Στα τέλη Σεπτέμβρη το καθιερωμένο "Μεταφυσικό Σαφάρι"...
Οπως καθε χρονο ,ετσι και φετος ,αμεσως μετα τις εξεταστικες των πανεπιστημιακων σχολων της χωρας μας ,συνηθιζουμε να οργανωνουμε meetings μελων της κοινοτητας μας στις 2 μεγαλες πολεις (Αθηνα και Θεσσαλονικη).
- Για τους "Αθηναίους" οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 22-24 Σεπτεμβριου (το meeting ισως συνοδευτει και απο επισκεψη στη γνωστή σπηλια της Πεντελης)
- Για τους "Θεσσαλονικεις" η ημερομηνια εχει οριστει για τις 28 Σεπτεμβριου (την ιδια μερα ειναι πολυ πιθανον να πραγματοποιηθει αποστολη στο σπηλαιο Πετραλωνων στη Χαλκιδικη και γνωριμια με τον Αρη Πουλιανο)
Παρακαλουνται οσοι θελουν να συμμετασχουν στις συζητησεις (που περιλαμβανουν γνωριμια,καφε,κουβεντα και φυσικα προβληματισμους) να δηλωσουν εδω τη συμμετοχη τους και θα ενημερωθουν με π.μ για την ακριβη ημερομηνια ,ωρα και τοπο.
- Για τους "Αθηναίους" οι ημερομηνίες που παίζουν είναι 22-24 Σεπτεμβριου (το meeting ισως συνοδευτει και απο επισκεψη στη γνωστή σπηλια της Πεντελης)
- Για τους "Θεσσαλονικεις" η ημερομηνια εχει οριστει για τις 28 Σεπτεμβριου (την ιδια μερα ειναι πολυ πιθανον να πραγματοποιηθει αποστολη στο σπηλαιο Πετραλωνων στη Χαλκιδικη και γνωριμια με τον Αρη Πουλιανο)
Παρακαλουνται οσοι θελουν να συμμετασχουν στις συζητησεις (που περιλαμβανουν γνωριμια,καφε,κουβεντα και φυσικα προβληματισμους) να δηλωσουν εδω τη συμμετοχη τους και θα ενημερωθουν με π.μ για την ακριβη ημερομηνια ,ωρα και τοπο.
Μέσα! Ανυπομονώ να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά!
Αναμένω ώρα και τόπο συνάντησης.
Εις το Επανιδείν . . .
Υ.Γ: Γράφω μέχρι τις 30/9. Άμα χρωστάς πολλά έτσι είναι!
Αλλά δεν μασάω, θα έρθω οπωσδήποτε!

Αναμένω ώρα και τόπο συνάντησης.
Εις το Επανιδείν . . .
Υ.Γ: Γράφω μέχρι τις 30/9. Άμα χρωστάς πολλά έτσι είναι!
Αλλά δεν μασάω, θα έρθω οπωσδήποτε!

Λοιπον......Πεμπτη 22 του μηνα εφημερευω. Μετα (ΠΣΚ) θα ειμαι ελευθερος, εκτος απο το βραδυ σαββατου οπου πρεπει να παραστω καπου
οκ ειμαι μεσα οταν ειναι απαντησε μου με μειλ φιλια και να εισαι καλα
Επιτέλους το meeting....
κ φυσικα θα ερθω, αν φυσικα με θέλετε....
Με θέλετε;
θα τα πούμε!!!!
Τσάγια!!!!!!!!
κ φυσικα θα ερθω, αν φυσικα με θέλετε....
Με θέλετε;

θα τα πούμε!!!!
Τσάγια!!!!!!!!
na to kanoume oktovri?
Κι εγώ μέσα είμαι, ενημερώστε με για τα περαιτέρω.
Oριστικοποιηθηκε σημερα η ημερομηνια του αθηναϊκου meeting το οποιο και θα πραγματοποιηθει προφανως σε καποιο καφε της πολης.
Μιλαω για το απογευμα της 23ης Σεπτεμβριου .Οι αιτουντες θα πληροφορηθουν περισσοτερα τα αμεσως επομενα 24ωρα
Μιλαω για το απογευμα της 23ης Σεπτεμβριου .Οι αιτουντες θα πληροφορηθουν περισσοτερα τα αμεσως επομενα 24ωρα
Μην ξεχάσεις...
απο που ξεκίνησες...
γιατί...
ποιος είναι ο στόχος...
ποιος είσαι...
τι θελεις...
και πάνω απ ολα να με ειδοποιήσεις...
απο που ξεκίνησες...
γιατί...
ποιος είναι ο στόχος...
ποιος είσαι...
τι θελεις...
και πάνω απ ολα να με ειδοποιήσεις...

Xmmm.....Να προτεινω το καφε ΑΒ στα εξαρχεια; Ειναι ενα συμπαθες σχετικα μικρο καφε στην Εμμ. Μπενακη οπου το εχουμε καθιερωσει για τις ατυπες μας συναντησεις με τον Jago, τον Πετρο και τον Shadow