Meeting της κοινότητας του μεταφυσικού υπό μορφή συμποσίου στην Αθήνα
Meeting της κοινότητας του μεταφυσικού υπό μορφή συμποσίου θα πραγματοποιηθει την Κυριακη 10 Δεκεμβριου στην Αθηνα. Λογω της γοτθικης βραδιας του Mystery δυο ημερες πριν, στην πρωτευουσα θα κατηφορισουν και αρκετοι απο τη Β. Ελλαδα.
Λεμε να φαμε και να συζητησουμε στο "Αρχαιων Γευσεις". Για περισσοτερες πληροφοριες εδω: www.arxaion.gr
Οσοι εχετε διαθεση να παραβρεθειτε βαλτε το στο προγραμμα και το σημαντικοτερο, δηλωστε το ενδιαφερον σας με ενα ποστ εδω!
Λεμε να φαμε και να συζητησουμε στο "Αρχαιων Γευσεις". Για περισσοτερες πληροφοριες εδω: www.arxaion.gr
Οσοι εχετε διαθεση να παραβρεθειτε βαλτε το στο προγραμμα και το σημαντικοτερο, δηλωστε το ενδιαφερον σας με ενα ποστ εδω!
ποπο ζηλεβω! Θα φατε καλα το συμποσιο λεγεται και οργιο η κανω λαθος;
Το οργιο ειναι Ρωμαικη εφευρεση και ελαχιστη σχεση εχει με τα συμποσια των αρχαιων Ελληνων......
Για οργιο αν θελετε κατι κανονιζουμε......
Παντως για το συμποσιο ειμαι μεσα...
Για οργιο αν θελετε κατι κανονιζουμε......
Παντως για το συμποσιο ειμαι μεσα...
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη
(στη συγκεκριμένη περίπτωση Μίκα)
Θα είμαι εκεί....
Υ.Γ. Μίκα καλεί R-b-t3r

(στη συγκεκριμένη περίπτωση Μίκα)
Θα είμαι εκεί....Υ.Γ. Μίκα καλεί R-b-t3r

Eννοείται πως θα είμαι εκεί!!!Και στη περιοχή μου κιόλας,βολεύει αφάνταστα!!Ελπίζω να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από mika
Υ.Γ. Μίκα καλεί R-b-t3r
![]() ![]() |
, θα προσπαθήσω να έρθω (έχω κάποιες εκκρεμότητες που ελπίζω να κλείσουν έως τότε). Θα χαρώ πάντως να σας ξαναδώ όλους (φυσικά να γνωρίσουμε και τον sadprince).
Να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή μια και πέρα από λάτρης της παρέας, είμαι και φανατική των συμποσίων με... καλή παρέα!
Περιμένω όλους τους φίλους που κατοικούν στην Αττική να δηλώσουν κι αυτοί συμμετοχή άσχετα αν έχουν ξαναέρθει σε κάποιο meeting ή όχι. Διότι αυτή τη φορά πρέπει να σπάσουμε κάθε ρεκόρ κι επιτέλους, πρέπει να συναντηθούμε!
Φυσικά, αφού πολλοί φίλοι βρίσκονται σε άλλα μέρη της χώρας, πολύ ευχαρίστως να μας τιμήσουν κι αυτοί με την παρουσία τους, αν μπορούν. Όλοι οι καλοί χωράνε, ως γνωστόν. Αλλά αν θέλουν και οι "κακοί", ας έρθουν κι αυτοί.
See you there!!
Περιμένω όλους τους φίλους που κατοικούν στην Αττική να δηλώσουν κι αυτοί συμμετοχή άσχετα αν έχουν ξαναέρθει σε κάποιο meeting ή όχι. Διότι αυτή τη φορά πρέπει να σπάσουμε κάθε ρεκόρ κι επιτέλους, πρέπει να συναντηθούμε!

Φυσικά, αφού πολλοί φίλοι βρίσκονται σε άλλα μέρη της χώρας, πολύ ευχαρίστως να μας τιμήσουν κι αυτοί με την παρουσία τους, αν μπορούν. Όλοι οι καλοί χωράνε, ως γνωστόν. Αλλά αν θέλουν και οι "κακοί", ας έρθουν κι αυτοί.

See you there!!
Θα είμαι κ εγώ εκεί!!!
Αυτό έλειπε τώρα, να λείπει ένα χοντρούλικο μπιζελάκι από ένα συμπόσιο!
Μόνο προσέξτε να μην ... με φάτε!! χεχε
Εις το Επανιδείν, λοιπόν, φορουμίτες κ φορουμίτισσες!
Άνεταααααααααα
Αυτό έλειπε τώρα, να λείπει ένα χοντρούλικο μπιζελάκι από ένα συμπόσιο!
Μόνο προσέξτε να μην ... με φάτε!! χεχε
Εις το Επανιδείν, λοιπόν, φορουμίτες κ φορουμίτισσες!

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Antonia
Διότι αυτή τη φορά πρέπει να σπάσουμε κάθε ρεκόρ
|
Άνεταααααααααα

Πολύ ωραία,
θα κατέβουμε πολλοί και από τον πυρήνα της Gateway στη Θεσσαλονίκη (από όσο έχω μάθει).
Και μιας και στη συνάντηση θα συμπεριλαμβάνεται όργιο..εε, χμ συμπόσιο εννοούσα θα είμαι σίγουρα εκεί.
Count me in then!
θα κατέβουμε πολλοί και από τον πυρήνα της Gateway στη Θεσσαλονίκη (από όσο έχω μάθει).
Και μιας και στη συνάντηση θα συμπεριλαμβάνεται όργιο..εε, χμ συμπόσιο εννοούσα θα είμαι σίγουρα εκεί.
Count me in then!
Από ένα συμπόσιο σίγουρα δεν λείπουν τα αρνιά… και οι λύκοι. Λέω να έρθω. Σαν λύκος; Σαν πρόβατο; Διαλέξτε και πάρτε…Θα φορέσω τα μεταφυσικά μου, αόρατα ή ορατά, καθαρά ή αιματοβαμένα, δεν έχει σημασία, θα τα φορέσω και θα έρθω…
Kαι μπιζέλιε... εαν τελικά έρθω σαν λύκος... κινδυνεύεις... Γιατί μπορεί να είμαι λύκος, αλλά νηστεύω αυτή την εποχη...
Όταν λες δύο μέρες πριν... Εννοείς την Παρασκευή έτσι; Γιατί πρέπει να κάνουμε και ένα πρόγραμμα...
Kαι μπιζέλιε... εαν τελικά έρθω σαν λύκος... κινδυνεύεις... Γιατί μπορεί να είμαι λύκος, αλλά νηστεύω αυτή την εποχη...

Όταν λες δύο μέρες πριν... Εννοείς την Παρασκευή έτσι; Γιατί πρέπει να κάνουμε και ένα πρόγραμμα...