ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

WWalker61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
07/11/2005, 16:49:22
quote:
dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

dim.kar, μήπως είσαι κάτι σαν τον Στάλιν;

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

orfeas7Μέλος
08/11/2005, 00:47:46
wwalker είμαι καθαρά Η/Υ software και ειδικεύομαι στα δικτυα. Δεν σπουδάζω σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Στην ελλάδα έχω τελειώσει μόνο ένα ΙΕΚ πληροφορικής. Απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην αγγλία τώρα στα γεράματα και πήρα σαν βασικό κορμό μαθημάτων για το τελευταίο έτος δίκτυα(πρωτόκολα διαχείρηση και ασφάλεια) και πτυχιακή εργασία πάνω στα ασύρματα δίκτυα η οποία θα αρχίσει το επόμενο εξάμηνο.

08/11/2005, 09:13:14
quote:
wwalker είμαι καθαρά Η/Υ software και ειδικεύομαι στα δικτυα. Δεν σπουδάζω σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Στην ελλάδα έχω τελειώσει μόνο ένα ΙΕΚ πληροφορικής. Απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην αγγλία τώρα στα γεράματα και πήρα σαν βασικό κορμό μαθημάτων για το τελευταίο έτος δίκτυα(πρωτόκολα διαχείρηση και ασφάλεια) και πτυχιακή εργασία πάνω στα ασύρματα δίκτυα η οποία θα αρχίσει το επόμενο εξάμηνο.

Μια χαρά είσαι φίλε Ορφέα

Θα τρως με χρυσά κουτάλια.

Και γω προς τα κει μεριά είμαι, μόνο που τα δίκτυα δεν θέλω να τα βλέπω στα μάτια μου.

----------------------

Edited by - WWalker on 08/11/2005 09:18:06

GDS1Μέλος
08/11/2005, 09:39:58
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ;;;;; ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΟΥ ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΚΙ .... ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

08/11/2005, 14:11:22
Και συ δικτυατζής είσαι GDS1?

----------------------

Edited by - WWalker on 08/11/2005 14:12:31

orfeas7Μέλος
08/11/2005, 14:45:55
quote:
Μια χαρά είσαι φίλε Ορφέα

Θα τρως με χρυσά κουτάλια.

Ναι ναι! Αυτό έλεγα και εγώ... ποτε θα τελειώσω να πάω να φάω με χρυσά κουτάλια.

Γεμίσε ο τόπος κομπιουτεράδες. Έχουμε γίνει πιο πολλοί και από τους άνεργους στην ελλάδα! Αλλά τί να κάνεις! Ψόρα είναι...

Τέλοσπαντων!!!

GDS1Μέλος
08/11/2005, 16:44:20
όχι φίλε δεν είμαι αλλά διαβάζω από χόμπι (μαζοχισμός έτσι) για να βοηθήσω πάντως έχω κάνει μια 100 σέλιδη έρευνα πάνω στα Ασύρματα και την Ασφαλειά τους....βασισμένα στα πρωτόκολλα 802.11 (a, b, g κτλ δεν υπήρχε τότε το χ)

Είναι καλή φάση η τεχνολογία και διαβάζω...

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

09/11/2005, 02:03:04
quote:
όχι φίλε δεν είμαι αλλά διαβάζω από χόμπι (μαζοχισμός έτσι) για να βοηθήσω πάντως έχω κάνει μια 100 σέλιδη έρευνα πάνω στα Ασύρματα και την Ασφαλειά τους....βασισμένα στα πρωτόκολλα 802.11 (a, b, g κτλ δεν υπήρχε τότε το χ)

Είναι καλή φάση η τεχνολογία και διαβάζω...

Άμα εσύ γουστάρεις GDS1, τύφλα να έχει αυτός που θα σου πει εσένα ότι το να ασχολείσαι είναι μαζοχισμός.

quote:
Γεμίσε ο τόπος κομπιουτεράδες. Έχουμε γίνει πιο πολλοί και από τους άνεργους στην ελλάδα! Αλλά τί να κάνεις! Ψόρα είναι...

Φίλε μου, πρώτα απ'όλα όπως ξέρεις, αυτή την στιγμή υπάρχει μια σχετική κρίση στους Η/Υ στο παγκόσμιο στερέωμα, χάρη στο προσωρινό haltάρισμα που φάγαμε λόγω οικονομίας και άλλων παραπλεύρων παραγόντων (πχ έλλειψη πυριτίου).
Μην ανησυχείς, παρ'όλα αυτά, οι προοπτικές είναι πολλά υποσχόμενες, και μάλιστα έχουμε "πολύ ψωμί" στο μέλλον.

Έχει πληθωριστεί ο κλάδος, δίκιο έχεις, με την κάθε Πληροφορική κωλοχωρίου να ξεφυτρώνει κάθε τρεις και λίγο. Παρ'όλα αυτά, οι ανάγκες για έναν μηχανικό λογισμικού ή έναν πολύ έμπειρο προγραμματιστή είναι ακόμη μεγάλες.
Παλαιότερα συνάντησα στατιστικές, σχετικά με την ΕΕ. Έλεγε ότι στον κλάδο μας, οι ανάγκες αυξάνουν κατά 20% περίπου κάθε χρόνο, ενώ τα Πανεπιστήμια ακόμη δεν επαρκούν για να βγάλουν αρκετούς αποφοίτους, με άλλα λόγια, αν αυτό δεν αλλάξει, σε λίγα χρόνια (θα έχει παρέλθει και η κρίση), η ανάγκη για έναν Η/Υ θα είναι μεγάλη. Να 'ναι καλά η IBM βέβαια που μας έδωσε ένα σουτ μεγαλειώδες σε πανευρωπαική κλίμακα, και τώρα κοιτάμε πως θα κλείσουμε σύμβαση.

Εγώ θα σου προτείνω, μιας και είσαι softwarας να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά προς τον κλάδο της βιοπληροφορικής, γιατί σύντομα, θα πέσει πολλή δουλειά και οι ανάγκες θα είναι μεγάλες.
Ήδη γίνεται μια προσπάθεια προς ανάπτυξη του κλάδου αυτού, και σύντομα θα αποφέρει καρπούς, ειδικά όσον αφορά την διαχείριση σχετικών δομών για κομμάτια DNA.

Βέβαια, αυτά παραείναι μακρόπνοα.

----------------------

09/11/2005, 14:46:35
quote:

quote:
dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

dim.kar, μήπως είσαι κάτι σαν τον Στάλιν;

με τον Δημητρη εχουμε διαφωνησει στο παρελθον χωρις να ξεκατινιαστουμε!

ενα εχω να πω γι αυτον, ειναι ανθρωπος ευλαβης και οχι "πιστος" - και αυτο ειναι που εκτιμω τα μαλα!

σας εχω ηδη προτεινει να ξεκινησετε απο την "ευλαβεια" τον διαλογισμο σας...

τι σημαινει αραγε???

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

dim.karΜέλος
09/11/2005, 20:05:11
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

JbG ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

(Αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να διαφωνήσαμε και σε κάτι σημαντικό... Με βοηθάς; Για να σου τραβήξω κι εσένα μερικά μπινελίκια και να ανάψουνε τα αίματα!)

dim.kar

by Peronosporos

Τhanks!!!

Edited by - dim.kar on 09/11/2005 20:28:07

19/09/2005, 12:37:02
Νέος και αθώος ακόμα, πέρασα απ' έξω είδα φως, άκουσα φωνές και ομιλίες και μπήκα.
Αν έκανα καλά ή όχι θα φανή στο εγγύτατο μέλλον.

Πάντως σας χαιρετώ όλους και ελπίζω να γίνω δεκτός ως μέλος της παρέας σας, η οποία, όπως είδα στη λίστα των μελών, είναι πολύ μα πολύ μεγάλη.

Χαίρετε λοιπόν και υγιαίνετε!

Ζ.-

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
19/09/2005, 12:47:03
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή

Φιλικά,
Ελίνα

OannesΜέλος
19/09/2005, 12:51:00
Νέος ?

Αθώος ?

"Να 'ξερες πού έμπλεξες" (ΣτΣ... Τα εισαγωγικά λόγω του ότι η φράση ανήκει σε άλλον)

Αστειεύομαι (?)
Σου εύχομαι καλή παραμονή και γόνιμους και δημιουργικούς διαλόγους.
Καλό παιχνίδι με fair play

19/09/2005, 14:17:34
Καλώς τον

19/09/2005, 19:49:40
Καλώς ήρθες.
Χαμογέλα, καλή περιήγηση.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

SeaHawkΜέλος
19/09/2005, 22:32:17
stay !

http://www.webfiloxenia.com

20/09/2005, 11:26:45

.

γουελ καμ!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

20/09/2005, 12:01:23
Αγαπητοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Oannes, αν σου πω ότι ήρθα για να μπλέξω, θα με πιστέψης; Το που έμπλεξα σίγουρα θα το μάθω στην πορεία

SeaHawk, θα μείνω όσο οι "συνθήκες" το επιτρέψουν.

Και φυσικά, Αφροδίτη, με χαμόγελο πάντα, ανεξαρτήτως "συνθηκών", χωρίς χαζοχαρουμενιά κατά το εφικτόν.

Ζ.-

NightingailΝέο Μέλος
20/09/2005, 14:44:21
Καλώς ορίσατε φίλτατε και καλή παραμονή για όσο θελήσετε.
Deghar AdharkΜέλος
20/09/2005, 20:01:14
καλως ηρθες.ωραιο ονομα

santaclaws is coming tonight