ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Φάκελος Κούφια Γη --- Ενιαίο offtopic

Φάκελος Κούφια Γη --- Ενιαίο offtopic

CaveMan10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Σχετικά με αυτού του είδους "αποστολές", διαβάστε εδώ. http://www.metafysiko.gr/pytheas/mi....php?mission=10

Δέστε τους έμπειρους πώς βάζουν τον κόσμο σε στοές και στο χείλος του γκρεμού.

Δέστε λιγο ?το κείμενο και τον ενθουσιαμό που τους μεταφέρουν. Έφτασε στο χείλος του γκρεμού, με κίνδυνο της ζωής του, με ανίδεους που τους θεωρεί και κάτι. Νομίζει ότι οι φωτογραφίες του είναι μοναδικές...
Χα χα χα. Στην εκπαίδευση ήμασταν και κατεβήκαμε κάτω. -70m.
Και μπήκαμε και μέσα. Πιο κάτω έχει μαι στοά, μέσα στον πάγο. Πάγος κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας. Μοναδικό θέαμα...

Αλλά που να τα ξέρει αυτά. Όποιος πάει να κουνηθεί, τσάκ, διαγραφή.

Αυτός, έτσι πως ήταν εκεί, έτσι και γλίστραγε, θα μάθαινε τι σημαίνει "σταυρικός θάνατος". Και ο άλλος, ο "σπηλαιολόγος", έτσι και σκόνταφτε ή γλίστραγε , θα τον βρίσκαμε την επόμενη άνοιξη με τα σεμινάρια...
Αυτά. Αποκαρδιωτικά, έτσι ?

Μπά...

Γειά σου Δεινόσαυρε.
Όχι, δεν είσαι και τόσο ... old !

σχολιο απο beetlejuice: "Σε αυτους που σε αντιπαθουν δειξε αδιαφορια" λεει μια σοφη παροιμια. Την τελευταια 1,5 εβδομαδα προσπαθεις εντεχνα και εμμεσα να μου τραβηξεις την προσοχη με σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου. Δεν σου εκανα τη χαρη. Ειδες κι αποειδες, σημερα φαινεται να ξεπερασες τα εσκαμμενα. Αναγκαζεσαι πλεον να ξεφευγεις εκτος θεματος και να με κανεις να βγαλω και εγω το "σπαθι" απο τη θηκη μου.. Δυστυχως ουτε αυτη τη φορα θα σου κανω τη χαρη... Βλεπεις οι "πτωσεις" που εχεις πραγματοποιησει εσυ στα ματια των φιλων του μεταφυσικου(η τελευταια στο http://www.metafysiko.gr/forum/show...64&postcount=18 ) ειναι αναριθμητες και δεν εχω καμια ορεξη να σε ακολουθησω σε ακομη μια.
Ξυδακι τωρα, και καλο βραδυ
Ελπιζω το θεμα μας να μεινει μεσα στα σωστα πλαισια

Απάντηση στο σχόλιο:
Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε αντιπαθώ, ούτε σε συμπαθώ. Από περιεχόμενο, μου είσαι μάλλον αδιάφορος. Τα ίδια πράγματα στα είχα πεί όμως σε πρώτο πρόσωπο, άρα δεν δε βρίσκει μια έκπληξη όταν τα διαβάζεις εδώ. Τουλάχιστον εγώ σε μεταχειρίζομαι με πιο ίσο τρόπο, απ ότι κάνετε εσείς. Αυτό είναι άσχετο με το παρών θέμα. Το μέηλ μου το ξέρεις.
Αντικείμενο αυτού του θέματος είναι και οι "εκδρομές" σε χώρους, που κινείστε στο όρια μεταξύ ζωής και θανάτου ? Ποιοί ? Όλοι εσείς που σεμμετέχετε/συμμετείχατε. Δεν είχα σκοπό να το πάρεις προσωπικά, άν και είσαι ο γράφων γι αυτήν την εμπειρεία. "Σπαθιά" και άλλα όπλα δεν έχεις. Η επιπολαιότητά σου είναι ακόμα μεγαλύτερη της σύννεσής σου, γι αυτό και συγχωρείσαι. Όσο για το το ξυδάκι, άμα έχεις τα κότσια και διαλέξεις καλό, ας πούμε π.χ. Πάρου, έλα να πιούε το ξυδάκι μαζί. Θα σου κάνει σίγουρα καλό. Σε πολλά επίπεδα.
Ανδρέας "Βρίλ".
Υ.Γ. "Αλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται". Υπάρχουν περισσότερα επίπεδα του ενός.
Όνειρα γλυκά.
2006-01-18 21:27
Ό,τι έγραψα πριν ισχύει το ίδιο και απαράλλαχτο και τώρα. Σέβομαι τη δουλειά που κάνετε και το έργο που επιτελείτε και, όπως είπα και κάπου αλλού, περιμένω να μάθω πράγματα από εσάς. Παρατηρώ ότι η συζήτηση έχει ήδη αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση που πρέπει και κατανοώ την "οργή" ορισμένων σε ό,τι αφορά την επιστήμη ή την ασχολία τους. Πιθανόν κι εγώ να αντιδρούσα εάν άκουγα κάτι για την επιστήμη μου που δεν έχει καμία επιστημονική βάση.
Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι δεν θα γίνουν ανεκτές προσβολές και ύβρεις εναντίον προσώπων, όποια και αν είναι αυτά. Μπορείτε να γράψετε ότι από την τεράστια εμπειρία που διαθέτετε δεν έχετε διαπιστώσει ότι οι θεωρίες για την Κούφια Γη ισχύουν, μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε και να στηλιτεύσετε τα κακώς κείμενα αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του σωστού διαλόγου.
2006-01-19 03:20
Αγαπητέ Μιχάλη.
Κι' εμείς, επιμένουμε ότι, επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, στην κυριολεξία, "απο μέσα", υπάρχει πολλή βρώμα σ' αυτούς τους "ερευνητές", οι οποίοι κινούνται αποκλειστικά με μοναδικό γνώμονα, την κοινώς λεγόμενη "κονόμα" !

(Επίσης, δεν είναι σωστό, να "επεξεργάζεσαι" με το καλημέρα, τα κείμενά μου, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς με μερικούς χαρακτηρισμούς για πρόσωπα, τους οποίους -επαναλαμβάνω- τους έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα, και, ΔΗΜΟΣΙΑ).
2006-01-19 11:41
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KANE
Ας χαμηλωθουν οι τονοι απο τους δυο σπηλαιολογους της παρεας,δεν υπαρχει κανενας λογος αντιπαραθεσης.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να υποδείξεις εσύ στους δύο σπηλαιολόγους να χαμηλώσουν οι τόνοι. Εγώ από τη μεριά μου, όπως και ο Δεινόσαυρος, στο θέμα της "Κο΄φιας Γής" έχουμε από κοινού την απλή τοποθέτηση. "Κύριοι, εσείς που λέτε ότι αποκαλύψατε το οτιδήποτε άνοιγμα πρός την Κούφια Γή, ή αποδικνύετε ότι όντως το βρήκατε ή να παραδεχτείτε ότι αυτά που υποστηρίζετεμε θέρμη είναι όλα ψέμματα".

Απ'ότι φαίνεται όμως, ούτε το πρώτο μπορούν να κάνουν, ούτε το δεύτερο

Απλό.
Διαβάζω αυτό το θέμα 2-3 μέρες τώρα με αρκετό ενδιαφέρον και καταφέρατε να το κάνετε μεσημεριανή εκπομπή με κυράτσες και κυριούληδες που αναλώνονται σε επιθέσεις μεταξύ τους ξεφεύγοντας απ' το θέμα και εξοργίζοντας το θεατή. Οι αγαπητοί σπηλαιολόγοι διακρίνω πως μπήκαν στον κόπο να γράψουν και (ή για) να αντιλογήσουν με τους υπόλοιπος για λόγους υπεροψίας και αλλαζονίας. Είστε το λιγότερο κυνικοί και λυπάμαι. Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος (χρειάζεται κι αυτό αν μη τι άλλο). Το κακό είναι να το κάνει επίτηδες και με δόλο. Όταν άτομα όπως ο κ. Bright σας μιλούν για τις προσωπικές προσπάθειες (ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί ή ό,τι θέλει τέλος πάντων) δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεστε! Αν θεωρείτε τους 2 συγγραφείς των προαναφερμένων βιβλίων κομπιναδόρους, νομίζω ότι το καταλάβαμε όλοι. Δε χρειάζεται να το επαναλάβετε. Στην τελική, κάντε διαδήλωση εναντίων τους. Εδώ είπαμε να μιλήσουμε για την κούφια γη. Όχι για το Γιαννόπουλο και το Γιανουλάκη. Λίγο επίπεδο στη συζήτηση ρε παιδιά...
2006-01-19 12:05
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Antonia
καταφέρατε να το κάνετε μεσημεριανή εκπομπή με κυράτσες και κυριούληδες που αναλώνονται σε επιθέσεις μεταξύ τους ξεφεύγοντας απ' το θέμα και εξοργίζοντας το θεατή.

Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Βρήκα και ένα σημείο, όπου γίνεται ακριβώς αυτό. Δέστο.

" Οι αγαπητοί σπηλαιολόγοι διακρίνω πως μπήκαν στον κόπο να γράψουν και (ή για) να αντιλογήσουν με τους υπόλοιπος για λόγους υπεροψίας και αλλαζονίας. Είστε το λιγότερο κυνικοί και λυπάμαι."

Εγώ προσωπικά, ζήτησα στοιχεία για την ύπαρξη της Κ.Γ. Τόσο από τον κ. Μπράιτ, όσο και από όποιον άλλον πιστεύει οτι έχει.
Άν η ζήτηση στοιχείων είναι κυνισμός...

Υπάρχουν ? Δείξτε τα !

Απλό.
2006-01-19 12:21
Νομίζω πως έχει γίνει κατανοητό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί εκμεταλλευτές και απατεώνες σε όλους τους χώρους της αναζήτησης. Δεν χρειάζεται να το αναπτύξουμε άλλο. Ας δοθούν όποια στοιχεία υπάρχουν τόσο για την Κούφια Γη από εκείνους που παραδέχονται αυτή τη θεωρία όσο και από τους σκεπτικιστές. Παρακαλώ να μη συνεχιστεί η άνευ λόγου αντιπαράθεση.
2006-01-19 12:33
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
Παρακαλώ να μη συνεχιστεί η άνευ λόγου αντιπαράθεση.

Εγώ παρακαλώ θερμά να μήν βρίζετε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CaveMan
Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Βρήκα και ένα σημείο, όπου γίνεται ακριβώς αυτό. Δέστο.

"Οι αγαπητοί σπηλαιολόγοι διακρίνω πως μπήκαν στον κόπο να γράψουν και (ή για) να αντιλογήσουν με τους υπόλοιπος για λόγους υπεροψίας και αλλαζονίας. Είστε το λιγότερο κυνικοί και λυπάμαι."
Όταν λέμε εμείς την άποψή μας για σας μας κατηγορείτε, αλλά όταν λέτε εσείς τη δική σας πρέπει να το δεχόμαστε;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CaveMan
Εγώ προσωπικά, ζήτησα στοιχεία για την ύπαρξη της Κ.Γ. Τόσο από τον κ. Μπράιτ, όσο και από όποιον άλλον πιστεύει οτι έχει.
Άν η ζήτηση στοιχείων είναι κυνισμός...
Δεν είπα ότι αυτο ήταν κυνικό. Λάθος κατάλαβες. Νομίζω ότι το #50 μήνυμά σου είναι ένα παράδειγμα σ' αυτό που είπα. Τέλος πάντων, δεν είμαι άτομο που τ' αρέσει να έρχεται σε αντιπαράθεση με κανέναν. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος δε συζητάει, παρά "τσεκουρώνει" και σπηλώνει. Και αφού οι 2 cavemans είστε τόσο καλοί φίλοι (όπως κατάλαβα), γιατί δεν πάτε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας σε μια καφετέρεια; Δε χρειάζεται να σας διαβάζουμε κι εμείς.

Πάντως τα πρώτα σου post όπου παραθέτεις στοιχεία απ' την προσωπική σου εμπειρία ήταν αρκετά ενδιαφέροντα. Καλό θα ήταν να μείνεις εκεί.
Ολιγόωρο κλείδωμα για να πέσουν οι τόνοι.
Το topic θα ανοίξει ξανά το βράδυ αφού διαχωριστούν τα εκτός θέματος μηνύματα.Δοθηκαν οι απαραίτητες ευκαιρίες,απο εδώ και πέρα τα offtopic θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.Νο more trolling!