ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/"Μεταφυσικές" φορουμικές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Feb 07')

"Μεταφυσικές" φορουμικές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Feb 07')

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ετοιμαστειτε για τις μεγαλες φορουμικες συναντησεις της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου σε Αθηνα και Θεσσαλονικη!
Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος, μελη του φορουμ μας θα συναντηθουν σε καφετερειες της πρωτευουσας και της συμπρωτευουσας για να γνωριστουν με τους νεοτερους, να συζητησουν με τους παλαιοτερους και να αναπτυξουν γονιμους προβληματισμους.

Για τη Θεσσαλονικη η ημερομηνια εχει ηδη αποφασιστει και ειναι το απογευματακι της Κυριακης 11 Φεβρουαριου.

Για την Αθηνα η ημερομηνια δε θα ανακοινωθει ακομη, υπολογιστε ομως καπου μεσα στο Παρασκευοσαββατοκυριακο 16-17-18/2.

Αναμενουμε συμμετοχες απο Θεσσαλονικη σε πρωτη φαση για να ενημερωθειτε καποια στιγμη μεσω π.μ για τον ακριβη τοπο της συναντησης.
2007-01-31 16:03
11 Φλεβάρη ε;
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Καφετέρια; Ωχ, θ' αρχίσει να γκρινιάζει ο r-b-t3r. Θα θέλει ταβερνείο
2007-01-31 16:43
Έγω πάντως δηλώνω συμμετοχή από τώρα!
2007-01-31 16:51
Εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα.. Ελπίζω σε μία ακόμα επιτυχημένη συνάντηση, με νέα άτομα, όλους τους παλιούς και κυρίως καλές συζητήσεις.

Φιλικά,
2007-01-31 17:52
Αυτή τη φορά ελπίζω να είμαι κι εγώ στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης. Αν όμως είμαι εδώ θα μπορέσω σίγουρα να παραβρεθώ στη συνάντηση.

Τα λέμε εκεί λοιπόν…
2007-01-31 18:21
Να σημειωσω οτι το τριημερο 16-17-18 ειναι το τριημερο της Αποκριας με την Δευτερα 19/2 καθαρη Δευτερα. Ενδεχομενως πολλοι να εγκαταλειψουν την Αθηνα η να εχουν αλλες υποχρεωσεις, κοινωνικες, οικογενειακες κτλ αυτες τις μερες.

Προτεινω η συναντηση της Αθηνας να μη γινει αυτο το ΠΣΚ αλλα το επομενο, 23-24-25 Φεβρουαριου
2007-01-31 19:54
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsilof
11 Φλεβάρη ε;
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Καφετέρια; Ωχ, θ' αρχίσει να γκρινιάζει ο r-b-t3r. Θα θέλει ταβερνείο

Γιατί που θα πάμε στη ζώγια?, βιβλίο τσάι και συμπάθεια?
Άντε να σας επαναφέρω λίγο στο σωστό +λιακουρορθόδοξο+ δρόμο της αμπελοφιλοσοφίας (η οποίο ανθεί στις ταβέρνες φυσικά...)
Παράθεση:
Να σημειωσω οτι το τριημερο 16-17-18 ειναι το τριημερο της Αποκριας με την Δευτερα 19/2 καθαρη Δευτερα. Ενδεχομενως πολλοι να εγκαταλειψουν την Αθηνα η να εχουν αλλες υποχρεωσεις, κοινωνικες, οικογενειακες κτλ αυτες τις μερες.

Οι υποδειξεις του Voel ηταν χρησιμες και ετσι η ημερομηνια αλλαζει ετσι ωστε να βολεψει οσους και οσες περισσοτερες γινεται. Τελικως οι "Νοτιοι" θα χαρουν πρωτοι πρωτοι.

Αυτη την Κυριακη 4 Φεβρουαριου θα πραγματοποιηθει το μιτινγκ του φορουμ στην Αθηνα.
Η ωρα της συναντησης προσδιοριζεται στις 8 περιπου το βραδυ σε καφετερεια της πρωτευουσας.
Παρακαλουνται οσοι επιθυμουν να συμμετεχουν να δηλωσουν τις συμμετοχες τους οσο το δυνατο γρηγοροτερα σε αυτο το τοπικ. Για τον ακριβη τοπο θα ενημερωθειτε το Σαββατο το πρωι με π.μ, ενω εαν αδυνατειτε να εχετε προσβαση στο ιντερνετ απευθυνθειτε με κληση ή sms στο τηλ. της κοινοτητας (6949 50 37 89)
2007-01-31 20:22
Και εγώ μέσα.. τώρα αν δεν καταφέρω για της Αθήνας.. μπορεί να είμαι στης Θεσσαλονίκης (γιατί κάποιοι μου την είπαν που δεν έχω ακόμα ανέβει)
[......]

I'll be there! Εσείς;;