- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το ΒΗΜΑ, 30/07/2000
Και ύστερα με λένε εμένα "κάκιστο" ...
![]()
ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ; ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ;
Ο ΚΑΚΙΣΤΟΣ; ΑΣΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ. ![]()
30/07/2000; ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!...ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Εγώ θα έλεγα οι νεαρές ηλικίες κάτω των 30, και ακόμα περισσότερο κάτω των 25 στις συζητήσεις αυτές ιδιαίτερα οι άντρες είναι πιό αδιάλλακτοι, φανατισμένοι και επιθετικοί. Έννοώ σχετικά με το Internet μόνο και τα Forum όχι την προσωπική επαφή.
quote:Υποκλίνομαι θαρρετά.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;
ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Αν δεν έχω ούτε πρόβλημα με την σεξουαλικότητά μου, δεν κάνω ούτε μισό ορθογραφικό (τουλαχοιστων οταν δεν τα κανο αιπιτειδαις), δεν πέφτω σε αντιφάσεις, δεν είμαι απόλυτος στις ιδέες μου, έχω σαφή πολιτική τοποθέτηση, το ομολογώ πως είμαι ανήλικος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν είμαι φυσιολογικός?????
ΕΕΕΕΕΕ?
Ρε Vril ανοίγεις πραμγατικά σατανικά θέματα.......
Ακούς εκεί......
Α εσύ τι πιστεύεις για την πολιτική????
Να σε δω......
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
Laryp εσύ σίγουρα δεν θα αναγνωριζόσουν. Δεν κινδυνεύεις γιατί είσαι έξυπνος, μελετάς με κριτικό πνεύμα και έχεις αποκτήσει κατά έναν μαγικό τρόπο σωστή άποψη σε όλα. Σε πολλά θέματα μας βάζεις τα γυαλιά. Καλού κακού πρόσεξε πάντως γιατί δεν παύεις να είσαι παιδί.
Και μην ανησυχείς φυσιολογικότατος είσαι και με υψηλό IQ.
ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ=ΕΙΛΙΚΡΙΝΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΗ...ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ/ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ.
quote:* Ενας μεγάλος κίνδυνος στο Διαδίκτυο είναι να βρεθείτε ξαφνικά εν αγνοία σας να συνομιλείτε με ένα ανήλικο άτομο που παρουσιάζεται σαν ενήλικο. Αυτό σε πολλές χώρες επιφέρει βαρύτατες νομικές κυρώσεις. Οι ανήλικοι όμως πέφτουν σε αντιφάσεις όσον αφορά τη σεξουαλικότητά τους και κάνουν πολλά ορθογραφικά λάθη. Ενας άλλος τρόπος για να μάθετε την αλήθεια για την ηλικία τους είναι να τους ρωτήσετε, με κάποια καλή δικαιολογία, τι πιστεύουν για την πολιτική.
τωρα αν πω οτι γνωριζω πολλους ενηλικες που πληρουν με το παραπανω ολες τις προϋποθεσεις που αναφερθηκαν, θα με πειτε πιο κακο απ τον κακιστο? ![]()
οσο για τους πιτσιρικαδες, ενα εχω μονο να πω: μην τους υποτιματε!!!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Ρε Vril ανοίγεις πραμγατικά σατανικά θέματα.......
Ακούς εκεί......
quote:
Α εσύ τι πιστεύεις για την π
ολιτική????
Να σε δω......
Πολιτική ?
Τι είναι αυτό ???
Ακουστά το έχω...
Πάντως, όταν μεγαλώσω θα γίνω ή πολιτικός ή σπηλαιολόγος.
Τι κοινό έχουν αυτά ?
Απλό.
Σέρνεσαι με τα τέσσερα, τρυπώνεις όπου βρείς και ασχολείσαι πολύ με τις λάσπες.
quote:
Υποκλίνομαι θαρρετά.
θαρρετή υπόκλιση δεν υπάρχει
ανήλικη θα είσαι ![]()

quote:
Αν δεν έχω ούτε πρόβλημα με την σεξουαλικότητά μου, δεν κάνω ούτε μισό ορθογραφικό (τουλαχοιστων οταν δεν τα κανο αιπιτειδαις), δεν πέφτω σε αντιφάσεις, δεν είμαι απόλυτος στις ιδέες μου, έχω σαφή πολιτική τοποθέτηση, το ομολογώ πως είμαι ανήλικος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν είμαι φυσιολογικός?????
ΕΕΕΕΕΕ?
θα τα εγραφα αυτα,αλλα ο Laryp με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση...

Λένε εμένα κακό (και καμιά φορά " απόλυτο", "ψυχρό ορθολογιστή" και διάφορα άλλα, που με κάνουν να χαίρομαι),
αλλά δέστε εδώ ένα άρθρο που βρήκα, από γνωστή και επώνυμη εφημερίδα, που άρει κάθε έννοια που μου επικολούν ... εμένα !
Συμπέρασμα ?
Υπάρχουν και πιο κακοί από μένα.
Ελάτε βρε παιδιά. Αυτός που έγραψε το άρθρο έχει τελείως παρωπίδες.
Λές και αυτό είναι κριτήριο ή συνθήκη που ισχύει ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΤΕ και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Edited by - Vril on 25/07/2005 16:01:10
quote:
Υπάρχουν και πιο κακοί από μένα
Aυτό να λέγεται... πιο κακοί ναι...ποιό απόλυτοι όχι!
quote:
Ελάτε βρε παιδιά. Αυτός που έγραψε το άρθρο έχει τελείως παρωπίδες.
Συμφωνώ και επαυξάνω!
quote:
Λές και αυτό είναι κριτήριο ή συνθήκη που ισχύει ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΤΕ και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Kαι εδώ συμφωνώ... (ωχ! λες να τριτώσει το "κακό"
Είναι το άκρον άωτον της γενίκευσης...
Μήπως να γράφαμε ένα γραμματάκι στον αρθογράφο και να του λέγαμε την άποψή μας?
Αν και νομίζω ότι τα γράμματα των αναγνωστών μετά από αυτό θα έχουν ήδη φτάσει σωρειδών στην εφημερίδα...

ομως στο θεμα μας.
αν μιλατε με ανηλικο,μπορει και να μην το καταλαβεται ποτε.αυτη ειναι η αποψη μου.
μπορει καποιος να ειναι καθοδηγουμενος.
μπορει να ειναι ενηλικος και να το παιζει ανηλικος?
μπορει ενας ανηλικος αν ειναι αρκετα εξυπνος να μην τον καταλαβουν ποτε.
στην τελικη τοσα γινονται που οι ανηλικοι ειναι ενηλικοι,και τουμπαλιν
στο ιντερνετ δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο εκτος απο αυτο που βλεπουμε.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
quote:
στο ιντερνετ δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο εκτος απο αυτο που βλεπουμε
Απο αυτό που δεν,βλέπουμε θες να πεις...
Ομως φίλε μου ΓΙΑΤΙ να τα κάνει κανείς όλα αυτά που αναφέρεις?
Εκτός της περίπτωσης να έχει διάσπαση προσωπικότητας,δεν μπορω να σκεφτώ καμμία άλλη.
![]()
quote:
Ομως φίλε μου ΓΙΑΤΙ να τα κάνει κανείς όλα αυτά που αναφέρεις?
Γιατί υπάρχει πολύ αρρώστεια εκεί έξω...![]()
![]()

Το ποιός κρύβεται πίσω απο το πληκτρολόγιο .. δεν το ξέρετε.
Ειδικά απο νέα μέλη.. αλλά και απο παλιά...
πχ.. Νέο μέλος .. αλλάζει το χρώμα της γραμματοσειράς του.. και το κάνει .. αλλο χρώμα.. για να μην τον αναγνωρίσουν...
ή γράφει κεφαλαία
ή γράφει μόνο πεζά
ή γράφει σκοπίμως ανορθόγραφα
ή γράφει greeklish
ή..ή..ή
εμένα μου συστήθηκε ώς ανήλικος.. μπέρδευε το Δ με το Β μπέρδευε τα μπ..τια του... και ξαφνικά τον βλέπω στο mystica να πηγαίνει σφαιράτος ... οχι μόνο στα λόγια αλλά και στην ορθογραφία στην σύνταξη σφαιράτος σας λέω...
Οπότε λοιπόν .. μεγάλη προσοχή σε αυτούς που συστήνονται ώς ανήλικοι...