ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Eναλλακτικοί περίπατοι μέσα στις πόλεις! :Συλλογικό φωτορεπορτάζ των μελών

Eναλλακτικοί περίπατοι μέσα στις πόλεις! :Συλλογικό φωτορεπορτάζ των μελών

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Μια ιδεα που σκεφτηκα χθες και σας μεταφερω σημερα.Τι θα λεγατε να ξαμολυθουμε μεσα στις πολεις που μενει ο καθενας μας (σε Ελλαδα και εξωτερικο), να περιπλανηθουμε μεσα σε στενα, σε δρομακια που καταληγουν σε αδιεξοδα...;Να φωτογραφησουμε παραξενα κτιρια, αινιγματικα συμβολα, περιεργα γκραφιτι και αλλα πολλα που θα μας τραβηξουν την προσοχη!

Θα ξεκινησουμε να ανεβαζουμε τις φωτογραφιες εδω και καποια στιγμη μετα απο μηνες θα δημιουργησουμε ενα συλλογικο φωτορεπορταζ που θα ανεβει στο www.explorers.gr .

Πως σας φαινεται η ιδεα αυτή;(που μπορειτε να την εμπλουτισετε με δικες σας σκεψεις)

2006-09-26 17:00
Μέσα εγώ! καταπληκτική ιδέα, ειδικά για όσους μένουν στην επαρχία! Εννοείται πως θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις "άγνωστες" γωνιές, αλλά μια διαφορετική όψη γνωστών μνημείων και τοπίων με την έννοια της εναλλακτικής ματιάς που επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες, θα είναι εξόχως χρήσιμη κι αποκαλυπτική.

Μπράβο ρε Μηνά για την ιδέα!
2006-09-26 17:06
Πολύ καλή ιδέα, εύγε .

Παρόλο που όλες οι επαρχίες δε φημίζονται για κάτι το "εναλλακτικό", ωστόσο φίλε JustAnotherGoneOff είναι μια καλή ευκαιρία να την "ψάξουμε λιγάκι τη δουλειά".
2006-09-26 22:41
Ακριβώς Τσίλοφ, όταν ψάχνεις, βρίσκεις πολλά πράγματα κάτω από την επιφάνειά τους. Αρκεί να αναζητάς, όχι να κοιτάς!
2006-09-26 22:51
Να δώσω τα εύσημα μου στον Μηνά για την εξαίρετη αυτή ιδέα του. Παντού υπάρχει κάτι παράξενο, ακόμα και στο πιο μικρό χωριουδάκι.. εντάξει, να μην υπερβάλλω κιόλας, σχεδόν παντού.

Προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον project, η επιτυχία του οποίου θα κριθεί από τη συμμετοχή των μελών του φόρουμ. Θα περιμένω να δω ανταπόκριση, αλλά παράλληλα θα ψάχνω και στο αρχείο με τις φωτογραφίες μου για να συνδράμω και εγώ.

Φιλικά,
2006-09-26 23:01
Μμμμμ....συμφωνώ απόλυτα!! Θα είμαι σε ετοιμότητα λοιπόν με μια φωτογραφική στο χέρι!! Υπέροχη ιδέα Μηνά...εύγε παιδί μου!
2006-09-26 23:09
..αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορούμε στις πόλεις μας σαν τους πάντα χαρούμενους κινέζους τουρίστες με μια φωτογραφική "υπομάλης"..

πολύ καλή ιδέα όντως
2006-09-27 01:03
Εεεε..εντάξει εμείς δεν χρειάζεται να γελάμε συνέχεια...
2006-09-27 12:12
Ε ναι, μην "γελάμε" πολύ... θα μας περάσουν για διαφήμιση του Παρα Πέντε :-P
Πολύ καλή ιδέα! Έλεγα μετά την εξεταστική να το ρίξω λίγο στην περιπλάνηση γιατί έχω ψιλοκαεί με την διπλή εξεταστική. Θα συλέξω ότι υλικό μπορέσω!