ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Mothman μια παραξενη οντοτητα;

Mothman μια παραξενη οντοτητα;

Darkoverlordoftheabyss10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2005-06-20 14:52
Για σας ,εδω και πολυ καιρο μου εχει κινησει την περιεργια οι διαφορες αναφορες που εχουν γινει κατα καιρους στην αμερικη για τον Mothman οπως τον αποκαλουνε εκει , προκειται για ενα πλασμα το οποιο εχει γινει πολλες φορες θεμα συζητησεις στην αμερικη αν και πολλοι ειναι φυσικα αυτοι που πυστευουν πως δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια φαρσα που συνεχιζεται κατα καιρους λοιπον προκειται για ενα σκοτεινο-γκρυζο πλασμα που στην οψυ μιαζει με διασταυρωση ανθρωπου-νυχτεριδα (οχι μπατμαν μην το δω γραμενω απο κανεναν αυτο) αλλα εχει εντονα καποια χαρακτηριστηκα εντομου πολλοι των συνδεουν με πολλα τροχαια ατυχηματα που δεν εχουν εξηγηθει ακομα καθως και για ενα ατυχοιμα στην αμερικη που στοιχησε την ζωη πολλων ανθρωπων αλλα φυσικα ολλοι ξερουν τους αμερικανους, και της λασπες τους αν καποιος εχει περετερω πληροφοριες παρακαλω της δημοσιευσει.
2005-06-20 18:30
Δεν είναι φάρσα.Ο ερευνητής John Keel ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα και έκανε και ο ίδιος έρευνες στο Point Pleasant(West Virginia),όπου υπήρχαν μαρτυρίες για εμφανίσεις του πλάσματος από πολλούς κατοίκους.Στο βιβλίο του(The Mothman Prophecies), ο Keel συνδέει την παρουσία του Mothman με άλλα περίεργα φαινόμενα,καθώς την ίδια εποχή(1966-67) παρατηρείται στην περιοχή έντονη δραστηριότητα από UFOs και MIB.Αποκορύφωμα ήταν η πτώση της Silver Bridge(στον ποταμό Ohio),που κόστισε το θάνατο σε 46 άτομα.Μάλιστα την στιγμή της πτώσης κάποιος μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε τον Mothman εκεί κοντά,ωστόσο ο Keel αποδίδει την τραγωδία στους MIB,ενώ πιστεύει ότι ο Mothman χρησιμοποιήθηκε για αντιπερισπασμό-για να αποσπάσει την προσοχή των κατοίκων από τις άλλες σκοτεινές δραστηριότητες.
2005-06-21 02:08
Darkoverlordoftheabyss η ανάγνωση του μηνύματός σου ήταν αρκετά δύσκολη μπορώ να πω!

Σχετικά με το θέμα, έχει κανείς καμμία φωτογραφία αυτού του πλάσματος ή γνωρίζει αν ποτέ έχει φωτογραφηθεί?
2005-06-21 04:20
Ως 'Mothman', απ' όσο γνωρίζω, δεν έχει φωτογραφηθεί.
Έχουν γίνει διάφορα σκίτσα του βέβαια. Στέλνω ένα link, που περιέχει πολλές σχετικές πληροφορίες.

http://www.mothmanlives.com/indexFRAME.html

Είναι το site εκείνων που έγραψαν το "Mothman. The facts behind The Legend" (2002), το οποίο στηρίζεται στις αποκαλύψεις της σημαντικότερης ίσως μάρτυρας του Mothman και περιλαμβάνει τα αποκόμματα των εφημερίδων που εκείνη την εποχή μιλούσαν για τις εμφανίσεις.

Βέβαια "φασματικά πουλιά", ή "σκιές" που κατά καιρούς τους αποδίδονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εμφανίζονται εδώ και χιλιάδες χρόνια...
2005-06-21 05:47
Δεν γνωρίζω κατά πόσον είναι σχετικό αυτό, αλλά στην Σιβηρία, σε μια εργασία που έκαναν για ανεύρεση πετρελαίου, κάποιοι Ρώσοι εργάτες ισχυρίστηκαν πως μέσα από μια τρύπα στην γή πετάχτηκε ένα πλάσμα, με φτερά νυχτερίδας, κόκκινα μάτια και ανθρώπινο σχεδόν πρόσωπο, ενώ το σώμα του ήταν κατάμαυρο. Ούρλιαζε διαπεραστικά κατά την στιγμή της εξόδου του και οι εργάτες έπεσαν κατατρομοκρατημένοι στο έδαφος, πιστεύοντας πως ήταν ένας δαίμονας που δραπέτευσε από την κόλαση!
Η φυσιολογία αυτού του πλάσματος μου θύμισε πολύ την περιγραφή του Μothman. Και ας μην ξεχνάμε πως η περιοχή της Σιβηρίας κρύβει κάποιες ιδιαιτερότητες...
Θα σας πω μια πρωσοπικη εμπειρια πανω στο θεμα που απλα θα την παραθεσω χωρις κ εγω ο ιδιος να εχω πειστει για το κατα ποσο εχει να κανει με τον Μοthman k το κανω απλα κ μονο γιατι οταν μου την ειπαν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτος.

Στα τελη του 2004,μια βροχερη μερα βρισκομουνα στον χωρο εργασιας μου κ η μερα κυλουσε ηρεμα,μια συνηθισμενη μερα θα την χαρακτηριζα.Η φυση της δουλειας ειναι τετοια που συναναστρεφεσε με πολλους ανθρωπους ολων των ηλικιων.

Ο κυριος Μιχαλης ειναι ενας περηφανος παππους γυρω στα 70 αλλα κρατιοτανε πολυ καλα.Επειδη συνηθιζε να ερχετε στο μαγαζι συχνα ειχαμε αναπτυξει σχεσεις σχεδον φιλικες,μιλαγαμε συχνα για διαφορα θεματα.Εκεινη την ημερα ειχαμε πιασει μια κουβεντα μεταφυσικη σχεδον,μια κουβεντα γενικα αρκετα ενδιαφερουσα.Μιλησαμε αρκετη ωρα απο καρδιας κ καποια στιγμη μου ειπε οτι θελει να μου μιλησει για κατι πολυ παραξενο που του ειχε συμβει κ που δεν ειχε αναφερει σε κανεναν απο τα παιδια του η τα εγγονια του κυριως γιατι δεν ηθελε να πιστεψουν οτι ο Κυρ Μιχαλης με τα χρονια εχασε το θαρρος του.Αφου κομπιασε λιγο μου διηγηθηκε την ιστορια που θα σας παραθεσω .Ειναι περα για περα αληθινη απλως δεν ειναι απολυτα ακριβης γιατι εχει περασει καποιος καιρος απο τοτε.

Μου ειπε πως ενα Σαββατοβραδο (καλοκαιρι 99) βρισκοτανε στο σπιτι του στα Λιοσα μονος του,καθως ειχε στειλει γυναικα κ παιδια στο εξοχικο τους στο Λαυριο.Το βραδυ εκεινο του Σαββατου λοιπον μου ειπε οτι ειχε φοβηθει περισοτερο απο καθε αλλη φορα στην ζωη του.Τον πιστευω τον κυρ Μιχαλη,ξερω πολυ καλα οτι ειναι τοσο περηφανος που ποτε δεν θα μπορουσε να πει κατι που δεν το χε βιοσει εστω κ στο μυαλο του πραγματικα.Εκεινο το Σαββατο λοιπον μου ειπε πως εκει που καθοτανε στον καναπε του ενιωσε πως δεν ητανε στο σπιτι μονος.Ητανε πολυ εντονο το συναισθημα.Μολις γυρισε το κεφαλι του να δει τι συμβαινει ειδε φευγαλεα οπως που ειπε στον τοιχο μια σκια με μορφη πεταλουδας,μια σκια πολυ μεγαλη.Αφου ξεπερασε τον αρχικο του φοβο αρχισε να κινειτε μεσα στα δοματια προσπαθοντας να αποκτησει τον πληρη ελεγχο του σπιτιου,κατα τις μετακινισεις του ομως απο δωματιο σε δωματιο ενοιωθε ολο κ ποιο εντονη την παρουσια της παραξενης γιγαντιαιας σκιας.Οπως ο ιδιος παραδεχτηκε ο φοβος ητανε τοσο εντονος που δεν τον αντεξε κ λιποθυμισε.Οταν ξυπνησε ενοιωσε ηρεμος αν κ ητανε σιγουρος πως οτι εζησε το προηγουμενο βραδυ ητανε περα για περα αληθινο.Οπως ηταν λογικο το πρωτο πραγμα που του ηρθε στο μυαλο ηταν αν εποικοινωνησει με τα αγαπημενα του προσωπα αλλα κατι τετοιο δεν μπορουσε να γινει καθως οπως που ειπε οι γραμμες του τηλεφωνου ηταν κομμενες.

Να σας πω την αληθεια μεχρι εκεινο το σημειο η ιστορια του κυρ Μιχαλη δεν μου ειχε κανει ιδιετερη εντυπωση αν κ μου φαινοτανε περιεργο πως ενας ανθρωπος τοσο αγεροχος με πολεμους στο ενεργητικο του κ αλλους διαφορους αγωνες ειχε επηρεαστει τοσο πολυ απο μια σκια που ειδε πριν μια πενταετια.Η γνωμη μου για την ιστορια του παππου ομως αλλαξε πληρως μολις μου εκμιστηρευτηκε ενα ακομα κατα την γνωμη μου ανατριχιαστικο στοιχειο.Η εμφανιση της σκιας στο σπιτι του κυρ Μιχαλη ειχε γινει στις αρχες του Σεπτεμβρη,στους προποδες της παρνηθας(εκει βρισκονται τα ανω Λιοσα).λιγες μερες δηλαδη πριν τον καταστροφικο σεισμο που εκδηλωθηκε στν Αθηνα με επικεντρο την Παρνηθα!!!!!.

Να τονισω πως δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο Κυρ Μιχαλης να εχει δει την σχετικη ταινεια η να εχει διαβασει το σχετικο βιβλιο περι Mothman.Σκεφτηκα να του το προτεινω αλλα τελικα δεν το εκανα γιατι ηξερα πως οι αντοιστοιχιες κ οι ομοιοτητες θα τον αναστατοσουν παρα πολυ.

Η ιστορια τουλαχιστον απο την πλευρα μου ειναι περα για περα αληθινη.Τα συμπερασματα δικα σας.Dixi
2005-06-22 01:21
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εμπειρία ταιριάζει καλύτερα με αυτό το topic, ή εκείνο που στα "Ανεξήγητα Φαινόμενα" είναι ακριβώς από κάτω του.
Ή γενικά, κατά πόσο τα δύο topic είναι διαφορετικά...
2005-06-22 06:27
Ισως να χεις δικιο απλα την δημοσιευσα εδω επειδη ο Μothman ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο μολις μου την διηγηθηκε.
2005-06-22 15:29
Σίγουρα έχει κάποια κοινά. Γενικά η Σκιά σχετίζεται με καταστροφές. Σε πιο extreme καταστάσεις έχουν καταγραφεί παράξενα μαύρα σύννεφα/ομίχλες που ξεφνικά κάνουν τη μέρα νύχτα, πριν από μεγάλους σεισμούς (πολλά τέτοια περιστατικά έχει συγκεντρώσει ο Charles Fort).
Πάντως είναι συγκλονιστικό να ακούς τέτοιες εμπειρίες από άτομα τέτοιας ηλικίας.

Epimythea,
αυτό το περιστατικό ακούγεται σαν μια σουρρεαλιστική σκηνή ανοίγματος κάποιας Πύλης της Κόλασης. Είχα προσπαθήσει να βρω το original άρθρο, που είχε δημοσιευτεί πριν από χρόνια, σε κάποιο Ρωσικό περιοδικό (εντόπισα το τεύχος, αλλά δεν κατάφερα να το βρω -και αμφιβάλω αν θα μπορούσα να το διαβάσω), για να δω ακριβώς τον τρόπο με τον οποίον είχε αρχικά περιγραφεί. Πάντως φτερωτοί δαίμονες-μαύροι άγγελοι-αράπηδες ή νυχτερνοί καβαλάρηδες δεν φαίνεται να είναι άσχετο μ' αυτά που λέγαμε για Πύλες-πηγάδια...
Βασικα δεν γνωριζω κατα ποσο σχετιζετε ο mothman με την σκια αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι και οι δυο χρησημοπιουν υπνωτισμο στα θυματα τους .<<Κατι ασχετο εχετε δει σε ενα επισοδειο τις σειρας x-files οπου οι πρακτορες κυνηγουσαν πλασμα που χρησημοποιουσε υπνωτισμο στα θυματα του και εμιαζε παρα πολυ με ακριδα?Οντως πολλα εντομα χρησημοποιουνε υπνωτισμο για να ακινιτοποιησουνε τα θυματα τους και στην συνεχεια να τα φανε ειναι απλη συμπτωση αραγε με το θεμα μας? ο mothman εχει χαρακτηρηστικα εντομου αλωστε>>.
Επεισης εχω καταλαβει οτι περισοτερο κακο κανει τελικα η MIB οπως τους αποκαλουμε εμεις παρα οι απροσδοκητοι επισκεπτες μας .
Επισης οσων αφορα το θεμα με την πυλης της κολασης θα ηθελα να προσθεσω για κατι που μου ειχε πει η αδερφη μου οτι ειχαν γυνει καποιες ανασκαφες σε ενα μερος δεν θυμαμε που , οπου μετα απο καποιες γεωτρησεις που εγιναν οι εργατες ακουγαν διαφορους ηχους και μαζι κραυγες μεσα απο αυτες ακουστηκε και μια κραυγη σε ελληνικη γλωσσα να ζηταει βοηθεια οι εργατες σταματησαν τις εργασιες τους αλλα οι εργοδοτες τους τους ειπαν να μην πουνε τιποτα σε κανεναν(υποπτο)