ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/"Μεταφυσικά" meetings του Φεβρουαρίου!

"Μεταφυσικά" meetings του Φεβρουαρίου!

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-01-30 18:06
Οπως καθε χρονο, ετσι και φετος,(μετα απο την εξεταστικη περιοδο στις σχολες ΑΕΙ και ΤΕΙ της χωρας) θα πραγματοποιηθουν τα καθιερωμενα meetings της κοινοτητας του μεταφυσικου σε Αθηνα και Θεσσαλονικη με τη συμμετοχη μελων του φορουμ μας.

Οι ημερομηνιες θα γινουν γνωστες τα αμεσως επομενα 24ωρα. Οι συναντησεις θα πραγματοποιηθουν μεσα στο 10ημερο 10-20/2, αρχικα στην Αθηνα και στη συνεχεια στη συμπρωτευουσα. Προσωπικα αναμενω φετος τη μεγαλυτερη εως τωρα συμμετοχη φιλων της σελιδας, μιας και η παρεα μας εχει μεγαλωσει αρκετα
2006-01-30 18:12
Θα παίξει κρασοκατάνυξη, τελικά, ή όχι ;;
2006-01-30 18:31
Αγαπητε Puck, ολα ειναι ανοικτα. Ας αφησουμε προς το παρον στην ακρη το ζητημα γoυρουνοπουλα κτλ μη τρομαξουν οι νεοι φιλοι που θα θελησουν να ερθουν

Εαν εχεις να καταθεσεις καποια προταση για κρασοκατανυξη καντο για να κανονιστει!
2006-01-30 19:37
Δηλαδή πρόκειται για ποτομεθυσι-συναντήσεις;

χεχε

Καλή ιδέα, δεν λεώ. Εδώ, Θεσσαλονίκη, έχουμε πολλά ωραία τέτοια τέτοια κουτουκάκια!

Υ.Γ: Μετά να δείτε κάτι συζητήσεις που θα γίνονται!!!
2006-01-31 11:37
Πέρα από τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και των φίλων της κοινότητας, μέσω κρασοκατάνυξης κλπ, είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να θέτουμε νέους στόχους και να κατατίθονται νέες ιδέες για την πορεία της κοινότητας.. κάτι που προσπαθούμε να "εκμεταλευτούμε" κάθε χρόνο.
Έτσι ελπίζω να γίνει και φέτος..

Θεσσαλονίκη εννοείται ότι θα είμαι στις συναντήσεις και ελπίζω να καταφέρω να κατέβω και στην Αθήνα, μιας και επιθυμώ να συμμετέχω σε όλα τα meeting.
2006-01-31 12:00
Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ στη συνάντηση της Αθήνας αν και το νοσοκομείο μας θα εφημερεύει εκείνες τις ημέρες, μιας και θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά μερικούς φίλους και να συζητήσουμε. Αυτό είναι το κακό του να έχεις κυλιόμενο ωράριο και του να δουλεύεις ακόμα και τις αργίες. Τέλοσπάντων, ελπίζω να τα καταφέρω...
Χμ....
Λίγο πριν την τσικνοπέμπτη...
Σάββατο...
Θεσσαλονίκη....
Ρεπό οπωσδήποτε.....

Χμ...

(Χάλια!!!!!)

Άντε κανονίστε ημερομηνία
2006-01-31 17:29
Οι ημερομηνιες δεν εχουν ακομη οριστικοποιηθει αλλα μιας και οι περισσοτεροι απο εσας πρεπει να προγραμματισετε καιρο πριν ιδου ορισμενες ενδεικτικες:

Για την Αθηνα να υπολογιζετε 12 ή 13/2

Και για τη Θεσσαλονικη αναμεσα σε 16-18/2

Οι τελικες προσεχως
Επειδή το προηγούμενο meeting στην Αθήνα το έχασα λόγω υποχρεώσεων, αυτό δε θα ήθελα με τίποτα να το χάσω! Ανυπομονώ να γνωρίσω κι άλλα παιδάκια από το "στέκι" μου και θα χαρώ πολύ αν η συμμετοχή είναι μεγάλη. Βέβαια, με μεγάλη συμμετοχή θα έχουμε πρόβλημα στο να βρούμε να κάτσουμε, αλλά δεν αγχώνομαι. Το πολύ-πολύ να κλείσουμε όλο το μαγαζί για εμάς!

Υ.Γ.: Μιχάλη, δεν ξέρω τι θα κάνεις με τη δουλειά σου αλλά Αθήνα θα έρθεις! Ελπίζω να παρευρεθεί και ο Solon στην πρωτεύουσα να τον γνωρίσουμε κι αυτόν από κοντά...
Θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ και ελπίζω να μην είναι Κυριακή λόγω αγωνιστκών μου υποχρεώσεων…
Να μου φέρετε και τον apan@samos.... χαχαχαχα

Cap-10