κριτική για το σπίτι της οδού Μακρυγιάννη
Την ιστορία αυτή την έγραψα πριν από μερικά χρόνια και ήταν μια πρώτη απόπειρα δημιουργίας ενός φανταστικού διηγήματος. Είναι γεμάτη από κλισέ και με αρκετές ατέλειες, ωστόσο αποφάσισα να σας την παραθέσω, επειδή μέσα από αυτή την ιστορία βγήκε η ιδέα της δημιουργίας των διηγημάτων που έχουν σχέση με τις Κηλίδες και τον Κεμ Άναχ. Την παραδίδω και αυτή στην κρίση σας και είμαι πρόθυμος να δεχτώ την όποια κριτική και σχόλιά σας, καθώς και να απαντήσω σε ερωτήσεις...
Αρκετά καλή ιστορία Μιχάλη, 7-8.
Πολυ καλη ιστορια...δε σε κανει να βαρεθεις σε κανενα σημειο και σε κραταει συνεχως σε αγωνια .8-9 

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο σένα Μιχάλη. Αν και όπως λες αυτή ήταν η πρώτη σου απόπειρα σε αυτό το είδος συγγραφής, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Είχε ενδιαφέρουσα πλοκή, έντονη αγωνία για την συνέχεια και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Είχε αυτή τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που πάντα υπάρχει στις ιστορίες σου. Το μονο μείον που θα μπορούσα να διακρίνω είναι οτι ίσως η σύνδεση μεταξύ των γεγονότων ήταν κάπως απότομη, αλλά εμένα δεν με ενόχλησε.
8-9 απο μένα!!!!
8-9 απο μένα!!!!
Μπράβο Μιχάλη. Μου άρεσε πολύ και η πρώτη σου απόπειρα
9-10 από μένα.
Με έβαλε μέσα στην ιστορία και με κράτησε σε αγωνία και σε «φόβο»(ουφ!)
μέχρι το τέλος.
9-10 από μένα.Με έβαλε μέσα στην ιστορία και με κράτησε σε αγωνία και σε «φόβο»(ουφ!)
μέχρι το τέλος.Eυχαριστώ όλους και όλες σας πάρα πολύ για τα καλά λόγια που, για μια ακόμη φορά, συνοδεύουν τις ιστορίες μου. Με την ολοκλήρωση της τελευταίας ιστορίας, (Το τάγμα των Εκπεσόντων), οι ιστορίες μου πλέον θα δημοσιεύουνται στη fantasygate και όχι στην Πολυσυγγραφία. Ήδη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο τμήμα της fantasygate, θα δημοσιευθεί ακέραια μια ακόμη ιστορία, όπως θα γίνεται περίπου με συχνότητα μιας ιστορίας ανά μήνα...
Κι από μένα συγχαρητήρια Μιχάλη...
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ακόμη και με τα κλισέ που εσύ ο ίδιος ανέφερες ότι υπάρχουν. (Αν και το να χρησιμοποιείς κάποιες αρχετυπικές φοβίες και σχηματικές εικόνες τρόμου, στη σωστή δόση, δεν το θεωρώ κλισέ).
Σαν ένα πρώτο δείγμα γραφής, είναι μια πολύ καλά δομημένη ιστορία και με στοιχεία που προδιαθέτουν τον αναγνώστη για το τί θα πρέπει να αναμένει από τον συγγραφέα του στις μετέπειτα διηγήσεις του. Τα καλύτερα...!
Άλλο ένα 8-9 από μενα.
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ακόμη και με τα κλισέ που εσύ ο ίδιος ανέφερες ότι υπάρχουν. (Αν και το να χρησιμοποιείς κάποιες αρχετυπικές φοβίες και σχηματικές εικόνες τρόμου, στη σωστή δόση, δεν το θεωρώ κλισέ).
Σαν ένα πρώτο δείγμα γραφής, είναι μια πολύ καλά δομημένη ιστορία και με στοιχεία που προδιαθέτουν τον αναγνώστη για το τί θα πρέπει να αναμένει από τον συγγραφέα του στις μετέπειτα διηγήσεις του. Τα καλύτερα...!
Άλλο ένα 8-9 από μενα.