ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 'δυτικού ρετρό' - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 'δυτικού ρετρό' - ΕΙΚΟΝΕΣ

Crytila60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
VasiliscmΜέλος
18/10/2006, 20:05:04
Αγαπητέ Ψηλέ,

μου γράφεις με το γνωστό ύφος σου:

quote:
Μπίλυ,
Αν δεν ήταν αυτοί οι 12 φτωχοί ψαράδες, σήμερα, εσύ θα ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις ακόμη θυσίες στο θεό ήλιο και στη θεά σελήνη.
Μπορεί να ήσουν και κάπου σκλάβος και να σε πουλάγανε στα, σύγχρονα πλέον, σκλαβοπάζαρα!!

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά αυτό θέλουν να αναβιώσουν οι σύγχρονοι παγανιστές. Ίσως να είσαι και εσύ μέλος τους.

Αν ναι, τότε φίλε μου, κρατήστε το σκοταδισμό για εσάς, είναι όλος δικός σας, σας τον χαρίζουμε!
Εμείς δεν θα πάρουμε!!!
Για εμάς επιλέξανε οι παππούδες και οι πατεράδες μας πολλά χρόνια πριν και χύσαν πολύ αίμα. Λέμε να τους τιμήσουμε και όχι να τους φτύσουμε κατάμουτρα όπως κάνετε εσείς!!!!

Άντε σύρε για καμιά σπονδή τώρα μπας και εξιλεώσεις τους θεούς σου που τρώνε και πίνουν στην υγεία των κατώτατων πλασμάτων, όπως σας θεωρούνε!!

Φίλε Γαλιλαίε είσαι τόσο γραφικός που θα σου απαντήσω μ'ένα ανέκδοτο:

"Ρωτάει ο Κώστας τον Γιάννη: Έχεις γυάλα με χρυσόψαρο;
Ναι, απαντά ο Γιάννης.
Ε, τότε είσαι αδερφή!! ξαναλέει ο Κώστας!!

Έχεις γυάλα με χρυσόψαρο διότι αγαπάς τα ψάρια! Τα ψάρια είναι ζώα.
Μόνο οι δηλωμένες αδερφές αγαπούν τα ζώα, ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ! "

Τέλος ανέκδοτου, αρχή συλλογισμού μου :

Σύμφωνα με τον Ψηλό, εάν δεν υπήρχαν οι 12 Γαλιλαίοι ΕΒΡΑΙΟΙ, σήμερα θα κάναμε θυσίες στον Ήλιο και την Σελήνη! Ακόμη περισσότερο σήμερα θα ήμασταν σκλάβοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι νεοπαγανιστές θέλουν θυσίες ! ΑΡΑ Ο VASILISCM ΕΊΝΑΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ.
Μπράβο ρε ΨΗΛΕ !!
Παρακάτω όμως από το ίσως περνάς στο ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% !! και λες:

quote:

Άντε σύρε για καμιά σπονδή τώρα μπας και εξιλεώσεις τους θεούς σου που τρώνε και πίνουν στην υγεία των κατώτατων πλασμάτων, όπως σας θεωρούνε!!

Γειά σου ρε Ψηλέ με τα συμπεράσματά σου.
Σε λίγο θα έρθεις σπίτι μας, να ζητήσεις δήλωση ορθοδόξου πίστεως.

Εκτείθεσαι μόνος σου, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΣΟΥ !

Βασίλης

Edited by - Vasiliscm on 18/10/2006 20:06:46

VasiliscmΜέλος
18/10/2006, 20:19:19
Είμαι 'Ελλην άθεος και αθειστής!

Βαφτίστηκα χωρίς να ερωτηθώ χριστιανός.
Έχω διατελέσει παπαποπαίδι! όταν πηγαίναμε με το σχολείο μας το Σαββάτο στην εκκλησία!
Στα 15, μου την έδωσε που άλλα έλεγε η Φυσική και η Βιολογία και άλλα η εκκλησία! Έτσι επέλεξα την επιστήμη!
Έκτοτε είμαι άθεος, αθειστής, αθειστότατος !

Παρεπιπτώντος οι παππούδες μας πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδας μας το 1821! Την θρησκεία την τσοντάρησε το παπαδαριό μετέπειτα.
Ως γνωστόν ο Πατριάρχης δεν ήθελε τον ξεσηκωμό του έθνους και την απώλεια των προνομίων του.

Βασίλης

ΥΓ¨:Ψηλέ σου στέλνω την διεύθυνσή μου για να μου ταχυδρομήσεις την δήλωση Ελληνορθοδόξου πίστεως:

Βασίλης Θυσιόπουλος
Ηλίου και Σελήνης 15,
156 44 Βωμός Ηλείας

19/10/2006, 01:31:19
Αγαπητέ κύριε Θυσιόπουλε Βασίλη,
Παραπονείσαι για το ύφος μου, τι λες ωρέ;; Σώπα;;

Ξεχνάς Μπίλυ μου, ξεχνάς και σου αρέσει να το παίζεις θύμα.

Θες να σου θυμίσω σε τι ύφος απαντά το ύφος μου;;;

Ορίστε Μπίλυ μου:

Μπίλυς
Ο γνωστός παπαδοαπολογητής Ψηλός δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω.

- θένκ γιου Μπίλυ -

Μπίλυς
Thank you Χριστιανοί απολογητές των ΕΒΡΑΙΩΝ !!
Thank you πεινασμένοι fishermen from Ιουδαία!!

- μα τι ύφος! μα τι τρόπος!! -

Μπίλυς
Ευχαριστούμε Χριστόδουλε, παπαδαριό της Ελλάδος ανά τους αιώνες που κάνατε την ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, επίσημη θρησκεία μας.

- είμαι σίγουρος Βασίλη μου πως αν έβλεπαν το ύφος σου οι αρχαίοι μας, είμαι σίγουρος πως θα ένιωθαν υπερήφανοι για σένα!!!! -

Λέω να μην πω τίποτα άλλο Βασίλη μου.
Φτάνουν αυτά που πήρα από ένα μόνο μήνυμά σου.

Για να απαιτήσεις «οτιδήποτε» φίλε Βασίλη, πρέπει πρώτος εσύ να δείξεις το δρόμο. Κάτι τέτοιο δεν μας έμαθαν και οι αρχαίοι μας;; Μήπως το ξέχασες ή μήπως δεν το έμαθες ποτέ σου;;

Έχετε μπει όλοι σας εδώ μέσα για να βγάλετε τα απωθημένα σας και πιάσατε αυτό το δόλιο το Χριστιανισμό και την ιστορία του τόπου μας και τους την πέφτετε από παντού, κι αν κάποιος πει κάτι που δεν σας αρέσει, ξινίζετε και στριγκλίζετε ωσάν τις μυξοπαρθένες;

Έλα τώρα κύριε Θυσιόπουλε, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

19/10/2006, 06:10:22
Φίλε Ψηλέ από το απόσπασμα που παρέθεσες και με το οποίο συμφωνώ σε γενικές γραμμές, συγκρατώ τις δύο παρακάτω φράσεις.

quote:
Έχει γίνει δεκτό ότι η τηλεοπτική βία δεν αποτελεί γενεσιουργό αιτία της επιθετικής συμπεριφοράς ούτε μεταφράζεται σε πράξη, παρά μόνο σε ιδιάζοντες περιπτώσεις.

Σωστό.

quote:
Μπορεί η τηλεόραση να μην παράγει άμεσα την επιθετική συμπεριφορά, συμβάλει όμως στη διαμόρφωση μιας αντίληψης για τη βία, ως κοινωνικό φαινόμενο.

Σωστό. Απλά να συμπληρώσω ότι μερικές φορές αυτή η προβολή βίας μπορεί να ενεργήσει και αντίστροφα(θετικά). Δηλαδή καλύτερα να πάρει το μικρό παιδί μια γεύση του τι εστι βία, θάνατος κτλ. ώστε να εκτίμήσει περισσότερο τις αξίες της φιλίας, ευγένειας, ειρήνης και της ίδιας της ζωής εν τέλει. Καλύτερα να δει μια ταινία με θέμα τα ναρκωτικά και τη χρήση τους, ώστε να κατανοήσει από νωρίς την καταστροφικότητά τους.Η γνώση και η ενημέρωση είναι πάντα προτιμότερη από την άγνοια.
Βέβαια, και φαντάζομαι θα συμφωνείς σε αυτό, τον πρωταρχικό ρόλο για την ηθκικοπνευματική ανάπτυξη του παιδιού τον έχουν οι γονείς και έπειτα το σχολείο το οποίο για πολλά χρόνια αποτελεί το δεύτερο σπίτι του. Αν το παιδί λαμβάνει τη σωστή καθοδήγηση και διαπαιδαγώγηση από τους δύο αυτούς παράγοντες, τότε δεν προκειται να ζημιωθεί ούτε από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που θα εμπεριέχει βία, ούτε από μια αντίστοιχη ταινία, ούτε από τίποτα.

quote:
Όπως βλέπεις, δεν τίθεται καν θέμα αμφισβήτησης για το αν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί κάποιος νέος ή παιδί από τα διάφορα μηνύματα ή και πρότυπα που διαφημίζονται με τους διάφορους τρόπους.

Σαφως και δεν υπάρχει αμφισβήτηση γι'αυτό. Ομως για σκέψου...αυτό συμβαίνει σε όλους μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλήθεια τι κινητό τηλέφωνο έχεις?? Να υποθέσω αυτό που είδες στην τάδε διαφήμηση και σε εντυπωσίασε?
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω
Για τα μικρα παιδιά ισχύει ό,τι έγραψα και παραπάνω.

quote:
Πώς μπορείς και είσαι τόσο σίγουρος; Γνωρίζεις, αλήθεια, τη ζωή καθενός από τους 4500 θεατές της συναυλίας; Μήπως παρακολουθείς και τη συμπεριφορά τους έως και σήμερα.

Εχμ..κοίτα...δε νομίζω μόνο εγώ και τα 2-3 φιλαράκια μου να είμασταν τόσο κωλόφαρδοι και να την σκαπουλάραμε από τις σκοτεινες και σατανικές δυνάμεις και επιθυμίες που θα μας απελευθέρωνε η συναυλία
Η λογική λέει ότι και οι υπόλοιποι 4497 θεατές θα την γλίτωσαν και θα πήγαν την άλλη μέρα κανονικά στις σχολές τους, στις δουλειές τους, στις οικογένειές τους και θα συνέχιζαν να ζουν μια νορμάλ ζωή.

Ψηλέ τέτοια events, γίνονται σχεδόν κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο χωρίς να "δαιμονίζονται" μετά οι θεατές. Τώρα αν μία στο τόσο μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα ή κάποιο παρατράγουδο δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού και σε οποιαδήποτε άλλα μέρη όπου μαζεύεται πλήθος κόσμου (γήπεδα, συγκοινωνίες, διαδηλώσεις κ.α.) μπορεί να λάβει χώρα ένα δυσάρεστο περιστατικό(δες π.χ. το προχθεσινό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης).
Αν αρχίσει να μας πιάνει υστερία και ανακαλύπτουμε τον σατανά και σκοτεινές δυνάμεις παντού, θα πρέπει να καταργήσουμε σχεδόν τα πάντα και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Δεν είναι λογική συμπεριφορά αυτή.

quote:
Χαίρομαι που είσαι μαζί μας και γράφεις σε ετούτο το θέμα.

Moi aussi, mon ami

A bientot.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 19/10/2006 06:15:37

19/10/2006, 08:52:21
Αγαπητέ κύριε Θυσιόπουλε Βασίλειε θα σε παρακαλούσα να είσαι περισσότερο ευγενικός όταν απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου.
Τα επίθετα κι οι χαρακτηρισμοί δεν συμβάλλουν στον διάλογο και φυσικά δεν είναι θεμιτά όταν απευθύνονται σε ανθρώπους...

==============================================

quote:
Έχετε μπει όλοι σας εδώ μέσα για να βγάλετε τα απωθημένα σας και πιάσατε αυτό το δόλιο το Χριστιανισμό και την ιστορία του τόπου μας και τους την πέφτετε από παντού, κι αν κάποιος πει κάτι που δεν σας αρέσει, ξινίζετε και στριγκλίζετε ωσάν τις μυξοπαρθένες;

Αγαπητέ Ψηλέ, σίγουρα σε μια κατάσταση όπου εμπλέκονται φυσικά πρόσωπα, οι ευθύνες διαμοιράζονται και στις 2 πλευρές.
Και κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιθανόν μαζί με τους επικριτές του Χριστιανισμού να θεωρήσουμε υπεύθυνους και τους υποστηρικτές του...

Φίλε Agnostic, λες κάτι πάρα πολύ σωστό:

quote:
Σωστό. Απλά να συμπληρώσω ότι μερικές φορές αυτή η προβολή βίας μπορεί να ενεργήσει και αντίστροφα(θετικά). Δηλαδή καλύτερα να πάρει το μικρό παιδί μια γεύση του τι εστι βία, θάνατος κτλ. ώστε να εκτίμήσει περισσότερο τις αξίες της φιλίας, ευγένειας, ειρήνης και της ίδιας της ζωής εν τέλει. Καλύτερα να δει μια ταινία με θέμα τα ναρκωτικά και τη χρήση τους, ώστε να κατανοήσει από νωρίς την καταστροφικότητά τους.Η γνώση και η ενημέρωση είναι πάντα προτιμότερη από την άγνοια.

Πίστεψε με, είναι προτιμότερο να απαξιώσεις κάτι με την στάση σου ή να αδιαφορήσεις παρά να σε πιάσει "υστερία" όταν το δεις.
Όταν το υποτιμήσεις χάνει την δυναμική του, φίλε μου...

In anticipation of my resurrection...

VasiliscmΜέλος
19/10/2006, 17:55:51
Αγαπητέ Ψηλέ,

μου λες οτι παραπονιέμαι για το ύφος σου! λες ότι το παίζω θύμα!

Μάλλον δεν διάβασες τα μηνύματά μου !

Πουθενά δεν παραπονιέμαι για το ύφος σου ούτε φιλοδοξώ να σου διδάξω το δικό μου ύφος.

Απλά σε κατηγορώ ότι από μια υπόθεση καταλήγεις σε ένα ρατσιστικό και φασιστικό συμπέρασμα. Έτσι κάνουν οι παπάδες και οι Χριστόδουλοι της εκκλησίας από αρχαιοτάτων χρόνων. Κι εσύ ένας από αυτούς είσαι.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ:

ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

quote:
Μπίλυ,
Αν δεν ήταν αυτοί οι 12 φτωχοί ψαράδες, σήμερα, εσύ θα ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις ακόμη θυσίες στο θεό ήλιο και στη θεά σελήνη.
Μπορεί να ήσουν και κάπου σκλάβος και να σε πουλάγανε στα, σύγχρονα πλέον, σκλαβοπάζαρα!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ (!) ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ:

quote:
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά αυτό θέλουν να αναβιώσουν οι σύγχρονοι παγανιστές. Ίσως να είσαι και εσύ μέλος τους.

Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ" ΣΟΥ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ:

quote:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕ ΨΗΛΕ !

το ύφος σου σίγουρα ταιριάζει με τις απόψεις σου.

ΜΠΡΑΒΟ !

Βασίλης

ΥΓ1: Ηθικό δίδαγμα: "Μην απαντάς ποτέ χωρίς να διαβάζεις τα μηνύματα των άλλων!"

ΥΓ2: Dying, δεν υπάρχει πιό ευγενικός τρόπος να απαντήσει κανείς τα μηνύματα του Ψηλού.

19/10/2006, 18:49:34
quote:

quote:
Μπίλυ,

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ (!) ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ:

quote:

Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ" ΣΟΥ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ:

quote:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕ ΨΗΛΕ !

το ύφος σου σίγουρα ταιριάζει με τις απόψεις σου.

ΜΠΡΑΒΟ !

Βασίλης

Βασίλη,
Αυτά που είπα περί θεών ήλιου και σελήνης, περί σπονδών και κατωτάτων όντων, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ!!!
Γιατί μιλάς για κορύφωση υποκρισίας και φασιστικού τρόπου σκέψης;;

Επισκέφτηκες καμιά από τις ιστοσελίδες που επιμελούνται οι νεοπαγανιστές (ο χαρακτηρισμός δεν είναι υποτιμητικός) για να δεις τι λένε;;
Πήγαινε να δεις και θα δεις ότι αυτά που εγώ ανέφερα, περιέχονται στα κείμενά τους. Αν θες, πήγαινε στη σελίδα του ΥΣΕΕ και θα δεις να μιλά γι' αυτά που ανέφερα.

Πολλές φορές θέλησα να συζητήσουμε σοβαρά πάνω στο "δόγμα" που προωθούν οι άνθρωποι αυτοί, αλλά κανείς σας δεν το σεβάστηκε και κάθε προσπάθεια κατέληγε στο να υβρίζεται και να πλήττεται ο Χριστιανισμός. Συνέχεια το ίδιο πράγμα!!!
***Και ο Σαμουήλ προσπάθησε να προτείνει κάτι παρόμοιο αλλά, μια από τα γίδια!!
Αφού βρε Βασίλη ο σκοπός σου που γράφεις, και εσύ, εδώ μέσα είναι πλέον γνωστός!!!!

Αν οι διαθέσεις σου ήταν διαφορετικές, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έβλεπες έναν Ψηλό όπως τον διαβάζεις τώρα!!!

quote:
ΥΓ2: Dying, δεν υπάρχει πιό ευγενικός τρόπος να απαντήσει κανείς τα μηνύματα του Ψηλού.

Βλέπεις τώρα πόσο προβοκάτορας είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έχω άδικο βρε Dying_Incubus όταν μιλάω για "απωθημένα";
Άλλοι πάνε στο γήπεδο και άλλοι επισκέπτονται το Εσωτέρικα.

****Εσύ Βασίλη, πας καθόλου στο γήπεδο;;

VasiliscmΜέλος
19/10/2006, 21:37:44
Ψηλέ είτε είσαι χαζός είτε κάνεις το χαζό.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :

Το θέμα εδώ δεν είναι οι νεοπαγανιστές και οι θυσίες τους.

Είναι ότι εσύ ισοπεδώνεις τις απόψεις όσων δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό.

Χρησιμοποιείς ναζιστικές μεθόδους για να αντιπαλέψεις τους αρνητές του Χριστιανισμού.

Με λίγα λόγια βάζεις στο στόμα τους φράσεις που δεν είπαν, γενικεύεις και βάσει όσα δεν έχουν πει τους καταδικάζεις στο πυρ το εξώτερο.

Δες το πιό πάνω μήνυμά μου και θα καταλάβεις.

Κάπως έτσι δεν δρούσαν και οι φανατισμένοι χριστιανοί πατέρες κατά τους πρώτους μ.Χ. αιώνες;

Εάν και τώρα δεν καταλαβαίνεις δεν πειράζει!

Βασίλης

ΥΓ: ****Βλέπω μπάλα αλλά είμαι του μπάσκετ!

19/10/2006, 21:39:38
ψηλε βλεπω οτι συνεχιζεις να κανεις χρηση παιδικων επιχηρηματων
το ΥΣΕΕ ειναι μια <<οργανωση>> απο τις πολλες που υπαρχουν και λενε οτι εκπροσωπουν την αρχαια ελληνικη θρησκεια
οπως υπαρχει και η <<οργανωση>> Κ.Κ.Κ. στην αμερικη που λεει οτι εκπροσωπουν τους χριστιανους
ειναι τοσο μουροχαυλο να λες οτι ολοι οι πιστοι της εθνικης θρησκειας ταυτιζονται με τις αποψης του ΥΣΕΕ οσο μουροχαυλο ειναι να λες οτι ολοι οι χριστιανοι ταυτιζονται με τις αποψης της Κ.Κ.Κ.

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

20/10/2006, 01:37:01
quote:
Έχω άδικο βρε Dying_Incubus όταν μιλάω για "απωθημένα";
Άλλοι πάνε στο γήπεδο και άλλοι επισκέπτονται το Εσωτέρικα.

Τα απωθημένα, Ψηλέ μου, κατατρώνε τον κάθε άνθρωπο όσο δεν τους κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.
Οπότε μην τα βλέπουμε μόνο σε ένα άτομο όταν μπορεί ο καθένας μας να έχει κάποια από αυτά τα ατιμούτσικα...

Όσο για το γήπεδο, μπορούμε όλοι να πάμε μια βολτούλα να ηρεμήσουμε λιγάκι και να εκτονωθούμε.
Όχι τίποτα άλλο, να κάνουμε κι ένα διάλειμμα βρε αδερφέ!

Άντε, κάνω εγώ δώρο τα εισιτήρια και μάλιστα διαρκείας...

In anticipation of my resurrection...

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 11:18:49
Ψηλε δεν θα βγαλεις ακρη αφου βλεπεις οτι δεν θελουν να κανουν διαλογο και να κανουν μια συγκριση γιατι ο σκοπος τους ειναι να κατακεραυνωνουν συνεχως τον χριστιανισμο .Ψηλε μου ο καθενας οπως εστρωσε θα κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!! :D

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

samuel1974Μέλος
20/10/2006, 11:26:18
@ Ψηλός

Τι έγινε;; προσπαθείς να κάνεις διάλογο με μαύρους;;

20/10/2006, 11:34:18
samuel1974:
«Ψηλός
Τι έγινε;; προσπαθείς να κάνεις διάλογο με μαύρους;;»

Γιατί ρε, τι έχουν οι μαύροι?????????

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 11:41:54
Παλι καλα που το γυριζεις Σβαμπε και λιγο στην πλακα γιατι το θεμα στο οποιο γραφετε ειναι ξεκαθαρο αλλα δημιουργηθηκε παλι για τους γνωστους λογους...

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 11:47:01
ΨΗΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΑΜΟΥΗΛ.

[img]http://www.eie.gr/ibe/programmata/images/bzwest.jpg[img]

20/10/2006, 12:47:00
VELISSARIOS:
«Παλι καλα που το γυριζεις Σβαμπε και λιγο στην πλακα γιατι το θεμα στο οποιο γραφετε ειναι ξεκαθαρο αλλα δημιουργηθηκε παλι για τους γνωστους λογους..»

Βελισάριε, όποιος θέλει συμμετέχει, όποιος δεν θέλει, δεν συμμετέχει. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Εάν σε κάτι δεν θέλουμε να δωθεί συνέχεια, εάν για κάτι θεωρούμε πως είναι ανάξιο σχολιασμού, απλά δεν συζητούμε, μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Εφόσον όμως συμμετέχουμε, τότε οφείλουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα αλλά και (σε τέτοια θέματα.) να ανεχόμαστε ή και να αναμένουμε την όξυνση.

Επομένως, με το να παριστάνουμε τους «αδικημένους», τα «θύματα», αλλά ακόμα και να επικροτούμε ή να υποδαυλίζουμε τέτοιες απόψεις, απλά ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.

Μην το κάνεις λοιπόν....

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 13:02:33
--ΣΒΑΜΠΕ
quote:
να ανεχόμαστε ή και να αναμένουμε την όξυνση.

Κανονικα δεν θα επρεπε καν να σου απαντησω αλλα μου εκανε εντυπωση η τελευταια συ φραση ,να θεωρεις φυσιολογικο την οξυνση??αγαπητε δεν ξερω τι κανετε εκει στην Βαυβαρια αλλα εδω διαλογος δεν σημαινει οξυνση .Πολλα παιδια επισης σημετεχουν σε θεματα δεν δυναμιτιζουν το κλιμα ομως οπως εσυ .

20/10/2006, 16:31:03
VELISSARIOS:
«αγαπητε δεν ξερω τι κανετε εκει στην Βαυβαρια αλλα εδω διαλογος δεν σημαινει οξυνση .Πολλα παιδια επισης σημετεχουν σε θεματα δεν δυναμιτιζουν το κλιμα ομως οπως εσυ»

Ξέρεις, ο καθωσπρεπισμός δεν ταιριάζει σε όλους. Ορισμένοι, τα λένε με το όνομα τους.

Η όξυνση που μίλησα, δεν είναι τίποτα άλλο απο την ένταση του διαλόγου, η οποία και προκύπτει απο το πάθος που χαρακτηρίζει τους συνομιλούντες.

Εάν θέλεις να μας πεις ότι θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος, και δη μονοθεϊστικής δογματικής φύσης, ως συνήθως συζητούνται σε κλίμα «νηνεμίας», τότε μάλλον αρέσκεσαι στις αυταπάτες.

Η θαρρείς ότι είσαι το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα της απόλυτης νηνεμίας?

Σου εύχομαι ευτυχέστερα παιχνίδια με τις λέξεις....

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 16:57:45
quote:
Η όξυνση που μίλησα, δεν είναι τίποτα άλλο απο την ένταση του διαλόγου, η οποία και προκύπτει απο το πάθος που χαρακτηρίζει τους συνομιλούντες.
Ολοι ξερουμε οτι προκαλεις ...

quote:
Εάν θέλεις να μας πεις ότι θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος, και δη μονοθεϊστικής δογματικής φύσης, ως συνήθως συζητούνται σε κλίμα «νηνεμίας», τότε μάλλον αρέσκεσαι στις αυταπάτες.

Τοτε κανεις αυτα που κοροιδευεις αγαπητε.Στην τελικη οπως ξερουμε ολοι ο φανατισμος δεν ειναι οτι καλυτερο.Οσο για τα παιχνιδια με τις λεξεις αυτο το αφηνω σε εσενα εισαι πολυ καλυτερος απο εμενα να διεστραβλωνεις τα πραγματα.
Υ.Γ ΑΣΕ ΡΕ ΣΒΑΜΠΕ

20/10/2006, 17:40:13
VELISSARIOS:
«Ολοι ξερουμε οτι προκαλεις ...»

Όλοι οι....«ομογάλακτοι» ας πούμε?

VELISSARIOS:
«Στην τελικη οπως ξερουμε ολοι ο φανατισμος δεν ειναι οτι καλυτερο.Οσο για τα παιχνιδια με τις λεξεις αυτο το αφηνω σε εσενα εισαι πολυ καλυτερος απο εμενα να διεστραβλωνεις τα πραγματα.»

Δεν μίλησα για «φανατισμό», αλλά ούτε και για δήθεν καθωσπρεπισμούς. Υπήρξα ξεκάθαρος θαρρώ.

Κατα τα άλλα, σου χαρίζω τα...επινίκια!!