- Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το ότι δεν έχεις γνωριστεί με κανέναν δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζονται οι άλλοι μεταξύ τους...

Edited by - killuminati on 28/04/2014 21:00:32
Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Εσύ καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις. Πολύ όμως.Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Κλάσε μου ρε συ. Φτάνει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Την ιδέα που έριξες να βρεθούμε , να γνωριστούμε από κοντά , την δέχομαι με ευχαρίστηση.
Όχι πως είμαι μάγκας , αλλά γιατί πιστεύω ότι θα γεμίσει κάποιο κενό.
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ...!!!εσυ killy τολμας να βγαλεις την μασκα και την κουκουλα της ανωνυμιας και αδιορασιας ...εε ..????????? ποιος τολμαει εδω μεσα ...εγω ειμαι ετοιμη να ξεμασκαρευτω .. αλλος υπαρχει ????????
ΝΙΚΟΜΑΧΕ , DMC,Sesotris, Notrik ,Atherobamona , amalia ,αιολος ,italos, panpam,
xristosxatz , AMEINIA,Kηφεα , ΚΥΩΝ , Πυρινος , Μaria ,κτλ κτλ τολματε ??????????εδω σας θελω μαγκες μου !!!!!!!!οποτε καθε συζητηση γα επικοινωνια οταν εχετε τετοια ατολμια κι απροθυμια για φυσικη γνωριμια παραμενει μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!
Αν μπεις τον κόπο ΜΥΘΗΡΑ να κάνης ένα κλικ στο nickname μου, θα δης ότι είμαι επώνυμος και με διεύθυνση, και αυτά που σκέφτομαι και πιστεύω τα γράφω ευθαρσώς δίχως να κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα, σαν μερικούς επαναστάτες της φακής και χριστιανούς της ταραμοσαλάτας.
Κερνάω και ουζάκι άμα λάχει.![]()
*
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ
Μια συνάντηση, προϋποθέτει τη συναίνεση και τον δυο πλευρών...
Όπως είπε και ο Αίολος όσοι θέλησαν να συναντηθούν, έχουν συναντηθεί.
Εγω για παράδειγμα, ως μέλος και οχι ο "τίτλος" που βλέπεις εσυ,
και μου ψελνεις τα εξ αμάξης κατα καιρούς,
δεν θα με ενδιέφερε μια συνάντηση, με συγκεκριμένα πρόσωπα.
Περισσότερο θα το θεωρούσα χάσιμο χρόνου
ή στην καλύτερη, δεν έχω να "κερδίσω" τίποτα, μόνο προβλήματα.
Τώρα αν του χρόνου, (πρώτα ο Θεός, Δίας, Αλλάχ κτλ κτλ)
κόψουμε καμία πίτα... ως esoterica.gr ε το κουβεντιάζουμε.
quote:
DSM
Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο
παμε για καμιά μπύρα ? (χρωστάει καφάσια ο ακατονόμαστος)
κι άστα αυτά...
τα troll τα αποφεύγεις, οι άλλες περιπτώσεις είναι ικανές να σου διαλύσουν το "μαγαζί",
έναν θα απενεργοποιείς, 10 θα φτιάχνει.
Αυτά ως AitheroVamon, με αφορμή τα τελευταία τεκταινόμενα,
για πρώτη και τελευταία φορά.
Στο χωρίο μου λένε:
Στα γαϊδούρια το λένε πολλές φορές, στους ανθρώπους μια.

quote:
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????
Εγώ, εγώ τολμάω!!!! Αρκεί να έχει και γυναίκες το παρεάκι, μύθηρες, πανπάμελες, lliamnes, τα πάντα όλα![]()
![]()
Όχι μόνο αρσενικοί...να'χει και λίγο ίντριγκα βρε αδερφέ...
quote:
παμε για καμιά μπύρα ? (χρωστάει καφάσια ο ακατονόμαστος)
Λάθος πληροφόρηση σενιόρ.
Εχω λαμβάνειν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
μάλλον πρέπει να ανοίξουμε ειδικό θέμα, για να κρατάμε το score
Προτεινόμενος τίτλος: "Τα μαργαριτάρια των forums" ![]()
Ο έχων το μεγαλύτερο score... το καλοκαίρι, στο νησί... για τιμωρία

Προσπαθώντας με τα μέσα που διαθέτω να τον ανακαλύψω εντός μου και τελικά να ενωθώ μαζι του αν διαπράττω ύβρι;
_____________________________________________________________________________________________ Ταπεινέ, φίλε, Όπως σου έγραψα και στο θέμα που είχες ανοίξει ( "ο Θεός αγαπά τους ταπεινούς"), ήταν μία ωραία ατάκα από μία τανία την οποία βάβαια δεν θυμάμαι, αλλά δεν πειράζει αφού είναι όντως πολύ όμορφη και αληθινή..Και όπως φαίνεται και εσύ είσαι ταπεινός αφού όπως λές το να προσπαθείς να ανακαλύψεις τον Θεό μέσα σου, με τα μέσα που διαθέτεις, μήπως είναι ύβρι;Ειναι δυνατόν η πορεία μας πρός την Θεία Ένωση, τήν Θεία Αποκάληψη να είναι ύβρι;Δεν μπορεί μία τέτοια πορεία πού εμπεριέχει σαφώς αυτογνωσία του ποιοί είμαστε και πού επιθυμούμαι να πορευτούμε, να αποτελεί ύβρι!!!Το αντίθετο θάλεγα πώς ισα-ισα πού αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός του ανθρώπου...Άλλωστε όσο προχωρά κανείς σ' αυτό το δύσβατο μονοπάτι γεμίζει γνώση και τελειοποιεί το Πνεύμα του...Για σκέψου το έτσι... Πάντα με φιλική διάθεση Καποδίστρια.
quote:
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΦΙΛΕ Τ-SEEKER, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ;
ότι και να λέμε , βασικα αυτός είναι ο ενδότερος σκοπός μας τις περισσότερες φορες...
μπορεί να καθόσμαστε με ιτς ώρες να διαλογιζόαστσε , να επιχηρούμε αστρικα ταξίδια , να συγκεντρωνόμαστε καπου κλπ κλπ κλπ αλλα το πιθανότερο είνια ότι ο πόθος μας είναι να βιώσουμε λίγο από αυτό το θείο που αναφέρεις ...
σχετικα με το θέμα θα έλεγα επίσης ότι και μόνο η σιγουρια ότι υπάρχει θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και δεν θα είχε και μεγάλη σημασία ότι και να τον ρωτουσα . βασικα αυτη είνια μία από τις μεγαλύτερη μου απορίες και αμφιβολίες...υπάρχιε ή όχι ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ;ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ;ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ.......ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....ΑΛΛΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ,ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
φίλε καποδίστρια
quote:ΦΙΛΕ T-SEEKER,
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΦΙΛΕ Τ-SEEKER, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ;ότι και να λέμε , βασικα αυτός είναι ο ενδότερος σκοπός μας τις περισσότερες φορες...
μπορεί να καθόσμαστε με ιτς ώρες να διαλογιζόαστσε , να επιχηρούμε αστρικα ταξίδια , να συγκεντρωνόμαστε καπου κλπ κλπ κλπ αλλα το πιθανότερο είνια ότι ο πόθος μας είναι να βιώσουμε λίγο από αυτό το θείο που αναφέρεις ...σχετικα με το θέμα θα έλεγα επίσης ότι και μόνο η σιγουρια ότι υπάρχει θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και δεν θα είχε και μεγάλη σημασία ότι και να τον ρωτουσα . βασικα αυτη είνια μία από τις μεγαλύτερη μου απορίες και αμφιβολίες...υπάρχιε ή όχι ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει" _____________________________________________________________________________
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ "FLOWLESS" ΚΑΙ "LOUCAS" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ....
Edited by - kapodistria on 02/08/2003 20:29:21
FILE KAPODISTRIA MIKRO KAI ANAPANTITO KAT EME TO EROTIMA
OLOI MAS PROSPA8OYME GIA TO KALITERO
GIA TIN OLOKLIROSI MAS
GNORIZUME OLOI MAS POSO ''MIKRI'' IMASTE. KAI O MEGALITEROS
EGOISTIS 8A TO KATALABENE.
DEN BORIS OMOS NA APANTISIS PIOS O SKOPOS TIS YPARKSIS MAS
OYTE BORIS NA ORISIS TI INE SIMANTIKO KAI TI OXI??
FILIKA
GIANNIS
quote:O ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ....Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ.Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘ' ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ..ΔΗΛ."ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ"...ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ...ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ...ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΙ' ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΑΤΙΑ...ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
KALHSPERA!
FILE KAPODISTRIA MIKRO KAI ANAPANTITO KAT EME TO EROTIMA
OLOI MAS PROSPA8OYME GIA TO KALITERO
GIA TIN OLOKLIROSI MAS
GNORIZUME OLOI MAS POSO ''MIKRI'' IMASTE. KAI O MEGALITEROS
EGOISTIS 8A TO KATALABENE.
DEN BORIS OMOS NA APANTISIS PIOS O SKOPOS TIS YPARKSIS MAS
OYTE BORIS NA ORISIS TI INE SIMANTIKO KAI TI OXI??FILIKA
GIANNIS
Προσωπικά θα ρωτούσα τον Θεό αν όλα όσα κάνουν οι άνθρωποι είναι πράξεις που τις επιλέγουν οι ίδιοι ή καθορίζονται από κάποια ανώτερη δύναμη και αν μπορούμε να αισθανθούμε ελεύθεροι ή ζούμε μονίμως κάτω απ' το μικροσκόπιο λες και συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο "Big Brother"
quote:
σωστό αυτό που έγραψες . πράγματι , πολλές φορές στα δύσκολα τα ριχνουμε όλα στον θεό ξεχνόντας τις δικες μας ευθύνες. αλλα...
πιστεύω πως ο καποδιστριας δεν αναφέρετεσαυτες τις περιπτωσεις αλλα στις περιπτωσεις "αδικίας"...
...μπορείς να μου πεις ποια είναι η δράση του παιδι0ου που οδήγησε στην αναπηρία εκ γενετής ? βέβαια , θα μου πεις..."αμαρτίες γονέων πεδαιεύουοσιν τεκνα" αλλα πόσο δίκαιο είναι αυτό για το παιδί ? ΄... να πρέπει να υποστεί τις συνέπεις για τις πράξεις άλλων ?
Φίλε Τ-Seeker όπως και εσύ το διακρίνεις υπάρχουν δύο περιπτώσεις: επιπτώσεις πράξεων και «αδικίες»
Αρχικά μη ξεχνάμε τον νόμο της ΔΡΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. Αυτή είναι η Θεία Δίκη. Ότι και αν κάνεις στη ζωή σου έχει αντίκτυπο στη συνέχεια και σε εσένα αλλά πιθανότατα και σε άλλους. Μέσω ευθείας ή αλυσιδωτής αντίδρασης κάποια στιγμή θα έρθουν οι επιπτώσεις. Πολλές φορές με τρόπο που δεν κατανοούμαι ή δε διακρίνουμε.
Όλα τα άλλα που σωστά αναφέρεις ως αδικίες δεν έχουν σχέση με τα προηγούμενα. Ο Θεός έπλασε τον κόσμο να λειτουργεί κάτω από κάποιους κανόνες. Χωρίς αυτούς τους κανόνες δεν υπάρχει ισορροπία. Ναι, γιατί να την πληρώσει ένα μικρό παιδί? Ερωτώ, είμαστε τόσο παντογνώστες που είμαστε σίγουροι ότι την πληρώνει? Μήπως τελικά αφήνεται στις αγκάλες του Θεού?
Η ζωή μας χρειάζεται ισορροπία, ο Θεός έπλασε τους ανθρώπους βιολογικά αδύναμους για κάποιο λόγο, που είναι σίγουρα αντιληπτός από όλους μας, κάθε «νόμος» της Θεία Πρόνοιας, συνδέεται άρρηκτα με κάποιους άλλους. Φαντάσου τα φανάρια στους δρόμους. Η λειτουργία του ενός φαναριού εξαρτάται άμεσα από τη λειτουργία των άλλων. Τι θα γινόταν αν όχι?
Γιατί πρέπει πάντα να ψάχνουμε πρώτα το λάθος, και μέσα από αυτό να αναζητούμε το σωστό? Γνωρίζεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση, τον θεωρείς «κακό» και «λάθος» και προσπαθείς να αποδείξεις ότι έτσι είναι, και αφού δεν το αποδείξεις τότε τον βάζεις στην καρδιά σου ή τον θεωρείς σωστό. Όχι βέβαια. Γιατί να μη ψάχνουμε τον Θεό πρώτα εξηγώντας, ή και δικαιολογώντας αν θέλεις, και μέσα από αυτήν την αναζήτηση μας να φτάσουμε στο Φως?
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα