον αδερφό μου που έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή.Από εκεί και πέρα,επιθυμεί "διακαώς" να παρεβρεθεί και ένα φιλαράκι μου αλλά ως αρχαιολάτρης θα επιθυμούσε να επισκεφτεί κάποιον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής,αν είναι δυνατόν.Βέβαια ακόμα και κάτι τέτοιο δεν χωράει στο πρόγραμμα,μπορούμε να την "σκαπουλάρουμε" εμείς για λίγο.Από την άλλη εγώ προσωπικά πιστεύω ότι λόγω του τόπου θα ήταν ευχάριστη η παρουσία κάποιου γνώστη της αρχαίας θρησκείας στην παρέα μας(πχ Μπεξής,Τσαγκρινός ενδεικτικά).Δεν λέω να μονοπολήσει κάτι τέτοιο τις συζητήσεις μας,απλά το προτείνω σαν κάτι πρόσθετο.Εσείς βέβαια οι περισσότεροι χαρήκατε το βουνό των Θεών με την κατάλληλη συντροφιά και καθοδήγηση κατά τα Προμήθεια αλλά σκεφτείτε λίγο και εμάς τους άτυχους...
Σε πολύ κοντινή απόσταση είναι το "Δίον". Μπορούν να δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες, αρκεί να υπάρχει μεταφορικό μέσο. Από εκεί και πέρα, μέσα στις αρχικές σκέψεις ήταν επίσκεψη και στο Δίον, όμως λόγω του ότι δεν θα είναι παρόν κάποιος γνώστης για ξενάγηση, η σκέψη έμεινε στα χαρτιά..
Φιλικά,
Φιλικά,