(off-topic) Επίθεση στην Πυθέας και στο Νίκο Λελούδα
Μια μικρή συνέχεια-σχόλιο, πάνω στο κείμενό μου για τον σπηλαιολογικό εξοπλισμό, μετά απο δημοσιεύσεις που έπεσαν στην αντίληψη μου, σε forum σπηλαιολογικού συλλόγου :
--> Για μια ακόμη φορά τονίζω οτι, αυτό το "εγχειρίδιο", αποτελεί απλή αναφορά στον σπηλαιολογικό εξοπλισμό κλπ.
--> Την χρήση του και, χρησιμότητά του, ο κάθε ενδιαφερόμενος για την ΣΟΒΑΡΗ σπηλαιολογία (..σε αντιπαράθεση με τις γελοιότητες περί έρευνας της "κούφιας γης"
κλπ, μπορεί και πρέπει -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- να την μάθει μόνο μέσα απο τα σεμινάρια και, μετέπειτα, απο τις σπηλαιολογικές εξερευνήσεις-αποστολές που γίνονται απο τους διάφορους σπηλαιολογικούς συλλόγους (Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία-ΕΣΕ, ΣΠΕΛΕΟ, ΣΕΛΑΣ, ΦΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ κλπ).
--> Προσοχή! : "Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" !
....Και, ο νοών, νοείτω...
........
--> Για μια ακόμη φορά τονίζω οτι, αυτό το "εγχειρίδιο", αποτελεί απλή αναφορά στον σπηλαιολογικό εξοπλισμό κλπ.
--> Την χρήση του και, χρησιμότητά του, ο κάθε ενδιαφερόμενος για την ΣΟΒΑΡΗ σπηλαιολογία (..σε αντιπαράθεση με τις γελοιότητες περί έρευνας της "κούφιας γης"
κλπ, μπορεί και πρέπει -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ- να την μάθει μόνο μέσα απο τα σεμινάρια και, μετέπειτα, απο τις σπηλαιολογικές εξερευνήσεις-αποστολές που γίνονται απο τους διάφορους σπηλαιολογικούς συλλόγους (Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία-ΕΣΕ, ΣΠΕΛΕΟ, ΣΕΛΑΣ, ΦΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ κλπ).--> Προσοχή! : "Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" !
....Και, ο νοών, νοείτω...

........
Νικο να δωσω και γω τα συγχαρητηρια μου για το πολυ καλο σπηλαιολογικο εγχειριδιο που αναρτηθηκε προσφατα στην ιστοσελιδα της Πυθεας. Τωρα για τα λιβελογραφηματα που επεσαν στην αντιληψη σου προφανως θα αναφερεσαι σε αυτο ;
Τα ιδια και τα ιδια φιλε μου εδω και χρονια. Μονο αηδια μπορω να πω οτι νιωθω πια που διαβαζω τα ιδια πραγματα απο τα ιδια ατομα, δεν αξιζει να προσθεσει κανεις και κατι παραπανω. Με καλυψε ενα ποστ που εκανε ενας φιλος που περασε ενα φεγγαρι απο εδω στο http://www.metafysiko.gr/forum/show...86&postcount=20 . Οι αφροι ηρθαν και παλι
Τα ιδια και τα ιδια φιλε μου εδω και χρονια. Μονο αηδια μπορω να πω οτι νιωθω πια που διαβαζω τα ιδια πραγματα απο τα ιδια ατομα, δεν αξιζει να προσθεσει κανεις και κατι παραπανω. Με καλυψε ενα ποστ που εκανε ενας φιλος που περασε ενα φεγγαρι απο εδω στο http://www.metafysiko.gr/forum/show...86&postcount=20 . Οι αφροι ηρθαν και παλι

Φαίνεται πως σε μερικούς αρέσει να μιλούν ex cathedra και να αυτοθαυμάζονται, εγκαινιάζοντας το νέο σύνδρομο του Ιντιάνα Τζόουνς. Φαίνεται πως όλοι αυτοί που μιλούν για παιδάκια που πιστεύουν στα μεταφυσικά, θα προτιμούσαν χίλιες φορές αυτά τα παιδάκια να γυρνούν στις καφετέριες και να μην τα απασχολεί τίποτε άλλο, παρά να καταδεχτούν οι ίδιοι να δώσουν λίγες μόνο από τις γνώσεις και τα φώτα που διαθέτουν. Φωτεινά παραδείγματα εξαιρέσεων αποτελούν ο old cave dinosaur και ο Πάνειος, που τιμούν με την παρουσία τους όλους μας και ίσως και να εμπνέουν τις νέες γενιές, μοιραζόμενοι μαζί μας την εμπειρία τους. Αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί. Τι κρίμα για τους προηγούμενους που όλα αυτά τα "παιδάκια" αποδεικνύουν πως έχουν μεγαλύτερη ωριμότητα και ευγενέστερη συμπεριφορά...
Βεβαίως Μιχάλη θα πρέπει να επισημάνουμε για όποιον παρακολουθεί δίχως να έχει γνώση της κατάστασης, πως υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που τους οδηγούν στο να παιδιαρίζουν κάθε τόσο, με επιθέσεις που ομολογουμένως είναι αστείες, εναντίον της Πυθέας. Και οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με τις "πόρτες" που κατά καιρούς έχουνε φάει από το φόρουμ και τις συζητήσεις.
Τελικά, όπως φαίνεται ήταν εξαιρετικά άσχημο για εκείνους μα η αλήθεια είναι ότι και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, καθώς τις εποχές εκείνες το φόρουμ είχε γεμίσει με δικά τους ανούσια επιθετικά μηνύματα και προσβολές.
Εκείνο το οποίο μου φάνηκε άσχημο προσωπικά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις τους, ήταν οι προσβολές κατά του Ν. Λελούδα για τις οποίες πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να νιώθουν. Όπως και να χει, νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνετε πως ήταν πολύ άκομψο. Ας τους ευχηθούμε λοιπόν να μάθουν κάποια στιγμή στη ζωή τους να έχουν τρόπους, κάτι που θα είναι σίγουρα καλύτερο και για εκείνους.
Τελικά, όπως φαίνεται ήταν εξαιρετικά άσχημο για εκείνους μα η αλήθεια είναι ότι και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, καθώς τις εποχές εκείνες το φόρουμ είχε γεμίσει με δικά τους ανούσια επιθετικά μηνύματα και προσβολές.
Εκείνο το οποίο μου φάνηκε άσχημο προσωπικά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις τους, ήταν οι προσβολές κατά του Ν. Λελούδα για τις οποίες πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να νιώθουν. Όπως και να χει, νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνετε πως ήταν πολύ άκομψο. Ας τους ευχηθούμε λοιπόν να μάθουν κάποια στιγμή στη ζωή τους να έχουν τρόπους, κάτι που θα είναι σίγουρα καλύτερο και για εκείνους.
Beetlejuice μην ανησυχείς δεν πέρασα από ένα φεγγάρι εδώ σας παρακολουθώ ανελλιπώς.Και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φταίτε και εσείς που δεν έχετε βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.Ο άλλος ο αφελής ή ανίδεος νομίζει ότι είστε 15χρονα που ψάχνετε ufo στις σπηλιές και ο Λελούδας είναι ο καθοδηγητής σας και ο αναμορφωτής σας.Τρίψτε του στη μούρη όσα έχετε πετύχει ως τώρα σε όλους τους τομείς και σας υπογράφω ότι θα νιώσει ένα 5χρονο παιδαρέλι μπροστά σας.Αμ ο άλλος ο γνωστός κομπλεξικός μπούλης που ούτε ο ίδιος ο θεός δε θυμάται πόσες απενεργοποιήσεις έχει φάει από φόρουμς στη ζωή του λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του εναντι των υπολοίπων;Που κατήντησε ότι πιο γραφικό και αστείο. Έχει κάνει λέει σπηλιές έχει κάνει φαράγγια έχει κάνει πάνω στα βουνά έχει κανει και κατω απο τα νερα.Πείτε του ότι κάνει και πάνω στο παλαμάρι του βαρκάρη κάθε φορά που κάνετε upload μια αποστολή σας σε σπήλαιο ή βουνό.Το καλάμι το επισκέπτεται ολοένα και συχνότερα τελευταία.Φταίει και ο Λελούδας όμως και ο Πάνειος.Γιατί μιας και δέχονται χτυπήματα πλεον ανοιχτα για το ατόπημα τους να γράφουν στο μεταφυσικο δεν ενημερώνουν τον κόσμο για το ποιον των ανθρωπαρίων που τους καθυβρίζουν.Γιατί λοιπόν κ. Λελούδα και κ. Ξανθόπουλε δεν ενημερώνετε τα παιδιά για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί πολλάκις στους σπηλαιοκύκλους;Ποιοι είναι αυτοί που θρασσύτατα τους ειρωνέυονται , και εσάς μαζί; ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΛΕΟΝ έχουν το θράσσος και ειρωνεύονται αυτούς τους νέους με την περίσσεια όρεξη για αναζήτηση και δράση σε ποικίλους πνευματικούς τομείς.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.Για πείτε ονόματα για περιγράψτε καταστάσεις.Για να πέσουν οι μάσκες και να γίνει το ξεβράκωμα να τελειώνουμε.Άντε να ξυπνάμε και να τελειώνουμε μια και καλή και εδώ και στο εσωτέρικα.
Kane: Johntitor, θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιό κόσμιες εκφράσεις.
Φιλικά,
Kane: Johntitor, θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πιό κόσμιες εκφράσεις.
Φιλικά,
Μια πρώτη αντίδραση:
Μετανιώνω που κάποτε θεωρούσα ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν κάποια δίκια όταν μας έκραζαν κάποτε εδώ μέσα.Νόμιζα ότι ενδιαφέρονταν για την ασφάλειά μας.
Λογικό είναι όταν το μόνο που κάνουν είναι να σε κράζουν και να σε βρίζουν αυτοί οι άνθρωποι να αποβληθούν από τη κοινότητά μας.Κάτι που δε μου ήταν ευχάριστο...
Πλέον, μετά τα τελευταία αίσχη που διάβασα σε σπηλαιολογικό forum προερχόμενα απο τους ίδιους ανθρώπους , είμαι σίγουρος ότι για το μόνο που είναι ικανοί είναι να περιφέρουν τα complex τους από ιστότοπο σε ιστότοπο.
Λυπάμαι μόνο που οι άνθρωποι αυτοί εμπλέκονται στην εκπαίδευση των αυριανών σπηλαιολόγων.Είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι να έχουν το ρόλο του Δασκάλου.Δεν υπονοώ ότι δεν έχουν γνώσεις...
Μετανιώνω που κάποτε θεωρούσα ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν κάποια δίκια όταν μας έκραζαν κάποτε εδώ μέσα.Νόμιζα ότι ενδιαφέρονταν για την ασφάλειά μας.
Λογικό είναι όταν το μόνο που κάνουν είναι να σε κράζουν και να σε βρίζουν αυτοί οι άνθρωποι να αποβληθούν από τη κοινότητά μας.Κάτι που δε μου ήταν ευχάριστο...
Πλέον, μετά τα τελευταία αίσχη που διάβασα σε σπηλαιολογικό forum προερχόμενα απο τους ίδιους ανθρώπους , είμαι σίγουρος ότι για το μόνο που είναι ικανοί είναι να περιφέρουν τα complex τους από ιστότοπο σε ιστότοπο.
Λυπάμαι μόνο που οι άνθρωποι αυτοί εμπλέκονται στην εκπαίδευση των αυριανών σπηλαιολόγων.Είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι να έχουν το ρόλο του Δασκάλου.Δεν υπονοώ ότι δεν έχουν γνώσεις...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από KANE
Εκείνο το οποίο μου φάνηκε άσχημο προσωπικά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις τους, ήταν οι προσβολές κατά του Ν. Λελούδα για τις οποίες πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να νιώθουν. Όπως και να χει, νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνετε πως ήταν πολύ άκομψο.
|
Στο link αυτό δυστυχώς για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται πως όταν κάποιος είναι προκατειλημμένος, ό,τι καλό κι αν δει, πέφτει με τα μούτρα να το κατασπαράξει, να το αποδοκιμάσει και να το χλευάσει. Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Λελούδας έπεσε "θύμα" του ανώριμου εγωιστικού ταπεραμέντου μερικών "ειδικών" του χώρου.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω προς το παρόν.
Σ.Σ.: Φυσικά για το πόσα αξίζει η ομάδα Πυθέας και ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα δε θα σχολιάσω τίποτα. Το έργο μιλάει από μόνο του.

Απ'ότι είδαμε στο φόρουμ των ατίθασων
παιδιών, μόλις αφαιρέθηκαν τα απρεπή τους σχόλια, κατά του Νίκου Λελούδα και της Πυθέας.
Τα συμπεράσματα τ'αφήνουμε ολόκληρα δικά σας...
παιδιών, μόλις αφαιρέθηκαν τα απρεπή τους σχόλια, κατά του Νίκου Λελούδα και της Πυθέας. Τα συμπεράσματα τ'αφήνουμε ολόκληρα δικά σας...
Το πρόβλημα ξεκινά από την ίδια την σπηλαιολογική εταιρία, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για αρκετά αξιόλογα μέλη που την αποτελούν.
Από την στιγμή που κυκλοφορούν ανενόχλητοι κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες των άλλων, που μάλιστα δεν είναι και σπηλαιολόγοι της προκοπής παρά ερασιτέχνες, και ποστάρουν ότι γουστάρουν εν ονόματι της σπηλαιολογικής κοινότητας τότε είναι καιρός να αναλάβουν και οι κύριοι αυτοί τις ευθύνες τους.
Γιατί κύριοι ανέχεστε τέτοιους καραγκιόζηδες στις συζητήσεις σας?
Δεν νομίζετε ότι υποβιβάζουν την δουλειά που κάνετε, τον κόπο που καταβάλετε αλλά και την κοινότητα της σπηλαιολογιάς γενικότερα?
Από την στιγμή που κυκλοφορούν ανενόχλητοι κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες των άλλων, που μάλιστα δεν είναι και σπηλαιολόγοι της προκοπής παρά ερασιτέχνες, και ποστάρουν ότι γουστάρουν εν ονόματι της σπηλαιολογικής κοινότητας τότε είναι καιρός να αναλάβουν και οι κύριοι αυτοί τις ευθύνες τους.
Γιατί κύριοι ανέχεστε τέτοιους καραγκιόζηδες στις συζητήσεις σας?
Δεν νομίζετε ότι υποβιβάζουν την δουλειά που κάνετε, τον κόπο που καταβάλετε αλλά και την κοινότητα της σπηλαιολογιάς γενικότερα?
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από KANE
Απ'ότι είδαμε στο φόρουμ των ατίθασων
παιδιών, μόλις αφαιρέθηκαν τα απρεπή τους σχόλια, κατά του Νίκου Λελούδα και της Πυθέας. |
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από dim.kar
Καλημέρα!
Εδώ θα βρείτε ένα on-line εγχειρίδιο το οποίο παρόλη τη φαιδρότητα της δικτυακής πύλης που το φιλοξενεί θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την όποια βαρύτητα του αρμόζει... Δημήτρης |