Συνάντηση στην Αθήνα
Προσκαλούνται οι φίλοι που το επιθυμούν να συναντηθούμε για έναν καφέ και ανταλλαγή απόψεων - γνωριμία, στην Αθήνα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, σε περιοχή που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, πιθανότερο στο κέντρο. Παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν, να μου αποστείλουν μήνυμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα.
Παρόλο που θα ήθελα πολύ να παρεβρεθώ, κάποια υπόθεση που μου έχει προκύψει θα με κρατάει απασχολημένο τις ημέρες εκείνες κατά τις βραδυνές ώρες. Κρίμα. Ελπίζω σε κάποια επόμενη περίπτωση να μου είναι εύκολο.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Θησείου, γύρω στις 1 το μεσημέρι, σε κάποια από τις καφετέριες της πλατείας. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι επιθυμείτε να παραβρεθείτε!
Παράθεση:
| Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι επιθυμείτε να παραβρεθείτε! |
καλό θα ήταν να ξέρουμε και εμείς ποιοι θα παρευρεθούν , ίσως με ένα ποστ-ιτ !
(Πάντως place & time νομίζω οτι θα βολευουν αρκετούς...! )
Δ.
Θα είμαι και εγώ εκεί κατα ένα 90%.
Κατά 90% οκ!. Στείλε π.μ.
Παρασκευη εφημερευω, οποτε εξαρταται απο το ποσο κομματια θα ειμαι Σαββατο πρωι. Αν ειναι, στειλε ΠΜ για τοποθεσια κτλ και θα τα πουμε εκει
Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ κατά... 66,6%
το 33,4% αν και δε παίζει καθοριστικό ρόλο είναι υπεύθυνο για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις μου στο βουνό ..... αν αλλάξουν τα ποσοστά θα σας ενημερώσω για να στοιχηματίσετε ασφαλέστερα...
αλήθεια αυτή τη φορά θα έχει σύνθημα & παρασύνθημα ;
και αν ναι ποια ;
Δ.
το 33,4% αν και δε παίζει καθοριστικό ρόλο είναι υπεύθυνο για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις μου στο βουνό ..... αν αλλάξουν τα ποσοστά θα σας ενημερώσω για να στοιχηματίσετε ασφαλέστερα...
αλήθεια αυτή τη φορά θα έχει σύνθημα & παρασύνθημα ;
και αν ναι ποια ;
Δ.
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 13.00, στο Αθηναίων Πολιτεία, στην πλατεία του Θησείου, άνευ συνθήματος και παρασυνθήματος. Ένδυμα ελεύθερο, θεματολογία ελεύθερη επίσης...
Είναι κρίμα που η απόσταση δε μας αφήνει να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα .
Ελπίζω οι συγκεντρώσεις σας να επαναληφθούν το Πάσχα που θα είμαι Αθήνα .
Χαιρετισμούς από Sydney .
Ελπίζω οι συγκεντρώσεις σας να επαναληφθούν το Πάσχα που θα είμαι Αθήνα .
Χαιρετισμούς από Sydney .