ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
VIKINGΜέλος
17/11/2006, 20:03:47
Γεια σας.

Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο η ακομη και δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

Aν μπορουσατε να γυρναγατε το χρονο πισω ποια περιοδος η στιγμη της ζωης σας θα θελατε να ξαναζησετε και γιατι;

19/11/2006, 07:09:49
quote:
Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

Τη στιγμή που μου είχε φέρει κάποια ένα δώρο.

quote:
Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

Η στιγμή που έβαζα το νεκρό σκύλο μου στον τάφο του και τον έθαβα.

quote:
Aν μπορουσατε να γυρναγατε το χρονο πισω ποια περιοδος η στιγμη της ζωης σας θα θελατε να ξαναζησετε και γιατι;

Ισως κάποια παιδικά χρόνια όταν στο εξοχικό μιας θείας,καλοκαίρι, παρέα με ξαδερφια και φίλους της περιοχής που γινόταν το "έλα να δεις" από παιχνίδι.

Ισως και πριν 2 χρόνια, τότε που έκανα την ευχάριστη απόσταση Ηλιούπολη-Γλυφάδα-Πειραιάς.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

spiritΜέλος
19/11/2006, 10:34:19
Παλιωτερα υπηρχε ενα παρομοιο θεμα εδω,αλλα πιστευω πως ειναι παγιδα η αναδρομη σε γεγονοτα του παρελθοντος,πανε χρονια παει καιρος που δεν παλινδρομω σε αναμνησεις,καλες η κακες οτι περασε καλος περασε,
για μενα εχει σημασια η στιγμη αυτη που ζω τωρα,που υπαρχω και αναπνεω.
Της αναπολησεις της αφηνω για τους γεροντες.
Υγεια.

20/11/2006, 04:43:36
quote:
Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο η ακομη και δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

Για μένα αυτή η στιγμή είναι μία και μοναδική.

Ήμουν 14 χρονών πρώτη μέρα στο μάθημα κιθάρας. Κιθάρα δεν είχα ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου από κοντά και ο δάσκαλος μου λέει "μπες μέσα στο δωμάτιο και περίμενε θα έρθω σε πεντε λεπτά."

Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο ολομόναχος και να τες, δύο κιθάρες η μία δίπλα στην άλλη. Πλησιάζω δειλά δειλα και χτυπάω με το δάχτυλο την πέμπτη χορδή την λα. Ακόμα και τώρα που το θυμάμαι ακούω τον ήχο στο μυαλό μου. Αντήχησε σε όλο το δωμάτιο με χιλλιάδες χρώματα. Η αρμονία του σύμπαντος σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό που ένοιωσα δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια μου άλλαξε όμως όλη μου την ζωή.

Ακόμα και σήμερα όταν νοιώθω αγχωμένος, πιεσμένος, τρομαγμένος και μελαγχολικός αυτή η ανάμνηση μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία.

Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Frank Zappa:

"Η πληροφορία δεν είναι γνώση. Η γνώση δεν είναι σοφία. Η σοφία δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια δεν είναι ομορφιά. Η ομορφιά δεν είναι αγάπη. Η αγάπη δεν είναι μουσική. Η μουσική είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ από όλα."

quote:

Γυμνάσιο και Λύκειο με την παρέα μου. Οι πλάκες που κάναμε στους άτυχους καθηγητές μας και στους άλλους συμμαθητές έχουν μείνει ιστορικές. Καθώς και οι αποβολές που είχαμε φάει

GWGWΜέλος
20/11/2006, 10:02:16
quote:

Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

η μερα που γεννηθηκε, ο ανηψιος μου.. η στιγμη που πηγα στην κλινικη και ειδα ολους τους δικους μου βουρκομενους...

quote:

Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα.

οι τελευταιοι εξι μηνες, απο τη στιγμη που εχασα τον Οδυσσεα..

whizΜέλος
20/11/2006, 13:36:14
"Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο η ακομη και δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.Κατι που σας κανει να δακρυζετε,να συγκινηστε ακομη και σημερα."

Δεν θα ξεχασω ποτε την στιγμη που με αρνηθηκε η μανα μου.
Δεν θα ξεχασω ποτε την στιγμη που με γελασε ο αδερφος μου.
Δεν θα ξεχασω ποτε την το βλεμμα του μικρου μου Δια οταν ημουν θλιμενη και την αγαπη που μου εδειξε.
Δεν θα ξεχασω ποτε την στιγμη που τον εθαβα.

Δεν θα γυρισω ποτε στο παρελθον,γιατι εγω θα φτιαξω ενα καλυτερο μελλον.

Mε εκτιμηση Άντα

maraki8Μέλος
20/11/2006, 14:21:32
quote:

Όταν γεννήθηκε η ανιψιά μου,τα ορθάνοιχτα ματάκια της όταν την πρωτοείδα.
Δυσάρεστο;όταν μου ανακοινώθηκε ότι ο πατέρας μου πάσχει από την "επάρατη νόσο".

quote:

Δεν θέλω να αλλάξω το παρελθον μου.Ίσως κάποιες οικονομικές "ατασθαλίες" που τις πληρώνω σήμερα(άτιμες πιστωτικές!!!)
20/11/2006, 14:44:21
Δύο απο τα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή μου είναι
1] Οταν πήρα το πτυχείο μου...δεν ένιωσα την χαρά που''φανταζόμουν'' αλλά ενα πάγο ανεξήγητο, ο οποίος εξηγήθηκε μετά....
2]Η αναμονή και η γέννηση του γιού μου...απίστευτα τέλεια αν και συνηθισμένο...

Αν συνεχίσω να ζώ, είμαι σίγουρη οτι θα στο μέλλον θα έχω πολλά να θυμηθώ...

kostakisΜέλος
20/11/2006, 22:33:20
Καλησπέρα σε όλους

quote:
Αναφερετε καποια στιγμη, γεγονος ευχαριστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας

Ένα βράδυ του Φλεβάρη, σε ένα λεωφορείο... λίγες μέρες μετά, στο πεδίο του Άρεως...

quote:
Αναφερετε καποια στιγμη γεγονος δυσαρεστο που ζησατε στο παρελθον και θα μεινει για παντα χαραγμενο στην μνημη σας.

Ένα βράδυ του Νοέμβρη... το τέλος!

quote:

Τα φοιτητικά μου χρόνια στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. ή... το αύριο!

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

matthias16Μέλος
26/11/2006, 12:00:55
Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ 2001.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΦΗ,ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΙΘΑΡΑ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 7-8 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΖΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ.

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

MarteΜέλος
24/12/2006, 02:05:56
Η στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το πρωινό της 11-9-2004.

Θα θελα να γυρίσω πίσω,μια μέρα πίσω από κείνη την στιγμή, εκείνη την μαύρη στιγμή της ζωής μου.
Να γίνω αγέρας και νερό, να γίνω βάλσαμο, να γίνω αγάπη.
Να γίνω ότι δεν έγινα.Να κάνω ότι δεν έκανα.Να πω ότι δεν είπα.