ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Τα παιδιά του 83' :Το Επίμαχο ερωτηματολόγιο.

Τα παιδιά του 83' :Το Επίμαχο ερωτηματολόγιο.

paul103 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/6
\r\n
Παρακολούθησα τις επίμαχες εκπομπές του Χαρδαβέλα και ομολογώ ότι ποτέ άλλοτε δεν ήθελα να παρέμβω τηλεφώνικα σε μια εκπομπή όσα σε αυτές. Τα πράγματα που ακούστηκαν άγγιζαν ορισμένες φορές το εξωπραγματικό.
\r\nΔεν νομίζω ότι ύπαρχει πιο τρανή απόδειξη ότι δεν τρέχει τίποτα με τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίπη του ΄83, από τους εκπροσώπους που είχε καλεσμένους ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή (με εξαίρεση την κοπελίτσα που είχε το μυαλό να κάνει την απλή διαπίστωση, ότι αν υπήρχε κάτι ύποπτο τότε στην έρευνα θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και τα πρόωρα που γεννήθηκαν το Φλεβάρη, αν και εφόσων είναι τόσο σημαντική η ημερομηνία σύλληψης).
\r\nΌσο για το ερωτηματολόγιο θα έλεγα ότι όπως διατυπώνονται οι ερωτήσεις θα έλεγε κάνεις ότι θέλουν να διαπιστώσουν αν όλοι οι άλλοι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες εκτός από τα "τύχερα παιδιά". Ρωτάει "νομίζεις ότι οι αλλοι διαβάζουν τις σκέψεις σου;" ή "νιώθεις ότι οι άλλοι γύρω σου επικοινωνούν με τηλεπάθεια;" ή "νιώθεις καμιά φορά σαν οι αλλοι να παίρνουν τις σκέψεις από το μυαλό σου;"
\r\nΠροσωπίκα αύτο το γέγονός και μόνο είναι αρκέτο και μόνο για να σε πείσει ότι σκόπος των ερωτήσεων είναι να διαγνώσουν ψυχικές διαταραχές.
\r\nΤο μόνο που ίσως θα επρεπε να προβλήματισει είναι ότι δεν βρίσκονται τα αποτελέσματα της έρευνας , αλλά εφόσων ζούμε στην Έλλάδα που τα πάντα διακατέχονται από προχειρότητα ακόμα και αυτό μπορεί να δικαιολογήθει.
\r\nΝα μην σχολιάσω δε την κουβέντα του Φου(μα)ράκη για το υπότιθέμενο σήμαδι που έχουν όλοι οι εκλεκτοί στο ίδιο σημείο. Αν έχει τέτοιες αποδείξεις να μην πετάει μια κουβέντα και να το βούλωνει μετα. Να μας πει τα στοιχεία του να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις και να απότελέσει αδιάψευστο στοιχείο να πιστούμε όλοι.
\r\nΑυτά είχα να πω ...
\r\nΕυχαριστώ για την υπομονή
\r\n
\r\n
Nomizete Oti H Ypothesi Einai Berdemeni E? Akouste Ayto:exw Genithei Ton Aprilio Tou 83\' Kai Stin Triti Lykeiou Siblirwsa To Gnwsto Erwtimatologio Xwris Na Dosw Poli Simasia Giati Eixa To Nou Mou Stis Panellinies.teleiwnei I Xronia Kai Pernaw Sto Panepistimio Athinwn.meta Apo 2 Xronia Dexomai Ena Tilefwnima Sto Spiti Pou Me Filoxenousan (profanws Brikan To Tilefwno Apo Ti Gramateia Tis Sxolis) Kai Mou Zitousan Na Kanw Kapoies Exetaseis Sto Nosokomeio Paidwn Gia Mia Ereyna Klp Klp... Pigenodas Ekei I Ypothesi Arxize Na "skoteiniazei" Ws Exhs: Katarxin Me Perimenan Se Mia Aithousa Exw Apo To Nosokomio Apo Tin Opoia To Mono Pou Thymamai Einai Oti Emoiaze Me Spitaki Kai Kykloforousan Kati Gynaikes San Katholikes Kalogries (proti Mou Fora Eida Tetoies Edndymasies )ayto San Paratitisi,an Pate Pisw Apo To Paidwn Tha Deite Giati Pragma Milaw,telwspadwn Egw Perimena Na Brethw Se Iatreio Kai Na Sou Eimai Se Mia Aithousa Me Thrania Kai Dyo Kyries(den Emoiazan Me Giatroi) Eygenikes Pou Ypotithete Oti Tha Mou Ekanan Exetaseis.e Den Thymamai Kai Polla Pragmata Alla Ayto Pou Mou Ekane Ti Megaliteri Edyposi Einai Oti me Mertisan Kathisto! -e Ayto Den Mou Exei Xanasymbei Kai Opws Eiani Fysiko Tromokratithika Ligo- Kai Alla Asynithista(kata Ti Gnwmi Mou) Gia Mia Exetasi Ta Opoia Einai Thola Sto Myalo Mou Opote Den Ta Anaferw Gia Ti Den Eimai Apolyta Sigouros.ayto Pou Einai Sigouro Einai Oti Arnithika Na Dosw Aima.kai Edw Erxete To Kalitero.amesws Meta Tin Exetasi Mou Edwsan Na Xanasyblirwsw To Erwtimatologio!!! Stin Arxi Den Katalaba Ti Siblirwna (eixan Perasi Kai 2 Xronia Apo Tote Kai Opws Eipa Den Tou Eixa Dosei Simasia) Alla Meta Apo Ligo To Suneiditopoiisa Kai Tous Eipa Oti To Exw Xanasiblirwsei, E Molis Tous To Eipa Ayto Me Koitaxan Kala Kai Xamogelasan Kai Mou Eipan Edaxei Kai Me Afisan Na Fygw.enoeitai Oti Amesws Molis Efyga Apo Ekei Pira Tilefwno Tin Mhtera Mou Gia Na Tis Exigisw Ti Egine Kai Poso Ypopto Mou Fanike Olo To Stisimo Kai Poso Xaroumenos Imoun Pou Den Edwsa Aima.omws I Mitera Mou Mou Eipe En Oligis Oti Aima Mou Exoun Parei Toulaxiston 2 Fores Mia Otan Gennithika Kai Alli Mia Sto Dimotiko Opou Malista Rwtousan Na Mathoun Kai Tin Epidosi Mou Sto Sxoleio Twra Ti Sxesi Exei Mia Ereyna Pou Egine " Se Tyxaio" Opws Isxyrizodai Ekeinoi Pou Tin Ekanan Deigma Paidiwn Mia Tyxaia Imerominia Kai Edelws Tyxaia Alles 2 Fores Exei Ginei Paromoia Degmatolipsia Kai Malista Kai Mia Kata Tin Gennisi Mou Ayto As Krithei Apo Osous Diabasioun Tin Anafora Ayti.arkei Na Prosthesw Oti Sto Sxoleio Mou Ypirxan Arketa (toulaxiston Apo Oso Gnwrizw Prosopika) Pedia Pou Genithikan Ton Idio Mina Alla Mono Se Emena Kai Ena Koritsi Mas Zhththike Na To Siblirwsoume.
\r\n
2005-12-13 11:14
\r\n
Drow 133, Παρότι, ήταν πολύ δύσκολη η ανάγνωση του μηνύματός σου, οι μαρτυρίες σου είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Και επιτέλους, βρίσκω άλλο ένα παιδί που έχει κάνει τις ιατρικές εξετάσεις εκτός από μένα!! Αλλά εμένα κατάφεραν να μου πάρουν και αίμα, γιατί όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, με "έπιασαν στον ύπνο", όταν πήγαινα να κάνω τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για τη σχολή μου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής:
\r\n1) Εσύ πού πήγες να κάνεις τις εξετάσεις, όταν πέρασες στο πανεπιστήμιο Αθηνών; Στην Πανεπιστημιακή Λέσχη (Ιπποκράτους 15); Και αν ναι, δε σε παρέπεμψαν στην ειδική αίθουσα που έγραφε "Απρίλιος 1983", όπως εμένα;
\r\n
\r\n2) Επίσης, αυτό που αναφέρεις οτι ήταν και άλλοι στην τάξη σου Απρίλιο 83 αλλά έδωσαν ερ/για μόνο σε δύο από εσάς πρώτη φορά το ακούω. Μήπως δεν είχαν άλλα;;; Είσαι από Αθήνα ή από καμία απομακρυσμένη περιοχή μήπως;
\r\n
\r\n3) Όταν πήγες σε αυτό το νοσοκομείο που περιγράφεις, σου ζήτησαν να δώσεις τα στοιχεία σου; Τέλος, έλαβες ποτέ κάποια αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανες εκεί;
\r\n
2005-12-13 15:11
\r\n
Μήπως ψάχνουν συγκεκριμένους ανθρώπους που γεννήθηκαν τον Απρίλη του \'83? Μήπως είναι μόνο 1,2,5,10... τα άτομα που τους ενδιαφέρουν....που έχουν αυτό το κάτι???
\r\n
\r\n
ΕΑΝ αληθεύουν αυτά που είπε ο/η drow133 μιλάμε για τρελά πράγματα. Πάντως σήμερα που ρώτησα το καθηγητή Φυσικής μου,που ξέρει και στατιστική,του είπα \'\'Αν έκανα ένα ερωτηματολόγια με θέμα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ και ρωτούσα τα παιδιά που το έδινα ερωτήσεις όπως αν ξενυχτάνε,αν αθλούνται,τα χόμπι τους,αν διαβάζουν βιβλία κλπ. και το έδινα σε παιδιά μόνο από ένα μήνα π.χ. Φεβρουάριο αυτός ο μήνας θα χαρακτήριζε όλο το χρόνο?Και μου λέει "Όχι αλλά για να είσαι καλλημέννος πρέπει να αναφέρεις οτί είναι το Φεβρουάριο.Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως για συγκριτικούς σκοπούς δηλ. να συγκρίνουν τα αποτελέσματα αυτού του Φεβρουαρίου με ένα Φεβρουάριο μιας άλλης χρονιάς"
\r\n
\r\nΑυτό είναι ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το θέμα και λόγω αυτών των ερωτημάτων που προκοίπτουν δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το όλο θέμα αθώο και τυχαίο το ερωτηματολόγιο όπως κάνουν κάποιοι εδωμέσα(Δεν θέλω να κάνω επίθεση σε κανένα)
\r\n
\r\n
Λοιπον ολα ειναι ενα παιχνιδι νευρων και τιποτα παραπανω...
\r\n
\r\nΙσως αυτο που θελουν να μας πουνε καποιοι ειναι οτι τα παιδια που γενηθηκαν με εναν συγκεκριμενο τροπο ειναι ανωτερα απο αυτα που γενηθηκαν με τον αντιθετο τροπο...
\r\n
\r\nΠουθενα δεν ειδα να αναφεουν οτι τα παιδια που ερωτηθηκανε, εκτος του οτι ολα (και καλα) ηταν γεννημενα Απριλη του \'83, ειδαν το φως του κοσμου μας με φυσιολογικη γονιμοποιηση ή με τεχνητη. Αληθεια ποσα παιδια απο το \'83 και μετα εχουν γεννηθει με τεχνητη γονιμοποιηση στην Ελλαδα και εχουν συμπληρωσει αυτο το ερωτηματολογιο; Τι ομαδα αιματος εχουν; και τελος Ποιος ειχε στα χερια του ολα αυτα τα στοιχεια και τι ψαχνει; Παντως δεν νομιζω να ψαχνει τους ημιθεους γιατι αν αληθευει αυτο τοτε αδικα ψαχνει αυτο το μηνα.....
\r\n
2008-04-07 16:49
Ανέκαθεν, το μυστήριο, το περίεργο, το ακατανόητο προκαλεί την ανθρώπινη περιέργεια και, κυρίως, την ανθρώπινη φαντασία μας. Και ο διαχωρισμός της αλήθειας από τη φαντασία είναι αναμφισβήτητα πολύ δύσκολο αντικείμενο.

Χωρίς να είμαι απόλυτος, υποστηρίζω ότι το θέμα εντάσσεται στο κεφάλαιο συνωμοσιολογίας και όχι σε πραγματική συνωμοσία. Το ερωτηματολόγιο αυτό παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα με τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι υποψήφιοι μαθητές παραγωγικών (στρατιωτικών) σχολών. Η όποια επιτυχία ατόμων που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 83 κτλ. πιστεύω ότι είναι καθαρή απόροια προσωπικής προσπάθειας και είναι τελείως συμπτωματική. Αν κάποιος έχει αποδείξεις περί του αντιθέτου, ευχαρίστως να τις παραθέσει.

Μια απορία: CalvinKlein, τι εννοείς ότι έχεις το σημάδι στο σώμα σου?
2008-04-14 12:45
(Μία παρένθεση στο θέμα αυτό)

Διεγράφησαν πολλά μηνύματα από διάφορα μέλη που το μόνο που κάνανε στο παρόν thread τελευταία ήταν να πετάνε σπόντες και ύβρεις μεταξύ τους με αποτέλεσμα την "κακοποίηση" του θέματος περί παιδιών του '83.

Θα παρακαλούσα πολύ από όλα τα μέλη που θα συμμετέχουν στο θέμα να ασχολούνται μόνο με αυτό και να μην κάνουν chat με ανούσια μηνύματα δίχως αντίκρισμα με νόημα σε αυτούς που (θα) μπαίνουν και θα διαβάζουν το παρόν θέμα.

Η παρένθεση κλείνει εδώ. Το μήνυμα αυτό θα μείνει αναρτημένο για να το δούνε όλοι όσοι συμμετείχαν τελευταία και ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι! Μετά, θα σβηστεί .

Εκ της διαχείρησης,

Χοντρό Μπιζέλι
2008-04-15 03:43
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Aristedis
Λοιπόν με έχουν απογοητεύσει όλοι του Απριλίου...Κάθονται και γράφουν πόσον πετυχιμένοι είναι...Αυτό δείχνει ότι είσθε παράγωγα της νέας τάξεως των πραγμάτων και τίποτα άλλο...Τα παιδιά του 83 δεν χρειάζεται να είναι πετυχιμένα εις ότι πράτουν αλλά υποτήθετε ότι θα βοηθείσουν τα επόμενα έτη κατα κάποιον τρόπον η Ελλάς να μεγαλουργείσει...Πως θα το κάνει αυτό ο κάλβιν κλάιν;Καλά λεφτά βγάζει που να τρέχει...
Επιτυχία...Επιτυχία είναι που μια γυναίκα χάνει τον άντρα της και για να σπουδάσει ταδύο παιδιά της την ημέρα δουλεύει εις εργοστάσια και το απόγευμα στα χωράφια της...Ποιοι είστε εσεις που θα μιλήσετε δια επιτυχία;Μα αγανάκτησα
Aristedis ας μην γενικεύουμε. Δε νομίζω ότι όλα τα παιδιά του συγκεκριμένου μήνα και χρόνου ανέφεραν πόσο επιτυχημένοι είναι. Υπάρχουν πολλά είδη επιτυχίας εκτός από τα λεφτά αλλά και πάλι δε νομίζω ότι έχει νόημα να αναφερθούν εδώ. Αλλά όταν επιμένουν να σου φουσκώνουν τα μυαλά λέγοντας σου ότι είσαι ημίθεος ή θεός υπάρχουν και συνέπειες καμιά φορά.

Λοιπόν ακούστε και κάτι να γελάσετε. Μετά από τρία χρόνια ξαναεπισκέφτηκα το συγκεκριμένο forum σήμερα γιατί η μάνα μου που είδε πρόσφατα την εκπομπή στην Ελλάδα με πήρε τηλέφωνο και μου το θύμισε. Βασικά δεν θυμόμουν καν ότι υπήρχε το forum αλλά το βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο Internet. Διαβάζοντας λοιπόν από την αρχή βλέπω σε κάποια φάση κάποιον να λέει ότι έχει το ίδιο ακριβώς σημάδι στο σώμα του με μένα. Φυσικά τρόμαξα! Λέω δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Μήπως τελικά να αρχίσω να πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας; Συνεχίζοντας όμως και διαβάζοντας και άλλα posts από τον συγκεκριμένο τύπο συνειδητοποίησα ότι ήμουν εγώ που το είχα γράψει αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο username. Από τη μία ανακουφίστηκα αλλά από την άλλη απογοητεύτηκα.

Μα καλά αυτός ο Χαρδαβέλλας δεν βαρέθηκε να κάνει συνέχεια την ίδια εκπομπή. Χαρδαβέλλα πάψε να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Σου μιλάει ένας ημίθεος. Πρέπει να υπακούσεις!!!
2008-04-15 16:08
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anakin
Παιδιά ο Φουράκης ανέφερε κάτι για σημάδια σε κάποιο σημείο του σώματος
των παιδιών που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 83. Για πείτε τι σημάδια έχετε
για να δούμε αν συμπίπτουν. Εγώ έχω μια καφέ βούλα στο δεξί οπίσθιο μου!
Μιας κ είχες ρωτήσει για σημάδια, κ εγω εχω μια καφέ βούλα στο αριστερό μερος της πλάτης, στη μέση(ελιά που λένε). Κληρονομικό δεν νομίζω να ειναι γιατί κανείς απο τους γονείς μου δεν εχει ελιά η κάποιο αλλο σημάδι, οσο για αλλο σημάδι στο σώμα το λεγόμενο "λουλούδι" στο πόδι, όπως άλλωστε εχουν κ πάρα πολλοί άνθρωποι.

(παρεπιπτόντως του 83 είμαι (όχι τον Απρίλη, γμτ δεν είμαι απο τους εκλεκτούς ), μη νομίζετε πως απλα λέω σημάδια που εχω στο σώμα )
2008-04-15 21:20
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anakin
Aristedis ας μην γενικεύουμε. Δε νομίζω ότι όλα τα παιδιά του συγκεκριμένου μήνα και χρόνου ανέφεραν πόσο επιτυχημένοι είναι. Υπάρχουν πολλά είδη επιτυχίας εκτός από τα λεφτά αλλά και πάλι δε νομίζω ότι έχει νόημα να αναφερθούν εδώ. Αλλά όταν επιμένουν να σου φουσκώνουν τα μυαλά λέγοντας σου ότι είσαι ημίθεος ή θεός υπάρχουν και συνέπειες καμιά φορά.

Λοιπόν ακούστε και κάτι να γελάσετε. Μετά από τρία χρόνια ξαναεπισκέφτηκα το συγκεκριμένο forum σήμερα γιατί η μάνα μου που είδε πρόσφατα την εκπομπή στην Ελλάδα με πήρε τηλέφωνο και μου το θύμισε. Βασικά δεν θυμόμουν καν ότι υπήρχε το forum αλλά το βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο Internet. Διαβάζοντας λοιπόν από την αρχή βλέπω σε κάποια φάση κάποιον να λέει ότι έχει το ίδιο ακριβώς σημάδι στο σώμα του με μένα. Φυσικά τρόμαξα! Λέω δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Μήπως τελικά να αρχίσω να πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας; Συνεχίζοντας όμως και διαβάζοντας και άλλα posts από τον συγκεκριμένο τύπο συνειδητοποίησα ότι ήμουν εγώ που το είχα γράψει αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο username. Από τη μία ανακουφίστηκα αλλά από την άλλη απογοητεύτηκα.

Μα καλά αυτός ο Χαρδαβέλλας δεν βαρέθηκε να κάνει συνέχεια την ίδια εκπομπή. Χαρδαβέλλα πάψε να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Σου μιλάει ένας ημίθεος. Πρέπει να υπακούσεις!!!
Δεν το γενικεύω.Ομιλώ δια τα παιδιά που δημοσιεύουν εδώ την επιτυχία τους θέλοντας να αποδείξουν την ανωτερότητάν τους...

Καλά πως την πάτησες με το μήνυμά σου ω παντοδύναμε;
2008-04-16 14:07
Πραγματικά βλέποντας παιδιά του 83 να γράφουν …απορώ πώς γίνετε να μιλάμε για εξέλιξη… Ώμος βλέποντας http://news.yahoo.com/s/afp/20080415...y_080415214429 με κάνει πραγματικά να πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος εξελίσσετε. Αυτό πραγματικά με κάνει να χαίρομαι.
2008-04-16 18:59
Απο αυτά τα παιδιά εξελίσσεται???
2008-04-17 09:31
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs
Πραγματικά βλέποντας παιδιά του 83 να γράφουν …απορώ πώς γίνετε να μιλάμε για εξέλιξη… Ώμος βλέποντας http://news.yahoo.com/s/afp/20080415...y_080415214429 με κάνει πραγματικά να πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος εξελίσσετε. Αυτό πραγματικά με κάνει να χαίρομαι.
Τόσο πολύ σε έχουν απογοητεύσει πια τα παιδιά του 83; Μπορεί να έχεις και δίκιο. Η εξέλιξη δεν είναι πάντα προς το καλύτερο...
Το link που έδωσες δεν δουλεύει πλέον. Αν μπορείς να το ξαναβρείς κάνε ένα update.
2009-01-06 10:21
Chronicol όλα τα παιδιά του Απρίλη 1983,έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 1 από αυτά είναι κάποιο σημάδι στη πλάτη. Εγώ έχω ένα σημάδι στη πλάτη που μοιάζει σαν μάτι. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά εγώ το παραθέτω.....
2009-01-06 15:42
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από calvinklein
Chronicol όλα τα παιδιά του Απρίλη 1983,έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 1 από αυτά είναι κάποιο σημάδι στη πλάτη. Εγώ έχω ένα σημάδι στη πλάτη που μοιάζει σαν μάτι. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά εγώ το παραθέτω.....
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι που πιστεύω οτι πολλοί θα προσπαθήσουν να καταλάβουν όταν διαβάσουν αυτά που γραφεις, πως ξέρεις ότι ΌΛΑ τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλη του 1983 έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? ξέρεις ποσα παιδιά μπορεί να γεννήθηκαν τότε και τα έχεις βρει και έχεις δει με σιγουριά κάτι τέτοιο ? Έχεις κάνει εσύ η κάποιος άλλος κάποια σχετική ερευνα πάνω στην οποια να βασίζεις τα λεγόμενα σου? και αν ναι που βασίζεις την σιγουριά σου για την σοβαρότητα αυτής της ερευνας? Θυμάμαι στο σχολειό που μας έδιναν ανάλογα ερωτηματολόγια σαν αυτά που αναφέρθηκαν για να τα συμπληρώσουμε και εμείς λόγο "χαβαλέ" γράφαμε ότι μας ερχόταν και στην συνεχεια γελούσαμε μεταξύ μας μονο στην σκέψη της έκφρασης του προσώπου τον ανθρώπων που θα διάβαζαν τις βλακείες που είχαμε αραδιάσει.
Όσο για το σημάδι που λες πως έχεις στην πλάτη σου μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και όχι , δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό αν και είχα την τύχη να δω ένα πραγματικό σημάδι κάποιου ατόμου στο φιλικό μου περιβάλλον το οποιο είχε στην πλάτη και στην αρχή νόμισα πως είναι tatoo αλλα στην συνεχεια έμαθα πως το έχει από γεννησιμιού. Αυτό το άτομο όντως έχει κάτι ξεχωριστό αν και πιστεύω πως τα σημάδια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία Πάντως εγώ πιστεύω πως δεν έχει σχέση το ποτε γεννήθηκε κάποιος για να έχει κάτι ιδιαίτερο, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ιδιαίτεροι και ξεχωριστoί με τον δικό μας τρόπο. Τώρα αν μιλάμε για ιδιαιτερότητα πέραν τον γνωστόν ανθρωπινων ικανοτήτων πιστεύω πως δεν καθορίζεται από μια ημερομηνία.

Ελπίζω να μην σε κούρασα και βεβαια δεν έχω την απαίτηση να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις
2009-01-08 09:33
To συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη ομάδα. Καλό θα ήταν όσοι γεννηθήκαμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παραθέσουμε κάποια πράγματα για τη ζωή μας, κάποια πράγματα που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν ξεχωριστούς.

Ίσως να μην έχουν όλα τα παιδιά τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αλλά πως θα το διαπιστώσουμε αν δεν παρατεθούν απόψεις.....

Όσον αφορά το σημάδι....είχε υποθεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλα...και το έχω εντοπίσει σε κάποιον άλλο γνωστό μου.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι σημαντικοί και ξεχωριστοί και έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές εποχές, αλλά εδώ στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για τα παιδιά του Απρίλη 1983.

Αν θέλεις να μας πείς για άλλες προσωπικότητες μπορεις να ανοίξεις ένα thread με τίτλο ''Μεγάλοι Έλληνες'' οι ''Σημαντικές Προσωπικότητες''
2009-01-08 19:47
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από calvinklein
To συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη ομάδα. Καλό θα ήταν όσοι γεννηθήκαμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παραθέσουμε κάποια πράγματα για τη ζωή μας, κάποια πράγματα που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν ξεχωριστούς.

Ίσως να μην έχουν όλα τα παιδιά τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αλλά πως θα το διαπιστώσουμε αν δεν παρατεθούν απόψεις.....

Όσον αφορά το σημάδι....είχε υποθεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλα...και το έχω εντοπίσει σε κάποιον άλλο γνωστό μου.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι σημαντικοί και ξεχωριστοί και έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές εποχές, αλλά εδώ στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για τα παιδιά του Απρίλη 1983.

Αν θέλεις να μας πείς για άλλες προσωπικότητες μπορεις να ανοίξεις ένα thread με τίτλο ''Μεγάλοι Έλληνες'' οι ''Σημαντικές Προσωπικότητες''
Ελπίζω αυτά που λες να προορίζονται για εμενα, αν όχι τότε λάθος μου. Προσωπική μου άποψη είναι πως όλοι θα θέλανε να είναι ξεχωριστοί και να έχουν κάποιο ιδιαίτερο σημάδι αυτή είναι μια βαθιά ανάγκη του ανθρώπου να ξεχωρίσει μέσα στους πόλους και να νιώσει προσωπικά καλύτερα-καλύτερος από κάποιον-κάποιους άλλους. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει την γνώση και από που να μας πει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο έχουν κάτι ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως ο χαρδαβέλλας και ο κάθε χαρδαβέλλας (τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο και μπορώ να πω ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά του)μπορεί να μας πει πως την συγκεκριμένη περίοδο κάτι έγινε κάτι που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος να μας πει τι είναι αυτό το κάτι και υπάρχει τόσος κόσμος που "τσιμπάει" σε τέτοιου είδους δολώματα. Δεν καταλαβαίνω τι περίεργο υπάρχει σε τέτοιου είδους ερωτηματολόγια? Εγώ προσωπικά έχω συμπληρώσει εκατοντάδες και με ακόμα πιο περίεργες ερωτήσεις αν και είμαι γεννημένος το 89' Γιατί αυτό ? μήπως υπάρχει και κάτι σχετικά με τα παιδιά του 89' ? δεν νομίζω ..
2009-07-08 19:02
εγω ειμαι γεννημενη φλεβαρη του 83 παλι..δεν ξερω τι σχεση εχουν η οχι αυτα με μενα παντως παντα ενιωθα λιγο περιεργο παιδι και ιδιαιτερα αντιδραστικο..ακομα με θυμαμαι στα δεκα μου εκεινη την ωρα να καθομαι μονη και να σκεφτομαι ανεξηγητα πραγματα..οταν μεγαλωσα νομιζα πως ημουν αντικοινωνικη αλλα η αληθεια ειναι οτι με κεντριζουν περιεργα πραγματα και καμια φορα εκτος απο το φιλο μ νομιζω δεν με καταλαβανει κανεις!το τεστ δεν το εχω κανει αυτο αλλα απο το λιγο που ειδα καταλαβα!
2009-07-29 07:34
καλημεριζω και εγω με την σειρα μου και μετα απο 29 σελιδες(και αρκετο πονοκεφαλο )πιστευω πως μπορω και εγω να κανω την τοποθετηση μου.
ειμαι και εγω του '83,αλλα οχι απο τους "καλους" του απριλη,ειμαι απο τους αργοπορημενους του αυγουστου(ειχε ωραιο φεγγαρι λενε εκεινο το βραδυ,"σωζω" καθολου την κατασταση???παιρνω κανεναν ποντο παραπανω να ανεβω κατηγορια?για λιγα μηνακια να μεινω στην απ'εξω????)
λοιπον,περα απο την απαραιτητη,κατ'εμε δοση χιουμορ,θελω να τονισω πρωτα απ'ολα πως δεν εχω σαν σκοπο ουτε να μειωσω σε καμια περιπτωση μα ουτε και να αναιρεσω τα βιωματα που ενδεχομενως εχουν καποια παιδια(τι παιδια βεβαια τωρα πια,26 χρονων ανθρωποι ειμαστε!!!)που εχουν γεννηθει την επιμαχη χρονικη περιοδο στην οποια αναφερομαστε.
απλα θελω να τονισω το εξης.ειμαστε ολοι ξεχωριστοι και ιδιαιτεροι ο καθενας με τον δικο του μοναδικο τροπο.ολοι εχουμε προτερηματα και ελλατωματα και δεν μπορω να δεχτω τοσο ανετα οτι καποιοι ειναι "ανωτεροι" καποιων αλλων μονο και μονο για τον λογο πως γεννηθηκαν μια συγκεκριμενη ημερομηνια.
δεν οφειλεται η εκαστοτε επιτυχια καποιου στο γεγονος πως ηρθε στον κοσμο μας καποιον συγκεκριμενο μηνα,καποιου συγκεκριμενου χρονου...
ακομα και σε "μεταφυσικο" επιπεδο:
ας υποθεσουμε πως καποιος που γεννηθηκε,λεμε τωρα,τον νοεμβριο του 1976,οποιος δειχνει σημαδια και διαισθησης και ενορασης ακομα και τηλεκινησης( ),ειναι "κατωτερος",σε αυτον τον τομεα(ας μην αναφερθουμε στους αλλους,τους πιο "πεζους),απο καποιον που εχει γεννηθει τον απριλιο του '83 και το μονο που "παρουσιαζει" ειναι να βλεπει ονειρα που βγαινουν????
εκει που θελω να καταληξω ειναι πως,οκ,αντε να δεχτω πως εκεινη την χρονικη περιοδο,ειτε οφειλεται σε συναστριες,ειτε σε εξωγηινη παρεμβαση,ειτε στην τυχη στο κατω κατω,να υπηρξε μια "εξαρση" γεννησεων ανθρωπων με πιο "ιδιαιτερα" χαρισματα.αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους οσοι εχουν ως γενεθλιο μηνα τους τον απριλιο εκεινου του ετους.ισως αυτος να ηταν και ο σκοπος τελικα του ερωτηματολογιου,να βρει ποιοι εχουν πιο εντονα αυτα τα "χαρισματα" και ποιοι λιγοτερο!
και δεν σημαινει επισης πως,πριν και μετα απο εκεινους...το χαος!γεννηθηκαν,γεννιουνται και θα γεννιουνται "ιδιαιτεροι" ανθρωποι.και αν το καλοσκεφτουμε?ολοι ειμαστε ανθρωποι,ολοι ειμαστε ισοι,ο καθενας με τα δικα του χαρισματα και ταλεντα,ειτε αποφοιτοι πανεπιστημιων,ειτε του τεε.απλα καποιοι συνειδητοποιουν πιο ευκολα πως εχουν καποια "χαρισματα" και τους ειναι πιο ευκολο να τα εξωτερικευσουν και αλλοι πρεπει να τα εξασκησουν.ολοι εχουμε ενα κομματακι απο το συμπαν μεσα μας.αν το συνειδητοποιησουμε πραγματικα,τοτε να δειτε αλλαγες που θα γινουν στον κοσμο μας...